Orijinalini görmek için tıklayınız : 13-14k Liraya ne alınır ?
max 13-14.000 ytl aralığında sorunsuz, istenildiği zaman kolay satılabilecek, yakıtta cimri olan bi araç alıcak olsanız ne alırdınız?
Benim aklımda Honda Civic 1.4is var ama saçma sapan fiyatlar isteniyor internetten baktığım kadarıyla. Başka ne olabilir bu fiyatlara alınabilcek bi araç?
akucukdogan
26-09-2008, 03:37
Benim arkadaşım mersinde 12 milyara 85000 de Corsa DTI bulmuştu.. Gerçi adam paraya sıkışıktı ondan biraz ucuz aldı sanırım..
Ama 1.4is'ler mersinde falan uçuk fiyatlara değil olması gereken fiyatlar..
Peugeot 206 1.4 de düşünebilirsin..
16 17 ye vti bulabilirsin bence 96 falan bence
SOMEONESPECIAL
26-09-2008, 07:56
Clio Symbol.... Anında nakite çevirebilirsin...
GSI satıldı mı ? Hayırlı olsun
1.4is vardı bende kaçlira yaktığını şimdi hatırlamıyorum ama öglede aman aman denecek kadarda az yakmıyodu , Caz alabilirsin onlar az yakıyo yada Clio Symbol şirket arabası bizim dizeli var oda baya az yakıyo ve someonespecıal ın dediği gibi anında nakite cevire bilirsin
kolay satılsın az yaksın diyorsan clio symbol :)
Peugeot bana gelmez. Hyundai'da gelmez Enes :D Clio Symbol hiç gelmez.
1.7 DTI Corsa düşünüyordum ama onunda vergisi yüksek. Şuan civic 1.4is mantıklı gözüküyor. Yakıtı ve sorunsuzluğu hakkında bilgi sahibi olanlar var mı?
dragon07
26-09-2008, 13:24
palio 1.2 full bilezik gibi sıkıştınmı hemen satılır parçası ucuz piyasası var.atasını alırsın o paraya :D
O paraya bulunuyosa jazz al bence sonuçta yaşıda genç olucak teknolojiiside...Dizel gibi yakıtıda ztn...
O paraya bulunuyosa jazz al bence sonuçta yaşıda genç olucak teknolojiiside...Dizel gibi yakıtıda ztn...
jazz mümkünatı yok temiz ve orjinal bulunsun ben jazz ın 18 den temiz olanları aşşağı görmedim...
emre panel 1,3cdti corsa al çiple hem dizel hemde corsa kullandın ;)
O da aklımda aslında ama çoğu şirket arabası olarak kullanıldığı için yıpranmamışını bulmak zor.
palio 1.2 full bilezik gibi sıkıştınmı hemen satılır parçası ucuz piyasası var.atasını alırsın o paraya :D
fiat, renault, peugeot, citroen, hyundai vs. olmaz arkadaşlar :)
14 e senn eski gsi in bi yeni kasası gzl bi 1.6 bulursn :)
fiat, renault, peugeot, citroen, hyundai vs. olmaz arkadaşlar :)
honda'dan başksı olmaz desene olm ne dolandırıyosun lâfı ahahaha :D
emre şirket arabası olmayanı istersen bulurum ;) veya 2004 4 kapı bakaiblirsin gene :)
Ferhat_V
26-09-2008, 15:29
civic 1.4 is..
kendin kullancaksın yarış arabası olmayacak sonuçta 1.4 motor yeter yakıtıda çok fazla değil..filtre egzoz vs parçalarda gideride iyi olur...
Corsa 1.7 dti satalım Draglarda vtec geçen corsa yı :D
astra g 1.4 olabilir emre...
astra g 1.4 olabilir emre...
