Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : ARP 106 vs EL,FC,BKS Clio rs

Efekan
22-11-2014, 13:46
Denemeler dosthane bir şekilde olmuştur bütün araçlar takılıdır,maalesef araç içi kamera yoktur , geç vakit sakin güzel denemeler oldu .

Arp 106 vs El rs
http://m.youtube.com/watch?v=gL0rYCuQBgc

Arp 106 vs Fc rs
Arp 106 vs Fc clio rs - YouTube (http://m.youtube.com/watch?v=iIkeXCc-ZiU)

Arp 106 vs Bks rs
http://m.youtube.com/watch?v=yAR-obMl0Cw

CLIORS
22-11-2014, 14:28
Araçlara Maşallah da, 2. video taksici vs ARP&FC olmuş.

ahmet_xy
22-11-2014, 14:32
Araçlara Maşallah da, 2. video taksici vs ARP&FC olmuş.

aynen 2.videoda benim de dikkatimi çekti. taksici arkadan çarpacakmış nerdeyse.

SEÇKİN172
22-11-2014, 14:34
Maşşah kanka güzel denemeydi geçme geçilme hiç sıkıntım yok biliyorsun :) tebrik ettim dostane bir şekilde bitti :)

gkhnyds
22-11-2014, 14:40
taksinin specleri merak ettim...
şaka bi yana, elinize sağlık...

Efekan
22-11-2014, 15:07
Maşallah araçlara fc nin yururu speclerine gore çok iyidi gerçekten ☺

iynn-RS
22-11-2014, 15:44
Maasallah hepsine.

clio larin 3 ude ayni gidiyo galiba.Zaten specleride hemen hemen ayni.

106 da neler var?

3 rs in ayni anda gecilmesi üzdü biraz :(

Efekan
22-11-2014, 15:51
Maasallah hepsine.

106 da neler var?

106 da piston,egzantrik,kisa,yazilim,filtre egsoz
RS speclerini arac sahipleri yazar net olarak bilmiyorum

ArMy
22-11-2014, 16:14
Araçlarda neler var onları da yazarsanız açıklayıcı olur..Maşallah..

dc_crx
22-11-2014, 16:20
Maasallah hepsine.

106 da neler var?

3'lü kombo olmuş abi :) :)
Maşallah ARP çok güzel gidiyor kendi speclerinde sökük değildi sanırım gayet hızlı ve keyifli inşallah daha da iyi olacaktır..
Clio'lar bence gitmesi gerektiği gibi gitmiş diyebiliriz sonuç bu specte ki bir 106 için gayet normal.

3rk4n
22-11-2014, 18:21
Masallah araclara rs lerin icinde fc biraz daha hizli sanirim. Birde rs lerle devirde bi anlasmazmi var alttami kaliyor rs ler :)

brktsr
22-11-2014, 20:47
Masallah araclara rs lerin icinde fc biraz daha hizli sanirim. Birde rs lerle devirde bi anlasmazmi var alttami kaliyor rs ler :)
Önc3likle güzel akşamdı arp ve diğer araçlara maşallah muhabbete gittik deneme yaptık :) denemeler 106 nın devrinde olmuştur.videolar var bendede bir kaç tane en keyifli fc ile denememiz oldu oem kelebekle 220 lere kadar bir gittik sonra seçkin fc ye kıydı :)

3rk4n
22-11-2014, 20:58
Önc3likle güzel akþamdý arp ve diðer araçlara maþallah muhabbete gittik deneme yaptýk :) denemeler 106 nýn devrinde olmuþtur.videolar var bendede bir kaç tane en keyifli fc ile denememiz oldu oem kelebekle 220 lere kadar bir gittik sonra seçkin fc ye kýydý :)
Sizin devrinizde nasil durum.

Efekan
22-11-2014, 21:48
Sizin devrinizde nasil durum.
Ben biraz devrimden yukarı çıktım ,rs ci arkadaşlar da biraz aşağı indi ortayo bulduk bks de kısa vardı sanırım devirlerimiz ufaktanda olsa uyuyodu. Araç sahipleri specleri yazarlar hepsine maşallah güzel geceydi

BurakCengizhanoğlu
22-11-2014, 22:03
araçlara maşallah. yalnız el rs bendeyken aynı speclerde 106 geçmişliğim vardı :)

Efekan
22-11-2014, 22:12
araçlara maşallah. yalnız el rs bendeyken aynı speclerde 106 geçmişliğim vardı :)

Saolsun Drag Service ustamız bu işin doktoru arp speclerinde çok iddalı rakipler sağda solda garajlarda yatıo 😃:icon_tup::icon_tup:

3rk4n
22-11-2014, 23:00
Saolsun Drag Service ustamýz bu iþin doktoru arp speclerinde çok iddalý rakipler saðda solda garajlarda yatýo ��:icon_tup::icon_tup:

Magic in red de sıkca yollarda pek yatmiyor, zevkli bir deneme olur.

Efekan
22-11-2014, 23:22
Magic in red de sıkca yollarda pek yatmiyor, zevkli bir deneme olur.
1.full takılı arabayla ,full sökük bagaj kapılar fiber arabayı,üstüne üstlük aradaki spec farkını bilmedenmi zevkli deneme olur diyorsun
;Yoksa kimin avukatlığını yapıosun ? merak ettim ? evet oraya speclerimdekiler yazmışım, onlar kendilerini ve tayfası kimlerden bahsetiğimi iyi biliyor ,
He yok ben ona buna deneme ayarlıcam yapsınlar die bende ortalık karıştrcam diosan bahsettiğin araçla aynı spec 106 dener videolar konur o zaman beraber yorum yazarız ;)

iynn-RS
22-11-2014, 23:50
Nerdeyse stock Rs lerle basip en hizli 106 imaji yaratmayada gerek yok demi :)

3rk4n
22-11-2014, 23:53
1.full takılı arabayla ,full sökük bagaj kapılar fiber arabayı,üstüne üstlük aradaki spec farkını bilmedenmi zevkli deneme olur diyorsun
;Yoksa kimin avukatlığını yapıosun ? merak ettim ? evet oraya speclerimdekiler yazmışım, onlar kendilerini ve tayfası kimlerden bahsetiğimi iyi biliyor ,
He yok ben ona buna deneme ayarlıcam yapsınlar die bende ortalık karıştrcam diosan bahsettiğin araçla aynı spec 106 dener videolar konur o zaman beraber yorum yazarız ;)

Avukat falan hoş değil neden çirkefe yattın, seni iğneleyecek birşey mi dedim ? Bir araba sökmek ortalama 1 saat sürer ha sökmek istemezsen o olabilir piyasada koşan arabalar demişsin red de koşan bir 106 oloduğu için kurdum ben cümlemi. Ortalık karıştırcan falan saçmalamışsın :) kimin kimle denicene ben nasıl müdahele edicem ta hataydan 2 aranında hiç tanımadığım sahiplerine. Bu arada bu denemedeki rs ler sence denkmi senin 106ınla fiktre eksoz yazılım polish le ucmuyor rs ler çok eşitlik bu rs lerde senin rakibin değil.

melih
23-11-2014, 00:44
Rs ler ayni speclerde diyebilirz el rs bende iken filtre dandik ara boru ve egsoz emme kelebek isliydi.

