Orijinalini görmek için tıklayınız : Mercedes W201 190E 2.5 16v Cosworth
dietpepsi
12-11-2014, 21:18
1991 2.5 Cosworth
CEp telefonuyla ancak bukadar oldu malesef :(
http://i.imgur.com/Rbf6FxP.jpg
http://i.imgur.com/9rzFdLV.jpg
http://i.imgur.com/fk0M7Pj.jpg
http://i.imgur.com/zKffSSA.jpg
dj_batukaan
12-11-2014, 21:38
Abi zaten konusmustuk, ama tekrar diyorum muhtesem bir karar ve cidden cok guzel bir araba... kazasiz belasiz iyi gunlerde kullan
arsenikli
12-11-2014, 21:40
vay be süper ya allah kaza bela vermesin
CasabLanca
12-11-2014, 23:03
Allah kaza bela vermesin, birgün cesaret edip almayı düşündüğüm araç listesinde halay başı
dj_batukaan
13-11-2014, 08:14
bu arada panjur içini kesinlikle orjinale dönmelisin abi
Emre Ekrem
13-11-2014, 08:16
Allah kaza bela vermesin, birgün cesaret edip almayı düşündüğüm araç listesinde halay başı
Aynen, mutlaka olması gerekenler listesinde, araca maşallah kazasız belasız.
b.ustaoglu
13-11-2014, 08:40
cidden süper bi alet. yalnız arabayı panjur gerçekten bitirmiş... acil orjinale dönmeli :)
altugkocer
13-11-2014, 08:41
Maşallah, daha detaylı fotoğraflar istiyoruz :)
maşallah araca hayalimdeki kullanmak istediğim araçlardan.
tuner faruk
13-11-2014, 09:47
Maşallah çok temiz :) Yenimi aldınız eğer yeni aldıysanız ilanda yazan fiyatamı aldınız ?
Maşallah çok iyi çok diri . Kazasız belasız abi :)
maşallah çok çok güzel bir araç.. benim de hep hayallerimin bir köşesinde yeri bulunuyor birgün denk gelirsek yakından incelemek isterim..
dietpepsi
13-11-2014, 11:24
Maşallah çok temiz :) Yenimi aldınız eğer yeni aldıysanız ilanda yazan fiyatamı aldınız ?
Evet bayramdan hemen sonra aldım.Fiyat bildiginiz gibi :)
dietpepsi
13-11-2014, 11:25
cidden süper bi alet. yalnız arabayı panjur gerçekten bitirmiş... acil orjinale dönmeli :)
Yarın halloluyor.Yeni resimlerini yarın paylaşırım.
Harika görünüyor maşallah, benimde aklımın hep bi köşesinde yer alan bir otomobil :)
ProdriveSTI
19-11-2014, 17:52
Maşallah Volkan abi güle güle kullan kazasız belasız inş.
Geçenlerde bir yorumunu görmüştüm w201 alıp planlarınız vardı galiba ya da yanlış mı hatırlıyorum.Tam olarak neler yapacaksınız.
Maşallah süper gözüküyor,allah kaza bela göstermesin.
maşallah çok güzel duruyo, takipteydim ben de :)
oguzhan999
21-11-2014, 09:05
Hey maşAllah 2.5
AhmetKadir
21-11-2014, 13:42
maşallah, iç mekana ait fotolar var mı acaba?
ChtArdARSL
21-11-2014, 13:58
Hayirli olsun masallah..
Bende 2.3 16v sahibiyim.. Ilk olarak beyin ve elektrobik atesleme yaptim,suanda turbo yaptim askerden gelince tadini cikarticam kismet :) cok guzel arabada herseyi ile insani mutlu ediyor..
Jant ve panjurda muhakkak orjinale donmelisiniz. Atesleme sistemi nedir?
dietpepsi
30-11-2014, 10:16
Hayirli olsun masallah..
Bende 2.3 16v sahibiyim.. Ilk olarak beyin ve elektrobik atesleme yaptim,suanda turbo yaptim askerden gelince tadini cikarticam kismet :) cok guzel arabada herseyi ile insani mutlu ediyor..
Jant ve panjurda muhakkak orjinale donmelisiniz. Atesleme sistemi nedir?
Seni ve arabanı gıyabında tanıyorum.KEndi arabamı almadan gecelerce 2.3 2.5 leri incelerken senin forumdaki yazılarını ve aracınıda ınceleme fırsatım oldu.Askerden donunce tanısıp aracını incelemek isterim.
JAntların orjinali kış lastikleri ile beraber bu hafta aracıma takılıyor.
Panjurda sanırım 1 haftaya takılmış olur.Arac bildigin stock herşeyiyle.
Zamanla ateşlemeden başlamayı düşünüyorum.
ChtArdARSL
30-11-2014, 12:47
Seni ve arabanı gıyabında tanıyorum.KEndi arabamı almadan gecelerce 2.3 2.5 leri incelerken senin forumdaki yazılarını ve aracınıda ınceleme fırsatım oldu.Askerden donunce tanısıp aracını incelemek isterim.
24 gunum kaldi hayirlisi ile bitiyor. Ustam mukemmeldir herkonuda bizim araclar icin fikir sahibidir.. Bursadanda doktor bi abimizin aracini efi yaptik. Oda cok memnun,aracin devir cevirmesi bile bir baska oluyor.. Ayri bi zevk gercekten.
Ben biraz pist odakli ayarlamalar yaptim suspansiyon,lastikerim,alt takimi komple oem ile sifirladim vs.
Suan alt ve ust gergiler ile fren pistonlarini tedarik etmeye calisiyorum. Bu istemlerimden sonra yavas yavas basinc acmak icin piston ve kol tedarik edicem.
maşallah orj kalmayı başarabilenlerden.
HellRot06
30-11-2014, 13:10
Yıllara meydan okuyan cinsten maşallah :)
dietpepsi
30-11-2014, 13:55
24 gunum kaldi hayirlisi ile bitiyor. Ustam mukemmeldir herkonuda bizim araclar icin fikir sahibidir.. Bursadanda doktor bi abimizin aracini efi yaptik. Oda cok memnun,aracin devir cevirmesi bile bir baska oluyor.. Ayri bi zevk gercekten.
Ben biraz pist odakli ayarlamalar yaptim suspansiyon,lastikerim,alt takimi komple oem ile sifirladim vs.
Suan alt ve ust gergiler ile fren pistonlarini tedarik etmeye calisiyorum. Bu istemlerimden sonra yavas yavas basinc acmak icin piston ve kol tedarik edicem.
ozaman askerlik bittikten sonra biraraya gelelim.Senin aracı gormek ve binmek isterim.Efi dan sonra gaz hissiyeti gidişi nasıl oluyor merak ediyorum.
Su anki Hali Herekadar orjinal olsada beni tatmin etmiyor.
dj_batukaan
30-11-2014, 16:20
Volkan bey, bende Orjinal 8 delik 16inç olanları var istersen verebilirim bende öylece boş boş bekliyor. sanırım yeni projede de işe yaramayacak :)
dietpepsi
07-12-2014, 10:24
Volkan bey, bende Orjinal 8 delik 16inç olanları var istersen verebilirim bende öylece boş boş bekliyor. sanırım yeni projede de işe yaramayacak :)
Teşekkürler
orjinal 15 lere gectim kışlık lastiklerle beraber.Direksiyon araba inanılmaz rahatladı.Sanırım 17 leri kolay kolay koymam üstüne
maşallah.böyle güzel araçları görmek beni mutlu ediyor.Allah kaza bela vermesin