14 e senn eski gsi in bi yeni kasası gzl bi 1.6 bulursn :)
Yok opel ecotec benzinli düşünmem :)
honda'dan başksı olmaz desene olm ne dolandırıyosun lâfı ahahaha :D
Honda, toyota, opel, vw olabilir :)
emre şirket arabası olmayanı istersen bulurum ;) veya 2004 4 kapı bakaiblirsin gene :)
ramço emregecu@hotmail.com msne eklersen konuşuruz. saolasın.
civic 1.4 is..
kendin kullancaksın yarış arabası olmayacak sonuçta 1.4 motor yeter yakıtıda çok fazla değil..filtre egzoz vs parçalarda gideride iyi olur...
sahibinden.com'dan baktığım kadarıyla 1.4is kullanıcıları şaşırmış. :)
Corsa 1.7 dti satalım Draglarda vtec geçen corsa yı :D
Hızlı bişey istemiyorum Yasin. :)
eski kasa pololardan olabilir bu yuvarlak farlıların bi öncesi. oturaklı araba en azından vw
ahmetbaha-drs
26-09-2008, 19:20
Toyota Corolla baksana 4kapı 1.6 vvt-i:)
O kasa corolla'yı beğenmiyorum Ahmet ön farları yuvarlak olup sonradan makyajlananı diyosun sanırım.
emreekin
26-09-2008, 22:25
yakıt için bişey demesen clio rs derdim....ben seviyorum.güzelde gidiyo...ama hızlıda istemiyosun...
Clio RS istediği kadar hızlı olsun almam ben. :) Ki şuan dediğim gibi hızlı olmaması lazım.
emreekin
26-09-2008, 22:33
eg kasayada bakabilirsin...ex lerin fiyatları uygun az yakar güzelde görüntü...yada dedigin gibi 1.4ies...ama biraz pahalı bana göre..
İnternette 14-15 arası 1.4is'ler aşşağı yukarı. Gereksiz pahalı. 12'ye falan düzgün bişey bulursam alırım anca.
eg kasa çok eski, o yüzden olmaz.
emreekin
26-09-2008, 22:52
harbi öle yaw..bende baktımda şimdi...bi ara 12 ye satamıyodum 1.6ies i...şimdi ne kadar pahalı yaw...17-18 e bile var....çok pahalı 1.4lerde..:(
VteC_MaNiaC
26-09-2008, 22:54
1.6 ies sedan emre :D
bende 99-2000 beyaz 1.6ies sedan istiyorum ama 17-18 fiyatları. O paralara çıkınca zaten daha farklı seçenekler mevcut. :)
1.4 honda yakıtı az değil performansı o yakıta göre kötü. istemediğin markalar listesi çok uzun. ben sana toyota corolla önericem.
ahmetbaha-drs
26-09-2008, 23:44
O kasa corolla'yı beğenmiyorum Ahmet ön farları yuvarlak olup sonradan makyajlananı diyosun sanırım.
Evet Emre,makyajlı olanlardan bahsediyorum,bence alınabilecek bi araba piyasasıda var.+Nissan Primera,Nissan Almera bakabilirsin?full donanım,konfor,sorunsuz,ekonomik mantıklı olabilir:)
O kasa corollayı sevmiyorum yaw :) nissan iyide hiç bilmediğim düşünmediğim bi marka. ikinci elide çok iyi değil. Civic 1.4is Corsa 1.7dti veya 1.3cdti arasındayım.
Corsa C 1.4 Comfort lara da bakabilirsin,onların piyasası o civarlarda.. Donanım olarak da dti lerden cok cok iyi.. Yani hem ekonomi,hem de konfor olur..
mercedes 190e AMG alabilirsin ...
1.3 cdti seçeneklerin arasında snaırım en mantıklısı..
gel civic 1.4is verem 98 hb...
Corsa 1.4 Comfort'lara baktım 1-2 tane güzel araba var.
http://www.sahibinden.com/sahibinden_opel_corsa_1_4_comfortWQQaXQQ4924200WQQ pXQQdisplayitem
http://www.sahibinden.com/acil_sahibinden_72_000_km_de_2001_1_4_corsa_fullWQ QaXQQ10470492WQQpXQQdisplayitem
Bu ikisi güzele benziyor mesela.
1.3 CDTI'ların km'leri yüksek. Km'si düşük olanların fiyatı yüksek. Dizelde pek gönlümde yok açıkcası.
gel civic 1.4is verem 98 hb...
Var mı ilanı falan
Var mı ilanı falan
Yok emre ilanı benim sanayide komşum satıyor...düz vites araba lacivert renkte 135binde
Foto falan varsa iyi olur Sinan. Fiyat ne bide?
Foto falan varsa iyi olur Sinan. Fiyat ne bide?
sorar söylerim...fotoda çekerim sana
Tamam bekliyorum o zaman. İnşallah saçmalamaz sahibi fiyat konusunda. :D
mitsubishi_boy
27-09-2008, 15:29
1.7 Dti Corsa;)...
Clio Symbol.... Anında nakite çevirebilirsin...