106 ustundeki parcalarla gitmesi gerektigi gidiyor ne fazla ne eksik ;)

Agustos gibi fln olmustu bu deneme :)

Efekan
23-11-2014, 00:56
Nerdeyse stock Rs lerle basip en hizli 106 imaji yaratmayada gerek yok demi :)
nerdeyse stock die birşey yok ,stocksa stoktur en hızlı 106 imajı yaratmıorum sizin heralde türkçeniz biraz zayıf ,sen ankaradan öbürü hataydan :)
kendi speclerimde istanbulda senin bilmediğin 106 lar var ve benle denemediler yazdım yazarım onlar bliyolar kendilerini anladınmı en hzılı 106 imajı yarattğımız yok stock dedğin arbanın gerçkten stock hali 172 hp 2000 hacimli portpolis ,filtre egzoz ,kısa,yazılım lı olanıda var aralarında bu videolar sende bi rs sahibi olduğu için sana koymuş galiba :) bu kadar basit brakta araç sahipleri yazsın ben denedm hepsi geldi tebrik etti .

Efekan
23-11-2014, 01:00
Avukat falan hoş değil neden çirkefe yattın, seni iğneleyecek birşey mi dedim ? Bir araba sökmek ortalama 1 saat sürer ha sökmek istemezsen o olabilir piyasada koşan arabalar demişsin red de koşan bir 106 oloduğu için kurdum ben cümlemi. Ortalık karıştırcan falan saçmalamışsın :) kimin kimle denicene ben nasıl müdahele edicem ta hataydan 2 aranında hiç tanımadığım sahiplerine. Bu arada bu denemedeki rs ler sence denkmi senin 106ınla fiktre eksoz yazılım polish le ucmuyor rs ler çok eşitlik bu rs lerde senin rakibin değil.

hataylı arkadaş seninde türkçen zayıf sanada ders verelim ,piyasadki koşan arabalar die birşey yazmadım kendi speclermde arabalar vardı bi tane garajda denemediler illa garaj ismi yazdırtmayın bana burda :) onlar kendilerini iyi biliyor o bilmediğin rsler çok 106 geçti gerekli açıklamaları arkadaşlar yapar

Patisever
23-11-2014, 01:05
Her konuyu boka sarip durmayin amk

Efekan
23-11-2014, 01:09
Arkadaşlar bu siteye ne zamn video atsak birilerine bişeyler koyuyo adam hataydan şunla bunla dene dio ,biz kimseyle zorla denemedik ,dostluk çerçevsnde deneme yaptık tebrik edildik. herkes şlunu kafasına koysun ben 10 20 liralık bi 106 ya binmiorum kimse için araba sökmedim sökmemde ;) 106 106 yla dener specler eşit olur ,106 rs le type r la s2000 le m3 le denerse specler aynı olamaz sökük olmayan bi 106 için asla denediğimiz arabalar 2.0 lt mesaj sayınızı yükseltmek için yazmayın , mantıklı yazılar yazın

3rk4n
23-11-2014, 01:17
Arkadaþlar bu siteye ne zamn video atsak birilerine biþeyler koyuyo adam hataydan þunla bunla dene dio ,biz kimseyle zorla denemedik ,dostluk çerçevsnde deneme yaptýk tebrik edildik. herkes þlunu kafasýna koysun ben 10 20 liralýk bi 106 ya binmiorum kimse için araba sökmedim sökmemde ;) 106 106 yla dener specler eþit olur ,106 rs le type r la s2000 le m3 le denerse specler ayný olamaz sökük olmayan bi 106 için asla denediðimiz arabalar 2.0 lt mesaj sayýnýzý yükseltmek için yazmayýn , mantýklý yazýlar yazýn

Ne koyuyorsun bi söylesene .

Patisever
23-11-2014, 01:21
Efekan esler 2.0 AMA standarta Yakin kardesim bimiyosun o aksam aradiniz gelin dedim dostca denendi bitti arpye masallah fakat motor icine dalmadan cok set beklemek haksizlik olur rsden aerodinamigi iyi olmayan bir arac zaten AMA basaeiliydi.yinede herseyden once zevkliydi Yakin olsa aslinda bolt on AMA ibonun tic ile denemek zevkli olurdu degilmi Ibo yaz sende Okuma altdan.altdan ��

iynn-RS
23-11-2014, 01:22
nerdeyse stock die birşey yok ,stocksa stoktur en hızlı 106 imajı yaratmıorum sizin heralde türkçeniz biraz zayıf ,sen ankaradan öbürü hataydan :)
kendi speclerimde istanbulda senin bilmediğin 106 lar var ve benle denemediler yazdım yazarım onlar bliyolar kendilerini anladınmı en hzılı 106 imajı yarattğımız yok stock dedğin arbanın gerçkten stock hali 172 hp 2000 hacimli portpolis ,filtre egzoz ,kısa,yazılım lı olanıda var aralarında bu videolar sende bi rs sahibi olduğu için sana koymuş galiba :) bu kadar basit brakta araç sahipleri yazsın ben denedm hepsi geldi tebrik etti .

Bence senin uslubundan dolayi denemiyodur senin speclerindeki 106 lar.

Patisever
23-11-2014, 01:22
Yahu telden yazmakda ayri sikinti laflara bak fransizca gibi oldu

Efekan
23-11-2014, 01:42
Arkadaşlar Arp ,Piston ,İtb ,beyin, 1.8 stroker kit ve full söküktü. Rs ler stocktu
Rs ci arkadaşlar mutlu olsun. İyi seyirler videolar ortada bizim uslubumuz bu hayırlı geceler

SEÇKİN172
23-11-2014, 01:47
arkadaşlar deneme 2-3 ay önce olmuş bitmiş fazla kasmaya gerek yok ADAM GEÇTİ...... 2 -2 daha 4 sıkıntı yapmayın araba bu yahu ben benim rs imden ve diger lerden gidişinden şüpem yok gitmesi gerektigi gibi gidiyordu zaten sadece 106 bizi geçti okadar bu 106 beyinli typerıda geçiyor şaşırmayın bence :)
o yüzden her denemeyi sıkıntı yapmayın kavga çıkarmayın yok alttı yok üsttü fln dı fln dı bi 106 nın devrinde bi kendi devrimizde de bastık 106 hep geçiyor
ilk defa araba denemedik hayatımızda bizde biliyoruz neyin ne oldugunu

ii geceler

iynn-RS
23-11-2014, 02:03
Gece gece kafanızmi iyi anlamiyorum. Kim Rs lerden bahsediyo.

Durduk yere adam kimse karşımıza cikamiyo diyor. Bende ucuz kabadayiliga gerek yok diyorum.

Bi deneme talebi konusu ac bakalim kim saklaniyo görelim.

Seçkin sen kime yaziyon öyle ?? kim ne dedide neye atarlaniyon?

SEÇKİN172
23-11-2014, 02:06

Durduk yere adam kimse karşımıza cikamiyo diyor. Bende ucuz kabadayiliga gerek yok diyorum.

neye atarlanıcam abi o gece orda ne olmuşsa onu yazdım adam geçti onu diyorum bi kaç kişi galiba demiş rs i süremediler fln onlar için yazdım rs i ben sürememişsem kim daha iyi sürecek ? konuyu sen niye üstüne çektin onu anlamadım ben abi ?

