PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : GAZ M3 vs SS F7R - Rolling

Sayfa : 1 [2]

Juggernaut
27-10-2014, 23:04
Kanka sen ne yaptin yaa :)
Denediginiz rs bizim kimseyi savundugum falan da yok ama dogrulari konusmak gerekirse biz o rs le ss f7r a bi vites bile tutunamiyoruz aradaki mesafe boyla da olculmez yani =) f7r bizim burdan cikma az cok biliyoruz hangi araclarla yurur hangi araclara yuruyemez.

Valla güven arkadaş öyle görmüş baksana benim aracım rs kadar yürüyormuş.Sende f7r a bir vites tutunamayız diosun benim F7r ile olan vidolarda ortada gerçi f7r ogün yarışmıyordu otobanda gezintiye çıkmıştı unuttum:)

PPR engineering
27-10-2014, 23:13
Heheheh kapak ppr egzantirik benim istediğim değerler kol ben istedim peki o arabayı ben yapmadım dp engine parts Yaptııııı peki lan insan sormazmı Antalyadaki b serisini kim yaptı yine yunanlılarmı sen bana değil bir yunanlıya inanıyorsan zaten sana yazıklar olsun bak soruya hala cevap vermedin yunanlılar ilk olarak burda daha güçlüsü var dediler hani dynosu dedik evde kimse yok krank ı bizzat ellerimizle yaptık kapak sübap vs vs t.body si alın yapında geçin koyun helal yazıcam.Standart egzantiriklerle standart parçalarla typerlardan cıkan ve cıkarttığım güçler belli benim yaptığım arabalar yazmakla bitmez.

52 li t.bodyli pistonlu vesayreli 106 yaptınız ben t.body olmadan 70 mm lik kelebekli emme ile sizden fazla 183 cıkardım bir yerde yazdım konuştum veya üzerinize geldimmi yapılan emeğe saygı vardır.

Sana yazıyorum bak ben burda forum ortasında tartışacak yaşı geçtim.Sana laf konuştum 5 koy masaya bende koyayım dediğim haricinde cıkarsa al git parayı belki bir şeyler öğrenirsin beni gececek araba yaparsın.Mamiyede 206 ile aynısını yaptınız konuşup konuşup garaj kapılarını kapattınız kendinizi unutturdunuz BÖLEEE DELİKANLILIK OLMAZ BEN AGRASİF ADAMIM GÖĞÜS GÖĞÜSE CARPIŞIRIM red gelecek bu araba ile deneyecek bende orda olucam sende orda ama tek bu araba ile değil başka arabalarlada basacak hangi zihniyettesiniz amk siz ya standaet emmeli plastik emmeli arabayı bir tutyosunuz başka arabalarla.Ben reg e c2 taktırana kadar hangisi takıyordu güç alıyordu gökhan göki takmıştı oda arabayı bitirmemişti bakın en ufak ayrıntıya kadar yiğide hakkını veririm insan olun insan.

Tuncay
27-10-2014, 23:13
Yine bir 106 vakasi :)
Masallah yapan ne yaptiysa eline saglik bu speclerde boyle yurumesi cok sasirtici

Eyup Duygun
27-10-2014, 23:21
Yapılan emeklerın karsılıgının alınmasını gormek benı bızı daha cok heyecanladırıyor.Bu tip tartısmalar hep olur veya olacaktır basarılı bır ısın arkasından elestırı gelmesı gayet normal.Bu elestırılere en guzel cevap aracın yolda ve dunyaca kabul gormus bır dyno uzerındekı basarısıdır.

https://www.facebook.com/EcutunedChiptuning/photos/pcb.705004256250716/705003129584162/?type=1&theater

PPR engineering
27-10-2014, 23:23
Eldeki malzemeleri nerden biliyorsun onu sordum bilmeden nasıl yorum yapıp setup sonu diyebiliyorsun onu soruyorum.belkide cok üstündeyiz belkide cok assağısında?

Sıkıştırma ?
Egz dereceleri ?
Krank ?
Kol boyu?

Bunları bilmem gerekir.

Bak sen soru sordun madem yayınlamışlardı bizim setup diye neden burda konuşup ben sana sorunca görmemezlikten geldin.

Emre.Krgz
27-10-2014, 23:23
Kimse dert yanmasinda ses cikarmasin gene ppr farki konusturdu son ayarida geldi bos bos bakin oyle :)

dc_crx
27-10-2014, 23:30
Kimse dert yanmasinda ses cikarmasin gene ppr farki konusturdu son ayarida geldi bos bos bakin oyle :)

Maşallah kardeşim havalar toparlasında bir deneme yapalım ;)

Schumi
27-10-2014, 23:32
Agresifim demişsin sinirinden kör olmuşsun. Daldan dala atlamışsın çorba etmişsin. Sana toparlıyayım ben.

Heheheh kapak ppr egzantirik benim istediğim değerler kol ben istedim peki o arabayı ben yapmadım dp engine parts Yaptııııı peki lan insan sormazmı Antalyadaki b serisini kim yaptı yine yunanlılarmı sen bana değil bir yunanlıya inanıyorsan zaten sana yazıklar olsun
Sana yazıklar olsun çünkü YALAN SÖYLÜYORSUN. Setup uzun kollu DP Engine Parts'ın 3 yıldır satmakta olduğu setup. Daha ROL rodajı bitmemişken Ataşehir'de Selçuk yanıma gelip "Abi senin 3-4 yıl önceki yazını okudum benim geçen seneki REG 106'nın setupun aynısını yazmışsın. Kimsede dinlememiş seni. İyiki dinlememişler. Geçen senede benim şimdiki ROL'ün setubunu yazmışsın. İnşallah REG gibi güzel olur." cümlelerini kendi kurdu. Sanki TU5'i baştan yarattın banada kol istediğim gibi demişsin. Neyi istediğin gibi kolun. 137.75 mm uzun kol var. Piston pimi 18mm küçük tip. Piston eteği kısa. Compression Height küçültülmüş. Kiti zaten yapmış adamlar. He onların yaptığı kitde kopya zaten Super1600 EVO2 setupdan. EVO3 bile değil çünkü EVO3 de 139 mm kol var ve EVO3 daha kırılgan. Gerçi kırılgan demişken. Neyseee.

bak soruya hala cevap vermedin
Hangi soru? Görmemiş olabilirim diye yukarı baktım göremedim.

krank ı bizzat ellerimizle yaptık kapak sübap vs vs t.body si alın yapında geçin koyun helal yazıcam.
Bunu ROL için mi yazdın ne için yazdın belli değil

emeğe saygı vardır.
İşte senin mantık aynen bu şekilde. Saldırır gibi yazıyorsun. Ortada emek yok diyen mi var? Yada güç çıkmadı diyen mi var? Parçaları işlemişsin güç çıkmış alan memnun satan memnun. Ama STANDART lafını kullanılacak halde olmayan parçalar için STANDART ARABA yazıyorsunuz. Komediden başka birşey olmuyor.

Sana laf konuştum 5 koy masaya bende koyayım dediğim haricinde cıkarsa al git parayı belki bir şeyler öğrenirsin beni gececek araba yaparsın.
Çok umrumdaydı gerçekten ne yaptığın.

Ben reg e c2 taktırana kadar hangisi takıyordu güç alıyordu gökhan göki takmıştı oda arabayı bitirmemişti
Peki sor bakalım Göki'ye senden o C2'yi ona kim taktırmış ? Kim girmiş kanına yalvar yakar gidip ona sıfır C2 Emme aldırmış ?

bakın en ufak ayrıntıya kadar yiğide hakkını veririm insan olun insan.
İnsan olan adam gibi saldırgan olmadan konuşur.