GSI satıldı mı ? Hayırlı olsun
Evet GSI satıldı. Küçükçekmece taraflarında görebilirsiniz. :)
1.7 Dti Corsa;)...
Yıllık vergisi 800 YTL.
Low-Rider
27-09-2008, 21:29
bu aralıkta araç bizde arıyoruz arkadaşa,güzel konu olmuş emre takipteyim:)
Fikir verin beyler :)
Cem in corsa yı alalım sana vermezmi 13 e :)
http://www.sahibinden.com/ikinci_sahibinden_WQQaXQQ10590023WQQpXQQdisplayite m
EMRE BI TELEFON AÇ osman werdi dersin gayet güsel rengi falan cok güsel fiyatta gerekeni yapar
Cem in corsa yı alalım sana vermezmi 13 e :)
Verirmi sence :D
bence ford fiesta dizel yakıtta çok iyi... bi düşün derim..
Fiesta'da seçenekler arasında.
vw polo yada corsa alirdim yerinde olsam.
Corsa dizel bakın bence kanka alman iyidir..
DogukanB
06-10-2008, 14:28
http://www.sahibinden.com/polo_1_4_trendline_tum_bakimlari_yaptirildi_WQQaXQ Q10382997WQQpXQQdisplayitem
Bu kasa polo.
Bu kasa poloyu bende beğeniyorum, değerlendirelim bakalım.
emre 6n 1,6 pololar onlara bak daha güzel....
6n dediğin 98 olanlar sanırım. Ben sevmiyorum onu.
Bu fiyatlara civic 1.6ies bulunabilir mi?
http://www.sahibinden.com/daha_guclu_bir_306_gti_yok_WQQaXQQ10348205WQQpXQQd isplayitem
al iste emre bunu :D
2388 CC'miş çok yakar bu :D auhuahua
dragon07
06-10-2008, 19:55
walla 1.4is, yada biraz daha bekle kelepir bulursun 1.6 civic acele etme derim.çünkü arıosun kaç ay bikaç gün sona ucuza çıkıverior karşına. 15 liraya 1.6 alınır diyorum ;)
Acelem yok zaten kafama yatan bişey bulana kadar beklerim.
Kelepir bi 1.6ies çıkar belki kısmet.
2001 Corsa 1.4 Comfort (brc marka sıralı sistem lpg'li ) :D alınırmı?
ecotec almam diyodum bide lpg'lisine göz diktim. :)
Shadow_Dancer
08-10-2008, 14:16
Fiat punto 1.4 bakabilirsin Emre; Dragger'ın kasadan...
Gerek donanım gerek performans gerekte parça bollugu ve ucuzlugu açısından çok iyi bi alternatif...
Kaldı ki kullanıcı profili dolayısıyla çok düzgünleri mevcut...
Fiat'a pek alışkın değilim o yüzden pek bulaşmak istemiyorum. :)
şuan benim stoğumda 2003 fiesta ghia 1.4 i var benzinli. gayet şık bir araç 15.750 ytl etiketi var fiyatı konusunda yardımcı olurum. ara. lacivert renk 81.000 km'de
yada 2004 toyota yaris 1.3 vvti var 98.000 km de beyaz renk 17.250 ytl bütçeni aşarmı bilmiyorum ama.
birazdaha sıkıştır benim turbo si vereyim
2005 fiesta panelvan emre TDCİ istersen 80k km de orjinal 1 parça boya var..13500
Yaris'in fiyat yüksek. Benzinli Fiesta hakkında hiç bilgim yok sorun çıkarırmı ne yakar ikinci eli varmı vs.
birazdaha sıkıştır benim turbo si vereyim
O tip bişey istemiyorum. Geçici bi süre sıradan bi araç alıp daha sonra performansa yönelik bi araç alıcam kısmetse.
2005 fiesta panelvan emre TDCİ istersen 80k km de orjinal 1 parça boya var..13500
Şirket arabasıdır o. :)
benzinli 1,4 motor yaksa şehir içi 300 civarı yakarsın bende ki panel dizeli düşün istersen....
araç şahıs araçı emre ;) araç klimalı aynı zamanda 13 000 ytl ye bırakırım son ;)
Panelvan düşünmüyorum ramço saolasın.