Efekan
23-11-2014, 02:33

ZAmanında biz deneme talebide açtık bilmeden konuşmak bu .sezonu kapadık,ama sen ve rs in istanbula gelirseniz ve denemek isterseniz o sezonu açarız gene herkese iyi geceler seçkin 172 herşeyi hakkıyla yazdı denedik indi tebrik etti yan yatmadı çamura batmadı ,neden kimse bunu yapamıyor herkese iyi geceler daha ben yazmıorum bu konuya videoları attım mllet kendi aralarında tartışsınlar .

jeffy
23-11-2014, 10:52
arp videolaei olmasa videolar kismi çok hareketsiz kalacak bu ara.

maaşallah deneyen araçlara. RS ler bu speclerle piston egzantrik 106 yi kolay kolay gecemez ama biraz daha oynanirsa durum değişebilir tabiiki.

iynn-RS
23-11-2014, 12:37
ZAmanında biz deneme talebide açtık bilmeden konuşmak bu .sezonu kapadık,ama sen ve rs in istanbula gelirseniz ve denemek isterseniz o sezonu açarız gene herkese iyi geceler seçkin 172 herşeyi hakkıyla yazdı denedik indi tebrik etti yan yatmadı çamura batmadı ,neden kimse bunu yapamıyor herkese iyi geceler daha ben yazmıorum bu konuya videoları attım mllet kendi aralarında tartışsınlar .

kardesim bak ben rs lerle denemenle ilgili bisey yazmiyorum. inatla mevzuyu rs lere bagliyosun.
oda yetmiyor gibi benim arabami konunun icine cekiyosun.

Benim arabam sana kalin gelir.Yakin olsak zaten boyle konusturmam seni de bakma uzaksin.

Ama cok hevesliysen bin arabana gel ankaraya yada cekiciye yukle konaklama dahil tum masraflarini ben karsilayim. Çok ciddiyim.

Can's
23-11-2014, 12:48
kardesim bak ben rs lerle denemenle ilgili bisey yazmiyorum. inatla mevzuyu rs lere bagliyosun.
oda yetmiyor gibi benim arabami konunun icine cekiyosun.

Benim arabam sana kalin gelir.Yakin olsak zaten boyle konusturmam seni de bakma uzaksin.

Ama cok hevesliysen bin arabana gel ankaraya yada cekiciye yukle konaklama dahil tum masraflarini ben karsilayim. Çok ciddiyim.
ya ne ısın var gırdıgın polemıklere bak gel ıstanbula benımle arabaları deneyek 2 boy avans verıcem :D

Cliosportve
23-11-2014, 13:17
nerde o eski kalın cliolar:D

dr.mechanic
23-11-2014, 13:32
tic rs bu 106 yı rahat geçer
zaten stock rs lerle denemede gördüğüm kadarıyla kısa avantajıyla 1-2 öne zıplayıp sonra sabit gidiyorlar
106 non hafifliği kısa şanzımanı ve ekstra yüklü olmasından dolayı durum gayet doğal zaten uzatmanın mantığı yok

Efekan
23-11-2014, 13:34
Şaka gibi ya ��
Ya sen ne yap biliomusn benim arabanın videolarını değilde aynı rs lerin başka arabalarla videolarını izle moralin yerine gelsin ,klavyeden yazanları çok gördük biz :) bu konuya dahada birşey yazmıcam sizdende ricam uzatmayın artık her arp 106 konusunda böle polemikler istemiorum .

serkandevran
23-11-2014, 14:52
Araçlar denemis hersey güzel tebrik edilmiş sağdan soldan girmişler burda adı geçmeyen kisileri arabaları ortaya katmışlar..Denemeler dostluk çerçevesinde oldu herkes birbirini tebrik etti ARP 106 speclerinde klimasına kadar full takılı dir ve speclerinde gecilmemistir bu konuda iddialıyiz.. Ayrıca Tic RS in sahibi karşılıklı Diyaloğa girmicem seninle video hakkında yorum yapan yapsın yapmayan reklam yapmasın ben senin bunu masraflarını vericem gel istanbula basaljm sorun değil geçersin geceriz Bi kalkıp tebrik EDERİz.. Dr Mechanic sana gelince milletin avukatlığını yapma ismini ver kimsin sen bi tanıyalım seni Tic RS ARP 106 yi geçermiş geçsin nolur yani bundan sanane videonun başlığında hangi arabalara denemis şek ona yorum yap iki farklı şehirdeki arabaları kıyas yapma anladin mi güzel dostum başka sikınisi derdi olan varsa numaram 05424570758

serkandevran
23-11-2014, 14:58
Deneme nin başlığına veya yorumlara nasıl geçtik nasıl koyduk öyle birşey mi yazdık Ciğerli 3 rsle denedik bizim arabanın neler yapabileceğini gördün yok kalın gelir ince gelir bi tür kelimeler hoş değil biz denemeleri geçmek için deGil aracı görmek için yapıyoruz zevkine ve geçişler geçsekte tebrik ediyoruz maşallah diyoruz... bi masalah diyin yha

Commander696
23-11-2014, 15:20
Senin speclerinde 106 lar yüklü typerlar ile deniyor sen gidiyosun nerdeyse standart rslerle basıyosun.Sonra benim speclerimde iddalıyım yazıyosun konu açmıssında gelen olmamışta bimlemle iddalıysan gidip sökük arabaylada denersin sadece geçiceğin arabalarla deneyip sonra benim arabam hızlı diyosan anca kendini kandırırsın.

Efekan
23-11-2014, 15:23
O sıkıntısı olanları kaşıyıcaz yeteki karşımıza çıksınlar videolar ortada kimse boş yapmasın aranızda bi delikanşı varsa oda seckin 172 arac sahibi olarak gerekli açıklamayı yaptı .3tane rs aynı anda böle olunca adamlara koymuş..

serkandevran
23-11-2014, 15:23
Senin speclerinde 106 lar yüklü typerlar ile deniyor sen gidiyosun nerdeyse standart rslerle basıyosun.Sonra benim speclerimde iddalıyım yazıyosun konu açmıssında gelen olmamışta bimlemle iddalıysan gidip sökük arabaylada denersin sadece geçiceğin arabalarla deneyip sonra benim arabam hızlı diyosan anca kendini kandırırsın.

Kardes sen kimsin evet speclerimde iddialıyim typer larla denemedifim nerden biliyorsun maşallah benim arabayi benden daha iyi biliyorsun kimseyle burdan klaveden Diyaloğa girmicem numaram yukarda derdi sıkıntısı olan arasın

Efekan
23-11-2014, 15:24

Kardeş senin sıkıntın varsa seninde sıkıntını hiderelim ben kprolu emmeli fehli type r da geçtim kiminin zoruna kiminin hoşuna ..benm soeclermde hangi 106 yüklü type rla denemiş?

serkandevran
23-11-2014, 15:24
Artik küfür edicem numara yukarda derdi olan ara yerer amk her konuda videoda polemik

ArMy
23-11-2014, 15:30
Beyler bölmek istemem ama 106'nın sahibi kim. Efekan da serkandevran da araç sahibi gibi konuşuyo.Sadece araç sahibi cevap verse daha doğru olur..

serkandevran
23-11-2014, 15:34
Beyler bölmek istemem ama 106'nın sahibi kim. Efekan da serkandevran da araç sahibi gibi konuşuyo.Sadece araç sahibi cevap verse daha doğru olur..