PPR engineering
27-10-2014, 23:48
Bak yazıya geldimi ne güzel yazıyosun yapın satılıyosa orda cıkartın gücü.Bana müşteri geldiğinde yurtdışından tek parca almadan 164.5 teker güc cıkarta biliyorum içim rahat gel acalım arabanın motorunu ahkam kesiyodun o var bu olabilir diye götüne güvenen borazancı başı cam analayzer da var bende derecelerine kadar bakarız benim yaptğım şeyleri bana satacaksınız nerdeyse sağda solda konusuyonuz 16 adet yuvayı cakıp pluyo o yanma odası millet bir tane calıyo düşüyo.Yalan sölüyorsam ALLAH bin belamı versin tek tek liste halinde ben yazdım egzantirk üretemiyodum o zaman imkan yoktu.Yunanlılara gelince hali hazırda orda yaptığım arabalar sattığım parcalar kapaklar daha bir sürü iş sıctığını *** halice insin ilk önce

PPR engineering
27-10-2014, 23:52
Eee taktırdın kim güç aldı ben takana kadar güç alana kadar kim yapıyodu test ederim yapar cıkartırım sen forum okursun yapılanı kopyalarsın bak benim yaptığım işlere güçlere dünyada eşi benzeri varmı.ayrıca c2 görüp takanı c2 yi geliştirerek farklı geçmişliğimizde var

Schumi
28-10-2014, 00:00
Gene başladın elma ile armutu karıştırmaya. Yunana parça satıyormuşda ediyormuşda. E bundan şuan bize ne. Biz aksini mi söyledikde geldin bunu söylüyorsun. Kaan hep bir laf kalabalığı. Ne zaman bir konuya yazmaya başlasan İstanbul'un fethindeki topları büyük büyük dedem döktü demediğin kalıyor birtek. 260 tane post var kim sana yurt dışına mal yapmıyorsun dedi. Yada kim sana o şu DJ 106 da farklı malzeme var dedi. STANDART diye üstüne basa basa yazdığın arabaya ben parça takmadan yapılabilecek şeyleri yazdım OEM parçaları mıncıklayarak. Evet bunlar var, Hayır bunlar yok, yada meslek sırrı açıklamak istemiyorum derdin. Olay biterdi. Sanki ben farklı bişi yazdım. Yukarıdada herşeyine cevap verdim. He DP Engine Parts kitindeki pistonların sıkıştırması 13.0 orjinal 106 kapağı ve 106 contası ile. Krank OEM Stroke için yapılmış. Krankı taşlayıp hafifletmişsiniz galiba çünkü en son kırıldığında şehir dışında toplayan usta "krank ile çok oynamışlar ondan hep kırılıyor bu seferde krank param parça oldu" dedi. Ben onların yalancısıyım. Malzemeyi görmedim. Egzantrik derecelerine gelirsek yukarıda Allah var DP'nin egzantrik derecelerini hatırlamıyorum ne veriyorlardı. Ama EVO2 ve EVO3 setuplar için toplamda 4 farklı egzantrik var başka markalarda.

C2 meselesindede Göki'nin kısmeti değilmiş ne diyelim. Kullanıcı tercihidir. Ben şahsen C2 yerine ITB tercih ederim. Herkesede onu öneririm. He çok ucuz çıkma bulur birisi gel takalım der. Ona göre bişi deriz ama herkesin tercihi kendine. Ben ITB'den yanayım. C2 de ustalaştım dersende o senin bileceğin iş.

PPR engineering
28-10-2014, 00:02
Yazıları okuyorum okudukca yazıyorum ya kardeşim icraat yap icraat sunu dedim bunu desim diyosun ben yaptım güc ALDIM DİYORUM hangisi makbul

dr.mechanic
28-10-2014, 00:03
hunerkamsaft diyim anlayan anlar zaten susuyorsak verilen sözlerden susuyoruz herkes işine baksın

PPR engineering
28-10-2014, 00:06
Gene başladın elma ile armutu karıştırmaya. Yunana parça satıyormuşda ediyormuşda. E bundan şuan bize ne. Biz aksini mi söyledikde geldin bunu söylüyorsun. Kaan hep bir laf kalabalığı. Ne zaman bir konuya yazmaya başlasan İstanbul'un fethindeki topları büyük büyük dedem döktü demediğin kalıyor birtek. 260 tane post var kim sana yurt dışına mal yapmıyorsun dedi. Yada kim sana o şu DJ 106 da farklı malzeme var dedi. STANDART diye üstüne basa basa yazdığın arabaya ben parça takmadan yapılabilecek şeyleri yazdım OEM parçaları mıncıklayarak. Evet bunlar var, Hayır bunlar yok, yada meslek sırrı açıklamak istemiyorum derdin. Olay biterdi. Sanki ben farklı bişi yazdım. Yukarıdada herşeyine cevap verdim. He DP Engine Parts kitindeki pistonların sıkıştırması 13.0 orjinal 106 kapağı ve 106 contası ile. Krank OEM Stroke için yapılmış. Krankı taşlayıp hafifletmişsiniz galiba çünkü en son kırıldığında şehir dışında toplayan usta "krank ile çok oynamışlar ondan hep kırılıyor bu seferde krank param parça oldu" dedi. Ben onların yalancısıyım. Malzemeyi görmedim. Egzantrik derecelerine gelirsek yukarıda Allah var DP'nin egzantrik derecelerini hatırlamıyorum ne veriyorlardı. Ama EVO2 ve EVO3 setuplar için toplamda 4 farklı egzantrik var başka markalarda.

C2 meselesindede Göki'nin kısmeti değilmiş ne diyelim. Kullanıcı tercihidir. Ben şahsen C2 yerine ITB tercih ederim. Herkesede onu öneririm. He çok ucuz çıkma bulur birisi gel takalım der. Ona göre bişi deriz ama herkesin tercihi kendine. Ben ITB'den yanayım. C2 de ustalaştım dersende o senin bileceğin iş.

Topları dedem yapmış olsa söylerdim.Ben grafiklerle geliyorum yaptıklarımla geliyorum yazalıcak o kadar cok sey var yazıyorum olamıyan söylemiştimde etmiştimle kalıyo.Dikkatli yazıyorum bu meslekten ekmek yiyorsunuz diye siz bana istediğiniz gibi yazın bırakın gelsin

Schumi
28-10-2014, 00:07
Yazıları okuyorum okudukca yazıyorum ya kardeşim icraat yap icraat sunu dedim bunu desim diyosun ben yaptım güc ALDIM DİYORUM hangisi makbul

Ya o nasıl bir cümle Allah aşkına. Ne yapayım bu saatten sonra sidik yarıştıracam diye meslek mi değiştireyim. Beni sen otomotiv sektöründe felan mı sanıyorsun ? E güç aldım diyorsun 2 lafından birinde. Almadın mı dedik ? Burası TechTurkey araçları konuşuyoruz. Esnaflar odası değilki yapılan işleri yarıştıralım. Ki benim işim değil.

