Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : TTnet pişmanlığı , Yardım ??

ErkanCanS
14-11-2014, 15:59
Herkese iyi forumlar ;
2-3 aydır TTnetten arıyorlardı ve taahhütünüz --.--.---- tarihinde bitecek , kabul ederseniz taahhütünüz yenilenecek ve internet bedeliniz .. TL olarak faturanıza yansıyacak gibisinden konuşuyorlardı.Tam olarak hatırlamıyorum ama 70 liraya yakın bir bedel söylemişlerdi.Kabul etmezsem 101.0 lira olacak demişlerdi.Buraya kadar her şey normal ( fiyatlar haricinde ) .Fakat her aradıklarında ( 5-6 sefer ) ısrarla bu fiyatları kabul etmiyorum.Eski fiyattan olacaksa devam edeyim olmayacaksa taahhütüm bittiği an ilişkimi kesin benim dedim.Tamam beyefendi siz biraz daha düşünün biz sizi tekrar ararız dediler her seferinde.Son konuşmalarımda artık kesin bir dille taahhütüm bitince benim internetimi kesin otomatik yenilemeyin 101 lira ödemeyeceğim hatta oraya not alın işlem başlatın gibisinden talimat verdim.Tamam bitmeye yakın arayacaklar zaten sizi otomatik 101 lira yapmazlar ararlar bilgilendirirler,sorarlar dediler.Son 1 aydır arayan soran yok.Bugün fatura geldi 101 lira :)

Şimdi ne yapmam gerekiyor.BTK ya mı tüketici heyetine mi nasıl bir yol izleyeyim fikirlerinizi bekliyorum.

johnie
14-11-2014, 16:10
Eski bir Turk.net müşteri temsilcisi olarak bilgi vermek isterim. Öncelikle haklısın bu konu ile ilgili.. BTK ya gitsen de gideceğini söylesen de sana üstü kapalı " istediğin yere gidebilirsin " diyeceklerdir. BTK ya gidersen de uzadıkça uzar inan o kadar çok şikayet var ki internet sağlayıcıları ile ilgili anlatmam .. Faturayı bir tür ödemek zorundasın :) Ama yok inat ettim ödemiyeceğim diyiyorsan Telekom a gidip konuyu yüz yüze konuşmanı tavsiye ederim. Bence seni arayan daha çok TTnet satan bir bayi gibi geldi bana ısrarlar sormaz çünkü hatta 5-6 kez aramazlar. İnternet değiştiriceksen de Türk.net haricinde her yere geçebilirsin bir dost tavsiyesi ..

Dragger
14-11-2014, 16:20
Taahhütüm bitince netimi kesin, aboneliğimi bitirin gibi bir söylemi hiçbir firma dikkate almaz. Orada yanlış yapmışsınız.

Faturayı ödeyip, hattı öyle kapattıracaksınız. Bunlara elinizi kaptırınca kolunuzu alamıyorsunuz malesef.

Ben kapamak istediğimde 200 küsür lira ceza, 250 lira da boktan modemlerine ceza cıkarttılar.

Allahtan Turkcell Superonline kdv haric ttnete ait cezaları ödedi ve onlara geçtim gayet de memnunum.

ErkanCanS
14-11-2014, 16:21
444 0 375 ten arıyorlardı diye hatırlıyorum.Az önce aradım şikayetimi belirttim aynen dediğiniz gibi oldu :) İnternetinizi kapatmak istediğinizde ttnet bayisine gidip ıslak imza atmanız gerekir ve sizin sistemde böyle bir ön talebinizde gözükmüyor.Bu durumda bu parayı ödeyeceksiniz dendi. Her telefon ettiğimizde konuşmalarınız kayıt altındadır demeyi biliyorlar gerçekten öyle bir şey varsa ben bu parayı ödemek istemiyorum :)

ErkanCanS
14-11-2014, 16:22
Taahhütüm bitince netimi kesin, aboneliğimi bitirin gibi bir söylemi hiçbir firma dikkate almaz. Orada yanlış yapmışsınız.

Faturayı ödeyip, hattı öyle kapattıracaksınız. Bunlara elinizi kaptırınca kolunuzu alamıyorsunuz malesef.

Ben kapamak istediğimde 200 küsür lira ceza, 250 lira da boktan modemlerine ceza cıkarttılar.

Allahtan Turkcell Superonline kdv haric ttnete ait cezaları ödedi ve onlara geçtim gayet de memnunum.

