Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Merter Metrobüs Kazası

Silvia17
16-11-2014, 23:52
Biraz önce merterde metrobüs kazası olmuş arkadaşlarımdan duydum umarım aramızdan birine birşey olmamıştır ve kazada yaralanan herkese geçmiş olsun zaman geçtikce resimler eklenecektir.Bilgisi olan arkadaşlar ekleyebilirler.

Silvia17
17-11-2014, 00:01
http://i.hizliresim.com/66O1g7.jpg

http://i.hizliresim.com/2QAlLj.jpg

atituti
17-11-2014, 00:02
Bir kisi ölmus videosu var twitterda

Silvia17
17-11-2014, 00:06
Bir kisi ölmus videosu var twitterda

Ölü olmadığını söylediler ama bakalım haberler yayılır yakın zamanda.

Absyrtos
17-11-2014, 00:07
Nasıl olmuş böyle bir kaza

freelife
17-11-2014, 00:08
Şansa yaşıyoruz...

SSagnak
17-11-2014, 00:09
arkadaş sana özel yol tahsis edilmiş o yoldan git işte kendini kötü hissediyosan çek dur insanların ölüm sebebi olmaz yani dümdüz yolda gidiyosun o kadar para alıyosunuz bide

ceyhun737
17-11-2014, 00:11
arkadaş sana özel yol tahsis edilmiş o yoldan git işte kendini kötü hissediyosan çek dur insanların ölüm sebebi olmaz yani dümdüz yolda gidiyosun o kadar para alıyosunuz bide

Bu ülkede canım insanların hayatını önemseyen kim

SSagnak
17-11-2014, 00:12
Bu ülkede canım insanların hayatını önemseyen kim

insanlık kalmamış doğru söylüyosun

Silvia17
17-11-2014, 00:15
Kör olsam o yolu tuttururum böyle birşey yok ya gerçekten bu ülkede şansa yaşıyoruz.

Berkan
17-11-2014, 00:17
hurriyet.com da yazıyor ölünün olmadığı

E-5 Karayolu'nun Merter kesiminde, kontrolden çıkan bir metrobüs, bariyerleri parçalayarak yola çıktı. Metrobüsün çarptığı minibüsteki 1 kişi ile metrobüs sürücüsü yaralandı.

Kaza geceyarısı meydana geldi. Topkapı'dan Avcılar yönüne giden metrobüs, kontrolden çıkarak bariyerleri parçaladı ve E-5 Karayolu'na çıktı. Metrobüs, bu sırada yolda seyir halinde olan bir minibüsle çarpıştı. Kazada her iki aracın sürücüsü de yaralandı. Araç içinde sıkışan ve durumunun ağır olduğu belirtilen minibüs sürücüsünün kurtarılması için itfaiye ekibi çalışmalarını sürdürüyor.

E-5 KAPANDI
Kaza nedeniyle E-5 Karayolu'nun Edirne yönü trafiğe kapandı. Yolda uzun araç kuyruğu oluştu.

https://pbs.twimg.com/media/B2mPdCsCAAA8rYN.jpg:large

https://pbs.twimg.com/media/B2mPFnICcAAHioJ.jpg

https://pbs.twimg.com/media/B2mPFnICEAE0gXy.jpg

ceyhun737
17-11-2014, 00:18
insanlık kalmamış doğru söylüyosun

Yazık ya medeni ulaşım diye nasıl tehlike altında yolculuk etmek zorunda bırakıyorlar.

EserBodrum
17-11-2014, 00:23
Şöför kesin ağır yaralıdır

Silvia17
17-11-2014, 00:36
Şöför gene uyuya kalmıştır ben olanları tahmin ediyorum

mrtngn
17-11-2014, 00:37
Hakkatten şu metrobüs kazalarına bitürlü anlam veremiyorum.. Şerit belli, yol belli, sıkıştıran yok bisey yok ee nedir bunun nedeni ?

Silvia17
17-11-2014, 00:41
Hakkatten şu metrobüs kazalarına bitürlü anlam veremiyorum.. Şerit belli, yol belli, sıkıştıran yok bisey yok ee nedir bunun nedeni ?

İşin ehli olmayan şöförler,yogun çalışma koşulları ve eğitimsizlik bunun açıklaması bu başka da birşey olamaz.İktidar kendi adamlarını almaya devam etsin böyle işlere hiçbiri bilinçli olarak hareket etmiyor.

