Orijinalini görmek için tıklayınız : Zorunlu trafik sigortasi(hatali kayit)
Arkadaslar slm,
Zorunlu trafik sifortasi hakkinda bilgisi olanlara bir sorum var.
Aracim 98 vti ve aracimi 8 senedir kullanmaktayim.
Ve bugun trafik sigortamla ilgili bir hatayi gordum(8 sene sonra) :)
Aracimin sigortasi 1.4is olarak yapilmis.
Acaba bu sene mi bir hata oldu diye kontrol ettim eski evraklara baktim.
Hep 1.4is olarak odeme yapmisim:))
Bi sikinti yaratir mi bu durum?
initial-D
24-10-2014, 14:13
sıkıntı yaratmaz
SekoLive
24-10-2014, 14:15
aynısı olmustu arabam benzinli olarak yapılms geçen sene, bu yıldüzelttirdik.
kara yollarındaki hb vti mi aracınz
plaka motor no sase no sahip bilgileri dogru olduktan sonra sıkıntı olmaz
Benim arabaya 9 koltuk yazmışlar :) Nissan Juke. nerden buluyorlarda bu bilgileri yazıyorlar.
Cok tesekkurler bilgilendirme icin arkadaslar.
Benim arabaya 9 koltuk yazmışlar :) Nissan Juke. nerden buluyorlarda bu bilgileri yazıyorlar.
9 mu?Yuh:)))Kafalari guzel sanirim:)
aynısı olmustu arabam benzinli olarak yapılms geçen sene, bu yıldüzelttirdik.
kara yollarındaki hb vti mi aracınz
Karayollarina yakin sayilirim ama bahsettiginiz arac benim mi bilmiyorum.
Minibus cad.deki yavuz pastanesinin orada oturuyorum(petrol ofisinin karsisi)
BaybuRtlu69
24-10-2014, 15:25
Sıkıntı olmaz arkadaşlar, rahat olun :)
Motor no ve şase ye bakıyor zaten egm..
Fakat şu da var, doğrusu varken yanlışı neden yapılsın ? Sigortanızı yapan acenteyle iletişime geçip durumu bildirin, zeyil yapıp düzeltsinler her hangi bir fiyat farkı olmaz.
yeni poliçelerde 9 koltuğa kadar olan otomobiller hep 9 koltuk olarak yazıyormuş, hata değil.
BaybuRtlu69
24-10-2014, 15:35
yeni poliçelerde 9 koltuğa kadar olan otomobiller hep 9 koltuk olarak yazıyormuş, hata değil.
0-9 koltuk arası otomobil olarak geçiyor dediğiniz gibi
turkerrr
24-10-2014, 15:50
kaskoda yapılmaması gereken bir hata fakat trafik poliçesinde plaka şasi gibi bilgiler doğruysa problem olmaz, poliçe yenilenirken düzeltilebilir.
Benim Civic aracım da 2 sene Jazz olarak yazıldı hep. Acenta kafasına göre işaretliyor sanırım.
Benim merak ettiğim, girilen araca göre ayrılan bütçe değişmiyor mu? Araç başına vti'da 15 veriyordur 1.4is'te 8 veriyordur gibi?
initial-D
24-10-2014, 16:36
Benim Civic aracım da 2 sene Jazz olarak yazıldı hep. Acenta kafasına göre işaretliyor sanırım.
Benim merak ettiğim, girilen araca göre ayrılan bütçe değişmiyor mu? Araç başına vti'da 15 veriyordur 1.4is'te 8 veriyordur gibi?
aldığı prim vtide başka 1,4is de başka olmadığı için araç hasarda vti ise vti olarak değerlendirilir.poliçede ne olduğu önemli değil
ama kaskoda vti yerine 1,4is yazılması problem çıkarır
RickPierOneiL
24-10-2014, 16:39
trafik sigortasında farketmiyor.
aldığı prim vtide başka 1,4is de başka olmadığı için araç hasarda vti ise vti olarak değerlendirilir.poliçede ne olduğu önemli değil
ama kaskoda vti yerine 1,4is yazılması problem çıkarır
Ben kaskoyu gecen sene iptal ettirmistim.
Zaten arabayi kirk yilda bir cikartiyorum,kapali garajda duruyor diye.
Ama simdi siz yazinca gecmis kasko policelerine baktim orda da 1.4is olarak
kayit acilmis:))İyiki arabanin basina bisi gelmedi.
Misal hirsizlik falan olsa veya tek karistigim bir kaza yanmistim o zaman sanirim.
Onurkk06
24-10-2014, 18:18
benimkindede dokul koltuk yazıyo :) corsa d araba :)