Orijinalini görmek için tıklayınız : Bahişiş Ver Para Ver Para..
darkmoon
11-11-2014, 14:24
siyasete girmeden yazın arkadaşlar..
şehirin en işlek yerinde şişlide yol ortasında arabanın camına taşla vurup para isteniyor.. Allah sonumuzu hayır etsin..
Eskiden kıyıda köşede gasp ederlerdi ona isyan ederdik artık oda kalmamış türkiyenin belkide en kalabalık noktası şişlide caddenin ortasında rahat rahat yapıyorlar..
http://webtv.hurriyet.com.tr/haber/istanbul-da-gasp-teroru_98908
Eğer konu açıldıysa kapatılabilinir..
Burası araba forumu konu arabaylada ilişik esasen onuda belirtiyim dikkat ederseniz direk range rovera gidiyorlar orda başka arabalara dadanmıyorlar. ve tekrar ediyim lütfen konuyu siyasetle ilişkilendirmeyin konunun siyasetle bir alakası yok..
Çıkarıp sıksa biri akıllanırlar dıyecegım ama ondan da anlamazlar.
o diil de siz o istanbul denen şehirde nasıl yaşıyosunuz , bır gunlugune iş için gidiyorum zor kaçıyorum yemın ederım
İbrahim33
11-11-2014, 14:30
Elektro şok cihazı şart...
B.Battal
11-11-2014, 14:32
Malesef Şişli-Mecidiyeköy çingenenin, tinercinin, bilimum itin hırsızın bol olduğu yerlerden. İstemediğin hatta rahatsız olduğun halde arabanın camını zorla silip zorla para almaya çalışırlar. Para alamayınca da arabanı çizerler.
Video daki abartmış iyice. Bahşişmiş! Bir tanesi çıkartır içerden bahşişi beynini asfalta akıtır görür bahşişi.
Muhtemeln genç veya bayan falan vardı jipin içinde bu kadar üzerine geldiğine göre.
YunuscanVg
11-11-2014, 14:33
Elektro şok cihazı şart...
+1 öldürmesede yaralicak bayiltcak bişeyler şart
ilker_yusuf
11-11-2014, 14:34
Haftasonu Tiyatro nedeniyle Cevahir'e gitmek zorunda kaldım. Çıkışta para için arabamın sileceğini kırıyordu. Yanımızda bozuk para olmasa silecekten olacağız valla. yazık şehrin göbeğinde bir tane polis yok. Öldürseler kimsenin umurunda değil.
Ben bunu polisin kapan attigi konuda bunlara bakmazlar da bayan surucuye kapan atarlar diye paylasmistim :)
Bence kisisel silahlanma mecburi artik... Rahatsiz mi ediyorlar cek sik dizine bi tane, bi daha kimseyi rahatsiz edemesin anasini satiim...
burak_2885
11-11-2014, 14:35
Elektro şok arkadaşım da var bir işe yaramıyor anlık korkutuyor sadece. Ne bayıltma yaşatıyor nede korkutucu bir etki. Bu tarz vakalara ender raslanır ama vericen 5er lira yoluna bakıcan
ahmet_xy
11-11-2014, 14:39
istanbul yaşanılır olmaktan çıktı. ülkenin diğer illerini de cazibe merkezi haline getirmek şart. yoksa göç devam ettikçe durum daha da kötüye gidecek. bir de suriyeliler var.
darkmoon
11-11-2014, 14:40
Cama yapışanlara zorla o kirli suyla ve süngerle temiz camı bile kirletenlere arabaya yapışanlar ap ayrı bir dünyada..
bu nedir elinde taşla cama vuruyor zorla resmen gasp gibi bir şey.. Büyük ihtimal range'in camınada zarar gelmişdir camıda bir dünya paradır..
sert vuruyor çünkü kameradan bile sesi duyuluyor..
Low-Rider
11-11-2014, 14:46
Koskoca emniyetin olduğu mecidiyeköy'de bu ******çocukları cirit atıyor. Br Allah'ın kulu da birşey yapmıyor.
Gayrettepe'ye çok sık gidiyorum ve giderken bu oç'lerle karşılaşmamak için mecidiyeköy sapağından girmek yerine köprü trafiğini çekerek zincirlikuyu'dan giriyorum.
mert_can 41
11-11-2014, 14:46
Bir değişiği benim başıma geldiydi kolumu kırmaya çalıştı sıkışık trafikte biber gazı kökten çözüm ilk sıkıcaksın sonra ayılana kadar dövüceksin.
şerefsiz herifler burası bir Beşiktaş bebek arası iki bu yollarda insanları zorla kışkırtıyorlar bir de yanında bayan varsa yandın arabanın ön camı ya da cam açıksa arabanın içi gül yapraklarıyla doluyor Allah akıl fikir versin bunlara bize de sabır tabiki insanı zorla katil ederler...
alpbodrum
11-11-2014, 14:59
istanbul yaşanılır olmaktan çıktı. ülkenin diğer illerini de cazibe merkezi haline getirmek şart. yoksa göç devam ettikçe durum daha da kötüye gidecek. bir de suriyeliler var.
Yok abi ya İstanbul gibi il varmı , ufak tefek sıkıntıları olacak elbet , Gelmeyin bu taraflarda birşey yok valla , sürünüyoruz :)
driftboy
11-11-2014, 14:59
bunu ibreti alem için orda inip dövüceksin işte sopayla biyerini kırana kadar .
ahmet_xy
11-11-2014, 15:06
Yok abi ya İstanbul gibi il varmı , ufak tefek sıkıntıları olacak elbet , Gelmeyin bu taraflarda birşey yok valla , sürünüyoruz :)
diğer illerini derken muğlayı (bodrum, fethiye, marmaris) kastetmemiştim. iç anadolu, güneydoğu, karadeniz bölgesi illerinde iş bulma imkanı artarsa, vatandaş kendi doğduğu büyüdüğü yerde çalışır, yaşar. niye göç etsin?
allahtan daha boylesi yanasmadı genelde sigarayı icerde goren para yoksa sigara istiyor ama mümkün mertebe ışıkta imkan varsa yanasmayıp uzakta bekliyorum yada kenara alıyorum yanınca devam ediyorm
+
acil durum için 20 liraya şu uzayan coplardan bitane aldım kabak cicegi acarım vurursam ayarsızca ne egilio ne bükülüo hayvan gibi demirden yapmıslar yanına keske biber gazda alsaymışım
http://www.sidomaav.com/images/urunler/resim-1717.jpg
ben aracımda nato biber gazı tasıyorum cok ısrar eden olursa ve önumde yeşil yanıp acılıyorsa dibine kadar göz yasartmaca armağan ediyorum.
polisimiz maalesef ego tatmını yapıyor güvenlikte ciddi sıkıntılar mevcut.
bası derde sokmadan kendi güvenlik önlemlerini almak şart.
silahtı dövmekti başı derde sokar.
