Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : ResistAll Türkiye'de

imprezaWRC
04-11-2014, 16:19
Boya ve döşeme koruma, oto kuaför ve bakım uygulamaları konusunda ABD’nin önde gelen firmalarından CalTex’in ResistAll markası Bayraktar Otomotiv güvencesi ile Türkiye’ye geldi.

Bayraktar Otomotiv şubelerinde yeni ve ikinci el otomobillere uygulanan ResistAll detaylı iç ve dış koruma sağlıyor. Yıkama, bakım ve koruma başlıkları altında 5 alanda 25 farklı hizmet paketi sunan ABD’li markanın, ResistAll NG ve NG2 Koruma Hizmeti, yeni araçlarda 5 yıl, ikinci el araçlarda ise 3 yıl garanti ile sunuluyor.

ResistAll NG ve NG2 ürünlerinin üretiminde yeni nesil Nano Teknoloji kullanılıyor.

Su lekesi bırakmayan, kuş pisliğinden bile koruyan ResistAll, 2005 yılından bu yana, her yıl Teksas Çevre Koruma Ajansı tarafından tam not alarak çevre dostu ürün unvanını elinde tutuyor. CalTex, C2 sertifikasına layık görülen sayılı Teksas’lı firma arasında yer alıyor.

En katı VOCs (Uçucu Organik Bileşenler) standartlarına uyumlu olarak üretilen ResistAll, insan sağlığına zarar verebilecek kimyasalların havaya karışmasına yol açmıyor. Böylece zararlı maddelerin solunum yoluyla insan vücuduna girmesinin önüne de kesin bir şekilde geçilmiş oluyor. Örneğin, neredeyse her kalıcı lekeyi ortadan kaldıran su bazlı kumaş koruma ürününün Uçucu Organik Bileşenler seviyesi sıfır değerine yakın.
Kaynak: http://carmedya.com/index.php/2014/09/25/resistall-bayraktar-guvencesiyle-turkiyede/

Uygulamalar sadece Bayraktar Otomotiv şubelerinde yapılıyor. Uygulamalar ve fiyatları ile ilgili detaylı bilgiyi aşağıdaki linkte bulabilirsiniz. Sadece uygulama yapılıyor, ürün satışı yapılmıyor; zaten ürünlerin litrelik veya 500ml'lik versiyonları yok; hepsi galonluk şişelerde şubelere ulaştırılıyor.

http://www.bayraktar-otomotiv.com/ResistAll

http://i1117.photobucket.com/albums/k589/SubaruOutback/Scan1_zpsa1dcbb13.jpg
http://i1117.photobucket.com/albums/k589/SubaruOutback/Scan10001_zpsec9aec75.jpg
http://i1117.photobucket.com/albums/k589/SubaruOutback/Scan10002_zpsfee8fadf.jpg
http://i1117.photobucket.com/albums/k589/SubaruOutback/Scan10003_zps899b37c3.jpg

Low-Rider
04-11-2014, 16:44
Fiyatlar şaka gibi.
Şu işlem için minimum 425TL istiyorlar

ResistAll "Shine & Clay Bar Express" ile başlar.
• Plastik, vinil ve deri döşeme yüzeyi dikkatlice temizlenir, sonra özelliğini muhafaza edici, yumuşatan ResistAll Multi-Dressing uygulanır
ResistAll Deodorizer ile arabanızın içinde bir ferah koku sağlanır.
İki kat ResistAll Synthetic Cutting Cream uygulaması ile aracınızın boyasını korur, kuvvetlendirir ve parlaklık verir (boya fazlası temizlemesi dahil değildir)

fussy
04-11-2014, 17:23
Fiyatlar şahanee !

bskone
04-11-2014, 18:48
tutmaz.........

onursumer
04-11-2014, 20:49
fiyatlar iyimiş denemek lazım

R.I.P
04-11-2014, 21:00
Hafif iç temizlik: ön panel, göstergeler, kontrol paneli, havalandırma, güneşlikler, direksiyon simidi ve göbeği, orta konsol, kapı içleri ve döşemeleri vb. yerlerin silinerek tozu alınır ve temizlenir.
Koltuk ve paspaslar vakumlanır.
Lastikler, jantlar ve çamurluk içi davlumbazlar detaylı temizlenir
Boyayı kurutmayan, cilanın parlaklığını arttıran ResistAll Car Wash şampuanı ile aracınızın dışı yıkanır.
Daha sonra el ile yumuşak, temiz, çizmeyen bir güderi ve/veya mikro fiber havlu ile dikkatle kurutulur.
ResistAll Tire Dressing ile lastikler parlatılır.
Camlar, içten ve dıştan ResistAll Window Cleaner ile temizlenir.
Aracınızın parlaklığını arttırmak ve tozu engellemek için özel bir anti-statik sprey ile ResistAll A Touch of Shine dışı silinir.

