Orijinalini görmek için tıklayınız : ilandaki arac hakkinda bilgisi olan varmi
ironwolf
17-11-2014, 19:01
http://sahibinden.com/173495523
buarac hakkinda bilgisi olan varsa lutfen paylassin araci almayi dusunuyoruz duz gunmudur buyuk kazasi varmidir yardim lutfen
@nires nıckli arkadasın aracı. Hatta resimler bile ondan kalma hatırladığım kadarıyla. Güncel haline bakmak lazım.
ironwolf
17-11-2014, 22:16
Arac hakkinda bilgi alabilirmiyim almaya niyetimiz var
daha önce burdan bir arkadaş gidip incelemişti pek iç acıcı değil diye yazmıştı hatta kaput boyası falan çok kötü gibi ibareler yazdı diye hatırlıyorum konu başlığı değişirse daha çabuk sonuça varırsın
@nires nıckli arkadasın aracı. Hatta resimler bile ondan kalma hatırladığım kadarıyla. Güncel haline bakmak lazım.
Hala onda mı ya? :D
Bu sene içinde bikaç defa daha soruldu. Ama bakmaya gidenler hiç yazmadı buraya..
geçen bir arkadaş yazdı aziz aracı satalı çok oldu şu an onda değil
ironwolf
18-11-2014, 11:43
Paylasimlariniz icin tesekkurler arkadaslar
daha önce burdan bir arkadaş gidip incelemişti pek iç acıcı değil diye yazmıştı hatta kaput boyası falan çok kötü gibi ibareler yazdı diye hatırlıyorum konu başlığı değişirse daha çabuk sonuça varırsın
Aynen bakan arkadaş bız bakmaya gittik pişman olduk hiç bakmayın dıyordu hatta
Hala onda mı ya? :D
Bu sene içinde bikaç defa daha soruldu. Ama bakmaya gidenler hiç yazmadı buraya..
editleyemedim kaldı öyle onun eski aracı demek istemiştim :D
Bu araç için olumlu şeyler söylenmiyodu en son hatırladığım kadarıyla...