Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Stock 1.7 Hızlanma 40/130

K.Kaan
29-10-2014, 02:16
http://tinypic.com/r/ou6ryp/8

1.7 ailemize bir tane daha ekledik... 2 dti bir de flashla devam ediyoruz şimdilik. 3 araçta stock videodaki corsa da sadece kat iptali var diye biliyoruz. Fikirlerinizi almak isteriz özellikle yazılım konusu kafamızı kurcalıyor bizim için yönlendirici fikir olabilir...

http://www.hizliresimyukle.com/images/2014/10/29/IMG_6346.jpg

Yakın zamanda aracın konusunu otomobiller kısmında paylaşacağız.

ege_c
29-10-2014, 03:56
Videoyu mobilden acamadim. Araç güzel duruyor,1.7 de nadir renklerdendir breeze blue. Diğer kırmızıya hasta olmuştuk zaten topyekûn.Benim ikinci 1.7 'im,üçüncü c kasa corsam.. Biri ''yav bu 1.7 ler..'' diye girerse lafa ışık hızında uzaklaşıyorum ortamdan :D Gorselini de yaptım, hizlisini da gelistiriyorum halen. Dolayisiyla doydum artık corsaya ama 2-3 seferdir rastliyorum araciniz hakkında

ege_c
29-10-2014, 04:06
+merak ettikleriniz var. Istanbul'daysaniz avantaj,ilgilenirseniz bildigimiz kadariyla birbirimize yardimci olduğumuz bi facebook grubumuz var.

berkay22
29-10-2014, 06:47
iyi günler iyi forumlar arac sahıbıne kazası belasız kullanmayı nasıp etsın bende 2 hafta once corsa aldım ve turbo olayına gırmeden bısıler yapmak ıstıyorum neler yapabılırım yardımcı olabılırmısınız

dc_crx
29-10-2014, 08:44
Arac sahibine masallah Allah kaza bela vermesin :)
Rumuz: cilgin clio :)

meganes
29-10-2014, 08:51
Araca maşallah, şirketin 90'lık daciası ile sanırım kırşehir yakınlarında denk gelmiştim bi corsaya, boş dutmadım biraz gazladım arkadaşı (kırmızı renkti) klimamı kapattım yeşil ışık yanınca gazladık, kalkışta beni yaklaşık 3 boy geçti bütün ümidimi kesmiştim ama bırakmadım önüm açıktı :) 145-150 gibi ayırmaya başladım ben hunharca geçince oda bıraktı :) :) bu arada videoyu telefondan açamadım

K.Kaan
29-10-2014, 10:16
Videoyu mobilden acamadim. Araç güzel duruyor,1.7 de nadir renklerdendir breeze blue. Diğer kırmızıya hasta olmuştuk zaten topyekûn.Benim ikinci 1.7 'im,üçüncü c kasa corsam.. Biri ''yav bu 1.7 ler..'' diye girerse lafa ışık hızında uzaklaşıyorum ortamdan :D Gorselini de yaptım, hizlisini da gelistiriyorum halen. Dolayisiyla doydum artık corsaya ama 2-3 seferdir rastliyorum araciniz hakkında

teşekkürler. aracınızı zaten sürekli takip ediyoruz içine şeytan kaçmış gibi kazasız belasız inşallah. Kırmızı corsa babamın aracı kendisi zaten çok fazla titiz ve cidden zevk sahibi olduğundan öyle br araba yaptı ki bir süredir bazı problemlerden dolayı arabayla çok ilgilenemedi yeni birkaç düşüncesi var gelişme oldukça paylaşacağım konusunda da.. Bu aracımızı da abime aldık diyebilirim kendisi can dostumdur... çok araştırdık gittik baktık km düşürülmüş baktık beğenmedik vs zaten fiyatlar cidddi tavan yapmışken bu araçla karşılaştık. Alır almaz babamın da yönlendirmeleriyle Maslak Sanayi Motor_in de Ersin gerekli bütün bakımları yaptı şimdi sürüş anlamında tam istediğimiz kıvamda zaten. Ama iki corsamız var soft yazılım olayı iki araç sahibini de düşündürüyor en büyük soru işareti de motorun ömrüne zararı olur mu diye. zaten öyle gazlanan role çıkan arabaalar faalan değil. ayak altında biraz güç olsun :)

iyi günler iyi forumlar arac sahıbıne kazası belasız kullanmayı nasıp etsın bende 2 hafta once corsa aldım ve turbo olayına gırmeden bısıler yapmak ıstıyorum neler yapabılırım yardımcı olabılırmısınız

bildiğim kadarıyla soft bi yazılımla 90 bg falan olur o da rahat 5 6 boy civarı hızlandıraacaktır. gayet tatmin eder.:)

Arac sahibine masallah Allah kaza bela vermesin :)
Rumuz: cilgin clio :)

:D rüzgar yapma len artiz:D olm 3 tane 1.7 var hepsini toplayıp 205 le denicem:D
Rumuz: Flash Gordon :P

Araca maşallah, şirketin 90'lık daciası ile sanırım kırşehir yakınlarında denk gelmiştim bi corsaya, boş dutmadım biraz gazladım arkadaşı (kırmızı renkti) klimamı kapattım yeşil ışık yanınca gazladık, kalkışta beni yaklaşık 3 boy geçti bütün ümidimi kesmiştim ama bırakmadım önüm açıktı :) 145-150 gibi ayırmaya başladım ben hunharca geçince oda bıraktı :) :) bu arada videoyu telefondan açamadım

Renault ailesinin 1.5 yeni nesil dizelleri çok fazla gidiyor:D hatta gereğinden fazla gidiyor ya stock corsa onlarla baş edemez:)

K.Kaan
29-10-2014, 10:20
Bu arada video için youtube onay kodu bekliyorum gelince youtube üzerinden paylaşacağım izlemeyen arkaadaşlar için

dc_crx
29-10-2014, 10:31
youtube gelene kadar Burdan devam :D

https://www.facebook.com/video.php?v=895635720454386&set=vb.100000238987548&type=2&theater

berkay22
29-10-2014, 12:37
yazılım duzboru egr ıptalı hava fıltresı sızce ne kadar alabılırım

K.Kaan
29-10-2014, 17:13
yazılım duzboru egr ıptalı hava fıltresı sızce ne kadar alabılırım

bizde sadece yazılım düşünüyoruz ama hiçbir fikrim yok bende fikir verir belki tecrübeli birileri diye açtım konuyu...