60 TL - Kompakt
75 TL - Mid Size
90 TL - Full Size
90 TL - Small/Mid Size SUV*
100 TL - Full Size SUV*

soldan sağa sağdan sola yukarıdan aşağı aşağıdan yukarıya okudum ama bildiğimiz 25-30 liralık yıkamadan farkını göremedim

ayhanas
04-11-2014, 22:49
Acaba uygulama yapacaklar egitime falan gittiler mi?Personel vezirde yapar rezilde.

Malzeme ne kadar kaliteli olsada, iş uygulamada bitiyor.

imprezaWRC
04-11-2014, 23:07
Acaba uygulama yapacaklar egitime falan gittiler mi?Personel vezirde yapar rezilde.

Malzeme ne kadar kaliteli olsada, iş uygulamada bitiyor.

Bunu tekrar sorup teyid ederim; ancak aklımda kaldığı kadarıyla personel eğitimi almış; firmanın yetkilisi bizzat gelip ürünleri tanıtmış, bilgi vermiş. Yakın zamanda yıkama ve uygulamalar ile ilgili fotoğraf ve video paylaşımı da yaparım; o zaman akıldaki soruların cevaplarıda netleşmiş olur.

Emre Ekrem
05-11-2014, 08:20
Bekleyip görmek lazım, hayırlısı olsun.

Berkan
05-11-2014, 08:41
araç sınıfını bukadar detaylandırmaları abartı ve sacma bence atıyorum kompakt bmw1, mid size bmw3, full size 5 veya 7 neyse artık. ise onun paspasını vakumlamak yada dış yıkamada 15-20 lira oynatmamalı. cünkü su basit islemde bukadar oynuyor diger islemde bu makas iyice acılıyor.
oldu olucak lastik parlatıcı sürerken kapak jantlı aractan 5 tl düşüp, 17 jantlı olana +5, 18 jant opsiyonunu alanada 10 tl eklesinler

yada diğer merak ettiğim 3-5 yıl koruma garantisi demiş.bunu nasıl saglıyor kendi sampuanı vs ile sürekli resistallda yıkanıncamı garantisini veriyor

imprezaWRC
05-11-2014, 08:59
araç sınıfını bukadar detaylandırmaları abartı ve sacma bence atıyorum kompakt bmw1, mid size bmw3, full size 5 veya 7 neyse artık. ise onun paspasını vakumlamak yada dış yıkamada 15-20 lira oynatmamalı. cünkü su basit islemde bukadar oynuyor diger islemde bu makas iyice acılıyor.
oldu olucak lastik parlatıcı sürerken kapak jantlı aractan 5 tl düşüp, 17 jantlı olana +5, 18 jant opsiyonunu alanada 10 tl eklesinler

yada diğer merak ettiğim 3-5 yıl koruma garantisi demiş.bunu nasıl saglıyor kendi sampuanı vs ile sürekli resistallda yıkanıncamı garantisini veriyor

Berkan, bende aynı soruyu sorduğumda bana yıkamada istediğin yerde yıkatabilirsin, kendi şampuanını kullanmanada gerek yok demişlerdi.

Sezgin
05-11-2014, 09:22
imprezaWRC , yanlış anlamayın bir çok firmanın tanıtımını veya reklamını her neyse yapıyorsunuz burada. Fakat deneyerek mi fikir sahibi oluyorsunuz yoksa okuduğunuz kadarı ile mi ? ACT olayında da sıkıntı yaşayan bir kullanıcımız oldu biliyorsunuz.Mükemmel demenize rağmen öyle olmadığını gördük. Sonuç olarak olayın marka bazlı değil uygulayanda bittiğini tekrar görmüş olduk.