Mechanix
11-11-2014, 15:33
Çevrede hiç bir şey yapmayanlar da suçlu...
Polisin işine gelmiyor böyle şeylere müdahale etmek.Bi getirisi yok çünkü.Uğraşmakta istemiyor.Adım gibi eminim o kadar gürültü patırtıya ordaki bir sürü sivil şahit olmuştur zaten.
ankarada izmirde antalyada 3 5 universite ogrencisi kendi caplarinda bagirip yuruyus yapiyorlar polis+sivil yaka paca dalip topluyor hepsini cembere aliyor tekmeliyor vs istanbulun gobeginde sislide okmeydaninda gaziosmanpasada adamlar molotof tas sopa eylem yapiyor arabalara saldiriyor isyan cikariyor piyasada polis yok.uzaktan uzaktan su puskurtuyolar.adama gore muamele bu ulkede gucsuz sucsuz ve masum insanlar daima eziliyor, cifte standart uygulaniyor.yaziklar olsun.
İnip komaya sokacaksın piç kurusunu.İstanbuldan artık nefret ediyorum çok net.
ben aracımda nato biber gazı tasıyorum cok ısrar eden olursa ve önumde yeşil yanıp acılıyorsa dibine kadar göz yasartmaca armağan ediyorum.
polisimiz maalesef ego tatmını yapıyor güvenlikte ciddi sıkıntılar mevcut.
bası derde sokmadan kendi güvenlik önlemlerini almak şart.
silahtı dövmekti başı derde sokar.
nasıl kullanıyosunuz anlamıyorum valla ben sıkıyorum üstüme başıma rüzgardan geri geliyo benimde gözler gidiyo :D egitim falan degil öldürülmeleri şart artık yapacak birşey yok hayrı yoksa zararı olmasın diyip zehirliceksin bunları.
Onurkk06
11-11-2014, 15:55
bundan bi kaç ay önce gene bu tiplerden ama yaşları 10 civarı yanımda da kız arkadaşım vardı baktım arabaya üşüşecekler göz ucuyla gelmeyin dedim içlerinden birisi diğerlerine gitmeyin diyo daha ne gidiyosunuz diye tokatladı :) ona para verdim 3 5 lira ama böyle oçları istanbuldan fırlatmak lazım belirli bir suç dosyası oluşturan kişileri istanbula yada diğer büyük şehirlere kısa süreliğine giriş çıkış yapılması sağlanmalı ya da alınmamalı eminim bu itlerin eline günde ne kadar para geçiyodur git çalış şerefsiz senden benden dinç adamlar.
Low-Rider
11-11-2014, 16:00
http://www.milliyet.com.tr/o-goruntulerdeki-supheli-yakalandi-gundem-1968272/
Emre Ekrem
11-11-2014, 16:06
İşin ilginç tarafı, haklıyken haksız duruma düşersin.
öküz ölür bağdem gözlü olur hapcılar otcular kesiyo milletin öünü la bişey yapsan ya 20kişi toplanırlar yada adam ölür sen içeri girersin polisde mal mal bakar geçen sene pendik sahilde kanlı bıçaklı kavga oldu polis merkezi 50 mt ötede polis beyler 15 dk sonra geldiler hhıımmıııına
Dovseniz ne olacak arkadan 5 kisi daha geliyor. Caddebostanda arabamin kaputuna atladis erefsizin biri yol avildi gidiyorum tutundu birakmiyor. Frene bassam ucucak trafik akmiyor. Gelip arabanin sagini solunu kiricak ugras dur. Emniyet isini yapmadigi surece cozum yok
altugkocer
11-11-2014, 16:10
Belki biraz abartı hatta cezası var vs. ama bende durum bu şekilde
Bugüne kadar kullanmadım, inşallah hayatımın sonuna kadar kullanmam
http://i60.tinypic.com/8y56ye.jpg
şu airsoft silahından arabada bulundursak ceza yermiyiz acaba çevirmelerde fln http://www.n11.com/arsenal-sa-m7-airsoft-tufek-P25580899
bunlar bölünerek coğalıyor silahlarınız bi işe yaramaz :( kavga çözüm değil. ama değişik işkenceler düşünüyorum bunlara :)
SekoLive
11-11-2014, 16:14
şisli mecdiyeköy maçka beşiktaş harbiye bölgesinde haftasonları gelin araclarını sıkıstırıp cam kırıp takıları istemeye kadar uzanmış drumda bunların başkesenliği.
o civarda hayırlı işiniz varsa kesinlikle tek araç olmayın mümkün oldukca gelin arabasından inmeyin arkadakiler cozsun işi.
biber gazı en temiz çözümlerden biri bence.. tabi yine de hızla çoğalabildikleri için biber gazını sıkıp kaçabilicek bi durumda olmak şart..
Mert Safa
11-11-2014, 16:32
şu airsoft silahından arabada bulundursak ceza yermiyiz acaba çevirmelerde fln http://www.n11.com/arsenal-sa-m7-airsoft-tufek-P25580899
Arkadaşımda revolver vardı polis sorduğunda faturayı gösterdiğini ve iyi bir bahaneyle sıyrılabileceğini söylemişti ama emin değilim yanlış bilgi vermim.
Aynı şekilde bende düşünmüştüm fakat burda çok güzel bir yorum vardı siz airsoft çekersiniz ama İstanbul'da gerçeğini çekip sıkacak çok.. Bıçak bile çekip takabilir sonuçta. Ufak çocukları korkutur ancak. İşin ilginci sürücü şikayetçi olmamış çok garip.
kuru sıkı faturası yanında oldugu takdirde birşey yapmıyorlardı yani enazından 2-3 seene öncesine kadar boyleydi arkadasımın arabasında cok kez girdik yunus bile cevirdi direk o aramadan buyrun bu silah buda faturası seklinde uzattık hep kimsede birşey sormamıstı yasada degisen bişey varsa bilemem ama
Valla dövmek öldürmek daha bi bela. Edirne'ye gelirken otogarda eskiden sadece dilenenler olurdu şimdi Suriye'li sıpalar her yere çöreklenmiş, dilenmek yetmediği gibi otobüsün kalkmasını beklerken sigara içen adamın ayağına yapışıyorlar para diye..
Bide kalkıyo arabanın camına vuruyo çı çı çı... Şimdi işin gücün yok kalk git sıfır araba al te allam yaaa...
Allah İstanbul'da yaşayanlara sabır versin..
