Orijinalini görmek için tıklayınız : Çekme belgeleri araç trafiğe tekrar çıkarılabilirmi?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-1989-yeni-kasa-dogan-fiyati-dusurdum-gelen-alir-182528982/detay/
bu araç trafikten çekme belgeli satın aldığım vakit trafiğe tekrar çıkarabilirmiyim vede bedeli ne olur 2 yıllık muaynesi yokmuş
Birde Tofaş'ın defransiyel'inde ötme varsa bunun onarımı mümkünmü ne kadar bir maliyeti olur
Sigorta yaptırırsın ve trafikten çekilmeden önceki muayne cezasınıda ödeyerek mauyne yaptırıp trafiğe çıkartabilirsin
evolution_9
19-11-2014, 20:25
hurda belgeli olsa asla çıkaramazsın çekme belgelide sıkıntı yok bende bi defa çekme belgeli bi kamyon aldım ama 5 senedir muayenesi yoktu yaklaşık 1000 lira extra muayene cezası ödedim
teşekkürler bu aracında ortalama 1000 lira tutar herhalde trafiğe çıkması
Mikrop_Ali
19-11-2014, 22:44
Hayır tutmaz o kadar yeni vergi düzenlemesi muayene gecikme cezasınada geldi benim aracımın 4 yıldır yoktu 90 tl gecikme cezası ödedim çekmeden trafige cıkarttım. Tüv ün sîtesinde son muayene tarihini ve ne zaman yapılacagını girince gecikme faizi cıkıyor 2 yıla 25/30 tl anca cıkar. Yalnız bu olay 31 aralım tarihine kadar gecerli düsünceniz varsa hemen alıp yaptırın 2015 de yine çok çıkar gecikme cezası.