Şimdi diyeceğim şudur ki; bayraktar oto'nun personelini bizzat görüp okey verdiniz mi ? Yeni bir faciaya kapı açmak istemeyeceğinize eminim.

Bu iş yetkili kişinin gelip ürünleri tek tek tanıtması ve kullanımını anlatmasıyla olacak iş değil. Daha öncede hadımkoyde bi otoyıkamada yeni bi markanın urunleri tanıtılırken bir meeting duzenlenmıs, firma yetkilisinin kendı urunlerıyle yaptıgı uygulama sonrası arac boyası daha kotu hale gelmıstı. ( Foruma uyeydı sanırım ogun oradan bulunan bır cok kısı )

Sizin yorumunuzu merak ediyorum bu açıdan. Teşekkürler.

Low-Rider
05-11-2014, 09:30
Hafif iç temizlik: ön panel, göstergeler, kontrol paneli, havalandırma, güneşlikler, direksiyon simidi ve göbeği, orta konsol, kapı içleri ve döşemeleri vb. yerlerin silinerek tozu alınır ve temizlenir.
Koltuk ve paspaslar vakumlanır.
Lastikler, jantlar ve çamurluk içi davlumbazlar detaylı temizlenir
Boyayı kurutmayan, cilanın parlaklığını arttıran ResistAll Car Wash şampuanı ile aracınızın dışı yıkanır.
Daha sonra el ile yumuşak, temiz, çizmeyen bir güderi ve/veya mikro fiber havlu ile dikkatle kurutulur.
ResistAll Tire Dressing ile lastikler parlatılır.
Camlar, içten ve dıştan ResistAll Window Cleaner ile temizlenir.
Aracınızın parlaklığını arttırmak ve tozu engellemek için özel bir anti-statik sprey ile ResistAll A Touch of Shine dışı silinir.

60 TL - Kompakt
75 TL - Mid Size
90 TL - Full Size
90 TL - Small/Mid Size SUV*
100 TL - Full Size SUV*

soldan sağa sağdan sola yukarıdan aşağı aşağıdan yukarıya okudum ama bildiğimiz 25-30 liralık yıkamadan farkını göremedim

Tek fark süslü cümleler, başka birşey değil

Berkan
05-11-2014, 09:34
Berkan, bende aynı soruyu sorduğumda bana yıkamada istediğin yerde yıkatabilirsin, kendi şampuanını kullanmanada gerek yok demişlerdi.

bu kısmı dahada ilginçleştirdi olayı abi :). ama yukarda yazdığım gibi düşüncelerim hala aynı özellikle Türkiyeye yeni girdiklerini ve tanınmasına ihtiyaç olduklarını varsayarsak.

Açıkcası garanti olayı hakkaten denilen gibi bile olsa bile en basta sebebi fiyattan ötürü , Gyeon ürünlerinin yarısı kadar bile cezbetmedi.

tek faydası vardiya-shift, tezgahtar-satış görevlisi/elemanı/sorumlusu gibi süs isimlere bir yenisini eklediler
yıkama-touch of shine el ile özel yıkama :) biz zaten ayakla yıkıyoruz arabaları

imprezaWRC
05-11-2014, 09:59
imprezaWRC , yanlış anlamayın bir çok firmanın tanıtımını veya reklamını her neyse yapıyorsunuz burada. Fakat deneyerek mi fikir sahibi oluyorsunuz yoksa okuduğunuz kadarı ile mi ? ACT olayında da sıkıntı yaşayan bir kullanıcımız oldu biliyorsunuz.Mükemmel demenize rağmen öyle olmadığını gördük. Sonuç olarak olayın marka bazlı değil uygulayanda bittiğini tekrar görmüş olduk.

Şimdi diyeceğim şudur ki; bayraktar oto'nun personelini bizzat görüp okey verdiniz mi ? Yeni bir faciaya kapı açmak istemeyeceğinize eminim.

Bu iş yetkili kişinin gelip ürünleri tek tek tanıtması ve kullanımını anlatmasıyla olacak iş değil. Daha öncede hadımkoyde bi otoyıkamada yeni bi markanın urunleri tanıtılırken bir meeting duzenlenmıs, firma yetkilisinin kendı urunlerıyle yaptıgı uygulama sonrası arac boyası daha kotu hale gelmıstı. ( Foruma uyeydı sanırım ogun oradan bulunan bır cok kısı )

Sizin yorumunuzu merak ediyorum bu açıdan. Teşekkürler.