Arabanın karısı kocası benim

OzanKcr
23-11-2014, 17:17
ARaclar denemıs Arac sahıplerı tebrık etmıs bırbırlerını ne den ordan burdan konus sacma sapan yerlere gıdıoo masallah ını yaz tebrık et tamam yok oleymıs yok bu bolymıs Arp 106 sezonu acar kendı speclerınde kı araclar la basar Garajlardan cıkarırlarsa eğer :) Arap 106 KEndı speclerınde zaten cok ıddalı Masallah KAnka :)

UĞUR_GSI
23-11-2014, 18:20
öncelikle araçlara maşallah diyorum.herkes arabasına emek verip karşılığını almayı bekliyor amenna,ama anlamadığım nokta şu neden artık bu forumda insanlar birbirine telefon nolarını verip yok sıkıntı olan arasın yok karşıma çık yok gel adresim şu bu vssss. Ya arkadaşlar burası araç bilgi paylaşım formumu yoksa ahkam kesim millete gider yapim sidik yarıştırim gibi saçma yerlere giden başka bi forummu. insanlar hep ahkam kesiyor ne yani kim kimden güçlü yada kimin kimden daha çok çevresi var gibi saçma diyologlar oluyor.kendinize gelin ya bu forumun seviyesi bu olmamalı.site yöneticileri bu duruma bi çözüm bulmalı bu benim düşüncem kimseyi hedef almadım sadece genel konuştum iyigeceler

Commander696
23-11-2014, 18:32
Kardeş senin sıkıntın varsa seninde sıkıntını hiderelim ben kprolu emmeli fehli type r da geçtim kiminin zoruna kiminin hoşuna ..benm soeclermde hangi 106 yüklü type rla denemiş?
Standart rs i zor geçiyorsun kardeş kprolu emmeli gömmeli typerı nasıl geçicen komik olma.Hadi geçtin diyelim o denemediğin sağı solu sökük 106 larla dene ozaman onlar sökük halde geçiyor.. sen takılı halde geçiyosan niye o 106 larla denemiyosun.
Yorumlarda zorunuza gidiyosa video koymayın kendi aranızda izleyip eğlenin.. forumdan gerçekleri duyunca üzülüyorsunuz sonra.

Efekan
23-11-2014, 18:50
Standart rs i zor geçiyorsun kardeş kprolu emmeli gömmeli typerı nasıl geçicen komik olma.Hadi geçtin diyelim o denemediğin sağı solu sökük 106 larla dene ozaman onlar sökük halde geçiyor.. sen takılı halde geçiyosan niye o 106 larla denemiyosun.
Yorumlarda zorunuza gidiyosa video koymayın kendi aranızda izleyip eğlenin.. forumdan gerçekleri duyunca üzülüyorsunuz sonra.
Sen kimsin kimliğini söle ne kadar boş laf konuşuosun. El s.kyle gerdeğe girme sana nasihat

UmutEKİNCİOĞLU
23-11-2014, 19:00
Denemeler dosthane bir şekilde olmuştur bütün araçlar takılıdır,maalesef araç içi kamera yoktur , geç vakit sakin güzel denemeler oldu .

Arp 106 vs El rs
http://m.youtube.com/watch?v=gL0rYCuQBgc

Arp 106 vs Fc rs
Arp 106 vs Fc clio rs - YouTube (http://m.youtube.com/watch?v=iIkeXCc-ZiU)

Arp 106 vs Bks rs
http://m.youtube.com/watch?v=yAR-obMl0Cw

arp cok basarılı masallah efekan ben jop selamı

ErT_ThM
23-11-2014, 19:18
Maşallahh ARP 106'ya ve deneyen rs'lere kazasız belasız gazlamalar..

MertSerhanÖ.
23-11-2014, 22:12
Kanka maşallah ARP'ye nazar değmesin.Aracın gerçekten yürür ve temizlik olarak çok başarılı.RS'ler zaten belli onlarada ayrı maşallah.Deneyen rs lerin nasıl yürüdükleri zatem gayet belli.ARP gerçekten kondisyonlu

K.Kaan
23-11-2014, 22:28
maşallah araçlara.. arp 106 güzel gidiyor belli hakkı yenmez de sahibi arkadaş biraz gergin bi karakter olduğundan dolayı boşuna tartışma çıkıyor her konuda... adamın geçtiği tek rs olsaymış o akşam eyvallahta 3 araçla denemiş geçmiş tebrik etmek lazım. Taksici çok fena tünel yapmış bi ara clioyu itecek sandım nerdeyse, specleri nedir acaba? :)

Not: araç sahiplerinden kimseyi tanımam etmem sadece videolara bakıp yorumları okuyup yazdım...

GünAY'
23-11-2014, 22:48

Maşallah arp ye Hangi typr la denediniz?

Efekan
23-11-2014, 23:09
Maşallah arp ye Hangi typr la denediniz?
plaka vermiyim aramızda.

Tuncay
23-11-2014, 23:11
Masallah 106 hakkini yememek lazim gizel gidiyor
Denemek isteyen olursa bu hafta sonu hem beyinli hem beyinsiz typerimiz var deneriz goruruz plakamiz belli :)

Tuncay
23-11-2014, 23:12
Yerli plaka :))))))

GünAY'
23-11-2014, 23:16
Denemek isteyen olursa bu hafta sonu hem beyinli hem beyinsiz typerimiz var deneriz goruruz plakamiz belli :)

Typr lar sökük mu?

Tuncay
23-11-2014, 23:17
Typr lar sökük mu?

Valla sokuk ben karsiyim aslinda takili herzaman favorim

Tuncay
23-11-2014, 23:20
106 nin devrinede inerim sikinti yok

GünAY'
23-11-2014, 23:21
Valla sokuk ben karsiyim aslinda takili herzaman favorim

Hayirlisi diyelim serkan sezonu kapattigini yazmis ama arp de olmasa 106 vdo su izliyemiyecez

ysn-R
23-11-2014, 23:25

Ben arkadasi cok cagirdim zamaninda ama gelmiyor devir uymuyor dedi tm bi senin bi benm devrim dedim sezonu kapadim demisti :)
Yurumeyen typerlari gecipte typer gectim demeyin su siralar typer gectim diye kendini kandiran cok kisi var he typer gecilmezmi tabi gecilir ama bunlara degil.

B16
23-11-2014, 23:30
Ben arkadasi cok cagirdim zamaninda ama gelmiyor devir uymuyor dedi tm bi senin bi benm devrim dedim sezonu kapadim demisti :)
Yurumeyen typerlari gecipte typer gectim demeyin su siralar typer gectim diye kendini kandiran cok kisi var he typer gecilmezmi tabi gecilir ama bunlara degil.

Siz bunu yazdıktan sonra, bu konu uzar.

Evde ki çekirdek stoğunu açmanın zamanı gelmiş.

ysn-R
23-11-2014, 23:36

Yok uzayacak durum yok hocam lafim genellemeye :) arp masallah guzel has ama hakkiyla giden fhe typeri bile gecemezki hadi 160 kadar yaninda yurusun sonrasi yok ki emme kpro typer gectim diyor 1-2 tanede corsaci vardi typer gectm diyen cagiriyoruz arkadaslari gelmiyorlar.

Tuncay
23-11-2014, 23:39
Cer cop bikac typer vat piyasada :) binbir el degistirmis her alan irzina gecmis onlarla mukayese etmeyin

Gry
23-11-2014, 23:42
Hem 106 nin devri hemde Typer in devrinde denerim derseniz biz hazırız.

Aracımda kpro + emme + feh var.

Isterseniz sadece feh olan Typer var önce onla denersiniz.

Yürümeyen Typer la ölçü almanız sizi yanıltır.

Tuncay
23-11-2014, 23:44
Sezonu 1 hafta daha erteler bence efekan zaten sokmuyo takmiyo :)

Murat
23-11-2014, 23:58
Maşşallah araçlara. bunlar eski denemeler sanırım? ARP çıktığı sıralardaki.

o zamandan bu zamana bir iyileştirme oldumu?

birde ben şu garajlarda yatan 106 ları merak ettim. kim olduklarını söylemenin bir mahsuru varmı?

dc_crx
23-11-2014, 23:59
Hem 106 nin devri hemde Typer in devrinde denerim derseniz biz hazırız.

