Orijinalini görmek için tıklayınız : İes Bilgi
İzzet Göçmen
09-11-2014, 20:03
İes hakkında bilgi istiyorum,1-2 Aya almayı planıyorum.
1.4 Hb Mi 1.6 Sedanmı ?
Yıl Olarak En Tutulanı ?
Renk olarak En tutulanı,En cok yakısanı ?
Güvenlik paket istiyoruz,Peki Güvenlik paket olmassa ne olur ?
Motora Hangi limitlere kadar güc artısı yapabiliriz ?
Km aranmalımı yoksa temiz ve bakımlı olması yeterlimidir?
Bütce 20-21 Lira arası
Btün forumları okudum burdada konu acıp soru sormak istedim.Tessekürler
tlgylmz106
09-11-2014, 21:20
İesin hbsi yok 1.4is olarak hb var. Yıl olarak en tutulanı hangisi bilmiyorum ama yüksek model 2000 olabilir. Renk konusu size tamamen zevklerinize kalmış. Ben beyaz derim bi başkası farklı. Motor limit seviyesi de sizin zevklerinize ve bütçenizle alakalı. Öncelik ne istediğiniz önemli fazla bi şey istemiyorsanız düz boru headers filtre egzoz kat iptal vs şeyler yeterli olacaktır. Km konusuna gelince bu araçlar şuan revaçta ve bilen bilmeyen herkesin elinde. Sorsan hiçbiri hala 200k kmye gelmedi. Kmsi düşürülmüş toplanmış çok. İyi bi sorgulama ve ekspertizle alınmalı alınacaksa. 1.4 yerine 1.6 tercih ederim ve aile ile kullanılacaksa sedan derim. Güvenlik pakete gelince de 2 airbag bi abs ile güvenlik paket koymuşlar adını. Tam bi güvenlik değil elbet :) ama alınacaksa güvenlik paket alınabilir fiyatı da değişir.
Gelgelelim şahsi yoruma ben o paraları verip o arabaları almam. Daha donanımlı daha yüksek modelli araçlar bakılabilir o bütçeyle. Ama illa ki düşünülüyorsa bütçenize uygun temiz bulmak şans işi. Vti parasına çıktı mübarekler. Hayırlısı olsun diyorum yardımcı olduysam ne mutlu. Forumda daha bilgi sahibi olanlar yazacaktır daha iyi bilgi alırsın.
enestezi
10-11-2014, 20:42
ben 1.6 sedan öneririm.2000-2001 model alabilirsin.renk zevkine kalmış.ben beyazını aldım 2 yıl oldu ama hala kırmızıda gönlüm var:) zevk meselesi o.güvenlik paket olursa iyi olur olmazsada olmaz diye bişey yok illaki hava yastığı önemli ama bazende ufak tefek küçük çaptaki kazalarda bile açıldığına şahit oldum.zaten güvenlik paket olsun istersen kafadan 2 milyar koyuyor fiyata bence gerek yok.güç artışı gibi bi niyetim hiç olmadı o yüzden çok bi bilgim yok bu konuda.km si düşük olursa çok daha iyi olur. tlgylmz106 arkadaşında dediği gibi km ile çok kolay oynuyolar bu arabanın alırken ona dikkat etmeni öneririm.ben 2 yıldır kullanıyorum gayette memnunum temizini yorulmamışını bulursan tadından yenmez.kaborta aksamına fazla takılma yoksa zor bulursun.sadece ön kaputta macun varsa o sıkıntı yaratıyo sonradan kalkma yapıyo ona dikkat edebilirsin.tevsiye ederim sürüş keyfi çok yüksek bi araçtır her açıdan.bunlarda benim yorumum.merak ettiğin bi konu olursa sorabilirsin.Allah gönlüne göre versin.