Yaris'in fiyat yüksek. Benzinli Fiesta hakkında hiç bilgim yok sorun çıkarırmı ne yakar ikinci eli varmı vs.
fiestanın 2. eli hızlı satılan bir arabaki buda dolu versiyon yani ghia araç.
2 airbag, klima, cd çalar, alaşım jant, sis farı, ve bilimumu ıvır zıvır araç genel durum olarak güzel. araç temizlikte olmasa linkini atardım bakabilirdin. gerçi sen altunizade tarafındaydın bildiğim kadarıyla istersen gelip görebilirsin aracı. kemal tepretoğulları 2. eldeyim ben
araç genel mekaniği sağlamdır istanbul şarlarına uygundur. serviste parçaları çok can yakmaz ama piyasada çi malı olmayan ispanyol mali yan sanayi parçaları gayet uygun fiyata alınabilir sağlamdır yan sanayi parçaları. 4 senedir bende ford kullanıyorum o yüzden ford tecrübem gelişti hondadan sonra.
benzinli 1,4 motor yaksa şehir içi 300 civarı yakarsın bende ki panel dizeli düşün istersen....
araç şahıs araçı emre ;) araç klimalı aynı zamanda 13 000 ytl ye bırakırım son ;)
1.4 benzinli 300 yakmaz yaw ramcho kuzenimde var 220 civarı yakıyorki çok bakımlıda değildir arabası. normal kullanım şehir içi değer bu
Natilus'un ordaki kemal tepretoğulları'mı e5'in yanındaki?
Pek kafamda olmayan bi araç ama yinede son fiyatı pm atarmısın
evt nautilus'un oradaki yer 0 plazamız sen oradan E5 e dahil olup göztepe istikametine doğru ilelerken 800 m ileride E5 üzerinde kalıyor 2. el yerimiz. gelirsen yardımcı olurum.
fiyatı pm attım.
Vtec-SEDAN
08-10-2008, 15:36
vw polo alabilirsin emre
00-01 polo da bakınıyorum.
Ferhat_V
08-10-2008, 22:44
emre otomatik civic al 1,4 rahat rahat bin..şekilse şekil yaparsın gazlamak istersende 90 hp yeterli performans aracı alcam ilerde diyosun zaten..
hem 2 civic olmuş olur parça filanda bulur yaparsın bişeyler seversin arabayı
Kaan bm 7679
09-10-2008, 11:29
http://www.sahibinden.com/daha_guclu_bir_306_gti_yok_WQQaXQQ10348205WQQpXQQd isplayitem
al iste emre bunu :D
bi anahtar olayı var su an satılık dıelmıs yalnız :)
Bu Araç Tr Nin En Güçlü Rs ine SAhip Oldugunu Zanneden Kişiye SAkız Olmuştur...
SAtılık DEgildir.... 39 Lz 112 Plakanın Anahtarını Aldıktan Sonra SAtılacaktır..
Ferhat_V
09-10-2008, 11:52
emre bu nasıl pazarlık olur belki..
http://www.sahibinden.com/1992_model_190_e_2_0_full_orjin_otomatik_vites-lpg_sunroof_koltWQQaXQQ9604555WQQpXQQdisplayitem
lpg de var hemde mercedes.. şekli güzel araba ama modeli çokmu eski kalır ?
emre bu nasıl pazarlık olur belki..
http://www.sahibinden.com/1992_model_190_e_2_0_full_orjin_otomatik_vites-lpg_sunroof_koltWQQaXQQ9604555WQQpXQQdisplayitem
lpg de var hemde mercedes.. şekli güzel araba ama modeli çokmu eski kalır ?
ilk resimde sol çamurlukla kapı arasında bariz renk farkı var :)
Ferhat_V
09-10-2008, 12:27
valla ben kazasına boyasına dikkat etmedim o şekil bir araçda olabilir modeli eski ama kötü bir arabada değil..
yada e200..
gerçi yaşa göre biraz ağır kalıyolar olsun büyük gösteriyosn ztn :D
ilk resimde sol çamurlukla kapı arasında bariz renk farkı var :)
araç 92 model 2008 değil ;)
Tavsiyeler icin tesekkurler arkadaslar.
