Orijinalini görmek için tıklayınız : Bmwciler yardım
dün öğlen rutin bakım yaptırdım arabaya.gece bi anda giderken yağ uyarı yaktı.gece yarım litre ekledim söndü evin orda tam arabayı kapatırken bir daha yandı sizce neden yapıyordur böyle birşeyi? uyarı bu resimdekinin aynısı
http://www.e90post.com/forums/attachment.php?attachmentid=311502&d=1254491031
Tapanın gevşek kalıp düşmüş olma ihtimali?
Yağ çubuğundan seviyeye bak derim. Yağ pompası kaynaklı da yakıyor olabilir ama bence bi yerlerden kaçırdığı için yakıyor.
yağ cubugu yok bunlarda.arabada hic birsey yoktu dün tamamen keyfine bakım yaptırım dedim başıma iş aldım.kaçırsa usta görmeme ihtimali varmı?
Tapayı tam sıkamadı belki dişli atlattı, sen yolda düşürdün. Bu şekilde olduysa usta göremez. Arıza koduna da bir baktır, neyden yakmış belli olur.
mert_can 41
16-11-2014, 14:16
farketmeme ihtimali Var zamanında bizim peugeot varkne aynısını yapmışlardı fazla sıkmaktan kırılmıştı serviste farketmediler çok büyük ihtimal kaçırıyo araba altına bir kağıt koyu bakın veya parkta altına bakın mutlaka gözükür kaçırıp kaçırmadığı
tamam şimdi gidip bakıyorum sagolun tesekkurler
Yağ seviye sensörü bozulmuş olabilir.Bence yağ eklemekten vazgeçin.Bmw lerde kronik yağ seviye sensörü arızası.
yağ sızmış arabanın altına akmıştı.demekki usta tam sıkamamış
ghibli06
16-11-2014, 17:07
yağ filtren orijinal mi? tam sıkılmış mı?
abi yağ filtrem orjinal degil mann marka.filtrenin sıkılıp sıkılmadgına bakmadım nasıl bakılıyor
Piyasada ustayim diye gezen armut cok. Yağsız araci sakin calistirma yanina bi kutu yag al isik yanarsa eklersin enyakin servise git. Fark etmesen motoru ele alirdin Allah korusun. Ustalara hic guven olmuyo basima neler geldi neler.