Selcuk_RoL
28-10-2014, 00:10
Bu polemikler bitmez bu N/a isini sirf bu yuzden biraktim neyse su konuya sadece tek post aticam baskada yazmiycam
Ben ROL 106 yaparken herkez biliyordu belkide bu setupu kurufasulye pilav hesabi yuksek sikistirma uzun kol fln filan klasik agizlarda geziyordu yapan kim hic kimse cunku kimsenin totosu yemiyordu kaan bana yapalim hizli oluruz dedi eyv dedim kararlastirdik listeyi ve dolayli yollardan yunanistanla cok yakin bi ortak arkadas bulduk parcalari tedarik ettik fikir alisverisleri ile simdi suna gelelim evet suayip abiye aynen dedigi gibi soyledim o yazdigindan etkilendigimi tebrik ettim hatta bundan kaana ve mami abiyede bahs etmistim iyi ingilizce ve iyi arastirma dedim sonucta bu bilgi hayata ve icraata hic gecmemis! Neyse hatta bana headrs ornegi bile gostermisti sagolsun o ara kaan sikintilarindan dolayi yoktu ve daha rodaja baslamamistim sonrasinda basladik montaj rodaj derken araba bitti hala tam istedigimiz gibi olmasada ozgun abi sihirli parmaklariyla 207.9 hp yi cikartti ve 106 gti ile alinan en yuksek hp yi aldik suayip abi sen bile 190 195 hp demistin hatirlarsan zaten yunanda bu kadar beklemiyordu aslinda bsy diyimmi onlar hirsiz eger bu gucu sitelerinde paylastilarsa bana attiklari mailde max 195 200hp arasi yaziyordu biz istedigimiz degisiklikleri soyledik 15 gun daha bekledik mirin kirin ettiler ama bak dedim sonunda hp bu yani onlarda sasirdi cunku onlarda boyle bi guc alamadilarki 1.6 dan neyse gunler aylari kovaladi bi yaz ayiydi ucan kacan bi 206 vardi facede konu oldu fln filan hatirlarsin ben size ne yaparsaniz yapin dedim hic fark etmez dedim gelin yeterki dedim hatta sen bi kredi kartina bakiyo senin setupun dedin fln e tamam hadi bekliyorum dedim 2 sene oldu sanirim:) neyse olur boyle seyler

PPR engineering
28-10-2014, 00:14
Ya o nasıl bir cümle Allah aşkına. Ne yapayım bu saatten sonra sidik yarıştıracam diye meslek mi değiştireyim. Beni sen otomotiv sektöründe felan mı sanıyorsun ? E güç aldım diyorsun 2 lafından birinde. Almadın mı dedik ? Burası TechTurkey araçları konuşuyoruz. Esnaflar odası değilki yapılan işleri yarıştıralım. Ki benim işim değil.

Ya kardeşim bak adamı delirtmeyin amk yerinde mesaj yazıyosun şu olabilir bu olabilir diye gel acalım ince conta dahil cıkmayacak bu kadar iddalıyım açalım bakalım uzaktan konuşuyorsun kadınlar hamamı lan burası konuşan konuştuğuyla kalıyo

Hodri meydana kimse gelmiyo yeter yazmayalım daha yarın sanayideyim geleyim ben senin yanına

Selcuk_RoL
28-10-2014, 00:16
Daha bitmeden yazi kendi aktif oldu ya alla alla??
Devam; ben kaan sayesinde bir ilke imza attim 200hp ustu bir 106 yaptik 1,6 sende boyle bir sey yaparsan abi kaanla bi ortak noktaniz olur daha iyi anlasirsiniz belki:)

Juggernaut
28-10-2014, 00:17
Okan denen arkadaşı tebrik etmek lazım her seferinde milleti birbirine düşürmeyi başarıyor büyük bir yetenek gerçekten.Kendisini survivor da görmek isteriz

Selcuk_RoL
28-10-2014, 00:18

Baskan usta degilim diyosun ama o 206 mevzusunda gayet usta gibiydin hatirlarsan ucup kaciliyorsu her cumlede cok iyi hatirliyorum bi 206 yapildi baska yapan yok kendikendine yapilan bi gider konusuydu sadece 206 lara :) ordan cikmisti muhabebbet hatirladinmi?

Schumi
28-10-2014, 00:18
Bu polemikler bitmez bu N/a isini sirf bu yuzden biraktim neyse su konuya sadece tek post aticam baskada yazmiycam
Ben ROL 106 yaparken herkez biliyordu belkide bu setupu kurufasulye pilav hesabi yuksek sikistirma uzun kol fln filan klasik agizlarda geziyordu yapan kim hic kimse cunku kimsenin totosu yemiyordu kaan bana yapalim hizli oluruz dedi eyv dedim kararlastirdik listeyi ve dolayli yollardan yunanistanla cok yakin bi ortak arkadas bulduk parcalari tedarik ettik fikir alisverisleri ile simdi suna gelelim evet suayip abiye aynen dedigi gibi soyledim o yazdigindan etkilendigimi tebrik ettim hatta bundan kaana ve mami abiyede bahs etmistim iyi ingilizce ve iyi arastirma dedim sonucta bu bilgi hayata ve icraata hic gecmemis! Neyse hatta bana headrs ornegi bile gostermisti sagolsun o ara kaan sikintilarindan dolayi yoktu ve daha rodaja baslamamistim sonrasinda basladik montaj rodaj derken araba bitti hala tam istedigimiz gibi olmasada ozgun abi sihirli parmaklariyla 207.9 hp yi cikartti ve 106 gti ile alinan en yuksek hp yi aldik suayip abi sen bile 190 195 hp demistin hatirlarsan zaten yunanda bu kadar beklemiyordu aslinda bsy diyimmi onlar hirsiz eger bu gucu sitelerinde paylastilarsa bana attiklari mailde max 195 200hp arasi yaziyordu biz istedigimiz degisiklikleri soyledik 15 gun daha bekledik mirin kirin ettiler ama bak dedim sonunda hp bu yani onlarda sasirdi cunku onlarda boyle bi guc alamadilarki 1.6 dan neyse gunler aylari kovaladi bi yaz ayiydi ucan kacan bi 206 vardi facede konu oldu fln filan hatirlarsin ben size ne yaparsaniz yapin dedim hic fark etmez dedim gelin yeterki dedim hatta sen bi kredi kartina bakiyo senin setupun dedin fln e tamam hadi bekliyorum dedim 2 sene oldu sanirim:) neyse olur boyle seyler

Evet çıkan 208 hp ye bende şaşırdım. Zaten inkar etmedim. Ben pompa benzini dışındaki hiçbir dyno değerini kabul etmiyorum. Peki o gücü aldınızda ne kadar sağlıklı oldu. Selçuk gerçekten seni severim sırf sana söz hakkı düşmesin harcadığın emek, zaman ve para hakkında yanlış düşünceler olmasın diye yazmak istemedim. Ama madem sen yazdım. Sen tanıdığım en atarlı giderli 3 insandan birisin. Sen ki Type-R'ın varken kalkıp taa Antalya'ya gittin rolling yapmaya. Alnın dik de geri döndün. Türkiye'de ralli takımları hariç kimsenin yapmadığı bir setup'ı ilk kez caddeye getirdin. 200 küsürde güç aldın. Peki senin kadar atarı gideri seven rolling aşığı bir adam neden sadece bir M5 videosu dışında video yayınlamadı diye insan merak ediyor. Ama bizi ilgilendirmez tabi. Araba senin ister çekersin ister çekmezsin. Ayrıca 2 sene olmadı tam 1 sene oldu. Aynen bende sana demiştim ki "Siparişini aldım Selçuk". 106 olucak. Swap olmayacak. Stroker olmayacak, NOS olmayacak, Hatta biz birde yakıtta olmayacak demiştim senin siparişine ek. Pişer pişmez de ilk sana söz vermiştim. E bütçe ve zaman meselesi. Sen nasıl 1 senede ancak toplardı isen bizde ancak toplardık ama denk gelemedik artık ROL kırdıktan sonra stok toplanmış. Vallahi billahi söylüyorum üzüldüm. Neyse artık şu doğum meselesi felan var. O hallolduğu anda yollarda sipariş.