Aracımda kpro + emme + feh var.

Isterseniz sadece feh olan Typer var önce onla denersiniz.

Yürümeyen Typer la ölçü almanız sizi yanıltır.

Konu dışı belki olabilir abi ben denemek istiyorum kpro'lu ile müsait bir zamanda

Gry
24-11-2014, 00:02
Onurcan sana can feda :icon_tup:

dc_crx
24-11-2014, 00:05
Onurcan sana can feda :icon_tup:

saol abim Anadolu yakasına geçtiğinde alo yap ben pimi çektim :D

Gry
24-11-2014, 00:08
Hafta sonu pimle beraber gel ;) white kadar olamasakta sıkarız.

Bizde tek bir R var oda kapıda yatan Type-R :)

dc_crx
24-11-2014, 00:16
Hafta sonu pimle beraber gel ;) white kadar olamasakta sıkarız.

Bizde tek bir R var oda kapıda yatan Type-R :)

white be :D ;) arkada yazmıyormu abi :D yolda bakardım arkandan sürekli okurdum :) :D

Efekan
24-11-2014, 00:47
Rscileri gönderdik bu forumdan sıra type r cılardamı ? Yasin denilen kardeş !! Bir kere daha benm arabamın videosunun altına ben arkadaşı çağırdım gelmedi die konuşursan yemin ediyorum senin için sıkıntı olucak ,biz sezonu kapadık . Bz type rla zamanında denedm bitti senden daha üst type rlada denedim gizli spec de değildi ! Hit kendine başka birini bul kendini kandırma aç arabama deneme talebi git kendine birini bul onurcam yaZmış dene işte 205 le Bu saatten sonra deneme yapcağım kişiler tanıdğum kişiler olucak her konuda tartışma boş konuşmak ne kadar kolay ağzı olan buraya yazıyor . Bu klavye adamı katilde eder sakatta brakır herkea bunun farkına varsın.

Tuncay
24-11-2014, 00:56
Rscileri gönderdik bu forumdan sıra type r cılardamı ? Yasin denilen kardeş !! Bir kere daha benm arabamın videosunun altına ben arkadaşı çağırdım gelmedi die konuşursan yemin ediyorum senin için sıkıntı olucak ,biz sezonu kapadık . Bz type rla zamanında denedm bitti senden daha üst type rlada denedim gizli spec de değildi ! Hit kendine başka birini bul kendini kandırma aç arabama deneme talebi git kendine birini bul onurcam yaZmış dene işte 205 le Bu saatten sonra deneme yapcağım kişiler tanıdğum kişiler olucak her konuda tartışma boş konuşmak ne kadar kolay ağzı olan buraya yazıyor . Bu klavye adamı katilde eder sakatta brakır herkea bunun farkına varsın.

Efekan gizli spec dersen yanlis olur iftira olur
Bence bukadar emin komusma

Efekan
24-11-2014, 00:58
Efekan gizli spec dersen yanlis olur iftira olur
Bence bukadar emin komusma
Özelden mesaj artım gerekli müdahaleyi umarım yaparsınız

Tuncay
24-11-2014, 01:02
Özelden mesaj artım gerekli müdahaleyi umarım yaparsınız

Seninle bikere yuzyuze geldik hatta bi yicaretimizde oldu bence bukadar gerilmene gerek yok yasin benim kardesim sayilir forum ortami video koyuluyosa herturlu yoruma aciktir typerlarida gectik derseniz baskalarinada soz hakki dogar bunlar dogal seyler

Efekan
24-11-2014, 01:12
Seninle bikere yuzyuze geldik hatta bi yicaretimizde oldu bence bukadar gerilmene gerek yok yasin benim kardesim sayilir forum ortami video koyuluyosa herturlu yoruma aciktir typerlarida gectik derseniz baskalarinada soz hakki dogar bunlar dogal seyler
Ben bz y le alakalı birşey demedim denediğim type rn speclerini söledim o stock type rla denemek istemiyorum , bunu ben değil forumda arkadaşlarda beyinli type e geçtimi sölemişlerdir zaten bu olanlardan sonra tanımadığım kişilerle denemek istemiorum sıkıldım artık ben tek başıma burda 7-8 tane rs ciye cevap vermekten 5-6 type r cıya cvp vermekten ARP yaz boyu gecelerdeydi çok can yaktı bitti gitti şimdi videolar konuşuyor kütfen typer muhabbetini kapatalım kimsenin arabSı hakkında yorum yapmadım ,buradı deneme talebi yeri değil . Konu sayfalara dağılmasın deneme videosu altına yakışmıyor bunlar.

BEEPower
24-11-2014, 02:01
Denemeyi avrupa yakasında yaparsanız benim iskeleti mezarlıktan çıkarırım :) .. @Agah'

ysn-R
24-11-2014, 07:29
Ben bz y le alakalı birşey demedim denediğim type rn speclerini söledim o stock type rla denemek istemiyorum , bunu ben değil forumda arkadaşlarda beyinli type e geçtimi sölemişlerdir zaten bu olanlardan sonra tanımadığım kişilerle denemek istemiorum sıkıldım artık ben tek başıma burda 7-8 tane rs ciye cevap vermekten 5-6 type r cıya cvp vermekten ARP yaz boyu gecelerdeydi çok can yaktı bitti gitti şimdi videolar konuşuyor kütfen typer muhabbetini kapatalım kimsenin arabSı hakkında yorum yapmadım ,buradı deneme talebi yeri değil . Konu sayfalara dağılmasın deneme videosu altına yakışmıyor bunlar.
Sikinti olucak durum yok bi insana hitap edilirken denilen diye hitap edilmez adim yasin.ayrica arabamin stok olduguna inanmiyorsan koy ruhsatini cebine hemen suan bir gun dahi gecmeden gel ikitelliye herseyine bakalim egz kapagina pistonuna kompresorune fhe harici tek bir mekanik parca cikarsa yemin ediyorum arabami sana aninda vericem ama tek bir parca cikmazsa arabani alirim bu dedigim inanmayan herkez icin gecerli bosa sallamak kolay inanmayan iddaa eden yuregi olan alsin ruhsatini gelsin
Ayrica forum her turlu yoruma ciktir hosuna gitmiyorsa acma konu darlanma savasmiyoruz ne kadar geriyosun kendini ve bana sakin bir daha tehdit edici kelimeler kullanma kimin ne oldugunu bilemezsin.

Bayrampaşalı
24-11-2014, 07:33
maşallah araclara

serkan senide tanırım yasinide tanırım BZ cidden cok farklı gıdıyo normal tayyarlarla bir tutma yasin cok fazla para harcadı bu şekilde en iyisi olmak ıcın :)

fbh_honda
24-11-2014, 07:39
Oncelıkle butun araclara masallah dıyorum
Gecmek yada gecılmek muhabbetı bıle saygı cercevesınde yapılmıyor sorunun temelı bu aslında caktım koydum don lastıgı falan denırse gecılende hayırdır der yanı
Muhakkak bırı gecılıcek
Ve arabanın ıyı gıttıgıne ınanıyorsan saglıklı typerlerle dene guzel zevklı deneme olur

ysn-R
24-11-2014, 08:19
Bak hocam ben sana sarmiyorum veya ugrasmiyorum sen diyosunya kprolu emmeli bilmemneli typer geciyorum oyle bi dunya yok bks rs i kac boy gectigin belli videoda al bak gecen ay ben denemistim bks ile kac boy geciyorum kendine olcu al bu kadari yeter sanirim aracim fhe aksini iddaa eden suan bana pm ile ulasip ruhsatini alip ikitelliye gelebilir.
BKS RS sahibi dostum sakin yanlis anlma arkadasa gercekleri gostermek adini videoyu koyuyorum zaten techte vardi videomuz :icon_tup:

http://youtu.be/xgrMm_TeFu0

Farkindaysan birakiyorum birakmasam dahada acicam ama gerek yok arkadaslar gayet dostca denemisti senin gibi hirslari yoktu.
Kimse beni gecmeden fhe typer geciyorum demesin
Kprolu emmeli egz typer gectim diyende WHITE TYPERI gecsin oyle konussun
Bundan sonra konularina yazmam selametle.