.::EmrE::.
17-11-2014, 01:31
Pilot uçak indiriyor,bunlar düz yolda gidemiyorlar.

OnurGTI
17-11-2014, 01:40
Kaza yerindeydim. Ölü yok, yalnız metrobüs şoförü ve diğer şoför ağır yaralı. Diğer aracın sürücüsü sıkışmıştı zaten uğraştılar baya çıkarmak için. Kimisi metrobüs yoldan çıkmış diyor, kimisi diğer araç metrobüs yoluna girmiş diyor. Çok kötüydü gerçekten. Allah yardımcıları olsun.

HondatugraL
17-11-2014, 02:39
http://youtu.be/TeGtIPd-x24?t=5m11s

ZaZy
17-11-2014, 03:32
Ya kaza olmuş yaptığınız yorumlara bakın ya YAZIK HEPİNİZE... Siz makas atarken drift yapayyııım yanlayaım derken kaza yapsanız burda herkez geçmiş olsun kardeşim yazar sizde iş yaptım olursunuz!!!

By_Carizma
17-11-2014, 03:47
15-20 dakka daha oyalansam muhtemelen bende kaza anında oranın yakınlarında biyerlerde olucaktım :S inşallah ölen yoktur

SekoLive
17-11-2014, 06:59
sabah ordan geçtiğimde büyük bi kaza oldugunu farketmstim simdi haberlerde gördm

haberlerde çelişki var kimisi metrobus yoluna servis girdi kimisi ise metrobus yoldan cıktı yazmıs

allah rahmet eylesin büyük felaketten az kayıpla dönülmüş

Sezgin
17-11-2014, 07:42
Kimisi diyorki Vito Metrobüs yoluna girdi, kimiside metrobüs yoldan çıktı diyor. Çok geçmiş olsun.

+soner
17-11-2014, 08:47
http://www.mynet.com/haber/guncel/merterde-metrobus-kazasi-1-olu-1558953-1
Minibüs tanınmayacak hale gelmiş.

Metrobüsler nasıl kontrolden çıkıyor anlamıyorum her kazada 'metrobüs kontrolden çıktı'

HaKo
17-11-2014, 08:56
bence o kadar küçümsenecek bir iş değil o dev gibi arabayı daracık yolda sürekli aynı hızada sürmek de irade ister. Adam kafayı yer bütün gün dön dur dümdüz çizginin üstünde. Her şey dışarıdan göründüğü gibi değil bu kadar küçümsemeyin insanların işlerini bence.

Mr.K
17-11-2014, 09:03
Ya kaza olmuş yaptığınız yorumlara bakın ya YAZIK HEPİNİZE... Siz makas atarken drift yapayyııım yanlayaım derken kaza yapsanız burda herkez geçmiş olsun kardeşim yazar sizde iş yaptım olursunuz!!!
Yahu kaza olmus ok de bi sacmalamak var senin yazdigin gibi birde assagidaki post var. Ak ım derken .okum demissin haberin yok arkadas seninde. Simdi konu sen hicmi yanlamadin etmedine gelmesin ya da makas atmadina ama azcik mantikli yorumlar yapin yahu. Ben metrobusu dogru bulmuyorum,cok yanlis bir proje en basiti trafigin tersine akmasi,rayli sistem yap robotic sistem makinist dahi koyma ok ama canli olunca kullanan alkollude olabilir,uykusuzda,dikkatide dagilabilir. Yazicklarim cok var da mobilde yoldyim kalin saglicakla gecmiss olsun diyelim.

bence o kadar küçümsenecek bir iş değil o dev gibi arabayı daracık yolda sürekli aynı hızada sürmek de irade ister. Adam kafayı yer bütün gün dön dur dümdüz çizginin üstünde. Her şey dışarıdan göründüğü gibi değil bu kadar küçümsemeyin insanların işlerini bence.

oğuz
17-11-2014, 11:02
Bilip bilmeden yorum yapmak ne güzel,
Vito metrobüs yoluna giriyor ve vuruyor gördüğünüz gibi metrobusun solundaki hasarı.Vurunca metrobus ters tarafa hamle yapıyor.