Schumi
28-10-2014, 00:23
Ya kardeşim bak adamı delirtmeyin amk yerinde mesaj yazıyosun şu olabilir bu olabilir diye gel acalım ince conta dahil cıkmayacak bu kadar iddalıyım açalım bakalım uzaktan konuşuyorsun kadınlar hamamı lan burası konuşan konuştuğuyla kalıyo

Hodri meydana kimse gelmiyo yeter yazmayalım daha yarın sanayideyim geleyim ben senin yanına
Tekrar yazıyorum. Hiç umrumda değil. Kapak çok taşlıdır koymamışsındır contayı. Napim şimdi milimetrik nokta atışı mı yapayım sana. Hakikaten komiksin. Ben sanayide çalışmıyorum ama ben senin yanına geleyim çay içmeye. Ben yazıcağımı yazdım. Sen yazacağını yazdın. Ne sen beni ikna edebilirsin ne ben seni. Boşuna nefes yorup duruyoruz.

Baskan usta degilim diyosun ama o 206 mevzusunda gayet usta gibiydin hatirlarsan ucup kaciliyorsu her cumlede cok iyi hatirliyorum bi 206 yapildi baska yapan yok kendikendine yapilan bi gider konusuydu sadece 206 lara :) ordan cikmisti muhabebbet hatirladinmi?

Yanlış hatırlıyorsun. Evet 206'nın setupda benimde büyük payım var. Benim yazdığım yazılar silinen konularda çok iyi şekilde saklanıyor. Benim olayım atar gider değildi. Yalan yanlış konuşulması ve Ataşehir'de başka forumda başka yazanlardı. Hatta çok uzun bir yazı yazmıştım da forumdan birilerine telefon açılıp konu silinmişti. Orada ki muhattap da hiç sen olmadın.

Selcuk_RoL
28-10-2014, 00:27
Evet çıkan 208 hp ye bende şaşırdım. Zaten inkar etmedim. Ben pompa benzini dışındaki hiçbir dyno değerini kabul etmiyorum. Peki o gücü aldınızda ne kadar sağlıklı oldu. Selçuk gerçekten seni severim sırf sana söz hakkı düşmesin harcadığın emek, zaman ve para hakkında yanlış düşünceler olmasın diye yazmak istemedim. Ama madem sen yazdım. Sen tanıdığım en atarlı giderli 3 insandan birisin. Sen ki Type-R'ın varken kalkıp taa Antalya'ya gittin rolling yapmaya. Alnın dik de geri döndün. Türkiye'de ralli takımları hariç kimsenin yapmadığı bir setup'ı ilk kez caddeye getirdin. 200 küsürde güç aldın. Peki senin kadar atarı gideri seven rolling aşığı bir adam neden sadece bir M5 videosu dışında video yayınlamadı diye insan merak ediyor. Ama bizi ilgilendirmez tabi. Araba senin ister çekersin ister çekmezsin. Ayrıca 2 sene olmadı tam 1 sene oldu. Aynen bende sana demiştim ki "Siparişini aldım Selçuk". 106 olucak. Swap olmayacak. Stroker olmayacak, NOS olmayacak, Hatta biz birde yakıtta olmayacak demiştim senin siparişine ek. Pişer pişmez de ilk sana söz vermiştim. E bütçe ve zaman meselesi. Sen nasıl 1 senede ancak toplardı isen bizde ancak toplardık ama denk gelemedik artık ROL kırdıktan sonra stok toplanmış. Vallahi billahi söylüyorum üzüldüm. Neyse artık şu doğum meselesi felan var. O hallolduğu anda yollarda sipariş.

Hayirlisi olsun ins cok hizli olur valla insan oglu iste doyumsuz o gucu aldik ama hep daha gideri var dedik paso oynadik sagi solu ile bi pompa sikintisi yasadik dedigim gibi kaan odem yoktu yanlizdim:( valla saka degil kolay olmuyor o dynoda ilk 180 hp cikti kalpten gidiyordum:) bana gore m5 denemesinde bile araba saglikli degil yani tam degil
Bana gore hic 207 hp ve sokuk halde bi gazlamisligim yok malesef
M5 195 hp yim komple takili
Df type r 195 hp yim kompel takili
Sus s2k komple sokugum 200 hp ustuyum sanirim ama o gece 4 sonu afr 16 lara gidiyordu yine bi sorun vardi
Tabigki bu kadar az olmamaliydi bana yakisani ama kismet ben daha tam anlamiyla keyfini almamis olsamda sattik gitti hayirlisi onumuzdeki maclara bakica

dr.mechanic
28-10-2014, 00:31
Tekrar yazıyorum. Hiç umrumda değil. Kapak çok taşlıdır koymamışsındır contayı. Napim şimdi milimetrik nokta atışı mı yapayım sana. Hakikaten komiksin. Ben sanayide çalışmıyorum ama ben senin yanına geleyim çay içmeye. Ben yazıcağımı yazdım. Sen yazacağını yazdın. Ne sen beni ikna edebilirsin ne ben seni. Boşuna nefes yorup duruyoruz.

yahu tartıştığınız şu dj 106 zaten o gece gören gördü bildiğin 150hp gti lar kadar gidiyor ahım şahım bişi gitmiyorki stock clio rs e kaput boyu çıkartabilen bitr 106 işte abartılcak bişi yok egzantrik derecesiyle oynamışlar kapakta işlem yapılmış yazılım vs vs gitmesi gerektiği gibi gidiyor pt52 li pistonlu bir 106 temiz 5-6 lık eder dj 106 yı hele ki itb li 106 ların temiz 10 atacağına adım gibi eminim.

Schumi
28-10-2014, 00:33
Valla senden 195 hp iken bile albüm şekline videolar beklerdik ama kısmet tabi bu işler. Hangi aracın sorun yapacağı kırılacağı belli olmuyor pek. En azından senin için güzel ticaret oldu. Turboya geçtin kalitesinden.

Emre.Krgz
28-10-2014, 00:37
yahu tartıştığınız şu dj 106 zaten o gece gören gördü bildiğin 150hp gti lar kadar gidiyor ahım şahım bişi gitmiyorki stock clio rs e kaput boyu çıkartabilen bitr 106 işte abartılcak bişi yok egzantrik derecesiyle oynamışlar kapakta işlem yapılmış yazılım vs vs gitmesi gerektiği gibi gidiyor pt52 li pistonlu bir 106 temiz 5-6 lık eder dj 106 yı hele ki itb li 106 ların temiz 10 atacağına adım gibi eminim.

