Orijinalini görmek için tıklayınız : izmirdeki en iyi oto boya
Arkadaslar merhaba 2004 metalik gumus gri e46 Bmw aracima park halindeyken surtup kactilar. Izmirde fiyat gozetmeksizin hasta derecesinde titiz boya yaptirabilecigim en iyi ama en iyi otoboyama hangisidir. Yardimlariniz icin Teşekkürler
ozan gülle
10-11-2014, 23:52
Oncelikle gecmis olsun karabaglarda ozbil usta var gidecekseniz eger yardimci olurum paragoz biri degil sonra 3 sanayidede yine cok iyi bi usta var
Teşekkürler ozan 3. sanayideki ustanın adını hatırlıyor musun
3. sanayiide 409. sokakta egzostcu okanın karşısındaki Halit usta kefilimdir işçilik muazzamdır :)
Eger para onemli degil diyorsaniz imkanda varsa Istanbul'a Aziz ustaya goturmelisiniz. Mikron boyada yapar ayrica hasta demek az kalir kendisi icin sanatkardir.
Eger para onemli degil diyorsaniz imkanda varsa Istanbul'a Aziz ustaya goturmelisiniz. Mikron boyada yapar ayrica hasta demek az kalir kendisi icin sanatkardir.
Teşekkürler istanbula gitmem gelmem zor olacak :(
ankarada şaşmazda art garage vardı ama izmir konusunda bilgim yok
Germanian
11-11-2014, 11:07
Kesinlikle ve kesinlikle FIRLANGEÇ
6 sanayi sitesinde kime sorsanız gösterir..
buraktelek
11-11-2014, 11:33
aynen halit ustanın ismini bende cok duydum utkuya katılıyorum :)
Utkunun bahsettiği yerde çok kez araç rötüş
lokal boya yaptırdım
fiyat konusmayın kalbinizi kırar :D ama yaptıgı işi anlayamazsınız aracınızda burası boyanmamıstır falan diye bakarsınız karsısında o kadar diyorum :)
En iyi iddiamız yok. Ancak 3. sanayi 406 sokak No 7 deyim. Bir alt sokağımdada boya kaporta atölyem mevcut. Dilersen gelir görürsün yapılan işleri.
Utkunun bahsettiği yerde çok kez araç rötüş
lokal boya yaptırdım
fiyat konusmayın kalbinizi kırar :D ama yaptıgı işi anlayamazsınız aracınızda burası boyanmamıstır falan diye bakarsınız karsısında o kadar diyorum :)
fiyat konuşmayın derken pazarlık olarak mı yoksa fiyat sormadan yaptır ne çıkarsa bahtına mı diosun :rolleyes:
fiyat konuşmayın derken pazarlık olarak mı yoksa fiyat sormadan yaptır ne çıkarsa bahtına mı diosun :rolleyes:
Yani beline beline vurmayın abi fiyatın zaten olurunu söylüyor yoksa kızıyor :D
dediğim gibi ben hiç bir problem yaşamadım zaten gidince ne kadar rahat yaptıgı ısın arkasında duran bir usta oldugunu göreceksiniz :)
Yani beline beline vurmayın abi fiyatın zaten olurunu söylüyor yoksa kızıyor :D
dediğim gibi ben hiç bir problem yaşamadım zaten gidince ne kadar rahat yaptıgı ısın arkasında duran bir usta oldugunu göreceksiniz :)
Haklisin sonuc tatminkar olduktan sonra ustaya emeğinin hakkini da vermemiz gerekir