Orijinalini görmek için tıklayınız : 106 gti - civic si - saxo vts - civic vti?
s.alican
25-09-2008, 00:59
arkadaşlar bugün itibari ile aldığım bi karar ile kredi çekip araba almayı düşünüyorum.kredi tahmini 12-15 civarı eger polo da satılırsa 2 katı miktarına çıkar.tavsiye edeceğiniz araba nedir ben gti-vts-si-vti 4 lüsünde takıldımda aydınlatırmısınız kullananlar bilir:)
samet polodan inip vts e gti a binme sen biraz gazsın biliorm ondan ya bekle yada daha sakin bişey al :)
egeturbo
25-09-2008, 07:31
kanka benim dükkanın 3 sokak ilersinde hırdavatçı var oraya yeni jdm yeşili el arabaları gelmiş bitane sana ondan alalım:D.Vti falan alırsan biyerde patlıcağına inanıyorum :D Honda si da model olarak düşük diye babanlar istemez 106 saxo belki ama istersen sana 1.4 civic ek alalım .Hem yiğit abide söylemiş polodan inip hızlı bi araca binmek.Nede olsa sen o kadar motor modifiyesi ile ilgilenmiyorsun 1.4 ek alalım sana ama yok ben illa hızlı bişi istiyorum poloya göre diyorsan 4 kapı sedan bi vti alın ailecek binersiniz en kötü
kanka benim dükkanın 3 sokak ilersinde hırdavatçı var oraya yeni jdm yeşili el arabaları gelmiş bitane sana ondan alalım:D.Vti falan alırsan biyerde patlıcağına inanıyorum :D Honda si da model olarak düşük diye babanlar istemez 106 saxo belki ama istersen sana 1.4 civic ek alalım .Hem yiğit abide söylemiş polodan inip hızlı bi araca binmek.Nede olsa sen o kadar motor modifiyesi ile ilgilenmiyorsun 1.4 ek alalım sana ama yok ben illa hızlı bişi istiyorum poloya göre diyorsan 4 kapı sedan bi vti alın ailecek binersiniz en kötü
4 kapı sedan bi vti :) hb'den daha hızlı olur ailecek :D
egeturbo
25-09-2008, 07:42
4 kapı sedan bi vti :) hb'den daha hızlı olur ailecek :D
Abi bunlar ailecek hızı seviyorlar .Azcık vtec sesi duysunda babası samet için son hızlı araba olur hem bende sametten kurtulurum :Deli::D:D
Abi bunlar ailecek hızı seviyorlar .Azcık vtec sesi duysunda babası samet için son hızlı araba olur hem bende sametten kurtulurum :Deli::D:D
Ozaman hayırlı olsun :D
4 kapı sedan vti aile kullanımı içinde çok uygun olacaktır modifikasyon'da yapılmazsa Babasından yana bi problem çıkmaz sanırım :)
SOMEONESPECIAL
25-09-2008, 08:05
Verelim :D:D:D
maxpower
25-09-2008, 09:43
bence si düşünme, model yılı çok daha eski bunlardan
motorunu kurcalamak gibi bi niyetin yoksa, filtre egzoz yeter diyorsan, rs de alabilirsin
cok gaz isen bınme vts 106 allah korusun durmuyor
cok gaz isen bınme vts 106 allah korusun durmuyor
vts durmuyorsa eger VTIda fren yok :)
egeturbo
25-09-2008, 10:33
200sx verim ben :D
aman ha sakın satayım deme buna adam motosikletle bile yanlamaya çalışıyor .Sonra antalyada vurmadığı araba kalmaz.
Clio RS-VTİ bence
cok fena katılıyorum...ben arabaya sımdı spoon cıpa aldım zor durumda onu atcam camdan:)
http://www.dzkk.tsk.mil.tr/images/bunlaribiliyormuydunuz/cipa/CapaCipaNedir_clip_image004.jpg
Bence bunların yerine 2000 model üstü temiz Focus Sport Trend ve Astra Coupe düşün. Performans olarak tatmin ederler hemde çok daha gelişmiş ve güvenli arabalar bunlardan. Fiyatları da çok farklı değildir.
Verelim :D:D:D
işte bu alınır ;)
Kerem abinin arabayı alacak olsam parayı verir anahtarı alır direkt tatile çıkarım okadar iyi durumda arabası ;)
Bence bunların yerine 2000 model üstü temiz Focus Sport Trend ve Astra Coupe düşün. Performans olarak tatmin ederler hemde çok daha gelişmiş ve güvenli arabalar bunlardan. Fiyatları da çok farklı değildir.
wallabeklıyodum senden bı msj...astra yı gec dırek focus sport alsın...tatmınde edıyomus ne guzel demı?