2001 corsa 1.4 comfort aldik. Hayirli olur insallah.
Hayırlı olsun güzel güle kullan kazasız belasız
Faydalı oldugum icin sevindim ben de.. :)
Hayırlı olsun..
civic 1.4ün yakıtta iyi old. soyleyemem , ies kdr yakıorr walla
Gerek kalmadı zaten civic'e falan konuyu tam olarak okursan.
Vtec-SEDAN
13-10-2008, 12:52
hayırlı olsun emre ;)
Hadi hayırlı olsun yeşil bi jantta yakışır hani :D
ahmetbaha-drs
13-10-2008, 14:48
Hadi hayırlı olsun yeşil bi jantta yakışır hani :D
Enes jant ve arabanın renk uyumunu dusunuyorumda:D:hahaha: pembe/yesil cok hos olur harbiden:P
Konuyu hortlatiim.:)
Corsa'ya elveda deme vakti geldi. Yine bu paralara bişey alcam kısmetse.
'94 Astra GSI'a dönüş yapmak istiyorum. Ayrıca Civic SI'da kafamın bi köşesinde. Şeytan diyo 106 al ama derdiyle uğraşılırmı ondan çekiniyorum. SI alsam performansı tatmin edermi atmosferik şekilde ufak rakamlar harcayarak.
Sizce hangisi daha mantıklı:soru:
106 al derim si kesmez :)
O beyaz GSi'i al devam et, onun motorunu K 5115'e benzetirsin yavas yavas, daha da satma zaten..
http://www.sahibinden.com/meraklisina_karton_kasa_astra_gsi-02WQQaXQQ6354063WQQpXQQdisplayitem
106 çok sevdiğim keyifli bi araba ama işte sorun falan çıkartır bide pejo alışkın olmadığım marka derdiyle uğraşmak istemem açıkcası:)
Konuyu hortlatiim.:)
Corsa'ya elveda deme vakti geldi. Yine bu paralara bişey alcam kısmetse.
'94 Astra GSI'a dönüş yapmak istiyorum. Ayrıca Civic SI'da kafamın bi köşesinde. Şeytan diyo 106 al ama derdiyle uğraşılırmı ondan çekiniyorum. SI alsam performansı tatmin edermi atmosferik şekilde ufak rakamlar harcayarak.
Sizce hangisi daha mantıklı:soru:
106 diyorsan. Ya ucuzunu alıp masraf yapmayı göze alarak tüm masraflarını bitirip bineceksin. Yada piyasadan az pahalıya nispeten sorunsuz bir araç alıp bineceksin. :) Astra GSI tabi senin için öncelikli olur sanırım.
ahmetbaha-drs
02-04-2009, 22:18
Emre W124 varken 106-GSI filan bakma bence:D
106 diyorsan. Ya ucuzunu alıp masraf yapmayı göze alarak tüm masraflarını bitirip bineceksin. Yada piyasadan az pahalıya nispeten sorunsuz bir araç alıp bineceksin. :) Astra GSI tabi senin için öncelikli olur sanırım.
Evet GSI her zaman öncelikli ama öyle kafama 106 esti birden dediğin gibi ucuzunu alıp uğraşamam, nispeten temizinede para veremem, 106 zor yani:)
O bigün mutlaka olcak ama daha zamanı var:)
Hızlı giden gazlayabileceğin bir W124 Mercedes'e ne parça bulabilirsin ne bakım felan filan para yetişir. :)
ahmetbaha-drs
02-04-2009, 22:30
Hala satmayı düşünüyorsa Sefa'nın 106'sına baksana? W124'u 10 sene sonra alırsın artık klasik olur o zamana:D
Bartu_evo
02-04-2009, 22:45
mersinde 1.3 cdti corsa alan arkadaşınının ismi ufukmu ?
Hala satmayı düşünüyorsa Sefa'nın 106'sına baksana? W124'u 10 sene sonra alırsın artık klasik olur o zamana:D
w124 20 sene sonrada olsa değerini kaybetmez benim gözümde:)
mersinde 1.3 cdti corsa alan arkadaşınının ismi ufukmu ?
Anlamadım?
Peugeot bana gelmez. Hyundai'da gelmez Enes :D Clio Symbol hiç gelmez.