Arkadaşımda revolver vardı polis sorduğunda faturayı gösterdiğini ve iyi bir bahaneyle sıyrılabileceğini söylemişti ama emin değilim yanlış bilgi vermim.
Aynı şekilde bende düşünmüştüm fakat burda çok güzel bir yorum vardı siz airsoft çekersiniz ama İstanbul'da gerçeğini çekip sıkacak çok.. Bıçak bile çekip takabilir sonuçta. Ufak çocukları korkutur ancak. İşin ilginci sürücü şikayetçi olmamış çok garip.
adam gerçeğini çekene kadar airsoftla kafaya nişan aldınmı güzelce acıtır yerden kaldırmaz adamı diye düşünüyorum bi araştırayım bu konuyu
pazar günü mahmutbey gişelerde yol kesen, eşkiyalık yapan 14-18 yaşlarında gruplar mevcut. bahşiş toplamak için tem trafiğini kesiyorlar, araçların önüne atlıyorlar vs...
50 metre geride polis ekipleri var ancak müdahale eden yok ?!?
morgy_drag
11-11-2014, 17:08
Amaç sankı arabadan ındırmekmıs gıbı geldı bana..bahşış ten cok..
Bı tane daha adam var sankı dıger tarafta..
Sofor ınınce trafık acılana kadar oyalanıp dıgerı gazlıcakmıs gıbı duruyor..
digeri cama vurma hıamına diyor galba oyle duydum
Daha öncede yazmıştım , polisler polisliğini kendi halinde insana yapıyor ancak..
Yakalansa ne olacak ki ertesi günü serbest aynısına devam
Jop sopa vs her aramada polise kaptırırım birşey
Siz bizi koruyamıyorsunuz kendimizi korumamızada izin vermiyorsunuz. Akıl alır iş değil
İngilteredeki okulumdan her dönüşümde ben nereye geldim böyle diyorum
Purmol35
11-11-2014, 17:43
allahtan daha boylesi yanasmadı genelde sigarayı icerde goren para yoksa sigara istiyor ama mümkün mertebe ışıkta imkan varsa yanasmayıp uzakta bekliyorum yada kenara alıyorum yanınca devam ediyorm
+
acil durum için 20 liraya şu uzayan coplardan bitane aldım kabak cicegi acarım vurursam ayarsızca ne egilio ne bükülüo hayvan gibi demirden yapmıslar yanına keske biber gazda alsaymışım
http://www.sidomaav.com/images/urunler/resim-1717.jpg
Bundan nerde bulabiliriz ? Arabada baseball sopası bulundurmak çevirmede sıkıntı yaşata bilir ama bunlardan bulundurabiliriz .
http://www.ntvmsnbc.com/id/25549503
Ne kadar etkil bilmem ama şimdi gördüm. Polis her zamanki gibi sonradan polislik yapıyor.
bu .. çocukları yüzünden arabamda her şey mevcut , allah karşıma çıkartmasın bunları , kendi ceplerinden olurlar
Phenomenal
11-11-2014, 18:11
madde bağımlısı büyük ihtimalle krize girmiş sanki.
Bilmem kim İstanbul'a girsin bilmem kim girmesinle çözüm olamaz maalesef.Ancak cezai yaptırımlar ve polis gerçekten vatandaşı korumak isterse bu iş düzelir.Sokakta yan yana yürüyen gençlerin saçından sürükleyerek götüren ''cesur'' polislerin buralara el atması şart!
Bence baktınız olcak gibi değil Tayyip'e küfür edin polisler saniye sürmeden gelir sizi döve döve ordan uzaklaştırır,en azından tinercilerden değil polislerden dayak yersiniz.
Şuan show tv de gösteriyor . Yunus Emre'ymiş delikanlının adı. Defalarca gasptan sabıkası varmış ve adliyeye sevk edildikten sonra serbest bırakılmış.
aslanneron
11-11-2014, 18:25
gerçekden her gidişimde acaba nerde bir sıkıntı yaşarım diye geziyorum istanbulda
orda yaşıyanlara Allah sabır versin çekilcek dert deil
Jön Türk
11-11-2014, 18:38
Çıhsana oglim.. mk yamyamları
Şuan show tv de gösteriyor . Yunus Emre'ymiş delikanlının adı. Defalarca gasptan sabıkası varmış ve adliyeye sevk edildikten sonra serbest bırakılmış.
Serbest mi bırakılmış ? Hiç şaşırmadım ...
jip sahibi şikayette bulunmadığından serbest bırakılmış , sanki araç sahibi şikayetçi olsa çok bişey değişecek ya çeşit bizim mahkemeler
Adalet sistemini s......in ülkesi..
Onu bunu boşver de senin ufaklık napıyo büyüdü mü :)
şu o.ç.larına hiç müdahele etmesin zaten çok değerli polisimiz anca milletin arabasının altına kapan atsın,senin arabanda egzoz var senin arabanda film var böle saçma sapan işlerle uğraşsınlar ama iş ciddi olaya gelince ilgilenmesinler böle istanbulun ben taaaaa
Arkadaşlar hiç şahit oldunuz mu bilmiyorum ama halk bunlara öyle bir sahip çıkıyor ki şaşırırsınız.
Hani diyorsunuz ya komaya sokacaksın ağzını burnunu patlatacaksın bunların !! Sokağın ortasında başına musallat olan bu tiplere tutupta iki tane asılınca anında vatandaşlar başına uçuşuyor neden vuruyorsun ne yapıyorsun sen muhabbeti dönüyor ve bunu en çok bayanlar yapıyor sonra birde onlarla uğraşıyorsunuz.
Bizim insanımızı anlamak çok zor kazık kendi götüne girene kadar polyanayı oynamada üzerimize yok.
SekoLive
11-11-2014, 19:37
Şikayete ben gerek gormezdim savcının yerinde olsaydim video var sikayet etmeye gerek yok adam alenen yapmis yapacagini
Bugün maçkadan dönerken inönü stadının orda borusan plazanın önündeki yolda cam silen denyolar yine duran trafikte millete salça oluyorlardı. Hele ki lüks jip + bayan kombinasyonu görürlerse ağızlarının suyu akıyor. O sırada baktım bunlar gülüşmeye başladı, iki kişi birden bire arkalara doğru hızlı adım yürümeye başladılar. Polis gelmiş yan yoldan. Anladım ki adamların korkusu yok, kimbilir kaç kere merkeze alıp saldılar. Hukuk sistemi yetersiz demek ki. İlla birilerinin canı yanacak sonra çözerler bu işi.
ufuksaracci
11-11-2014, 19:45
Hükümetten birinin karısının ya da kızının arabasına yapılsın bakalım ertesi gün bir tane görebiliyor muyuz ?