Kimi zaman haberleri veriyorum; kimi zamanda hem haberini verip hemde ürünleri veya uygulamayı deneyip yorumlarımı paylaşıyorum. Auto Club Maltepe'den memnun kaldığımı belirttim; benden sonra gidenlerde duyduğum ve okuduğum kadarıyla oradan memnun ayrılmışlar. Yazılarımı dikkatli okursanız fark edeceksiniz ki, kimsenin kafasına silah dayayıp memnun kaldığım yerlere gitmeye zorlamıyorum veya aldığım ürünlerden almaya zorlamıyorum. Hiçbir kurum veya kuruluş ile ortaklığım yok; objektif olmaya çalışıyorum. Auto Club Merter'e hiç gitmedim, sadece bana gönderilen fotoğrafları paylaştım ve yine o konuyu dikkatli okursanız hiçbir yazımda gidin oraya diye yönlendirmede bulunmadım. Dolayısıyla bir arkadaşımızın yaşadığı problemi dönüp bana mal etmeniz çok yersiz olmuş; ayrıca yeni bir faciaya kapı açmak da nedir. Burada yaptığım paylaşımlardan insanların başlarına felaketler mi geldi. Facia tanımına da bir kez daha bakmanızı tavsiye ederim.

ResistAll'u denemedim; daha doğrusu yıkama için henüz fırsatım olmadı. İlk fırsatta yıkama yaptırıp görüşlerimi paylaşacağım diye de belirttim. Diğer uygulamalarını da görmek için bir rica da bulunurum, kabul ederlerse kendi aracıma değilde o esnada uygulama gören araca ne yapıldığını objektif bir şekilde gözlemleyip yine burada görüşlerimi paylaşırım. Kendi araçlarımın bakımlarını kendim yaptığım için uygulama yaptırmaya ihtiyaç duymuyorum.

Ayrıca, denediğim ürünler içinde inceleme başlıkları açıyorum. Bir kez daha yazıyorum; garip garip ithamlarda bulunmaktan lütfen vazgeçin; dışarıdan nasıl gözüküyor bilmiyorum ama; dediğim gibi benim firmalar ile bir ortaklığım yok, olsaydı da onu da açık yüreklilikle burada belirtirdim. Reklam gelirim olmadığı içinde bir mekanın veya markanın ancak tanıtımını yapabilirim çünkü amacım bilgiyi paylaşmak. Bir markadan, üründen veya mekandan memnun kaldıysam memnuniyetimi samimi ve objektif bir ifade ile burada paylaşıyorum ve paylaştım. O mekana gitmek veya gitmemek, yıkatmak veya yıkatmamak, ürün almak veya almamak sizlerin insiyatifindedir. Auto Club Maltepe'ye benden sonra gidenler olmuş, adım geçmiş veya adımı bilmeyenler forumdaki konudan bahsetmiş...vs vs vs. Bu bilgileride ancak burada yazıldığında öğreniyorum; çünkü ACT sahibine buraya benim peşimden bir ordu adam yığacağım taahhüdünde bulunmadım, bulunmamda.

İnşallah bu kadar yazı yeterince açıklayıcı olmuştur. Yazıları gözlerinizle okursanız hem bilgi sahibi olursunuz hem de en azından hakkımda biraz olsun fikir sahibi olursunuz.
Umarım, yazı ağır kaçmamıştır, niyetim kalp kırmak değil.

Sezgin
05-11-2014, 10:34
Kimi zaman haberleri veriyorum; kimi zamanda hem haberini verip hemde ürünleri veya uygulamayı deneyip yorumlarımı paylaşıyorum. Auto Club Maltepe'den memnun kaldığımı belirttim; benden sonra gidenlerde duyduğum ve okuduğum kadarıyla oradan memnun ayrılmışlar. Yazılarımı dikkatli okursanız fark edeceksiniz ki, kimsenin kafasına silah dayayıp memnun kaldığım yerlere gitmeye zorlamıyorum veya aldığım ürünlerden almaya zorlamıyorum. Hiçbir kurum veya kuruluş ile ortaklığım yok; objektif olmaya çalışıyorum. Auto Club Merter'e hiç gitmedim, sadece bana gönderilen fotoğrafları paylaştım ve yine o konuyu dikkatli okursanız hiçbir yazımda gidin oraya diye yönlendirmede bulunmadım. Dolayısıyla bir arkadaşımızın yaşadığı problemi dönüp bana mal etmeniz çok yersiz olmuş; ayrıca yeni bir faciaya kapı açmak da nedir. Burada yaptığım paylaşımlardan insanların başlarına felaketler mi geldi. Facia tanımına da bir kez daha bakmanızı tavsiye ederim.