1.7 DTI Corsa düşünüyordum ama onunda vergisi yüksek. Şuan civic 1.4is mantıklı gözüküyor. Yakıtı ve sorunsuzluğu hakkında bilgi sahibi olanlar var mı?
şans meselesi tabi de, gene de civic alabilecegin en sorunsuz araclardan biridir.zamanında bakımları yapılmış bi civic kolay kolay arıza yapmaz.yakıt ise tam şu kadar yakıo demeyim ama bi arkadasım 1.4 civicten lpg'yi söktürdü sen hesabet.vtec bile gazlamadıın sürece ööle cok ütopik şeyler yakmıo....bir de 1.4 civic 90 hp.gidişi de kötü sayılmaz herhalde(tahmin ediyorum kesin bilgi deil)
şans meselesi tabi de, gene de civic alabilecegin en sorunsuz araclardan biridir.zamanında bakımları yapılmış bi civic kolay kolay arıza yapmaz.yakıt ise tam şu kadar yakıo demeyim ama bi arkadasım 1.4 civicten lpg'yi söktürdü sen hesabet.vtec bile gazlamadıın sürece ööle cok ütopik şeyler yakmıo....bir de 1.4 civic 90 hp.gidişi de kötü sayılmaz herhalde(tahmin ediyorum kesin bilgi deil)
Konu eski konu dostum 1.4 corsa aldım şimdi yine bu fiyat aralığında araba arıyorum biraz daha hızlı:)
Konu eski konu dostum 1.4 corsa aldım şimdi yine bu fiyat aralığında araba arıyorum biraz daha hızlı:)
konu tarihini mesajı yazdıktan sonra farkettim
emre al satamı giriosun lan alıp alıp satıosun :D
yok la değişiklik olsun:D
Emre değişiklik istiyosan yazda geldi sana vergisi az hızlı bir taşıt tavsiye edebilirim..Racing :D
Bana gelmez reysink falan gereksiz:D
Bana gelmez reysink falan gereksiz:D
Guzel olur olm sana eyılırsın flan frıkık verırsın aahahha al bı tane reysınk
7500liraya si var :D tak lpg ni bin hocam mis gibi. az yakar çok kaçar
edit : konu tarihine bakmadan yazmışım :)
Guzel olur olm sana eyılırsın flan frıkık verırsın aahahha al bı tane reysınk
sie :D
7500liraya si var :D tak lpg ni bin hocam mis gibi. az yakar çok kaçar
SI'ın ederi o zaten bence:) 12-13 vermek gereksiz o arabaya bana göre.
emre sen bi Jet ski al ski ye bin :hahaha:
Yok la yelkenli alcam ferah ferah takılırız:D
Beyler sizce;
Corsa'yı hiç satmaya uğraşmadan, temizliğinden emin olduğum; kazası, belası en ufak masrafı olmayan SFI motorlu bir 96 GSI ile takaslamak mı daha mantıklı?(Üste yaklaşık 1000 Lira kalıyor onunlada 94 görünümü yaparım diye düşünüyorum.)
Veya Corsa'yı satıp aynı rakamlara temiz 94 GSI(istediğim temizlikte bulabilirmiyim bilmiyorum) almak mı daha mantıklı?
96 olanda hazır olarak 94 jantları,aynaları,stopları ve spoylerı mevcut. Sadece ön-arka tampon, kaput ve panjur gerekiyor.
94 GSI;
http://i282.photobucket.com/albums/kk280/Emre-G/hkh.jpg
96 GSI;
http://i282.photobucket.com/albums/kk280/Emre-G/svvvsvsv.jpg
Sizin fikirleriniz neler:soru:
SULTANOGLU
03-04-2009, 19:12
takaslamak en mantıklısı gibi geliyor.
DogukanB
03-04-2009, 19:31
96' ya sfi motor sonradan mı konmuş, orjinalde varmı?
Gsi, kaç km' de?
Temizine bak bence, bulamazsan bu işlemi yap derim. Fakat kalbi sfi, görünümüde sfi olursa, efsaneeee:heyoo:
Shadow_Dancer
03-04-2009, 20:00
Emre düşünme sfi motorsa.. ama 96da sfi var mı ?
bence k yı gerı al derım :)
ermaneray
03-04-2009, 21:54
astra çokmu yakıyordu emre ?
bence sen yine astra gsi ya dön;)
km'si azsa 96'yi alip 94'e cevir.. hem temiz diyorsun, zevkine ugrasmis olursun.. K'da eskiyen parcalari degistirmeye gidiyordu tum para..