Valla allah kolaylik versin sabir versin . Gezmeye gitmek istiyorum istanbula, basima bişey gelir diye gidemiyorum :)
erhanarici18
11-11-2014, 22:05
sıksan adam yerine koyarlar suçlu olursun
Adalet sistemini s......in ülkesi..
Onu bunu boşver de senin ufaklık napıyo büyüdü mü :)
Napsın yiyip içip sıçıyor :D Aldığımda 2 kilo civarıydı şuan 8.5 kilo oldu ..
Bu yüzden arabada biber gazı ve teleskopik jop bulunduruyorum, hiç uğraştırmıyor.
onursumer
12-11-2014, 00:13
geçen sene gece geç saatte 2-3 tane scooter ama dokuluyorlar uzerlerinde 2 şer kişiden bi e90ı sıkıştırdığına şait oldum kullananın bayan olduğunu gormuştum sadece uzaktan tam arkalarına arabayla yaklaşmışken arabanın içinden çığlık sesi gelmeye başladı ve peşinden sağ camdan 1 silah çıktı
o ahkam kesen arabayı sıkıştıranlar varya motorlarını yola atıp koşarak kaçmaya başladılar :D içimin yağları erimişti
gerçekten istanbulda savunma amaçlı birşeyler yapmak şart
ALPER-VNS
12-11-2014, 01:46
pompalı tüfek falan alsak en güçsüzünden.. hem ruhsat daha kolay olur hem de saçma attığı için öldürmez vs? var mıdır bilgisi olan
Gözünü seveyim Palio'nun camını silmeye bile gelmiyorlar, birde Fiat kötü, eh, kaka derler :D
ahmet_xy
12-11-2014, 07:08
bu barzolar, çapulcular, kapkaçcılar yüzünden yakında birisi charles bronson gibi yaparsa şaşırmayacağım.
http://ecx.images-amazon.com/images/I/51AMD8GZ6DL.jpg
İzzet Göçmen
12-11-2014, 07:29
Benim aracıma öyle vurup,Cizicek :D İbreti alem için arabayla ezerim onu orda , Ettigim küfürler sayısız ya ne hale geldik, Bizim apartmandan suriyeleriler ev aldı geldiginde kapalı baya iyidiler simi acılıp sacılıp,Veletleri apartmanı birbirine katıyor bende bakıyorum tek basına geziyor zillere basıyor 1-2 tokat vuruyorum girio iceri hemen rezillik !!!!!!!
Bundan nerde bulabiliriz ? Arabada baseball sopası bulundurmak çevirmede sıkıntı yaşata bilir ama bunlardan bulundurabiliriz .
istanbulda kolayda izmirde nerde bilmiyorm netten alabilirsin
teleskobik cop - uzatmalı / uzayan cop falan yazınca ulaşrsın
bendeki bu hertarafı demir. yere, duvara falan vurarak kapatıyosun plastikleride var galibada çok aramadıgım için tezgahta bunu gördüm aldım
boyut olarakda kapalı halini el bileginden dirsegine kadar düşün açınca hatrı sayılır oluyor ;)
http://www.sidomaav.com/demir-cop-teleskopik-urun1717.html
Emre Ekrem
12-11-2014, 08:22
Arkadaşlar hiç şahit oldunuz mu bilmiyorum ama halk bunlara öyle bir sahip çıkıyor ki şaşırırsınız.
Hani diyorsunuz ya komaya sokacaksın ağzını burnunu patlatacaksın bunların !! Sokağın ortasında başına musallat olan bu tiplere tutupta iki tane asılınca anında vatandaşlar başına uçuşuyor neden vuruyorsun ne yapıyorsun sen muhabbeti dönüyor ve bunu en çok bayanlar yapıyor sonra birde onlarla uğraşıyorsunuz.
Bizim insanımızı anlamak çok zor kazık kendi götüne girene kadar polyanayı oynamada üzerimize yok.
Aynen, üstüne birde yazık ne var 3 5 bir şeyler versen diyen bile oluyor.
kelalper
12-11-2014, 09:23
Siyasete girmeyin diosunuz da sentetik uyuşturucuyu bu ülkeye sokanlarla kolkola olanlar kimler acaba. Şimdi bu zavallı uçuyor olmasa o harekete cesaret edebilir mi? Sentetik uyuşturucunun fiyatı diğer uyuşturucuların 10 da 1 i. Eskiden bali çekenler artık sentetik e para veriyor. Sonuçları da bunlar.
HONDAHAN
12-11-2014, 09:28
Rabbim denk getirmesin, ya başım belaya girer ya ben hastaneye mezara biryere Allah korusun. İnsen adam çıkarıp sokacak, gaz sıksan sana ve yanındakilere de gelecek, üç beş bişey versen lanet olsun desen, böyle böyle alıştı kansız şerefsizler, vermemk lazım.
Tek aklıma gelen ve en güzel çözüm şu bence : Camı aralayacan, para veriyormuş gibi şunu yüzüne gözüne kafasına neresine gelirse sıkacan.
http://www.isgoren.com.tr/urun/446/UMAREX-DESERT-EAGLE-Havali-Tabanca.html
Havalı (airsoft) tabanca. Ses yok, ölüm yok, balistik yok, DERS ÇOK :)
HONDAHAN
12-11-2014, 09:30
Tabi bunların; paraşüt diye tabir edilen ya da bilye denilen metallerinden. O plastik boncuklardan değil ;)
Şu devirde yapılacak en güzel iş kapkaç,hzısızlık,gasp nasıl olsa arka kapıdan çıkıyorsun
Ahmet Bby
12-11-2014, 10:13
Serbest kararını veren savcının . . . . Kayseri'de böylelerine rastlamıyoruz şükür. Allah istanbul gibi büyük metropollerde yaşayanlara sabır versin.
darkmoon
12-11-2014, 11:59
Arkadaşlar herkes direk olayın kendiyle ilgilenmiş ama kimse alt satırları alt paragrafına olayın bakmamış..
bilhassa dikkat edilirse çocuklar sağdaki soldaki hiç bir araca salça olmuyor sadece range rovera salça oluyor..
benim fikrim bunun tek nedeni para pulda değil zengin fakir arasındaki uçurumun nedenli öfke boyutununda artması..
adam 1 trilyonluk arabaya biniyor bizim halimize bak gibisinden..
olay tek para almak olsa onlar zaten rica ede ede caddenin başından o kapalı trafikde sonuna kadar yürüseler tatlı dille iyi niyetle illaki bir 50 tl bile toplarlar.. Bizim milletimiz veriyor 1 tl 2 tl.. zaten 50 arabadan para alsalar.. rahat 50 tl yi toplarlar. şişli trafiği meşhurdur kitlenirse sayarsınız yerinizde 20 dakika.. ama dikkat edin tek range rovera kitlenmiş para istiyorlar..