DrageR
24-11-2014, 08:23
ysn_R senin aracın eski vtc 40 mı ?
oda fhe lu çok iyi gidiyordu değilse de denedinmi o typer ile

ysn-R
24-11-2014, 08:36
ysn_R senin aracın eski vtc 40 mı ?
oda fhe lu çok iyi gidiyordu değilse de denedinmi o typer ile

Yok abi eski ba typer siyahtan kirmiziya cevirdim yaniltmasin :)

DrageR
24-11-2014, 08:37
http://www.techturkey.com/forum/videolar/122326-vtc-typer-zy-typer-ev-206-rc-dd-106-gti.html

kendi speclerindeki typer ları rahat geçiyordu
bu konudaki arp plakalı 106 dan daha yüklü ve sökük 106 larıda geçiyordu yukardaki konuda videoları var zaten

miniks
24-11-2014, 08:43
" sezonu kapattık " :) tekstilci misiniz ?
Sezon sonu indirminiz de var mı ?

Drag sesonunu kapattıysan anlarım da senin arabanı hiç görmedim draglarda. onu bunu gectım dıyorsun " hadi çıkalım " diyene " sezonu kapattık " diyorsun.

10-20 liralık 106 ya binmiyorum demişsin 100 binlik var da biz mi görmedik. 10-20 liralık 106 hızlı olunca 106 olmuyor mu ? O araclarda emek para yok mu ?

Ahmet

ysn-R
24-11-2014, 08:44
http://www.techturkey.com/forum/videolar/122326-vtc-typer-zy-typer-ev-206-rc-dd-106-gti.html

kendi speclerindeki typer ları rahat geçiyordu
bu konudaki arp plakalı 106 dan daha yüklü ve sökük 106 larıda geçiyordu yukardaki konuda videoları var zaten

Arkadasa anlatamiyoruz iste neyse abi umarim anlamistir artik zaten kendisiyle denememe gerek kalmadi videodan olcu alsin artik.

Efekan
24-11-2014, 09:14
kpro emmeli ,fehli type r ile senin Araban denk gidiosa eğer hatta daha iyise bu işte bir ipnelik var ya sen gizli specsin yada o araba olması gerektiğinden daha az gidioda bu kadar da kötü olamaz ,herneyse bu beni ilglwndrmez ben senle zamanında denedim koydum geçtim kardeşim ,anlaşılan sende yara açmış kimin ne olcağını bilemezmişim ölemi peki sen karşındakini biliomusın?

ysn-R
24-11-2014, 09:20
kpro emmeli ,fehli type r ile senin Araban denk gidiosa eğer hatta daha iyise bu işte bir ipnelik var ya sen gizli specsin yada o araba olması gerektiğinden daha az gidioda bu kadar da kötü olamaz ,herneyse bu beni ilglwndrmez ben senle zamanında denedim koydum geçtim kardeşim ,anlaşılan sende yara açmış kimin ne olcağını bilemezmişim ölemi peki sen karşındakini biliomusın?

Bak bende onu diyorum gectigin arabada sikinti vardir sensoru vs bozuktur ayari duzgun degildir.
Arabamda gizli diyemezsin ben iddaami sundum madem iddaa ediyorsun koy ruhsatini cebine gel.
Gectigin flan yok bundan 6 ay onceki denemeyi diyosan 170 te araban arizalandi ki sana ne dedim arabamin filtresi berbar sensorum bozuk duzeltince bidaha deneriz dedim ama okadar gel basalim dememe ragmen gelmedin msjlarimiz hala duruyor istersen koyayim buraya ozamna gayet abi kardestik smdi gercekler cikinca niye hirslaniyorsun sen beni su halinle gecemezsin bnu aklina sok YUKLENEN VIDEO DA GAYET ACIK.
Ne oldugun nasil oldugun beni ilgilendirmez ben sana nasil saygi manyik cercevesinde yaziyorsam sende oyle yazicaksin bu kadar hirs basina is getirir
Benim yorumlarim iddaalarim ortada inanmiyorsan gel acalim arabayi daha sana tek sozum yok.

DrageR
24-11-2014, 09:31
efekan sende çık dene kardeşim neden uzatıyorsunuz denemek için araba yapıyorsunuz geçmekte var geçilmekte bu iş böyle

Efekan
24-11-2014, 09:31
Tamam kardeşim senin araban king senin araban kral .evet videolardan baz al sen , şuanda benden hızlıysan git benden hızlılarla dene maşallah araban zaten güzel birşey demedim ben sana benden hızlı olanlarla dene, bu sezonu kağama muhabbetine bilip bilmeden yorum yapmak ayıp olmuormu arabam müzik tesisatından 15 inç jantlarına kadar takılı otoparkta duruyor .gerektiğindeıkarım gerekmediğinde çıkmam yaz boyu yetrnce deneme yaptım ben videolar elimde mevcut kimseye birşey ispatlama çabamız yok deneyenler canlı izleyenler ne olup bittiğini gördü eyasin sende arabama güveniosun biraz hızlılarla dene ,herkes yana yakıla denemeye araba arıo dene izleyelim bide bi yorum yapalım herkese başarılar . Lütfen bu başlık altında kimse saçma sapan yorumlR yapmasın burası deneme talebi yeri değil konuyu dağıtmayın .

ysn-R
24-11-2014, 09:56
Tamam kardeşim senin araban king senin araban kral .evet videolardan baz al sen , şuanda benden hızlıysan git benden hızlılarla dene maşallah araban zaten güzel birşey demedim ben sana benden hızlı olanlarla dene, bu sezonu kağama muhabbetine bilip bilmeden yorum yapmak ayıp olmuormu arabam müzik tesisatından 15 inç jantlarına kadar takılı otoparkta duruyor .gerektiğindeıkarım gerekmediğinde çıkmam yaz boyu yetrnce deneme yaptım ben videolar elimde mevcut kimseye birşey ispatlama çabamız yok deneyenler canlı izleyenler ne olup bittiğini gördü eyasin sende arabama güveniosun biraz hızlılarla dene ,herkes yana yakıla denemeye araba arıo dene izleyelim bide bi yorum yapalım herkese başarılar . Lütfen bu başlık altında kimse saçma sapan yorumlR yapmasın burası deneme talebi yeri değil konuyu dağıtmayın .

Est. ben kralim kingim demedim arp yede herzaman masallah dedim hirslik durum yok yani hayirlisi olsun kazasiz belasiz ins.