Yazdiklarin bu kadar basit ise bide deneyip sen almaya calissana ne kadar alabilceksin yapilan emegi kucumseme pt52 li pistonlu donlu pusuruklu gti kac cikariyor dynodada konusuyorsun afr bi nevi duzeldi sayilir bak bakalim kici kirik dj 106 dynoda ne vermis eyub duygun paylasti o 106 lar 5 6 lik ediyorsa eger iddia ediorsan rbz ibizada ss f7r i don lastigi yapicaktir bunuda unutma olurmu

dr.mechanic
28-10-2014, 00:39
Yazdiklarin bu kadar basit ise bide deneyip sen almaya calissana ne kadar alabilceksin yapilan emegi kucumseme pt52 li pistonlu donlu pusuruklu gti kac cikariyor dynodada konusuyorsun afr bi nevi duzeldi sayilir bak bakalim kici kirik dj 106 dynoda ne vermis eyub duygun paylasti o 106 lar 5 6 lik ediyorsa eger iddia ediorsan rbz ibizada ss f7r i don lastigi yapicaktir bunuda unutma olurmu

deneyen denedi neyin ne olduğunu gördü uzatma daha fazla giderini o gece gördük stock rs e 1 boy bile açamayan bi 106 gitsin kumda oynasın iyi geceler

Selcuk_RoL
28-10-2014, 00:42
Valla senden 195 hp iken bile albüm şekline videolar beklerdik ama kısmet tabi bu işler. Hangi aracın sorun yapacağı kırılacağı belli olmuyor pek. En azından senin için güzel ticaret oldu. Turboya geçtin kalitesinden.
Bende yapicaktim ama o donem ortada kim vardiki hic kimse? Df en hizli type r di denedik mehmet sus s2k ile 9 bucuk lardaydi denedik m5 zaten bizdendi bi aksam sizin gri 206 geldi plaka hatirlamiyorum tc type r la denemeye bende gittim type r corvette c6 focus fln hepsi ile denedik konuda actim gelen olmadiki bir ng vardi onunlada kendi aramizda dendik zaten:)

D.CaN
28-10-2014, 00:49
deneyen denedi neyin ne olduğunu gördü uzatma daha fazla giderini o gece gördük stock rs e 1 boy bile açamayan bi 106 gitsin kumda oynasın iyi geceler

Biz en azından f7r gibi kevgire dönmedik gelen geçti giden geçti eski sahibide ağlamaklı oldu zaten herkesin 3 lük 4 lük yaptığını görünce sanada iyi geceler.

DRIVE34
28-10-2014, 00:50
SELÇUK kardeşim acıklamasını güzel yapmış helal olsun zaten 106 denınce (modifiye-arac sahıbı)akla ılk sıralarda MAMİ ve SELÇUK gelir dedıklerıde doğrudur kabuldür,PPR KAAN'ı anlatmaya gerek yok tr'de tektir yaptığı işler ve cıkan sonuclar özellıkle 2010-2014'te tek kelımeyle zirvededir , SCUMİ (Nickli) arkadasımın ismini bılmıyorum techten yazısmalarımız olmustur ,açtığı konuları ve yorumlarınıda takıp etmısımdır ve hep güzel bi sevıyededir üyelere karşı boş konuşmaz bı saygı cercevesınde cevap verır.... Burda ısmı gecen adamlar dısardan takıp ettıgımce düzgün ınsanlardır o yüzden konu değişik yönlere uzamazsa bi saygıyla izleyen yaptıkları işlere saygı duyan bir takıpçi olarak ve benım gibi düşünen arkadaslar adına söylemek istedı...bunlar nacızane kendi fikirlerim

Emre.Krgz
28-10-2014, 00:51

Bi boy mu cami acip benzinim yok kesiyo dedi eyv dedim bastim gittim
Hizli ss inizide gorduk ;) tekrardan gorucez bakalim bosuna laf kalabaligida yapmayalim 220 onde giden ss sokunde oyle gelin kumda oynatcaz ozaman :)

MertSerhanÖ.
28-10-2014, 06:15
Hizli ss inizide gorduk ;) tekrardan gorucez bakalim bosuna laf kalabaligida yapmayalim 220 onde giden ss sokunde oyle gelin kumda oynatcaz ozaman :)

Emre dostum konuyla hic alakam yokken sirf cevap vermek adina beni kullanma lutfen.Ben kesiyo dedigimde cevap olarak aynen benimde kesiyo dedin ikimizde ortak biraktik.Su hararetli konuya bide bende dahil olmayayim.Masallah DJ'ye.

Emre.Krgz
28-10-2014, 09:31
Emre dostum konuyla hic alakam yokken sirf cevap vermek adina beni kullanma lutfen.Ben kesiyo dedigimde cevap olarak aynen benimde kesiyo dedin ikimizde ortak biraktik.Su hararetli konuya bide bende dahil olmayayim.Masallah DJ'ye.

Konuyu iyi oku bak en basindan beri rs le.boyle denedik boyle oldu diye agzimi acmismiyim dr mechanic rs i gecemeyrn cart curt dedi diye soyledim ki ben konunun vasindan beri 16 17 afr gazladigimi acik acik yazdim her basmamda 4 te kestigi icin biraktimm diye soyleye soyleye dilimde tuy bitti sen guzel bi arkadasa benziyorsun sana lafim yok benzinini koyarsin afrmizi duzeltiriz senlede basariz sknti yok sadece rs i 1 boy gecen *** 106 diyen arkadasa soyluyorum merak ediyorum kendisi kimde bu kadar atar gider yapiyo

MertSerhanÖ.
28-10-2014, 09:34
Konuyu iyi oku bak en basindan beri rs le.boyle denedik boyle oldu diye agzimi acmismiyim dr mechanic rs i gecemeyrn cart curt dedi diye soyledim ki ben konunun vasindan beri 16 17 afr gazladigimi acik acik yazdim her basmamda 4 te kestigi icin biraktimm diye soyleye soyleye dilimde tuy bitti sen guzel bi arkadasa benziyorsun sana lafim yok benzinini koyarsin afrmizi duzeltiriz senlede basariz sknti yok sadece rs i 1 boy gecen *** 106 diyen arkadasa soyluyorum merak ediyorum kendisi kimde bu kadar atar gider yapiyo

Ben guzel bi arkadasim aynen.Arac seninmi dogancanin mi?

guwen_ar
28-10-2014, 09:44
Biz tek kelime ile sökük bi 106 ile 106 nin devrinde denedik ve ondan once denemelerimiz bitmis benzinimiz bitmek uzere denk geldik.istanbulluda degiliz 200 km yoldan geliyoruz biz 106 dan haberimiz dahi yok bi 106 bizim icin geldigini soyluyor kirmayip deniyoruz 106 yi 3-4 oldu tebrik ediyoruz.
Sen kalkmis yok benzinim az dediniz yari yerde biraktiniz soyle olurdu boyle olurdu diyorusun.
Hos mu ?
Hee bu arada 3 un sonuna kadar anca yarim boy gecebildigin takili filtre egzozlu rs az ilerde alir basini gider.
Bizde bu tarz mi konusalim yani ?

Emre.Krgz
28-10-2014, 09:54
Biz tek kelime ile sökük bi 106 ile 106 nin devrinde denedik ve ondan once denemelerimiz bitmis benzinimiz bitmek uzere denk geldik.istanbulluda degiliz 200 km yoldan geliyoruz biz 106 dan haberimiz dahi yok bi 106 bizim icin geldigini soyluyor kirmayip deniyoruz 106 yi 3-4 oldu tebrik ediyoruz.
Sen kalkmis yok benzinim az dediniz yari yerde biraktiniz soyle olurdu boyle olurdu diyorusun.
Hos mu ?
Hee bu arada 3 un sonuna kadar anca yarim boy gecebildigin takili filtre egzozlu rs az ilerde alir basini gider.
Bizde bu tarz mi konusalim yani ?