Bu olay şehirdeki zengin ile fakir arasındaki uçurumun artık son noktası..
kapkaç olayı nasıl bıçak kesmiş gibi çözüldü? hemen bir ağırlaştırılmış yasa ile biter bu olaylar, kanun olmadıkça ne polise nede bir başkasına kızılabilir bu konuda. adamlar resmen kanundaki açıktan faydalanıyor, dilenciler, dilenenler, bahşiş isteyenlerle ilgili ağır bir yasa çıkar bak etrafta adam kalıyor mu.
Her Allahın günü mecidiyeköyde, emniyet binasının tam karşısında cam sileni, tinercisi, bunlar gibisini görüyorum.
Bir kere görmedim 2 tane polisin gelip bunları dağıttığını...Tamam polis heryerde her an olamaz ama emniyet binasının karsısında bu yapılıyorsa heryerde yapılır.
Bunlar süzme O.ÇOCUĞU. Yok biri fakir biri zengin muhabbetine gerek yok. Ne fakir insanlar var, bu fakirlik değil bu O.COCUKLUĞU.
Arkadaşlar herkes direk olayın kendiyle ilgilenmiş ama kimse alt satırları alt paragrafına olayın bakmamış..
bilhassa dikkat edilirse çocuklar sağdaki soldaki hiç bir araca salça olmuyor sadece range rovera salça oluyor..
benim fikrim bunun tek nedeni para pulda değil zengin fakir arasındaki uçurumun nedenli öfke boyutununda artması..
adam 1 trilyonluk arabaya biniyor bizim halimize bak gibisinden..
olay tek para almak olsa onlar zaten rica ede ede caddenin başından o kapalı trafikde sonuna kadar yürüseler tatlı dille iyi niyetle illaki bir 50 tl bile toplarlar.. Bizim milletimiz veriyor 1 tl 2 tl.. zaten 50 arabadan para alsalar.. rahat 50 tl yi toplarlar. şişli trafiği meşhurdur kitlenirse sayarsınız yerinizde 20 dakika.. ama dikkat edin tek range rovera kitlenmiş para istiyorlar..
Bu olay şehirdeki zengin ile fakir arasındaki uçurumun artık son noktası..
+1 , benimde fikrim bu yönde
ben hiç sanmıyorum bunun fakirlikle zenginlik arasında ki uçurum olduğunu.
Rusya da adamlar 50$ la çalışıyor aylık,şişlide bir günde 50tl geçik para toplar bunlar
kimse bence bu konuya yok fakirlik cok fazla gibi yorum yapmasın.. bunun fakirlikle uzaktan yakından alakası yok..
Rusya da adamlar 50$ la çalışıyor aylık,şişlide bir günde 50tl geçik para toplar bunlar
kimse bence bu konuya yok fakirlik cok fazla gibi yorum yapmasın.. bunun fakirlikle uzaktan yakından alakası yok..
Bahssetiğimiz, aynı cadde üzerinde yaşayan iki insan arasında maddi refahın çok uçurum olması ve bunun kin' e dökülmesi.
huseyinturk
12-11-2014, 15:49
rusyada fazlasyla oluyor bu olaylar, arkadaşım çalışmaya gitti 8 ayda başına gelmeyen kalmadı kaç kere bıçak çekmişler gasp etmişler. İşin ilginç yanı poliste aynı moddaymış, elinde alışveriş poşeti var çaldın bunları diyerek araca bindirmiş zorla sonra 100 dolar rüşveti alıp bırakmış..
Madde bağımlılığı gibi şeyler insanlara neler yaptırıyor. 3 bilezik için kol kesilen memlekette range'e yapılan anormal değil.
Onurkk06
12-11-2014, 16:19
Kendi halkın yoksulken sen bide diğer yerlerden Suriyeli yezidi cartı curtu toplarsan bu işler cılkından çıkar tabi ki genç genç adamlar da.işini bulmuş akşama kadar eşşek gibi çalışacağına yalandan iki cam silse günlük 50 100 lira topluyo zaten mecidiyeköy de yakın restoranlar danda karnım aç deyip millete kendini acındırıp yemeğini de yiyiyor kaç kere şahid oldum biz kendi elimizle besliyoruz bu itleri aslında
darkmoon
12-11-2014, 19:46
dikkat et o yol uzun bir yoldur ve her yanlarında arabalar var ama orda range rovera kitlenmişler öyle kitlenmişler hırs yapmışlarki cama taşla vuruyorlar.. kimsede bana bunun normal olduğunu anlatmasın.. o zaman niye range rover derim.. sağındaki solunda önünde arkasında bir sürü arabalar var ama range rovera kitlenmişler.. görüntü ilk başladığında görüntüyü çeken kişi ilk range in arkasından çekmeye başlıyor dikkat edilirse rangein arkasında bmw 3 kasa var F30.. orda başka orta lüks sınıfda araçlarda vardır.. ama range kitlenmişler..
Ferhat_V
12-11-2014, 20:07
şu ele takılıp yumruk atınca can yakan demirin adı ne ? bende 2 tane var ama daha yanımda taşımadım hiç :)
By CrAzY
12-11-2014, 20:10
şu ele takılıp yumruk atınca can yakan demirin adı ne ? bende 2 tane var ama daha yanımda taşımadım hiç :)
Muşta......
dikkat et o yol uzun bir yoldur ve her yanlarında arabalar var ama orda range rovera kitlenmişler öyle kitlenmişler hırs yapmışlarki cama taşla vuruyorlar.. kimsede bana bunun normal olduğunu anlatmasın.. o zaman niye range rover derim.. sağındaki solunda önünde arkasında bir sürü arabalar var ama range rovera kitlenmişler.. görüntü ilk başladığında görüntüyü çeken kişi ilk range in arkasından çekmeye başlıyor dikkat edilirse rangein arkasında bmw 3 kasa var F30.. orda başka orta lüks sınıfda araçlarda vardır.. ama range kitlenmişler..
Bence onlar için parayı kimden aldığının hiçbir önemi yok , alsın yeter . Ama mamtık olarak ilk etapta Lüx araçtan daha çok para gelir , daha kolay para gelir diye düşünüyorlardır. Megan ve bmw yan yana olsa bmw e gider .. BMW ve Range olsa Range e gider... Range'in önünde Lambo olsa ona gider..
Hangisine giderse gitsin , işlerin buralara gelmesine müsade edenin ...........