SOMEONESPECIAL
25-09-2008, 12:06
işte bu alınır ;)
Kerem abinin arabayı alacak olsam parayı verir anahtarı alır direkt tatile çıkarım okadar iyi durumda arabası ;)
Sen parayı tatilden geldikten sonra da verebilirsin... Kalbi güzel kardeşim...
wallabeklıyodum senden bı msj...astra yı gec dırek focus sport alsın...tatmınde edıyomus ne guzel demı?
:).........
ST birini performans bakımından tatmin edebiliyormuymuş? ilginç
Vts_Power
25-09-2008, 13:27
arkadaş kitapdaki değerlerle dersine çalıştıı için öle gibi gelio :) 1.6 bişey al bence vti lar anlamsız pahalı vts gti temz bulursan al bin örneğin 2000 vts 16.5 bizim çağların araba hataısz
eder.
arkadaş kitapdaki değerlerle dersine çalıştıı için öle gibi gelio :) 1.6 bişey al bence vti lar anlamsız pahalı vts gti temz bulursan al bin örneğin 2000 vts 16.5 bizim çağların araba hataısz
Göreceli kavramlar.
işi bilen insan farklı oluyor :icon_tup:
ahmetbaha-drs
25-09-2008, 13:34
Ben senin yerinde olsam 98-99 Audi A3 ya da 99-02 Leon alırdım rahat rahat gezersin:)
s.alican
25-09-2008, 13:44
olum ben babamdan ayrılmak istiyom onun için çalışıp ödicem babama aylık:D.bide bu yazki onlara yaptıım hizmet karşılığı:D.araba kredisi istedim çokmu:D ama karmaşık durumlar içerisindeyim tugral abinin araba aklımdan geçti ama dogru vurmadım araba kalmaz:D
s.alican
25-09-2008, 13:47
arabaya ailecek binmeyiz kendime ayrı istiom onun için 4 veya 2 kapı önemli deil 2 kapı olsa daha ii olur hatta:D hb vti yada farklı bişe olabilir
200sx i al git bende işime bakim :D
Ferhat_V
25-09-2008, 14:56
eski arabaya kredi çıkaramazsın o yüzden 2000 2001 den aşağısını düşünme..
ben olsam 17 19 civarına c2 bakardım madem gençsin :)) :D
sedan vti 4 kapılı olması satarkende avantaj ;) rahat satarsın ...
egeturbo
25-09-2008, 18:41
200sx i al git bende işime bakim :D
verme gazı suna abi sonra telefınlarım susmuyor.
Kanka ozman citroen saxo 2 alıoz sana
yanlış anlamadıysam max 30 a cıkacak bütcen war ...
ben sana volvo s40 t4 önerrm performans konfor karizma ... bunuda göz önünde bulunduer derim ... 210 hp turbo araç ...
ama mesela o para bi 94 gsi alırsın eline 20 kalır 10 unu yüklersn cılgın bi makina elde edersn gti içinde gecerli vts yi tam bilmiyorum fiyat motor bakımından bleki onda da elde edersin .. tamamiyle sana kalmış birşey :)
yanlış anlamadıysam max 30 a cıkacak bütcen war ...
ben sana volvo s40 t4 önerrm performans konfor karizma ... bunuda göz önünde bulunduer derim ... 210 hp turbo araç ...
ama mesela o para bi 94 gsi alırsın eline 20 kalır 10 unu yüklersn cılgın bi makina elde edersn gti içinde gecerli vts yi tam bilmiyorum fiyat motor bakımından bleki onda da elde edersin .. tamamiyle sana kalmış birşey :)
Kaancım aynı motorları saxo ile 106 nın 106 da ne oluyorsa diğerindede aynısı olur
doruğur abi ..O konuyu cahilliğime vur :) bilmediğim için birşey yazmadım ama öğrenmiş oldum sağollasn :)
ya bence sen araba almassin :D
alirsanda tavsiyem.
4kapi 1.6ies honda civic.
erkin006
26-09-2008, 15:51
vtec2 bence ii gider madem tehlikeli bi arkadaşımızsın:D
janttı yaydı güzelde oluyor yapınca...
s.alican
26-09-2008, 16:07
alacam yahu :D:D.krediyi araç kiredisi olarak çekmicez onay çıktı zati:D.ama hala kararsızım hb vti güzel olur gibime gelior:D
bence sedan vti.. birde gri olursa harika :)
Clio RS al. En azından boyutları büyük frenleri iyi. Fiyatı uygun. Reno sağlamlığı kolay bozamazsın gibi. Varsın içi kütükten dışıda çok çekici olmasın. Bu senin gazcı tarafına tavsiye idi. Gerçek tavsiyeye gelirse polodan inip genç yaşta binilecek araba dersen 206 quiksilver yada 1.6 110 hp xs düşünebilirsin. 106 gti kadar gitmez ama genede seri kullanımı zevkli araç. Spor görünüm herşeyin ortası. Yakıtı düşük vergisi düşük vs.vs.
