Orijinalini görmek için tıklayınız : zm 106gti vs 206 rg
106 kardesimin arabasi :) kirici olmayalim 2.side benim arabam, alperden 1 ay evvel aldik gebzeden masallahi var.
106 da
Filtre ve duz boru bar sadece
206 rg se
106gti egzantrikleri kasnaklari headersi ve filtre eksoz chip var.
http://youtu.be/6T9_R_8KZOA
maşallah kazasız belasız.
Şakacı senii :D Maaşallah kanka 10 numara rg :)
Volkan saolasin, ibo seviyorum seni bilion dimi:) saolasin adamim:)
Maşallah pek güzel olmuş aracın Erkan.
Maşallah emeklerin karşılığı :) hafif janta geçmedin hala sanırım :)
abi maşallah.
aracının kadran videosunu da çok beğenmiştim. gidişide tahmin ettiğim gibi olmuş.
kısa takabiliyo musun?
Saol alper abi :D teşekkür ederim.
Maşallah emeklerin karşılığı :) hafif janta geçmedin hala sanırım :)
Timu saol adamım bende zaten orj 206 nın teneke jantları takılı ama kg olarak tartmadım :D
abi maşallah.
aracının kadran videosunu da çok beğenmiştim. gidişide tahmin ettiğim gibi olmuş.
kısa takabiliyo musun?
Saol kardeşim :D kısa takılır ama çorçombalak bindiğimizden benim için bu durum yeterli çarşı pazar gezme tozma hepsini bu araba ile yapıyoruz o yüzden kısa düşünmüyorum :)
muratvural
26-10-2014, 01:06
Masallah pampa turbe yesilini allah nazarlardan saklasin :) 106 da gercekten guzel performans sergilemis videoyu ceken arkadasda hakkini vermis videonun yani onada ayrica tebrikler :)
Masallah pampa turbe yesilini allah nazarlardan saklasin :) 106 da gercekten guzel performans sergilemis videoyu ceken arkadasda hakkini vermis videonun yani onada ayrica tebrikler :)
Onuda ben yaptım sıkıntı yok :D onada maşallah :D
Saclar cogu janttan ağır oluyor fırsat bulursan dene faydası olur :) maşallah tekrardan
Saclar cogu janttan ağır oluyor fırsat bulursan dene faydası olur :) maşallah tekrardan
Valla tartmak lazim timu ben tartmadım hiç orjinaller kac kg ve tenekeler kac kg ama el yordamı dediğimiz durumda bana tenekeler hafif geldi taktım :D Hem daha gzl oluyor tipi :D
kanka maşallah ne zevkli deneme olmuş :)
kanka maşallah ne zevkli deneme olmuş :)
Kankacım aynen cok güzel oldu hep kafa kafaya 106 güzel arabaya :D
devilboy
26-10-2014, 22:33
lan olum bi içten video çekseydin yaaa
pampa maşallah güzel oldu
lan olum bi içten video çekseydin yaaa
pampa maþallah güzel oldu
Eyw panpa onuda cekeriz kökü bizde :)
çok keyifli olmuş valla demiştim facede de görünce zaten maşallah ikisine de :)
çok keyifli olmuş valla demiştim facede de görünce zaten maşallah ikisine de :)
Saol adamım :) evet güzel bi deneme oldu :)
maşallah ikisinede :) 206 206 gti dan hızlı olmuş valla :)
maþallah ikisinede :) 206 206 gti dan hýzlý olmuþ valla :)
Eyw kamer gzl oldu evet 206gti burda 1 tane var ama denemek istemedi baska sefere :)
arsenikli
27-10-2014, 16:56
araçlara maşallah 206 yı merak ettim orjinalde neki
araçlara maşallah 206 yı merak ettim orjinalde neki
206 roland garros :) Saolasın.
Commander696
02-11-2014, 20:52
Bence 206 için büyük başarı
Bence 206 için büyük baþarý
Eyw kardeş teşekkür ederim :)
ben setupları cözemedim daha alperdeyken sadece eksoz filitre wardı 206 ne war... bu kadar tutundu onu anlayamadım
Şevki 106 da sadece filtre düz boru var, benim 206 da 106gti egzantrikleri 106gti kasnakları 106gti headersı filtre egsoz yazılım var durum bu.
Erman067
05-11-2014, 13:00
206 Rg gerçekden çok güzel yürüyor :icon_tup: Orjinal stoktu erkan abinin aldığında ufak tefek dokunuşlar ile daha güzel ve eğlenceli bir hale geldi.
2013 Leon Fr ve 2012 İ30 ile deneme videoları koyma abi nazara gelmeyelim ;) Maşallah 106,206,207'mize Allah kaza bela vermesin.
Saol ermanım :) Fr a şimdi dp eksoz yaptık denicez tekrar i30 hıdır abiyle artık denemeye gerek yok :)
Erman067
06-11-2014, 16:26
Aynen hele 206 nın son hali ile hiç gerek yok. FR ile cok bise fark edecegini ben zannetmiyorum 206 RGg Candır bense hala jantsız :(