Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara'da en iyi go-kart neresi? (Guncel olarak)
Gimifayf
28-10-2014, 21:13
Cumleten iyi aksamlar abilerim kardeslerim, yarin Anitkabir ziyaretimizden sonra tatil gunu go-kart'la degerlendirmeye karar verdik, su an Ankara'da guncel en iyi arabalara ve piste sahip go-kart neresi var paylasirsaniz sevinirim, ayda yilda bir gidiyoruz o yuzden iyi bi yer secelim de gunumuz kepaze olmasin istiyoruz.
Simdiden tesekkurler...
ErenDurmus
28-10-2014, 21:18
İstanbul yolu hipodromda var fena degildir .
İbrahim Erdem
28-10-2014, 21:28
Mühyedeki yer eğer duruyorsa gayet iyi pist kocaman ve araçları da oldukça iyi idi.
Mühyedeki yer eğer duruyorsa gayet iyi pist kocaman ve araçları da oldukça iyi idi.
mühyede pisti bende beğeniyorum ancak ancak araçlar için söylediğinize katılamayacağım
İstanbul yolu hipodromda var fena degildir .
hipodromun ordaki güzel, transponder olması falan çok iyi ancak yarın orda cumhuriyet kupası düzenlenecek
snan1910
28-10-2014, 21:55
Ahlatlıbeldeki güzel, pist ve arabalar çok iyi. Zaten klüp mantığı var orda seviyeli bir ortam
Ahlatlıbeldeki güzel, pist ve arabalar çok iyi. Zaten klüp mantığı var orda seviyeli bir ortam
ankaradaki lisanslı tek karting pisti diye biliyorum orayı pisti falan çok güzel ama hiç sürmediğim için önermek istemedim
Bilkent go kart ı tek gecerim
Mühyede eğer ismini prof araçlara yazdırdıysan çok zevkli ismini yazdırmak içinde önceden sürücksn ordakiler izlyck seni sonra prof makine kullanabiliyosun iyi oluyo bilkentte güzel virajları yağlamışlar güzel kayıyo araba her türün süresini çıkarıyo ayrıca pist rekoru 36 sn bn 41 yaptım ilk sürüşümde o pisste yarış sonunda tur zamanları yazan kağıt veriyolar
Bilkentte arabaları yenilediler hafiflettiler hizlandi ama yol tutmaz oldu sureler geriye gitti ama zevkli
Otto_Skorzeny
29-10-2014, 12:10
Muhyede koyundeki yer iyidir bi ara servisle alip birakirdi hala oyle olabilir
Gimifayf
31-10-2014, 21:40
Abiler Bilkent'tekine gittik.
10 dakikasına 15 tl ödedik. Arabalar 200 cc lik 6.5 beygir. Virajlar efso zevkli. Süreleri ölçtük ben 37.xx yaptım Beytepe'de olduğumuz için Bilkent yakın diye ona gittik. Ben tavsiye ederim yarın da Ahlatlıbel'i denicez gibi. Mühye'de 9 hp araçlar varmış o da seçenekler arasında vizelerden önce bi stres atıcaz gibi hepsinde tek tek. :)