96' ya sfi motor sonradan mı konmuş, orjinalde varmı?
Gsi, kaç km' de?
Temizine bak bence, bulamazsan bu işlemi yap derim. Fakat kalbi sfi, görünümüde sfi olursa, efsaneeee:heyoo:
Emre düşünme sfi motorsa.. ama 96da sfi var mı ?
Sonradan konmamış 96'da nadirde olsa SFI var. F18cr şanzumanlı. Ve sağlıklı olunca 94'ten daha iyi yürüyebiliyor.:)
bence k yı gerı al derım :)
svu da guzeldır :D
svu iyidir:) k ne alemde tolgadan ses çıkmıyor:)
astra çokmu yakıyordu emre ?
bence sen yine astra gsi ya dön;)
Astra çok yakmıyordu ortalama 9-10litre şehiriçi. Bakalım kısmetse döncez gibi:)
96 olan ne kadar çirkinmiş. 94 onun yanında ferrari gibi kalıyo :)
ÇALIŞKAN
04-04-2009, 12:59
106-206-306 gtı alabilirsin hem şekil hem hız 3-4 daha eklersen vti de alabilirsin
96 olan ne kadar çirkinmiş. 94 onun yanında ferrari gibi kalıyo :)
Aynen katılıyorum çok çirkin 96:) Ama halledicez alırsak o kadarını. Gerçekten çok temiz araç çünkü. Alıp 94'e çevirmek için uğraşmaya değer.
106-206-306 gtı alabilirsin hem şekil hem hız 3-4 daha eklersen vti de alabilirsin
Bu bütçenin dışına çıkmak istemiyorum. Çıksamda yine GSI alırdım zaten:)
olm sen ne manyak adamsın gsi aldın geri saatın bida alıyon amacın ne :D
Anlatılmaz yaşanır sudhfusdhg
ahmetbaha-drs
05-04-2009, 00:23
Emre,Nissan Primera GT bak bence!:) 2.0 150hp SR20DE+full donanım v.s farklılık lazım biraz:D
Emre,Nissan Primera GT bak bence!:) 2.0 150hp SR20DE+full donanım v.s farklılık lazım biraz:D
Niye böle fikirler hep senden çıkıyo la ahmet:D
ahmetbaha-drs
05-04-2009, 00:27
Güzel araba oglum 94 model 15 yaşında araba alıcagına 99 aynı ayarda bi araba öneriyorum,ki bence çok daha iyi ve verimli bi motora sahip..sr20de-t arastır birazcık.:)
Fantaziye gerek yok ahmetim onu s20de-t yapana kadar gider hazırını alırım:)
DogukanB
05-04-2009, 00:36
Farklılık gerekiyorsa buda bi fikir.:D
http://www.sahibinden.com/sahibinden_cok_iyi_durumda_96_model_155q4_turbo_4x 4-03WQQaXQQ8165231WQQpXQQdisplayitem
http://image1.sahibinden.com/photos/614/8165231_142731_u2ng614.JPG
106 al balköpüğü 68binde:D
uahuhuah esenler gümrükten çıkma:D
Farklılık gerekiyorsa buda bi fikir.:D
http://www.sahibinden.com/sahibinden_cok_iyi_durumda_96_model_155q4_turbo_4x 4-03WQQaXQQ8165231WQQpXQQdisplayitem
http://image1.sahibinden.com/photos/614/8165231_142731_u2ng614.JPG
Hiç gerek yok:D
yalnız araba boyacıda belden aşağı boyanıyor.
tavan boyası oricinıl ama yanlış olmasın
Low-Rider
05-04-2009, 00:43
bravo hgt bakabilirsin emre , 13-14e güzel arabalar var
sana yiit in c2 yi alalım 11 e bırakıyor en son:D
buleşme knka buleşme :D erelin 306 yı alalım 8 diodu 6 ya alırız :hahaha:
bravo hgt bakabilirsin emre , 13-14e güzel arabalar var
Yok be özgür o da keyiflidir sanırım ama pek sıcak bakmıyorum saol önerin için
gitmiyormuş öle diyolar:p
buleşme knka buleşme :D erelin 306 yı alalım 8 diodu 6 ya alırız :hahaha: