Orijinalini görmek için tıklayınız : Goorin bros şapka nereden bulabilirim
ozan gülle
27-10-2014, 02:00
Arkadaslar hayirli geceler olsun goorin bros hayvan figurlu şapkalardan orjinal olmak kaydiyla nereden bulabilirim bilmiyorum internetten siparis vermek istemedim orjinalligine güvenebilecegim bi yer bulamadim dogrusu yardim ederseniz sevinirim
Goorin Bros'ta hayvan figürlü moda bu yazdı ve bitti bence boşuna 100-150 TL gömmeyim.
Ben BEYMEN'den almıştım yaz başı.
istinye park'da sadece şapka satan bi mağaza var ordan almıştık.. çeşit baya fazla
ozan gülle
27-10-2014, 11:38
Goorin Bros'ta hayvan figürlü moda bu yazdı ve bitti bence boşuna 100-150 TL gömmeyim.
Ben BEYMEN'den almıştım yaz başı.
Benimki özel bi durum diyelim sacimin önunde sac kiran cikti oraya baski yapmiyacak bi sapka lazim gorunsun istemiyorum yoksa asla bende vermezdim o kadar para izmirde bulamadigimdan sormak istedim beymene bakayim bugun insallah vardir
Shadow_Dancer
27-10-2014, 11:41
Ulan şu forum nelere kadir, hayatımda duymadıgım görmedigim bir şeyi daha gördüm :) İnşallah kısa zamanda bulursunuz.
modaya çok uzak olduğumu birkez daha anladım :) tek bildiğim harley bot ve deri ceket başkada bi halt yakışmıyor zaten bana.bulursunuz insallah istediğinizi
kanyonda'ki sadece şapka satan bir mağaza var orada istinye parkta birde beyoğlu centro'da adidasın yanında ki mağazada
ozan gülle
27-10-2014, 11:56
kanyonda'ki sadece şapka satan bir mağaza var orada istinye parkta birde beyoğlu centro'da adidasın yanında ki mağazada
İzmirde oldugumdan oralardan alabilmem zor gorunuyor bi arkadas yardim eder falan ancak öyle izmirdeki beymende belki vardir diye dusunuyorum
ozan gülle
27-10-2014, 11:58
Ulan şu forum nelere kadir, hayatımda duymadıgım görmedigim bir şeyi daha gördüm :) İnşallah kısa zamanda bulursunuz.
Hayat sartlari saçkiran zorladi beni :)))
darkmoon
27-10-2014, 12:03
Hiç bir espirisi yada özelliği yok.. normal bir şapka kanadalı bir firma aslen bunlar işte amerikada bir kaç ünlü kafaya takınca meşhur oluyorlar.. gerard butler, black eyes pieced grubu falan.. ordan yürüdüler.. normal şapka bir esprisi yok.. aliexpress de 5 -10 dolara replikaları var..
darkmoon
27-10-2014, 12:04
Arkadaslar hayirli geceler olsun goorin bros hayvan figurlu şapkalardan orjinal olmak kaydiyla nereden bulabilirim bilmiyorum internetten siparis vermek istemedim orjinalligine güvenebilecegim bi yer bulamadim dogrusu yardim ederseniz sevinirim
sanalpazar ve gg de satan satıcılar vardı.. bir bak istersen.
IstiyePark Hat Quarters'ta gormustum ben muhtemelen vardir hala.