Orijinalini görmek için tıklayınız : Hızlı ve öfkeli 7 tarihi belli oldu
http://comicbook.com/2014/10/27/furios-7-teaser-poster-released/
Bakalim bu nasil olucak vin dizel facebook hesabindan paylaşmis
en merak ettiğim şey konuyu nasıl çevirdiler
Brian'sız nasıl oldu acaba :(
Artık o 1-2-3 deki gibi degil " otomobiller" ön planda degil pek meraklanmiyorum cikarsa izlerim :)
byspeedman
27-10-2014, 20:34
Aynen eskisi gibi arabalar mod on planda degil polisiyeye dogru gidiyor bu don seri iyi olur ins
Brian'sız nasıl oldu acaba :(
Brain , CGI teknolojisi ve kardeşinin de ona çok benzemesinden faydalanarak filmde olacak. Ayrıca filmin ismi " Furious 7 " olacak .
Benimde en çok merak ettiğim yine polisiye konusumu olacak.
Paul Walker'ın oldugu sahneler ve dublor olarak kardeşinin kullanıldıgı sahnelerle tamamlanmış diyorlar. Yanı paul walker'ı gorucez hıkaye degısmemış
cumartesi fragman geliyor.
martta sinemalarda.
hondafit
27-10-2014, 22:29
paul walker'ın öldüğüne inanmıyorum.
HondatugraL
28-10-2014, 02:15
fılme ılgı buyuk olur ne olursa olsun paulun oynadıgı son FF serısı oldugu ıcın bence merak edılır acaba nasıl tamamladılar diye. Şahsen merak edıyorum gidicemde
Merhumu anısına bu serinin son filmi olsun artık çünkü FF çok bozdu, öyle böyle değil fena bozdu, daha ne kadar bozabilir ki? dedik, daha da bozdu. :)
bitmesini istemediğim serilerden biri.
ÖmerF.Bayar
28-10-2014, 08:03
Fragman gelsin az cok anlasilir filmin konusu.
cagataayk
28-10-2014, 08:54
İnsallah o kadar beklediğimize değer, film eskisi gibi sokaklara dönse de sabırsızlıkla beklesek yeni serileri..
Yönetmenin açıklamasına göre; Paul Walker (Brain) ölmeden önce aksiyon sahnelerinin bir çoğu tamamlanmış. Geri kalan sahnelerde ise Walker'ın kardeşi oynamış.
Mert Alpay
28-10-2014, 10:30
Filmin konusu belli değilmi ya ben mi yanlış anladım 6nın sonunda shawın abisi olarak ceysin sitatam abimiz geldi ya şimdi onla kapışırlar :D :D
ilk serilerde ki gibi olmasa da genede izleyeceğimiz ve merakla beklediğimiz filmlerden :)
Oo heycanla bekliyorum bakalım tokyoda olayları nasil bagliyacaklar .
nitrO_Oxide
28-10-2014, 22:07
1 den 6 ya kadar ilk günü sinemada izlemiş birisi olarak 4 martıda 4 gözle bekliyorum :)
walker için gidecek çok insan olacaktır bence eski serilerinden daha cok ilgi çekeceği kesin
paul w. anısına rekor kıracak bence de.
martta sinemalardaysa askerde olucaz anasını satim ilk defa kaçıracam filmi
MertSerhanÖ.
29-10-2014, 10:45
Bu film çok karışık olacak.jason statham var,shanla birlikte tokyoda başlayacak,Paul Walker yok.Merakla bekliyoruz bakalım
TR gösterim tarihi 3 Nisan olarak açıklandı imdb de.
bu serinin her filmi nisanda çıkçak deniyo ama hep yazın çıkıyo inşallah nisanda çıkarda beklemeyiz daha fazla
samet_61
29-10-2014, 12:12
walkerın gercekte olmedıgı acıkalanacak hız felakettır mesajı verılecek;)
bu serinin her filmi nisanda çıkçak deniyo ama hep yazın çıkıyo inşallah nisanda çıkarda beklemeyiz daha fazla
2011 de çıkan fast 5 30 nisan'da sinemada izlemiştim :D
2011 de çıkan fast 5 30 nisan'da sinemada izlemiştim :D
zzz.... :D
free-hifi
05-11-2014, 10:51
Bu film çok karışık olacak.jason statham var,shanla birlikte tokyoda başlayacak,Paul Walker yok.Merakla bekliyoruz bakalım
adam fragmanın her yerinde vardı :D
neden walker canısı? vin diesel değil? :icon_wack:D
Öyle bir şey olursa çarşı karışır :)