Rs e laf eden varmi nie tribe giriyosunz smdi alip basini gitseydi ozaman alla alla rs e laf eden zaten yok kendi kendinizi sokuyosunuz konuya bu isin yarim boyu 1 boyu yok rs i oyle gectik boyle.gectikte demedik rsle ilgili bi laf etmedik tek dedigim f7r 1 sn geriden bastiysa 7 8 boyy atiosa ibizayi m3 220 ye kadar gecebiliosa 106 tinin yanindan ucup gitmesi siktir olup gitmesi lazimdi ama noldu sokuk deildik bilmem neydik cart curt bizde dedikki soksun gelsin ibizayla m3 le sokukte gelsin basalim dedik gorelim dedik rs le ilgili bi laf cikmadi etmedi niye rs i konuya dahil ediyosunuz

K.Kaan
28-10-2014, 09:57
Konuyu iki gündür aralıksız satırı satırına okuyorum;

Herkez diğerini geçmiş, herkes o akşam sorunluymuş, herkesin arabası diğerlerine göre standartmış, herkes denemeyi bilmeden gelmiş vs vs. Sonra bahsi geçen araçlar hakkında ciddi işler yapanlar dahil oldu boy gösterisi başladı. Taraflar başarılı işler yapmış olsada ego olmamalı... Çünkü hem zevk alınmalı hem rekabet olmalı ki bir adım ileriye gidilsin hemde bir bakılır o çılgın araçlar kibrit çöpü gibi kırılır tekrardan bir sürü masraf yapılır yada yapılamaz bu işlerden uzaklaşılır...

Bu kadar uzatılacağına uygun havada herkez hazırlansa bahanesiz şekilde bir araya gelince çay çorba muhabbet edilse gülünse eğlenilse çıkıp denense bizde güzel güzel videolar izlesek ve araç sahiplerinin gereksiz atışmasını okumaktansa araçlara maşallah desek daha güzel olmaz mı arkadaşlar? Bu ne Allah aşkına sayfalardır benim babam senin babanı döver tadında muhabbet okuyoruz.

Araçların hepsinde ciddi emek var biri diğerinden hızlı olunca diğer araç kötü olmuyor...paraya bakıyor bu işler. herkez elindeki ve bütçesine göre birşeyler yapmaya çalışıyor. Kavgaya gürültüye ne gerek var.

guwen_ar
28-10-2014, 10:03

Bunu yazan kuzenin mi ?
Bak bizi f7r falan ilgilendirmez biz f7r la denedik daha once. olani yazdim
O sizin aranizda.
Biz size iyi niyet gosterdik karsiligini aldik eyw.

Emre.Krgz
28-10-2014, 10:08
Bunu yazan kuzenin mi ?
Bak bizi f7r falan ilgilendirmez biz f7r la denedik daha once. olani yazdim
O sizin aranizda.
Biz size iyi niyet gosterdik karsiligini aldik eyw.

bizde kuzen yazmaya kalksa konu kilitlenir merak etme iyi oku benzinim yok kesiyo dedginde benmde 16 17 afr dedim bastim gectim demedim yanindan gittim dedim neyse ne soylersem soyleyelim milletin dusunceleri degismezz gelirsiniz basariz :)

guwen_ar
28-10-2014, 10:32
bizde kuzen yazmaya kalksa konu kilitlenir merak etme iyi oku benzinim yok kesiyo dedginde benmde 16 17 afr dedim bastim gectim demedim yanindan gittim dedim neyse ne soylersem soyleyelim milletin dusunceleri degismezz gelirsiniz basariz :)

200 km yol gelcem seninle denemeye ?
Gerek war mi sence ? Bence yok
Bu arac dogancan'in mi bana o lazim

MertSerhanÖ.
28-10-2014, 10:33

Az once bi soru sordum cevap alamadim.Amacim kavga falan degil boyle bos islerle kavga etmem zaten cok daha onemli islerim var kendimi hazirda tutmam gereken.Tek birsey sordum.Arac seninmi doganinmi?

Emre.Krgz
28-10-2014, 10:46
200 km yol gelcem seninle denemeye ?
Gerek war mi sence ? Bence yok
Bu arac dogancan'in mi bana o lazim

Doganin araci gerek yok diyosan asip kesmeninde bi manasi yok ki zaten sizle alakali bi durumda yok cok merak ettyseniz gelirsnz basariz dedik

Emre.Krgz
28-10-2014, 10:48
Az once bi soru sordum cevap alamadim.Amacim kavga falan degil boyle bos islerle kavga etmem zaten cok daha onemli islerim var kendimi hazirda tutmam gereken.Tek birsey sordum.Arac seninmi doganinmi?

Bizde kavga etme pesinde degiliz sadece yapilan emege saygisizlik edenlere laf ediyoruz herkesin kendine gore isi gucu var sennde benimde oldugu gibi arac doganin

DrageR
28-10-2014, 11:18
bir araba üzerinden 50 tane alakasız adam konuşursa böyle olur

guwen_ar
28-10-2014, 11:19
@emrekrgz
Kawgayla gurultuyle isimiz yok emege bi saygisizlik yada terbiyesizlik ne bende ne de kardesimde soz konusu bile olamaz sadece 106 icin bi cok kisi yazdi arac kimin kafam karisti.muhatap olcagimiz kisiyi bilelim.
Neyse dogancan benim surekli gorustugum bi arkadasim arac onunsa problem de yok.
Bizle alakali konu kapanmistir.

Emre.Krgz
28-10-2014, 12:01
bir araba üzerinden 50 tane alakasız adam konuşursa böyle olur

Fazla uzaklardan izliyerek yorum yapmiorz zaten direksiyonda olan benim ;) neyse kapansin artik cok uzadi

kutsal
28-10-2014, 13:15
Kusuruma bakmayın beyler orjınal ergzantrık uzerınde nasıl oynama oluyo cahıllıgıme verın ogrenmek ıstıyorum?bılmemek deıl ogrenmemek ayıp zaten 106 gtı rs klasmanı olamaz orj halıyle 20 lık olur cahılız ama bu arabaların hepsıne bındık gıderını bılıyoruz.dogancan sanada kızdım sen 106 al yukle haber verme gelıyım de vurayım kırbacı şuna;)

Turboğuz54
28-10-2014, 14:49
Bende konunun takipçisiyim içten 106 nın videosunu izledim cok şaşırdım cok güzel yürüyo maşallahı var kapaktan başka ne işlemler var aracta sanzıman falan oem değildir sanırım cok merak ettim

dr.mechanic
28-10-2014, 15:02
laf ebeliğini bırakalım bu akşam ss f7r beylikdüzü tarafında deneme için hazır olacak m3 ibiza gti typer porş morş bugatti f16 alayına gider varmı gelen ?
hava beylikdüzünde bu akşam güzel gözüküyor haftasonu heryerde yağmur var riske atmaya gerek yok hemen deneme olsun bu iş fazla uzadı

Firattoptas
28-10-2014, 15:28
Deneme varmı akşam şuan ?

dr.mechanic
28-10-2014, 15:35
şu 2 gündür yazıp duran gti cı arkadaşta gelsin bakalım klavyeye basan parmakları kadar arabasıda hızlımı bu sefer bastı basmadı yok yanyana oturcaksınız tek fark sizi izlerken deniyor sandığınız aynadaki f7r farları değil önündeki boyları sayacağınız f7r stopları olacak

dc_crx
28-10-2014, 15:51
zevkli bir deneme olacağına inanıyorum videoları bekliyoruz...

