Orijinalini görmek için tıklayınız : Kayseri Volvo c30
Merhabalar bugun favori konusunda aracı sordum sanırım kimse görmedi :D
arkadasıma almaya geliyoruz kısmetse yarın sabah kayseride olucaz
volvo yetkili servisi varmıdır kayseride ?
10 dan 12 ye kadar araç sahibini bekliyeceğiz havalimanından şehir merkezi uzak mı acaba ?
yarımcı olabilecek arkadaslara şimdiden teşekkürler tavsiyelerinizi bekliyorum :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-volvo-c-30-sports-ve-style-paket-sunrof-170912628/detay
Kayseri'de servis yok, belki Ford'a götürürseniz yardımları olur Berkayım.
Cem Özer'e de ulaş, o da belki yardımcı olur eş dost vasıtası ile VW servisleri vardı sanırım
Tamamdır cok sagolasin :) Yarin iletişime geçmeye Çalışayım ford servisleri ekspertiz yapıyorlardır inşallah
atakanakdeniz
30-10-2014, 08:31
Gunceldir kayserideyiz
Sanirim kimse yok bu memlekette :)
sadece koltugu degilde komple R olan (dış body ve iç) bir arac bulabilirsiniz 2-3 lira daha cıkarsanız bence bunun jantları falan bir acaip duruyor
Erdem K.
30-10-2014, 09:16
Mumkunse dpf sine baktirin.ne kadar tikali oldugunu soylemisti ustam...
sadece koltugu degilde komple R olan (dış body ve iç) bir arac bulabilirsiniz 2-3 lira daha cıkarsanız bence bunun jantları falan bir acaip duruyor
Aracı aldık hayırlısı ıle jantlar dodikler falan 1-2 haftaya hal olucak inşallah :)
Mumkunse dpf sine baktirin.ne kadar tikali oldugunu soylemisti ustam...
Aracı aldık Kayseriden cıkarken surekli dpf temizlensin diye sıkıstırma yaptık yolda biraz devirli geldik , sağolsun eski sahibi 2.dd hiç geçmemiş kendisi bize söyledi sürekli 2dd altında kullanmaya dikkat ettim 3 bini geçmedim falan dedi .
Araç izmirde biraz daha iyi şu anda ufak tefek işlerini yapıyoruz
daha sonra dpf off yazılım dusunuyoruz teşekkürler :)
atakanakdeniz
01-11-2014, 14:57
Kayseride bize fazlasiyla yardimci olan ve bizi yalniz birakmayan Cem Özer abimize çok tesekkur ederiz.
Bu arada İsmail Cem Özer abimiz sağolsun Kayseri ' de işini gücünü bırakıp komple bizimle ve araçla ilgilendi ekspertiz , bakım vb. işlerde yardımcı oldu
Kayseri ' de ki karşılamasından dolayı çok teşekkürlerimizi sunarız sağolsun :)