emre_gtc
12-11-2014, 21:31
merhaba arkadaşlar
aracım astra gtc yalıtım işlerini bitirdim ve bagaj tasarımına geçtim fiberglass ve plexiglass ile görselliği önde bi montaj düşünüyorum şuanda ek olarak sistemi aktif sürücem anaünitem işlemci özelliği olmadığı için ses işlemcisi almam lazım bütçeme audison bit one uymadığı için daha uygun fiyatlı kaliteli işlemci arayışındayım marka model fikirlerinizi bekliyorum
Bileşenler
ana ünite :Pioneer avh-1440
subwoofer :cadence s2w8 500rms
midler : hertz hsk 165 2takım
tiz : hertz ht 28 2takım
mid anfisi :Hertz HDP 4
tiz anfisi :Hertz HE 4
mono anfi :Hertz Hcp1D
rca : focal er5
power kablo :2 ga cadence
capasitör:stinger 1 farad
3 yol aktif sistem kurmayı düşünüyorum bu bileşenlerle sq olmaz ama sql tarzında planlıyorum kalite biraz daha ön planda tutmak düşüncesindeyim
aracım astra gtc yalıtım işlerini bitirdim ve bagaj tasarımına geçtim fiberglass ve plexiglass ile görselliği önde bi montaj düşünüyorum şuanda ek olarak sistemi aktif sürücem anaünitem işlemci özelliği olmadığı için ses işlemcisi almam lazım bütçeme audison bit one uymadığı için daha uygun fiyatlı kaliteli işlemci arayışındayım marka model fikirlerinizi bekliyorum
Bileşenler
ana ünite :Pioneer avh-1440
subwoofer :cadence s2w8 500rms
midler : hertz hsk 165 2takım
tiz : hertz ht 28 2takım
mid anfisi :Hertz HDP 4
tiz anfisi :Hertz HE 4
mono anfi :Hertz Hcp1D
rca : focal er5
power kablo :2 ga cadence
capasitör:stinger 1 farad
3 yol aktif sistem kurmayı düşünüyorum bu bileşenlerle sq olmaz ama sql tarzında planlıyorum kalite biraz daha ön planda tutmak düşüncesindeyim