ResistAll'u denemedim; daha doğrusu yıkama için henüz fırsatım olmadı. İlk fırsatta yıkama yaptırıp görüşlerimi paylaşacağım diye de belirttim. Diğer uygulamalarını da görmek için bir rica da bulunurum, kabul ederlerse kendi aracıma değilde o esnada uygulama gören araca ne yapıldığını objektif bir şekilde gözlemleyip yine burada görüşlerimi paylaşırım. Kendi araçlarımın bakımlarını kendim yaptığım için uygulama yaptırmaya ihtiyaç duymuyorum.

Ayrıca, denediğim ürünler içinde inceleme başlıkları açıyorum. Bir kez daha yazıyorum; garip garip ithamlarda bulunmaktan lütfen vazgeçin; dışarıdan nasıl gözüküyor bilmiyorum ama; dediğim gibi benim firmalar ile bir ortaklığım yok, olsaydı da onu da açık yüreklilikle burada belirtirdim. Reklam gelirim olmadığı içinde bir mekanın veya markanın ancak tanıtımını yapabilirim çünkü amacım bilgiyi paylaşmak. Bir markadan, üründen veya mekandan memnun kaldıysam memnuniyetimi samimi ve objektif bir ifade ile burada paylaşıyorum ve paylaştım. O mekana gitmek veya gitmemek, yıkatmak veya yıkatmamak, ürün almak veya almamak sizlerin insiyatifindedir. Auto Club Maltepe'ye benden sonra gidenler olmuş, adım geçmiş veya adımı bilmeyenler forumdaki konudan bahsetmiş...vs vs vs. Bu bilgileride ancak burada yazıldığında öğreniyorum; çünkü ACT sahibine buraya benim peşimden bir ordu adam yığacağım taahhüdünde bulunmadım, bulunmamda.

İnşallah bu kadar yazı yeterince açıklayıcı olmuştur. Yazıları gözlerinizle okursanız hem bilgi sahibi olursunuz hem de en azından hakkımda biraz olsun fikir sahibi olursunuz.
Umarım, yazı ağır kaçmamıştır, niyetim kalp kırmak değil.
Estağfurullah ne ağırı, ben sadece sordum sizde en olağan şekilde yanıtladınız. Bu çok normal. Facia'dan kastım; XoR adlı uyenın " butun emeklerının bir yıkama ile boşa gittiğini belirttiği " beyanından sonra, boya koruma vb. uygulama yapan Bayraktar oto. nun başarısız olması durumunda oluşacak olan boya problemlerının ACT Merter' olayından daha buyuk bir sıkıntı yaratacığını ( boya yüzeyinde ) ve geri dönüşünün daha zahmetli olacağını belirtmek istememdi.

Dışarıdan nasıl gorunuyor yazdıklarım diye sormuşsunuz, bana firma sahipleriyle eş dost muhabbeti varmış gibi geldiğinden ötürü böyle bir şekilde sordum. Yanlış anlamayın, dediğiniz gibi sizi iyi tanımadığım ve daha önceki yazılarınızı takip edemediğim için böyle bir izlenim oluşmuş olabilir. Ufak bir yanlış anlaşılmadır belkide, düzeltilir. Hiç problem değil, iyi çalışmalar.

Ek olarak ; Gözlemlediğim kadarı ile araç temizliğinde forum üyelerinin sizlere olan güveni tam. Bu konuda anladığım kadarı ile çok titiz bir insansınız ve bu yüzden yazdığınız her paylaşım fazlasıyla dikkate alınıyor. Bu yüzden şahsi fikrim; deneyip emin olduktan sonra fikirlerinizi bizlerle paylaşmanız yönünde.