Daha dün benim başıma geldi. Işıklarda durdum corsa ile, cam silen çocuk bana doğru gelirken arkama bi bmw yanaştı çocuk gitti ona yapıştı. Bu insanları savunmayın, bi düşünün bir trafik ışığı ortalama kaç saniye yanıyor? Hadi bi dkka diyelim. 1 saat içinde 30 defa yeşil 30 defa kırmızı yanar. Her kırmızıda 1 tl alsa saatte 30 tl? Siz alın terinizle saatte kaç tl kazanıyorsunuz? Zengin fakir falan palavra bunlar. Ortada kolay para var, daha pahalı arabaya binenin onların gözünde çok verme ihtimali var. Iyi arabası olan iyi para kazanıyor demektir. Iyi para kazanan hayatında bugüne kadar ne yaptı, para isteyen ne yaptı?? Kim vardı o range in içinde? Belki çok başarılı bir avukat, belki bir doktor, belki bir iş adamı. Yani bugüne kadar dirsek çürütmüş, çok başarılı bir insan da olabilir, zengin olması suç mu??
EserBodrum
12-11-2014, 21:03
Her kelimesine katılıyorum:icon_tup:
Daha dün benim başıma geldi. Işıklarda durdum corsa ile, cam silen çocuk bana doğru gelirken arkama bi bmw yanaştı çocuk gitti ona yapıştı. Bu insanları savunmayın, bi düşünün bir trafik ışığı ortalama kaç saniye yanıyor? Hadi bi dkka diyelim. 1 saat içinde 30 defa yeşil 30 defa kırmızı yanar. Her kırmızıda 1 tl alsa saatte 30 tl? Siz alın terinizle saatte kaç tl kazanıyorsunuz? Zengin fakir falan palavra bunlar. Ortada kolay para var, daha pahalı arabaya binenin onların gözünde çok verme ihtimali var. Iyi arabası olan iyi para kazanıyor demektir. Iyi para kazanan hayatında bugüne kadar ne yaptı, para isteyen ne yaptı?? Kim vardı o range in içinde? Belki çok başarılı bir avukat, belki bir doktor, belki bir iş adamı. Yani bugüne kadar dirsek çürütmüş, çok başarılı bir insan da olabilir, zengin olması suç mu??
olayın özeti budur işte aynen katılıyorum (Y)
yasindemir
12-11-2014, 21:13
Ben de kesinlikle katılıyorum, çok benzer bir olay beşiktaş stadından taksime çıkan yolda başıma geldi trafik sıkışınca para istemeye geldi 2 kişi cama vurmaya başladı.. O tinerciyle aynı imkanlara sahip olmadığımız için suç olamaz bu. Bunun adı resmen soygunculuk, gasp!
darkmoon
12-11-2014, 21:26
Kim savunuyor neyi savunuyor ne alaka .. zengin olması neden suç olsun..
range in önünde lambo olsa tabiki ona giderdi.. ama range den vazgeçmeyip dadanmış cama yapmış para ver diye bağırıp cama taşla vuruyorsa.. bunun cama gelip o camı silen çocuklarla bir tutmayın.. bu olay bildiğin zengin ile fakirin arasındaki uçurumun artık öfke oalrak dışa vurumudur.. öyle olmasa range in başında 3 dakak bilemedin 5 dakka durur para ister başka araca dadanırdı ama yapmıyor..
dj_batukaan
12-11-2014, 21:35
Keske imkanim olsa bir dakika durmazdim bu lanetli sehirde
Kim savunuyor neyi savunuyor ne alaka .. zengin olması neden suç olsun..
range in önünde lambo olsa tabiki ona giderdi.. ama range den vazgeçmeyip dadanmış cama yapmış para ver diye bağırıp cama taşla vuruyorsa.. bunun cama gelip o camı silen çocuklarla bir tutmayın.. bu olay bildiğin zengin ile fakirin arasındaki uçurumun artık öfke oalrak dışa vurumudur.. öyle olmasa range in başında 3 dakak bilemedin 5 dakka durur para ister başka araca dadanırdı ama yapmıyor..
Abi bence de olay zengin fakir ayrımı diil burda, bu daha önce benim başıma da geldi. Bazıları var kafaya takıyo para almayı, alamayınca deliriyo. Selpak var elinde bir poşet geldi cama cam kapalı ama sunroof açıktı, yok mok işaret ettim gider gibi oldu döndü poşeti tepemizden boşalttı resmen içerde bi dünya selpak oldu bi anda. O arada kendini yırtıyo ama para versene diye. Tabi benim kafa attı indim arabadan kovaliyim derken yeşil ışık yandı, yanımdaki arkadaşla selpakları falan attık arabadan yürüdük gittik.
Ha söylediğin olaya katılmıyo muyum? Katılıyorum, sunroofu açık arabaya üst geçitten taş atıp karşı taraftan kaçtılar. Bu olaya canlı şahit oldum ben. Söylediğin öfke burada var bence ama range olayı o kadar komplike değil bence.
zengin fakir olayı degil bence adamlar alışmış nerden para koparırız diye gecende bentderesinde ışıklarda 16 yaşlarında iki kişi geldi abi para ver diye bende git calış dedim o arada arkada yunuslar varmış cocukları kovdular ordan
darkmoon
12-11-2014, 22:16
selpak satan camı yıkıyan çocuklar ayrı vaka .. bu adamlar ne selpak satıyor ne camı siliyor bildiğin zorla para istiyor üstelik birde camı patlatmakla tehdit ediyor elindeki taşla.. range takılmış kalmışlar.. o range orda 2 saat dursa 2 saat uğraşıcaklar o belli ışıklar yanıyor ona rağmen bırakmıyorlar adam üstlerine sürüyor öyle kurtuluyor..
bunu o selpak satan çocuklarla yada camı silen o çocuklarla bir tutmak yanlış olur evet onlarda araba seçiyor onlarda yapışıyor para istiyor ama hiç biri saatlerce camına yapışıp taşla camına vurup camını patlatmayla yada başka bir şeyle tehdit etmiyor.. onlarda yeri geliyor kıllık pislik yapmıyormu yapıyor ama böyle değil.. o başka bir mevzu bence..
darkmoon
12-11-2014, 22:17
neyse benim fikrim bu en azından.. para isteyen yokmu var Allah versin dersin gidiyor.. bu olay benim fikrimce başka..
Mecidiyeköyde cam silenler çocuk falan değil, hepsi eli ayağı tutan it köpek tayfası.