B16
24-11-2014, 10:43

Ama ben demiştim @ysn-R

Çekirdek istiyen buyursun.

serkandevran
24-11-2014, 11:08
Efekanin öz ve öz abisiyim burada bir kişi 30 kisiye birden saldırmakta,laf sokma yarısında isiminn yoğunluğu sebebiyle forumu çok takip edemedim şu yazilanlari okudum utandım yha bu ne laf sokma yarısı kardeşler bakın deneme konusu değil bu konu araçlar denemis herkes birbirini tebrik etmiş kimilerine de fena koymus Arabamızi garaJimiza çektik önümüzdeki sezona surprizlerle yine gelicez..Burada yorum yapan kişiler şu yorumumdan sonra igneleyiçi, laf sokma edasında,egosunu tatmin etme yarısına giren biri olursa çok pis küfür edicem ve bunun geri dönüşü olmucak önce saygı yeter amk bir insan 30 kişiye cvp vermiş olmaz böyle hayırdır derler ..bilmem anlatabildinmi umarım anlayan anlamıştir..videoya yorum yapan yapsın yapmayan arabasi hızli olan gitsin kimle deniyorsa denesin!!!!!!!

Commander696
24-11-2014, 16:44
Çok delikanlısın ya nette herkese telefon numaranı vermeden önce R yapmamayı öğren yok beyinli emmeli gömmeli type r geçmiş kimi geçtiğin belli değil.Konu açmışsın kimse gelmemişmiş.Adam deneyelim diyor sezon kapattık diyosunuz hani çok iyi yürüyo ya arabanız herkesi geçiyosunuz kimse siiznle denemek istemiyor arabalarını garajdan çıkarmıyor ya sizin için ondn herhalde rüya görmeyi bırak beyinli emmeli typerı geçen adam egsozlu typer ile deneekten çekinmez nasıl bir tırsaklıksa bu anlamadım gitti.Git dene geç geçil ozaman seni tebrik ederiz.Burda bukadar atar giderden sonra r yaparsan kimse seni iplemez.

JDM VTİ
24-11-2014, 16:45
ulan okan ne yazdın be :)

miniks
24-11-2014, 16:53
abisi geldi noktayı koydu dağılın :p

3 ay once kı denemlerın videosunu koyucaksın '' 3 tane rs gectım '' dıceksın. burdan baska RS cıler dıcek kı gel '' benımle dene '' kardesın ''sezon kapandı'' dicek. sen de cıkıp '' ben abısıyım daha yorum yaparsanız kufur edıcem '' diceksin.

araban sezonu kapattı neden video koyuyorsun ?

herkes arac hazır olunca deneme yapar vıdeo koyar sen denemeyı yapmıssın arabayı rafa kaldırmıs 3 ay once kı denemeyı koyuyorsun.

POLEMIK cıkarmak ıcın video koyuyorsunuz sonra yorum yapılınca '' KÜFÜR EDİCEM '' diyorsunuz.

10bin-20bin lik 106 ya binenler küfür etse yakışır derim de sizin gibi elit bir 106 sahibi insanın böyle konuşması hiç yakıştıramadım.

AHMET

Efekan
24-11-2014, 17:02
Commander kim olduğu söylicekmisin kimin nikahındasın kimin adına yazıyosun? ben videoyu istediğim zaman koyarım yapcağım denemeleri yaptım şimdi sıra videolarda ,burası deneme talebi yeri değil illa denediğim zaman atcak zorunluluğm yok kimse karışamaz buna . Adam ankaradan rs ci olarak yazmış ankaradan yolu düşerse gelirse denerim , boru değil 3 tane rs hepsininde giderini çoğu kişi biliyor fc clionun başka bi rs i 4-5 boy geçtiğini bliorum bi çıktık iyisiyle denedik ! Deneme talebi 2 defa açtık . İsteyenle denedik bilmeden konuşmak ne cahilce

Efekan
24-11-2014, 17:10
O çok giden eski ss rs geçildiği için bu kadar batıyor birilerine şimdi anlaşıldı

serkandevran
24-11-2014, 17:16
Çok delikanlısın ya nette herkese telefon numaranı vermeden önce R yapmamayı öğren yok beyinli emmeli gömmeli type r geçmiş kimi geçtiğin belli değil.Konu açmışsın kimse gelmemişmiş.Adam deneyelim diyor sezon kapattık diyosunuz hani çok iyi yürüyo ya arabanız herkesi geçiyosunuz kimse siiznle denemek istemiyor arabalarını garajdan çıkarmıyor ya sizin için ondn herhalde rüya görmeyi bırak beyinli emmeli typerı geçen adam egsozlu typer ile deneekten çekinmez nasıl bir tırsaklıksa bu anlamadım gitti.Git dene geç geçil ozaman seni tebrik ederiz.Burda bukadar atar giderden sonra r yaparsan kimse seni iplemez.

Bak okan seni tanımam etmem sende beni tanımıyorsun yakın zmanada corluya gelicem bu sözleri yüzüme söyle seni burda rezil Rusva ettiler her konuya atladın zıpladin seni bu forum kovdu kovmaktan beter etti ama ben alamam seni corluya gelicem sende geliceksin konusuna tamam mı okan klavyeden daha fazla yazma

serkandevran
24-11-2014, 17:20
Ahmet kardes seni tanımıyorum milletin avukatın sana noluyor hangi RS deneyelim dedi ankarayami gidicem denemek için yada sanami sorular ne zman denicemi ne zman video atacagimi kimsin kardes babamızın patronummusun kimin avukatişin şahsi bir problemin mi var nedir sorunun bi anlayalim..ben 5 sene önceki videoyu koyarım bundan sanane..sende koy sana benim tarafımdan kötü bir yorum geldimi arabana Şahsiyetine kendi işine bak kardes benimle uğraşma..

Commander696
24-11-2014, 17:29
Okan kim tanımam etmem.Ben utku kırmançi utku
Kimsenin gazıyla yazmayız biz kendimize yeteriz hadi hayırlı tıraşlar.

serkandevran
24-11-2014, 17:38
Kardes bu kadar delikanlısın işte..corluda görüşürüz okan

Patisever
24-11-2014, 18:48
Okan degil arkadasnkonuniyice boka.sardi heee okanla.m3konusundada takismislardi sanirim neyse konuyu kapatin

serkandevran
24-11-2014, 18:48
Okan değilmiş arkadaş yanlış anlaşılma oldu birileri yüzünden

iynn-RS
24-11-2014, 19:12
Ahmet kardes seni tanımıyorum milletin avukatın sana noluyor hangi RS deneyelim dedi ankarayami gidicem denemek için yada sanami sorular ne zman denicemi ne zman video atacagimi kimsin kardes babamızın patronummusun kimin avukatişin şahsi bir problemin mi var nedir sorunun bi anlayalim..ben 5 sene önceki videoyu koyarım bundan sanane..sende koy sana benim tarafımdan kötü bir yorum geldimi arabana Şahsiyetine kendi işine bak kardes benimle uğraşma..

Bak kardeşim ben deneyelim flan demedim.Ankaradan istanbula boş atar yapacak biride degilim. Gel ortada bulusalim derim en fazla ama ona bile vaktim yok.Diger arkadaslar benim aracimi one surdu , sizde konuyu istediginiz yere cektiniz o kadar. Tabi soz ağızdan cikti teklifim hala gecerli.geliyoruz diyin cekici ucretini hemen yollayim.

Benim size anlatmak istedigim durum tüm 106 larin sizden çekindigi imaji yaratmaya calismaniz. O rs lerin ne kadar gittigide belli senin onlari ne kadar gectiginde. Cok daha hizli 106 lar oldugunu biliyoruz.En hizli imaji yaratma diyoruz.