şeritte tutamıyorlarmış,kaç para maaş alıyorlarmış vs vs boş muhabbetler

Gerçekten tebrik ediyorum bu yorumunuzdan dolayı...

Emre Ekrem
17-11-2014, 11:42
Çok geçmiş olsun.

burak_2885
17-11-2014, 12:47
Haberi incelemeden yorum atmacaaaaa :) komik valla herkese giydirilmiş resmen.. Ölenin yakınlarına sabır, yaralılara şifa diliyorum..

darkmoon
17-11-2014, 13:11
kazasında değilim kazadır olur herkese geçmiş olsun.. ama metrobüs hattı iplik gibi dümdüz bir hat değil bazı yerlerde açılıyor bazı yerlerde daralıyor bu dışarda gidenede olumsuz etki yapıyor içerde metrobüsü süren şöförede yapıyordur kesin.

Kadyr
17-11-2014, 13:39
Vitonun şoförü ölmüş babam söyledi. arkadaşıda ağır yaralıymış. güya servisi başka araba sıkıştırmışta metrobüs yoluna girmiş. allah bilir nasıl hızda mınıbusle gidiyorduda metrobus yoluna kadar girdi.başkası şıkıştırdı ise kameralardan bulsunlar o lavuğu oda makasmı atıyodu napıyodu o saatte kimbilir.

hakan bey,
sizdemn böyle bir yorum görmek beni şaşırttı ama doğru söylemişsin. millete kolay geliyor arkadan sofore bagırıp cağırmak.kolay gören başvursun iett de şoför olsun bizde onun otobusune binip ya zevk alalım yada küfür edelim arkadan onada.

atituti
17-11-2014, 14:04
iki tane büyük kütleli araç kafa kafaya70 80 le girince bu sonucun cıkması normal , dedikleri gibi minibüsün en fazla 90 la falan gittiğine inanıyorum cünkü karsısında koca kütleli birşey var oda ilerliyor ve kafa kafaya giriyorlar

exca-
17-11-2014, 15:10
asıl hata metrobüsü trafiğin akışına ters şekilde yerleştiren zihniyette bence, eğer kafkafaya gelmeseler bu kadar kötü olmayabilirdi sonuçları..

darkmoon
17-11-2014, 15:15
asıl hata metrobüsü trafiğin akışına ters şekilde yerleştiren zihniyette bence, eğer kafkafaya gelmeseler bu kadar kötü olmayabilirdi sonuçları..

o sanırım indi bindi olarak düşünülmüş.. yani masrafdan biraz yırtmak için sanırım düşünülmüş

Low-Rider
17-11-2014, 15:20
o sanırım indi bindi olarak düşünülmüş.. yani masrafdan biraz yırtmak için sanırım düşünülmüş

En başta alınan her 2 tarafında da kapı bulunan metrobüsler çalışabilmiş! olsaydı ters yönde gitmek zorunda kalmazdı.

darkmoon
17-11-2014, 15:24
En başta alınan her 2 tarafında da kapı bulunan metrobüsler çalışabilmiş! olsaydı ters yönde gitmek zorunda kalmazdı.

Aynen ... beyin bedava diye bir caps vardı bulamadım şimdi :)

Kahn23
17-11-2014, 15:25
İşte böyle bişey olsaydı bu kadar kaza olmazdı.

http://www.hizliresimyukle.com/images/2014/11/17/BRT-Bogota.jpg

c.sar
17-11-2014, 15:28

Onun otobüslerin açıklaması da Hollanda düz ova burası yokuş o yüzden fln demişlerdi :)

TheAce
17-11-2014, 16:18
senelerdir olan kazaların neredeyse tamamı çalışan metrobüslerin, metrobüs değil otobüs olmasından kaynaklanıyor. Hollandadan alınan gerçek metrobüsler ise %8 eğimden fazla gidememesi ve hazırlanan metrobüs manevra platformlarından dönememesinden dolayı iett garajlarında çürüyor. kapıların ters tarafta olması gerekmekte ve diğer metrobüslerin yolcu kapasiteleri şimdi ki otobüslerden çok daha fazla. sadece boşuna harcanan para bile birçok kişinin büyük cezalar alması gereken hukuksal bir olay fakat bizim ülkemiz için geçerli değil bunlar, kaç kişi öldü yaralandı maddi hasara karıştı bu olaydan dolayı ama maalesef ülkemiz bir muz cumhuriyeti olmadığı için!! kimse kimseden hesap soramıyor.