Onurkk06
13-11-2014, 20:31
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1051924214836830&id=254710351224891&fs=0 videoyuizleyin:)
az önce haberlerde vardı. suriyeli genç erkek polisim diye telefonda bir kadını kandırmaya teşebbüs etmiş, kısmende başarmış.
kendi ülkemizin dilencileri yetmediği gibi bide suriye tayfa var .. Allah yardımcımız olsun bunları başımıza musallat eden devletin ... bişey derdimde neyse onlar aksaraylarında mutlu nasıl olsa
aksam bende haberlerde denk geldim suriyeli bi eleman kacmis gelmis bursa ya yerlesmis, yok efendim cok iyi piyano caliyomus cok buyuk yetenekmis avrupada turkiyenin gururu olcakmis turkiyeyi temsil etcekmis sahip cikacakmisiz bu cocuga destek olacakmisz.bizim turkoglu turk genclerimiz yetenekli cocuklarimiz desteklenmiyor sesleri yetenekleri gormezden geliniyor elin suriyelisine kalmisiz ulkemizi temsil etsin diye.birde bunu haber yapip koca ulkeye izletiyorlar.diyecek soz yok.
HONDAHAN
14-11-2014, 12:58
Zengin fakir olayı değil, bunlar katıksız o.... çocukları. Ne fakirler var; fitre, zekat, sadaka vermek istediğimizde zor bulduğumuz, bir apartmanın bodrum katında ya da bir köprü ayağının altında yaptığı kulübede sadece bilenlerin yardımı ile hayatta durabilen ama onurundan, gururundan dolayı hala bunu saklayan ne fakirler var. Bırakın zengin fakir uçurum falan. Ben adam gibi yetiştireyim, okutayım, topluma, vatanıma, milletime güzel bir birey kazandırayım diye bir tane yapacağım, o it sürüsü gibi yapıp sokağa salacak eee benim yavrum adam olup dirsek çürütüp range binecek, ötekinin itlerinden biri de..... bırakın kardeşim cidden bu zengin fakir uçurum muhabbetini. Allah bunları kahretsin ki bunlar yüzünden gerçek ihtiyaçlılar sadakasını alamıyor, inanamıyoruz çünkü hiçbirine.
Silvia17
14-11-2014, 13:53
KESİNLİKLE SİYASET YAPMIYORUM KİMSE YANLIŞ ANLAMASIN...................................
Hani geçenlerde Kılıçdaroğlu devlet yönetmek dünyanın en kolay işi demişti ya bence adam doğru söylemiş.Şu konum da Tayyip ne yapıyor gözünü seveyim sarayında evcilik oynuyor altına da almış 2 tane ayakçı onlarda kendi başlarına devleti yönetiyorlar.
komşusu açken sen tok yatma sözünü devlet yöneticilerimiz baya yanlış anlamışlar sanırım ki bu .... Suriyelilerini alıp getirdiler başımıza.Kendi ülkemizde bir sürü aç sokakta yaşayan insan varken onları hiçe sayıp bide başımıza bunları getirdiler.Yoksulluk sınırı şuanda 3 bin 926 lira 47 kuruş olarak belirlendi.
Ülkemizin %70 şuanda bu sınırın altında neredeyse.Senin ülken böyle bir kötü durumda iken bu pi... leride ülkeye sokarsan daha çok şey başımıza gelir.
Valla kimse kusura bakmasın bu adamın camı taşlaması ile mendilci cocuklar çok farklı bir konumdalar.Bu arkadaş çekmiş sentetik tineri yoldan görüyor Range vay spor gazetesi adam Range biniyor bizim ayagımıza don alacak paramız yok gel spor gazetesi girelim su arabaya da biraz para koparalım nasıl olsa bu ... cocugunda vardır azıcık bizlede paylaşsın.Sonuç ortada bu olan olay tamamı ile zengin ile fakirlik demiyorum bakın zenginlik ile bitmişliğin farkından dolayı olmaktadır.He burda Range ne sucu var diye soranlara hiçbir sucu yok tek sucu o an orda olması :(
Peki suçlu kim derseniz suçlu bizi yönetenlerde.Bu olayların buraya gelmesinde.Polise laf atmışlar bence de haklılar sınavdan kolayla geçiliyor ipini koparan polis oluyor.sabit maaş alıyorlar yan gelip yatıyorlar.Ver bakayım adama 700 lira para üstüne yer yakaladıgı sucluya göre prim bak bakalım sokakta bi tane suclu kalıyor mu ?
Neyse devleti burda konusmanın hiçbir mantıgı yok cünkü zaten bir cözüm gelmeyecek en iyisi kendimi koruyacak ürünler ile yolumuza devam etmek.
mert_can 41
14-11-2014, 14:07
Zenginlikle fakirlikle alakası yok 15 binlik arabada saldırdılar arkadaşla bize bu tamamen kullandık ları maddeyle alakalı bunları tamamen toplayıp bir yere kapatmaları lazım tedavi amaçla böyle görmezden gelip alıp salmak olmuyo
ahmet_xy
14-11-2014, 14:19
Zenginlikle fakirlikle alakası yok 15 binlik arabada saldırdılar arkadaşla bize bu tamamen kullandık ları maddeyle alakalı bunları tamamen toplayıp bir yere kapatmaları lazım tedavi amaçla böyle görmezden gelip alıp salmak olmuyo
tedai falan çözüm değil. bir Türk intikam timi kuracaksın. ne kadar çapulcu, kapkaççı, hırsız, tecavüzcü, molotof atan şehir teröristleri vs vs, bunları tek tek yakalayıp, sessizce ortadan kaldırıp itlaf edeceksin. :)
Canim ulkemde ne duzgun ki. Haberiniz var mi bilmiyorum ama bugun bir milletvekilinin oglu, ki kendisi 25 yasinda ve atilim universitesi isletme bolumu okumasindan baska herhangi bir vasfi olmamasina ragmen bugun resmi gazetede yayinlanarak bakan taner yildiz'in danismani(!) olarak goreve geldi. Bense hukuk fakultesini bitirdim, yemek+yol parasina stajyer avukat olarak calisayim bir buroda. Neden? Sirf 2-3 bisey daha fazla ogrenip kendini gelistirebileyim diye.
Halbuki bunlar hep babamin sucu. Olsaydi milletvekili ben de su anda saglik bakani danismani olabilirdim. Saglikla ilgili herhangi bilgim tabi ki yok, olmasi da gerekmiyor ne de olsa babam milletvekili.
Bazen diyorum ki, çal be israfil.
rusyada fazlasyla oluyor bu olaylar, arkadaşım çalışmaya gitti 8 ayda başına gelmeyen kalmadı kaç kere bıçak çekmişler gasp etmişler. İşin ilginç yanı poliste aynı moddaymış, elinde alışveriş poşeti var çaldın bunları diyerek araca bindirmiş zorla sonra 100 dolar rüşveti alıp bırakmış..