ErT_ThM
28-10-2014, 15:56
owww çokkk sert olmuşş bu post:D

Eyup Duygun
28-10-2014, 15:58
laf ebeliğini bırakalım bu akşam ss f7r beylikdüzü tarafında deneme için hazır olacak m3 ibiza gti typer porş morş bugatti f16 alayına gider varmı gelen ?
hava beylikdüzünde bu akşam güzel gözüküyor haftasonu heryerde yağmur var riske atmaya gerek yok hemen deneme olsun bu iş fazla uzadı

Dostum sen necısın bılmem ama hıc 34 yasında durmuyorsun bence..Ikı gundur okuyorum konuyu tarafsız yazmak ıstıyorum.Turkıye sınırları ıcınde hıc bır atmosferık Reno o dizel ıbızayı top speedde asagıda yukarıda gecemez.He gecer dıyorsanız cahıl gıbı rollınge gerek yok.Alın bır dbn gosterın mevuzuyu..

http://i59.tinypic.com/2ep65io.jpg

dr.mechanic
28-10-2014, 16:20
Dbn ile is yapilsa kimse rolle cikmaz kardesim dbn ile rollingin farkindan bi habersen sana bisi diyemem o gece ibiza gecilince tekrar tekrar denemek istedi 3 kere denedik hep f7r onde devam edelim denemeye dediler hazirlanalim oyle sikalim dedik tamam dediler simdide dbn koymus gerek yok diyosun f7r in suan dbn si falan varda ona goremi kiyas yapacan ? Var aylar once bi dbn 11 kusur sn onu bunu bosver cikiomuyuz bu gece m3 ibiza gti o gecekiler gelsin daha ne diyim ?

Eyup Duygun
28-10-2014, 16:25
Dbn ile is yapilsa kimse rolle cikmaz kardesim dbn ile rollingin farkindan bi habersen sana bisi diyemem o gece ibiza gecilince tekrar tekrar denemek istedi 3 kere denedik hep f7r onde devam edelim denemeye dediler hazirlanalim oyle sikalim dedik tamam dediler simdide dbn koymus gerek yok diyosun f7r in suan dbn si falan varda ona goremi kiyas yapacan ? Var aylar once bi dbn 11 kusur sn onu bunu bosver cikiomuyuz bu gece m3 ibiza gti o gecekiler gelsin daha ne diyim ?

Bütün dunya gerızekalı dbn bosuna kullanıyor.Benım sızler ıle aynı yerde bulunmam mumkun degıl.Malesef aynı dılı konusamayız.Daha 40 mesajın var kımsın nesın necısın tanımam etmem senınlemı rollıng yapacagım ?

İbizanın sahibide ben degılım.Asıl ısler rollıngle bellı olmaz akıtırsın erken basarsın tunel yaparsın karsındakı sofor agırdır vs.. dıye uzayıp gıder.

Kalın saglıcakla..

Kalın saglıcakla..

Firattoptas
28-10-2014, 16:27
17 sayfa oldu bir dünya konusuldu atarlar yapıldı tartısıldı v.s f7r hazırmıs diğer arac sahipleride cevap versin okeyse akşama bu iş bitsin.bizlerden hariç araç sahipleri konussun okeyse yazılsın denensin

Emre.Krgz
28-10-2014, 16:36
zevkli bir deneme olacağına inanıyorum videoları bekliyoruz...

Sen merak etmee gelicez zaten haftasonu hizli m3umuz ibizamiz sariyor bu havada olmeye degil ss i bi kere gectik bidaha gecicez sen boy boy sayicaksin ya itblerine dikkat et dumandan araban stop etmesin hafta sonu hava guzel gerekirse orayada geliriz deneriz nerdeysen sknti yok

Firattoptas
28-10-2014, 16:37
Sen merak etmee gelicez zaten haftasonu hizli m3umuz ibizamiz sariyor bu havada olmeye degil ss i bi kere gectik bidaha gecicez sen boy boy sayicaksin ya itblerine dikkat et dumandan araban stop etmesin hafta sonu hava guzel gerekirse orayada geliriz deneriz nerdeysen sknti yok
bu akşam deneme yok yani ?

cffsymbol
28-10-2014, 16:47
Burdan meydan okur gibi kime kendinizi ispatlamaya calisiyosunuz m3 sahibi arkadasim delikanli gibi TELEFONLA aradi sizi Hafta sonuna sozlestiler amacin ne bugece bugece yarinda gelmediniz korktunuzmu diyceksin cingeneligin luzumu yok

dr.mechanic
28-10-2014, 16:54
Kardesim yok sariyoruz yok tehlike yok dbn bu ne ya yrn tatil bu gece kuru yeri soledim bahane uydurcaksaniz bos muhabet yapip zamanini calmayin insanlarin okdr basit gidin bayir assa dbn sıkın sonra yayinlayin aynen kafalar uymuo

dc_crx
28-10-2014, 16:54

hayırdır len kapçık ağızlı bana mı yazdın onu ?

GünAY'
28-10-2014, 16:56
şu 2 gündür yazıp duran gti cı arkadaşta gelsin bakalım klavyeye basan parmakları kadar arabasıda hızlımı bu sefer bastı basmadı yok yanyana oturcaksınız tek fark sizi izlerken deniyor sandığınız aynadaki f7r farları değil önündeki boyları sayacağınız f7r stopları olacak

SS f7r in yeni sahibi senmisin?

dr.mechanic
28-10-2014, 16:59

Benim hayırdır bi itirazınmı var ?

Firattoptas
28-10-2014, 16:59

Atarı yaptığına göre :icon_tup:

///Mdrive
28-10-2014, 17:00

Arabalar hazır olunca denenmeyecekmiydi? benim arabam serviste, okan ile hafta sonu için sözleştik biz, sen kimsin? necisin bilader sen 17 sayfadır yazıp duruyorsun Dr. Mechanic? kimsin nesin necisin artık kendini tanıt bumerang gibi dolanma ortalıkta, korkma biz insan yemiyoruz adımız sanımız belli senin gibi bumerang değiliz. Okan ile görüşmemizde hafta sonu için sözleştik, arabam serviste eksikler yapılıyor, basalım dedik gelmediler demek için yapıyorsanız boşuna uğraşmayın. Arabam bitsin hava şartları el verdiği sürece her zaman denerim, benim korkum yok korkusu olan varsa söylesin. Ben bilendim, eksik vardı öldü bitti anlamam, denemelerden sonraki videolarda da bahane bulursanız adam değilsiniz, bu kadar açık ve net söylüyorum. Hadi şimdi işine bak, boş konuşarak burayı meşgul etme daha fazla.

Ben sana stop lambası değil, ışınlanmayı göstericem.

cffsymbol
28-10-2014, 17:01
Kardesim yok sariyoruz yok tehlike yok dbn bu ne ya yrn tatil bu gece kuru yeri soledim bahane uydurcaksaniz bos muhabet yapip zamanini calmayin insanlarin okdr basit gidin bayir assa dbn sıkın sonra yayinlayin aynen kafalar uymuo

Birak tehlikeyi sarmayi haftasonuna adamlar konustular sozlestiler burdan simdi yok yarin tatil yok yer kuru gelmiyosunuz ayaga yapmanin alemi yok biz aradik sizi deneyelim bidaha diye burda yazmakla olmuyo cok denemek istiyosun ara veya ozelden yaz milletin icinde ne oyle bos muhabbet yapmayin zamanimi calmayin zamanin cok degerliyse kendine sakla burda bos bos sıkma saga sola ampulleri daha yeni degistirdik hepsi asaga iniyo sen her yazdiginda

B16
28-10-2014, 17:02

Konu ile hiç alakam yok ama. Nedir bu, atar, gider?
Siz'e bir soru sormuş "Hayırdır, itirazın mı var?" hoş oluyor mu?