Efekan
24-11-2014, 19:32
Bak kardeşim ben deneyelim flan demedim.Ankaradan istanbula boş atar yapacak biride degilim. Gel ortada bulusalim derim en fazla ama ona bile vaktim yok.Diger arkadaslar benim aracimi one surdu , sizde konuyu istediginiz yere cektiniz o kadar. Tabi soz ağızdan cikti teklifim hala gecerli.geliyoruz diyin cekici ucretini hemen yollayim.

Benim size anlatmak istedigim durum tüm 106 larin sizden çekindigi imaji yaratmaya calismaniz. O rs lerin ne kadar gittigide belli senin onlari ne kadar gectiginde. Cok daha hizli 106 lar oldugunu biliyoruz.En hizli imaji yaratma diyoruz.

Kimsenin en hızlı 106 imajı yarattığı yok kim sana öle birşey söyledi ? Nasıl anlıyorsunuz?

OzanKcr
24-11-2014, 22:24
Neden herkesın atarı gıderı war bole bı 106 rslerı gectı dıe mı sıkıntı oluyoo bole arac sahıplerı araca masllah dıyıp tebrık ederken sağdan soldan neden bole atarlar oluyoo Arp 106 zaten kendı speclerınde kendını belırlemıs ıspatlamıs bı arac Hızlı bır 106 kendı konumunda yanı gerken acıklama yapılmıs konuyu nerden nerelere getırmıs adam denemek ıstmedıgınde sezonu kapatım dıo hala mıllet ne sezonunu kapatın hesabında gerekenı solemıs muzık sıstemıne kadar takılı suan arac kendı harfıyen herseyını bıllen bı ınsanım havalar duzelır adam deneme talebı acar burda konusan herkesın oo talepde denemesını ısterız bızden hızlı olsa bıle ama bole kalkıp bırbırnızı kırmaya hıc gerek yok Bu iş zevk işi Zevkini çıkarılmm Bokunu Deıl ...

miniks
25-11-2014, 10:35

avukatlık yapan yok sahsıyetıne arabana laf eden de olmadı. Yazarken Turkce yazıyorsun ama okurken baska okuyorsun sanrım. Senınle sahsı sorunum Olması ıcın bır neden de yok. Vıdeo koydunuz gelen yorumlar sızı rahatsız ettı. Bızım vıdeomuza yapılanlardan bız sızın gıbı rahatsız olup saga sola saldırıp kufur etmıyoruz. Beni tanımayabilirsin camia da yenisin belli ki. yürüdüğünüz yolda başarılar ...

ErT_ThM
25-11-2014, 12:17
Hilmi aga'ya saygızlık yapmayın gençler hem büyüğünüz hemde bu camiada tecrübeleri ile yol gösterendir.. duydunmu ozan

Volkann
25-11-2014, 12:34
Masallah deneyen araclara .

BoraRS
25-11-2014, 14:53
avukatlık yapan yok sahsıyetıne arabana laf eden de olmadı. Yazarken Turkce yazıyorsun ama okurken baska okuyorsun sanrım. Senınle sahsı sorunum Olması ıcın bır neden de yok. Vıdeo koydunuz gelen yorumlar sızı rahatsız ettı. Bızım vıdeomuza yapılanlardan bız sızın gıbı rahatsız olup saga sola saldırıp kufur etmıyoruz. Beni tanımayabilirsin camia da yenisin belli ki. yürüdüğünüz yolda başarılar ...

Sen buralarda yenisin galiba genç. Projen var mı hiç araba kosturdun mu?

:D

serkandevran
25-11-2014, 15:23

Usta sende yazdıklarını bida oku yazdıklarını yazarken ne mantıkla yazdığını bida hatırlayıp giden gecir..sana yazdığın cümleleri tek tek yazicam..
1. 3 rs le deneyip en hızlı 106 ilanı vermedik speclerimiz ne ki en hızlı 106 olalım bunu sen soluyorsun.
2. Denemis im tebrik etmişim edilmişim gayet dosthane şehir dışındaki rs leri ortaya süren yine sen..
3. Havalar yağışlı arabam kapalı otoparkta yatıyor. .arabam yatırıp yatirmayacagimi ne zaman cikaracagimi sanami sorucam..
4.video hakkında yoruma açıgm benim speclerimde bir 106 bu 3 RS i full takılı bu kadar geçer. .benim speclerimde başka bir 106 i varsa sağlam yürüyen sabaha kadarda sikarim sorun yok sıktıMDA şehir dışına kadadra gittim..
5. Küfür ederim neden bilim ormusun konu başlıktan sapitti ve 30 kişi bir insana yüklendi. .kimse sahipsiniz değil ordada ben devreye girdim her zman da girerim..

Olayı daha fazla sahsilestirmicem umarım açıklayıcı olmuştur. Daha fazla klavyeden konuşmak cvp vermek istemiyorum anlatabildimmi..

serkandevran
25-11-2014, 15:25
Usta başkasının avukatlığını yapma konunun başında proje mi yaziyar ben mi goremedim sen yap projeleri bide videolarını Izleyelim

GünAY'
25-11-2014, 16:54
Tipik 106 konusu oldu hep tartisma hep kavga

serkandevran
25-11-2014, 20:42
Tipik 106 konusu oldu hep tartisma hep kavga

Günayim konu kapanmıştır herkes içini bu konuya döktü zaten is cigrindan cikti..

BlackGetz
25-11-2014, 21:38
Usta başkasının avukatlığını yapma konunun başında proje mi yaziyar ben mi goremedim sen yap projeleri bide videolarını Izleyelim

ahahahah Ertuğrul varmı projen ya :D yoksa klavye gazcısımısın.

serkandevran
25-11-2014, 23:06
ahahahah Ertuğrul varmı projen ya :D yoksa klavye gazcısımısın.

bu msj boraRS NICLI Arkadasa yazdım ortalıgı karıstırma

serkandevran
25-11-2014, 23:08
Sen buralarda yenisin galiba genç. Projen var mı hiç araba kosturdun mu?

:D

Usta başkasının avukatlığını yapma konunun başında proje mi yaziyor,ben mi goremedim proje yapamayan vıdeo koyamaz mı konuyu ıyıce saptırıyorsun sen yap projelerini yapmayada devam et bızde videolarını Izleyelim

BoraRS
27-11-2014, 06:40
Usta başkasının avukatlığını yapma konunun başında proje mi yaziyor,ben mi goremedim proje yapamayan vıdeo koyamaz mı konuyu ıyıce saptırıyorsun sen yap projelerini yapmayada devam et bızde videolarını Izleyelim

Peki abi özür dilerim. Bi daha karıştırmam.

engin_ant
29-11-2014, 11:19
Ben arp 106 yı en az 20 boy gecerim:)

GünAY'
29-11-2014, 18:07
[QUOTE=engin_ant;7680823]Ben arp 106 yı en az 20 boy gecerim:)[/QUOT

Göz kararıyla mı? 20 boy

engin_ant
30-11-2014, 09:31
[QUOTE=engin_ant;7680823]Ben arp 106 yı en az 20 boy gecerim:)[/QUOT

Göz kararıyla mı? 20 boy
Evet göz karari ile uygulamada daha fazla olur o kesin

serkanAYB
30-11-2014, 14:40
Efekan maşallah şimşek gibi :)

wekoo
11-12-2014, 09:42
maşallah arp kısa ne kullanıyorsunuz ?

Hakan-N
11-12-2014, 11:46
Maşallah araclara yazın cok hareketli geçicek piyasa alev topu :)

SKSafir
11-12-2014, 11:57
Ellerinize sağlık maşallah

serkandevran
11-12-2014, 15:05
13/61 şanzımanimiz..