Madde bağımlılığı gibi şeyler insanlara neler yaptırıyor. 3 bilezik için kol kesilen memlekette range'e yapılan anormal değil.
Kesinlikle rusya'da çok daha fazlası var rus bi kız arkadaşımın annesini sokakda öldürdüler sırf güzel giyimli zengindir diye çok fazla hırsızlık gasp oluyor.
bu dilenci tayfasına mendil satan çocuğa ona buna her neyse para vermeyin , çok acısanızda para vermeyin. O masum görünen çocukta akşam o paraları uğursuz şerefsiz babasına götürüp veriyor zaten cebine 1 tl bile koyamıyordur emin olun. Biz bunları besledikçe bunlarda artacak.
Biz yana yakına çalıştıracak adam arıyoruz , etrafımızdaki bütün işletmeler aynı durumda , ne kalifiye ne vasıfsız adam yok resmen. Herkes mecburen suriyeli çalıştırıyor adam olmadığı için. Bu adamlar günde 100 lira toplasa ayda 3000 tl yapıyor neden çalışsın ki ?
ahmet_xy
14-11-2014, 18:17
şimdi az önce show haber'de gösterdi. 4 tane 20-30 yaşında o.ç. genç, 94 yaşındaki Cemil isminde yaşlı amcayla dalga geçip, bir de bunu video çekiyorlar.
olay beyoğlunda olmuş. şimdi bunların nefes almaya hakları var mı?
Suleyman
14-11-2014, 18:49
şimdi az önce show haber'de gösterdi. 4 tane 20-30 yaşında o.ç. genç, 94 yaşındaki Cemil isminde yaşlı amcayla dalga geçip, bir de bunu video çekiyorlar.
olay beyoğlunda olmuş. şimdi bunların nefes almaya hakları var mı?
Kaç ay önceki haber o, çok iyi hatırlıyorum.
http://www.stunguninformation.com/Images/TASER-M18L.gif
Cidden saka maka degil Taser nerden aliriz istanbulda yasalligi nedir bide... ulan amerika gibi silah ozgurlugumuz olsa keske, Evimize giren hirsizi bile vuramiyoruz saka gibi kanunlar. it kopugu koruyor...
Cevremizdeki asıl görevi bizi korumak olan devletin organları bunu beceremediği ve yetersiz kaldığı için, ya da zaten korunulması gerekenlerden birisi de bu güçler olduğu için veya bir gun devlete karsi halkin kendini savunmasi gerekebilir, Kişinin kendini ve ailesini korumak icin silahlanma hakki olmali herkesin bence tabi isine gelmez devletin.. Cunku sindiremezler oyle rahat o zaman, Bazilari dicek it kopukda silahlanicak da zaten onlar her turlu dalavere ile ruhsatsiz alirlar...bi sekilde mantik cercevesinde keske Turkiye yede gelse silahlanma hakki.. tabiki akil sagligi raporu vs bazi kisitlamalarla izhan cercevesinde...
Bireysel silahlanmaya hayir diyenlere popomla guluyorum.. Ailene yada senin canina biri kastettiginde polis orda olmicak ne yazikki..
dasemert
14-11-2014, 23:06
mecidiyeköyde calısıyorum her aksam iş çıkışında o simit sarayı önünde ışıklarda kalanlara sabır diliyorum.adamlar orayı sabitlemiş hep aynı kişiler zaten acık camdan içeri giriyorlar resmen..son zamanlarda cafelere ve mekanlara da çok iş olmaya başladılar o caddedeki burgerda oturuyoruz adam geldi yapıstı kağıt versene diyor..ne yapılırsa yapılsın sonu gelmeyecek her geçen gün artıyorlar şerefsizler.
mesela gercekten bazi o... cocuklari colugu cocugu calistirip aksam topladigi parasini dovup aliyor zorla dilendirior onlara laf yok... onlari bu duruma sokanlara afedersiniz bende sokiyim.. libos falan deilim ama her dilenen o videodaki gibi oc deil.. hangi gelir kismina veya soy agacina dogacani secemiosun Allah in takdiri... cidden geliri dusuk olanlarla kezbanlari karistirmiayin
ahmet_xy
20-11-2014, 15:33
fakirlik konusunda aklıma geldi de; Ermenek'te maden kazasında oğlunu kaybetmiş Recep amcaya Devletin yapamadığını bizler yapsak olmaz mı?
http://sozcu.com.tr/2014/gunun-icinden/olen-madencinin-babasina-valilikten-yeni-lastik-ayakkabi-653509/
Haftasonu Tiyatro nedeniyle Cevahir'e gitmek zorunda kaldım. Çıkışta para için arabamın sileceğini kırıyordu. Yanımızda bozuk para olmasa silecekten olacağız valla. yazık şehrin göbeğinde bir tane polis yok. Öldürseler kimsenin umurunda değil.
Cevahir gibi bir noktanin onunde mecidiyekoy gibi merkezi islek bir semtte isiklarda bir tane polis yok ve suru gibi tinerciler var herkese salca oluyorlar gecen gun otobus bir arabaya biraz surttu aynaya soforler hafif tartirsiyordu ayirim dedim koca adamlar sonucta yakismaz diye , araba luks jeepti bir anda baktim tinerciler para kopaririz luksten diye otobus soforune ne bagiriyosun diye saldirdi zarzor yatistirdik ortaligi sonra otobus gitti jeepe sardilar kurtadik olum seni para versene diye yuh dedim . Ve hergun ordalar cevahir yonetiminede artis sarigule ve polise yaziklar olsun 5 tane zuppeyle basa cikamiyorlar
bende şişli civarındayım çok görüyorum bu puştlardan,
arabada 30 cm lik döner bıçağı var gelsin benim arabamın camına vursun bakalım yaprak döneri gibi keserim adamın götünü..
-Murat Özcan-
20-11-2014, 17:50
Çok yazık nerede sivil polisler nerede yunuslar ..
onurdestan
20-11-2014, 18:46
zengin fakir olayıyla alakası yok bu tamamen cahillik eğitimli kültürlü ama çok fakir insanlarda var bu o. çocuğu gibimi yapıyorlar ? ben ilk mezun olduğumda ilk işimde günlüğüm 53 tl ye denk geliyordu üstelik iyi bir mimarlık firmasında bu piç kuruları 50 tl yi yukarda yazıldığı gibi en geç 2 saatte zaten topluyorlar bunları yapanların gözümde insan sıfatı yok elimde bir güç olsa hepsini kuzey kutbuna terk ederim
ahmetuygur
20-11-2014, 19:30
tt infaz teami kurup bunları temizlemek lazım