Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : İphone5 Apple Kimliği Sorunu

sinanbaysal
06-11-2014, 17:35
Arkadaşlar merhaba yurtdısından hediye olarak ip5 geldi fakat telefon 2. el olduğu için apple kimliği haliyle bi başkasının üzerine kayıtlı o kimliği silip kendi kimliğimi oluşturamıyorum. Yardımcı olabılecek varmı ?

KA®ANLIK
06-11-2014, 17:50
Arkadaşlar merhaba yurtdısından hediye olarak ip5 geldi fakat telefon 2. el olduğu için apple kimliği haliyle bi başkasının üzerine kayıtlı o kimliği silip kendi kimliğimi oluşturamıyorum. Yardımcı olabılecek varmı ?

maalesef bunun bir yolu yok.
o kişi mutlaka ve mutlaka icloud hesabına girip o hesabından aygıtlar kısmından sizin iphone unuzu kaldırması gerekiyor.

JailBrack'te durum ne onu bilmiyorum.

sinanbaysal
06-11-2014, 23:21
o kişi mutlaka ve mutlaka icloud hesabına girip o hesabından aygıtlar kısmından sizin iphone unuzu kaldırması gerekiyor.

tesekkur ederım. eskı sahıbını bulmamız cok zor gıbı gelısmelerı yazarım

Kaan
07-11-2014, 11:50
cihazda icloud yoksa yani aktif değilse sıfırlayıp baştan kurun ama icloud varsa zaten sıfırlayamazsınızda hiç bişey yapamazsınız eski sahibini bulmadan kısacası çöp :)

MCN21
07-11-2014, 11:52

Ben ipadimi sattigimda cihazlarimda cikarmama ragmen kilit gitmemisti. Mecburen sifremi vermistim alan kisiye sonrada hemen degistirdim.
Insallah cozebilirsiniz bir dogubank taraflarina bakin isterseniz yaparsa oralar yapar :(

Mpower
07-11-2014, 12:14
Bildiğim kadarıyla ıcloud şifresi 200 lira civarına kırılıyor

uygarr
07-11-2014, 13:32
200 tl o ne telefon fiyatı gibi :D

DEJ
07-11-2014, 13:38
Ayarlar, itunes ve appstore bölümüne girip app kimliği'nden çıkış yapıp kendi kimliğini oluşturamıyor musun?

hondafit
07-11-2014, 18:13
iphone'umu bul açıksa hiçbirşey yapamazsınız apple müşteri hizmetlerini aradığınızda bu tarz problemde fatura soruluyor.yoksa kısacası çöp telefonunuz.icloud kırılmaz haberiniz olsun

Silvia17
07-11-2014, 18:39
Adama yanlış bilgi vermeyin lütfen bilmeyenler atlamasın ortaya.Kardeş icloud kırılıyor bunu bi kere kurtuluş yolu olarak aklında tut fiyatı arkadasın dedigi gibi 200 tl civarında.Buna ek olarak cihazda icloud aktif değilse sıfırlayıp baştan kurarsanda sorunun cozuluyor.Eger istanbuldaysan kadıköyde boganın orda kadıköy mobile ve rıhrımadaki pasajda bu işi hallederler dogubankta buna bi tercih olarak orayada bakabilirsin.Teknoloji artık baya ilerledi.

hondafit
07-11-2014, 18:47
Adama yanlış bilgi vermeyin lütfen bilmeyenler atlamasın ortaya.Kardeş icloud kırılıyor bunu bi kere kurtuluş yolu olarak aklında tut fiyatı arkadasın dedigi gibi 200 tl civarında.Buna ek olarak cihazda icloud aktif değilse sıfırlayıp baştan kurarsanda sorunun cozuluyor.Eger istanbuldaysan kadıköyde boganın orda kadıköy mobile ve rıhrımadaki pasajda bu işi hallederler dogubankta buna bi tercih olarak orayada bakabilirsin.Teknoloji artık baya ilerledi.

iphone'umu bul açıksa hiçbirşey yapamazsın icloud şifresini bilip kapanması lazım.senin dedğin telefon sıfırlama cihaz sıfırlansa bile iphone'umu bul açıkca o hesabı isteyecektir.
yanlış bilgiyle alakası yok APR'da çalışıyorum çok şükür bu bilgiye sahibim

sinanbaysal
07-11-2014, 23:15
Cvplar ıcın tesekkurler arkadaslar ıcloud aktıf ve sıfrelı o yuzden telefonu sıfırladıgımızda baska kımlıkle gırıs yapmaya calıstıgımızda ıphonemu bul ozellıgıyle ılgılı bı sorun cıkıyordu en az 10 telefoncu gezdım ızmıtte hıcbırı olmaz dedı sadece 1 yer yaparım ama telefonun komple kapanma rıskı var ve cok yuksek fıyatıda 100 ıle 300 arasında degısır dedı o yuzden abımde telefonu bgun ıstanbula gondermıs bakalım sonucu sızlere haberdar ederım

Absyrtos
07-11-2014, 23:31
O hesabın yanına kendi hesabını ekleyebilirsin ama o hesap kalkmaz. Bu özellik telefon çalınmalarına karşı yapılmış bir şey

onursumer
08-11-2014, 08:36
iphonemu bul açıkken apple servisi bile işlem yapmadan urunu sahibine geri gonderiyor direk mudahale gerekebilir ben doğru duzgun bu işi becerebilen duymadım