AL bi vti vtec keyfini sür en azından ;) pişman olmazsın kesinlikle vti aldığına ama gti vts falan alıp daha sonra tekrar vti almak isteyebilirsin.. örneklerle çoktur :) Honda ;)
AL bi vti vtec keyfini sür en azından ;) pişman olmazsın kesinlikle vti aldığına ama gti vts falan alıp daha sonra tekrar vti almak isteyebilirsin.. örneklerle çoktur :) Honda ;)
Hey Allah'ım ya :):) Evt evt haklısınız.
Fanatiklik dizboyu yine :D
Fanatiklik dizboyu yine :D
Diz boyu olunca yürüyebiliyorsun. Bel hizasını çoktan geçmiş :D
böyle bişey yok tabi ama vti aldıktan sora keşke deme şansın daha yüksek.
Vti al bence 10 numara aile araba (Y)
ALPER-VNS
28-09-2008, 04:07
benim hiç hondam olmadı (küçük emrah repliği gibi oldu bu ama :D) hatta bundan önce 306 we 206 kullandım ama hiçbi benzinliğe girdiğimde satar mısın kaç beygir bu vs. laflarını duymadım.. kaan KY nin honda bende kaldı 1 hafta ne zaman benzin alsam markette dursam illa ki biri araba güzelmiş satılık mı falan dedi.. bu kadar zaman boşuna binmişiz pejoya dedim.. ki arabamı sewerdim ben hondaya göre güzel gelirdi bana ama yüzü eskidi sanırım artık
buarada genel sıralama bu deil mi 106gti - vti - typeR - s2000....
yani hb vti bulursan hoş olur bence ama sedan da olsa tercih ederdim 106 yada saxoya
(kimse alınmasın :o)
benim hiç hondam olmadı (küçük emrah repliği gibi oldu bu ama :D) hatta bundan önce 306 we 206 kullandım ama hiçbi benzinliğe girdiğimde satar mısın kaç beygir bu vs. laflarını duymadım.. kaan KY nin honda bende kaldı 1 hafta ne zaman benzin alsam markette dursam illa ki biri araba güzelmiş satılık mı falan dedi.. bu kadar zaman boşuna binmişiz pejoya dedim.. ki arabamı sewerdim ben hondaya göre güzel gelirdi bana ama yüzü eskidi sanırım artık
yani hb vti bulursan hoş olur bence ama sedan da olsa tercih ederdim 106 yada saxoya
kı dusun kaanın arabada bole oluyosa benım nelerle karsılastıgımı bı dusun:D
bende kuaföre , markete her gittiğimde arabayı soruyorlar.. benzinciyle her defasında dakikalarca araba muhabbeti yapıyoruz:D
honda rulez..:icon_tup:
Eray Yümsel
28-09-2008, 11:43
rica ediyorum e30 dada aynı muhabet var unutmayalım :D borbeti gören 200hp sanıyo 3.16 bile yanla diye bağırıyolar :D
rica ediyorum e30 dada aynı muhabet var unutmayalım :D borbeti gören 200hp sanıyo 3.16 bile yanla diye bağırıyolar :D
Aynen öyle :)
s.alican
28-09-2008, 22:07
zuhaha:D:D.honda almayım deli olurum şimdi herkes sorar eder banada yoksa:D
:soru:şu araçlarla ilgilenmekteyim:):soru::soru:
http://www.sahibinden.com/167_hp_306_gtiWQQaXQQ5444089WQQpXQQdisplayitem
sag camurluk tampon oturmamış dırek dıkkat etysen
e36 weya volvo s40 t4 lere bak derim.
bencede honda rulez nede olsa hayat onda :D:D
VTec_king
29-09-2008, 13:02
vti derim başka bişi demem
vti derim başka bişi demem
+1 5500 den sonrasını hissetmelisin...:)
dragon07
29-09-2008, 18:44
samet lem olum okadar draglara gittik vti ları görmedinmi yada 106 gti şöle SU106 gibi :D vala yanından geçerken göremezsin adamları....
emre106gti
30-09-2008, 01:24
kesinlikle;);)