Şu anda kapımın önüne superonline döşüyorlar hala öyle birşey varsa değerlendirmek isterim :)

Dragger
14-11-2014, 16:23
Düzeltme yapıyım ttnete ben ödedim ve superonline fatura göndermiyor bana, öyle ödemiş oluyor.

Dragger
14-11-2014, 16:25
Faturayı ödemeden kapatamazsın, faturanı da turkcell superonline ödemez kardeşim malesef.

Taahhütten doğan cezaları ve modem paralarını ödüyorlar. O da dediğim şekilde sen ödüyorsun, atıyorum 350 liraysa, 50 lira aylıksa 7 ay fatura göndermiyor.

onn_dear
14-11-2014, 16:31
taahhütlü işe girmeyeceksin abi hiç bir zaman en kestirme yolu bu.

ErkanCanS
14-11-2014, 16:33
Bayiye gidip iptal istediğim zaman 14 günlük bir fatura daha çıkarıyorlarmış.Ben bu 100 lira + 50 lirayı ödemeden internetimi kapatamaz mıyım acaba birde bu paraları ödeyip mi şikayet etmeliyim ? yoksa ödemeden mi

Bu arada bilgilendirmeler için çok teşekkürler :)

johnie
14-11-2014, 16:58
444 0 375 ten arıyorlardı diye hatırlıyorum.Az önce aradım şikayetimi belirttim aynen dediğiniz gibi oldu :) İnternetinizi kapatmak istediğinizde ttnet bayisine gidip ıslak imza atmanız gerekir ve sizin sistemde böyle bir ön talebinizde gözükmüyor.Bu durumda bu parayı ödeyeceksiniz dendi. Her telefon ettiğimizde konuşmalarınız kayıt altındadır demeyi biliyorlar gerçekten öyle bir şey varsa ben bu parayı ödemek istemiyorum :)

Eğer kayıt tarihi ve saat olarak hatırlıyor iseniz müşteri hizmetlerini arayıp çağrınızın dinlenmesi talebinde kayıt oluşturun. Çağrınız da eğer siz iptal ettirmek istediğinizi belirtmiş iseniz ve temsilci ben buraya kayıt ediyorum dedi ise o ücreti ödemenize gerek yoktur. Ama çağrınızı dinlemeden ödemeyin derim.. 100 lira 100 liradır bu devirde

emir91
14-11-2014, 17:33
Yaklaşık bir sene önce beni durduk yere fiber bağlantıya geçirmişlerdi bana sormadan ama altyapı fibere uygun olmadığından sürekli kesiliyordu. Üstüne teknik servis modeminiz eski vs. diye babama modem satmış bide onu taahhütlü satmıştı. Tabiki problemin devamı üzerine hergün ttnetle süren kavga gürültü vs ile yaklaşık 300 tl civarı borç-ceza ödeyerek kurtulmuştuk. Şimdi uydunet kullanıyorum maşallah hem hız hem kalite tık demiyor.

levent
14-11-2014, 17:39
Kapatamazsın. Vergi borcu olan arabayı nasıl satamıyorsan, bu da o şekilde. O fiyatın içerisinde ötv, kdv, öiv vs var devlete borçlusun çünkü.

Dayı
14-11-2014, 18:10
Aynı durumla ben de karşılaştım. Bire bir aynı sorunlar.
Ben adreste fiberin kullanılıp kullanılamayacağına dair teknik rapor istedim. Rapor sonucu bu adres fiber e uygun değildir geldi. Bir kuruş ödemeden ayrıldım.

Yaklaşık bir sene önce beni durduk yere fiber bağlantıya geçirmişlerdi bana sormadan ama altyapı fibere uygun olmadığından sürekli kesiliyordu. Üstüne teknik servis modeminiz eski vs. diye babama modem satmış bide onu taahhütlü satmıştı. Tabiki problemin devamı üzerine hergün ttnetle süren kavga gürültü vs ile yaklaşık 300 tl civarı borç-ceza ödeyerek kurtulmuştuk. Şimdi uydunet kullanıyorum maşallah hem hız hem kalite tık demiyor.

dkaya87
17-11-2014, 13:32
Faturayı ödemeden kapatamazsın, faturanı da turkcell superonline ödemez kardeşim malesef.

Taahhütten doğan cezaları ve modem paralarını ödüyorlar. O da dediğim şekilde sen ödüyorsun, atıyorum 350 liraysa, 50 lira aylıksa 7 ay fatura göndermiyor.

+1. Superonline Fiber kullanmaya başlarsanız TTNet'e ödenen kampanya iptal bedeli karşılanır.