Yaşınızdan utanın ayıp...

Gko
28-10-2014, 17:05

adam sadece soru sormuş(önceden mevzu varsa bilemem) cevaba bak sonra olay çıkıyomuş, neden çıkıyo acaba ?

ErT_ThM
28-10-2014, 17:09
hem adamı rencide ediyosunuz donuna kadar söksün gelsin basalım diye adam ben hazırım akşam basalım diyince sen kimsin muhabbeti oluyor 2 gündür aynı adam yazıyo size şimdimi aklınıza geldı kiminle yazıştığınızı sormak :D

Emre.Krgz
28-10-2014, 17:09
hayırdır len kapçık ağızlı bana mı yazdın onu ?

Kanka kusura bakma yanlsi oldu yoldayim yanlis alinti yapmisim dr mechanic e yazdim bilio arabnn serviste oldgunu gelms asip kesiyolar verdikleri sozu tutsalar bide rampa asagiymis dbn olcmusuz o dbn olcen adam ruzgar yapmadi orda ss gibi dbnide gectik tmm fazla bulandirmayn ortaligi hafta sonu basicaz zaten rahat olun ss in yeni sahibi ibrahim abi imkani yok boyle konsmazz dr mechanic kim oldgu belli zaten

CenKeR
28-10-2014, 17:10
iki aracada maşallah SS yine formunda ;)

ErenDurmus
Okan denen arkadaşı tebrik etmek lazım her seferinde milleti birbirine düşürmeyi başarıyor büyük bir yetenek gerçekten.Kendisini survivor da görmek isteriz
Efsane yorum sayfa 15. de :D

Firattoptas
hem adamı rencide ediyosunuz donuna kadar söksün gelsin basalım diye adam ben hazırım akşam basalım diyince sen kimsin muhabbeti oluyor 2 gündür aynı adam yazıyo size şimdimi aklınıza geldı kiminle yazıştığınızı sormak :d

:d:d:d:d:d:d:d:d:d

cffsymbol
28-10-2014, 17:11
hem adamı rencide ediyosunuz donuna kadar söksün gelsin basalım diye adam ben hazırım akşam basalım diyince sen kimsin muhabbeti oluyor 2 gündür aynı adam yazıyo size şimdimi aklınıza geldı kiminle yazıştığınızı sormak :D

Pardonda kim denemiyceklerini soyledi ?

dc_crx
28-10-2014, 17:24
Kanka kusura bakma yanlsi oldu yoldayim yanlis alinti yapmisim dr mechanic e yazdim bilio arabnn serviste oldgunu gelms asip kesiyolar verdikleri sozu tutsalar bide rampa asagiymis dbn olcmusuz o dbn olcen adam ruzgar yapmadi orda ss gibi dbnide gectik tmm fazla bulandirmayn ortaligi hafta sonu basicaz zaten rahat olun ss in yeni sahibi ibrahim abi imkani yok boyle konsmazz dr mechanic kim oldgu belli zaten

Böyle şeylere fazla takılmamak lazım çıkarın arabanızı gene deneyin kim iyi kim kötü çıksın ortaya araba sahiplerinden çok yancılar konuşuyor anlamış değilim..

cffsymbol
28-10-2014, 17:35
Böyle şeylere fazla takılmamak lazım çıkarın arabanızı gene deneyin kim iyi kim kötü çıksın ortaya araba sahiplerinden çok yancılar konuşuyor anlamış değilim..

herzaman böyle değilmi zaten denemeyi izledik videolar ortada olayı görmeden videolara inanmayan insanlarla baş etmek
kolay olmuyo buadamların bütün konuları böyle herkes neyin ne olduğunu biliyo
şuan sende denemelerini öneriyosun dışardan biri olarak sende bi yancısın bu durumda seninde yorumların var konuda .biz zaten adamları telefonla arayarak deneme talebinde bulunduk dün , arkadaşlarda haftasonuna denemeyi kabul ettiler zaten denenicek diyoruz sayfalardırda bu bikaç arkadaş neyin kafasını yaşıyolar anlamıyoruz :)

ErT_ThM
28-10-2014, 17:47
Pardonda kim denemiyceklerini soyledi ?

bu akşam deneme olucak yani .....

cffsymbol
28-10-2014, 17:49
bu akşam deneme olucak yani .....

dün okanı aradık deneme haftasonu olucak ...

///Mdrive
28-10-2014, 18:02
Arkadaşlar ben SS 'in şuan ki sahibi ibrahim abi ile şimdi telefonda tam 32 dakika görüştüm, kendisi yüklediğim 2. video da bizimle birlikte basmadığını söyledi. Artık atarlı giderli yorum yapılmaması için rica ediyorum, konu yeteri kadar tatsız bir hâl aldı. Benim arabam şuan serviste, bu hafta sonuna kadar inşallah yetişecek. Herkes arabasını hazırlayacak ve mazeret kabul etmeden denenecek ve videolar çekilip tekrar konu açılacak. Yeteri kadar açıklayıcı oldum sanırım, bundan sonrası için tatsız yorumlar olmazsa sevinirim. Keyifli forumlar.

GünAY'
28-10-2014, 20:16

Üslubuna dikkat et dereyi görmeden botlarini giyme hayirlu olsun dicektim holigan 106 cikinca deneriz

yasinipek79
29-10-2014, 11:40
O gece bende ordaydim.SS birebir sdce kavacik donusu denedi.GAZin ve 106 nin arasindan cikti tahminince 220 ye kadar 1 boy onde yurudu.Daha sonra Gaz tabiiki one cikti..ama kavaciga giderken SShep 1-2boy arkadan basti keskr basmasaydi millet tabiki baslangici gormedi.o yuzden durum farkli anlasliyo.Bendede video var.Arkadslar isterse gonderirim yuklerler..

PULAT
29-10-2014, 19:07
arabaların ne kategorileri ne hacimleri ne güçleri ne specleri birbirini tutmuyor tutamazda ne yaparsanız yapın. herkes elinden geleni yapar kapıyı tavanı kaputu fiber yapar söker atar yada elinden ne geliyorsa yapar ille bir yarış varsa arada yaparlar. ama bir dahakine yok onun kapısı yoktu yok bunun egzozu yoktu demesin saçma sapan yorumlar dolu. becerebş-ilen elinden geleni yapsın sonra çemkirmesin kimse :D

dr.mechanic
29-10-2014, 19:21
http://youtu.be/2NQ_Cx-c5eQ

Arşivine eklersin..

Turkıye sınırları ıcınde hıc bır atmosferık Reno o dizel ıbızayı top speedde asagıda yukarıda gecemez.He gecer dıyorsanız cahıl gıbı rollınge gerek yok

MK8800
29-10-2014, 19:38
http://youtu.be/2NQ_Cx-c5eQ

Arşivine eklersin..

Dayı ben harbiden merak ettim sen kimsin :D

Samet306
31-10-2014, 15:42
Öncelikle F7R ve M3 Maşallah..
Araç pilotları neyin ne olduğunu çok iyi biliyolar öyle dışardan izleyip boş muhabbet yapanlarla bende zamanında çok karşılaştım buyuzden tahminedebiliyorum gereksiz muhabbetleri. M3 gitmesi gerektiği gibi gitmemiş ve o halde GEÇİYOR daha bunun ne lami cimi yapılıyor? F7R sökülücekse sökülsün tekrar denensin videolar konsun ve sadece pilotlar konuşşun ayıp denilen bişey var.

M3 ayrıca maşallah