ömerve
17-11-2014, 17:46
Büyük kaza olmuş,kim bilir ne oldu şoföre yazık olmuş.

Muharrem C.80
17-11-2014, 17:51
İşte böyle bişey olsaydı bu kadar kaza olmazdı.

http://www.hizliresimyukle.com/images/2014/11/17/BRT-Bogota.jpg

Adamlarda metrobüş yolunu ayıran teller bile yok bitane formalite refüj çekmişler. Bizde de böyle olsa sonradan görmeler dağdan inen görgüsüzler jipleriyle, ticarileriyle orayıda e-5e katarlar.

Berkan
17-11-2014, 18:02
yola göre araç almak yerine, araça göre yol yaparsak olacagı budur. o patlamaz sen patlarsın yada sen patlamassn o yerinden cıkar gelir seni sana patlar.minimum 100-150 kişinin oldugu üstüne üstüne gelen bir alet var sürekli seri sekilde mazallah daha olmadı umarımda olmazda feci bir kazada birbirinden ayıramassın kimseyi o otobuslerin içinde

Silvia17
17-11-2014, 18:25
Tamamı ile iktidarın yaptık oldu sözlerini fiile geçirmesinden dolayı oluyor bunlar.Eğer bu işleri yaptık oldu yerine biz en iyisini yaptık biz başka bir tane daha yapana kadar en iyisi budur diyebilseydik eğer bunların hiçbiri olmazdı.Eğer kapıları ters duruma göre açılabilse araçların tersine göre gitmese bu araçlar hem göz yorumlası olmaz söförde hemde kaza anında kafa kafaya çarpışma yaşanmazdı daha az hasarlar alınabilirdi.

Buna ek olarak yukarıda bir arkadaş nasıl yorumlar yapmışsınız felan demiş drift felan girmiş araya sana yapacak bir yorumum yok zaten.
Biz bura'da şöförü eleştirmiyoruz farkında isen olay hakkında olan yanlışları ve eksikleri paylaştık.Sen tamamı ile farklı bir olaydasın.Sen kendi kendine yorumlarına devam edersin.

K0213
17-11-2014, 18:40
hem dünya paraya toplu taşıma kullan, hem de durmadan kaza riski ile ilerle yollarda!

Bu ülkede her insan neredeyse ayda 100TL ulaşıma para veriyor.
Bizlere dert olan Cumhurbaşkanlığı sarayı kişi başı 125TL ye mal oldu, toplamda 1 milyar 956 milyon 57 bin 694 lira deniliyor.(kesin olmamakla beraber)
Bize dert olan sarayı biz aslında her 35 günde bir inşa ettirecek parayı toplu taşıma olarak belediyelere(devlete) ödüyoruz.
Bari başımızda ki sıfat'sızın sürdüğü sefayı süremesek de, bir yerden bir yere giderken insan sıfatın da taşınsak, canımıza, sevdiklerimize zeval gelmese!!!

oğuz
17-11-2014, 21:07
Tamamı ile iktidarın yaptık oldu sözlerini fiile geçirmesinden dolayı oluyor bunlar.Eğer bu işleri yaptık oldu yerine biz en iyisini yaptık biz başka bir tane daha yapana kadar en iyisi budur diyebilseydik eğer bunların hiçbiri olmazdı.Eğer kapıları ters duruma göre açılabilse araçların tersine göre gitmese bu araçlar hem göz yorumlası olmaz söförde hemde kaza anında kafa kafaya çarpışma yaşanmazdı daha az hasarlar alınabilirdi.

Buna ek olarak yukarıda bir arkadaş nasıl yorumlar yapmışsınız felan demiş drift felan girmiş araya sana yapacak bir yorumum yok zaten.
Biz bura'da şöförü eleştirmiyoruz farkında isen olay hakkında olan yanlışları ve eksikleri paylaştık.Sen tamamı ile farklı bir olaydasın.Sen kendi kendine yorumlarına devam edersin.

Zaten sistemi eleştireceksin.bilip bilmeden şofore suçlamayacaksın.

Şöför gene uyuya kalmıştır ben olanları tahmin ediyorum