Orijinalini görmek için tıklayınız : Alanya'da iyi bir motor ustası?
Arkadaslar bu cuma alanya ya bir arac görmeye gelecegim. Pazarligimizi ettik ama aracı orda da birine göstermem lazim. Arac corsa dti. Bu islerden anlayan iyi bir usta var midir bildiginiz? Ücreti veririz anlasiriz ama arabanin neyi var neyi yok soyleyen biri olmasi lazim dostlar... iyi formular...
onurrolla
30-11-2014, 16:55
Arkadaslar bu cuma alanya ya bir arac görmeye gelecegim. Pazarligimizi ettik ama aracı orda da birine göstermem lazim. Arac corsa dti. Bu islerden anlayan iyi bir usta var midir bildiginiz? Ücreti veririz anlasiriz ama arabanin neyi var neyi yok soyleyen biri olmasi lazim dostlar... iyi formular...
general oto ibrahim usta
General oto İbrahim işinin ehlidir.
tropheus
30-11-2014, 17:59
http://www.techturkey.com/forum/arac-sorgulamalari/152834-corsa-1-7dti-sorgulama.html
Burdada sorgulatırsanız belki geçmişini bilen çıkar
general oto ibrahim usta
General oto İbrahim işinin ehlidir.
Hocam cok saolun ikiniz de. Ayni isim verildigine göre demek ki tamamdır. Adresi tarif edebilir misiniz arkadaslar size zahmet veya numara varsa o da olur... :)
http://www.techturkey.com/forum/arac-sorgulamalari/152834-corsa-1-7dti-sorgulama.html
Burdada sorgulatırsanız belki geçmişini bilen çıkar
Hocam orda son sayfalardaki mesajlarin cogu benim :D artik biktim elli kisiyle görüştüm bir sürü arac sorgulattim, en son sahibinin duzgun biri olduguna inandigim sigortacimdan da gecmisinin temiz oldugunu öğrendiğim bir araca kaparo verdim. Gerisi hayirlisi ya... Kismet artik... Yine de saolun :)
Tespo'nun yanından girip sanayiye doğru sallanın.. Kamyonları görünce bir sol bir sağ yaptığınızda solda kalacak hemen. Alanya otocam yanı, oto Avsallı nın karşısı. İkisini sorarakta adres tarifi alabilirsiniz ayrıca.
Bende yok ama Onur'da telefon olacaktı, o yazar gördüğünde..
onurrolla
30-11-2014, 19:16
numarasını vereyim ben 05436981987
onurla levent yönlendirdi derseniz elinden geldğince yardımcı olur :)
Tespo'nun yanından girip sanayiye doğru sallanın.. Kamyonları görünce bir sol bir sağ yaptığınızda solda kalacak hemen. Alanya otocam yanı, oto Avsallı nın karşısı. İkisini sorarakta adres tarifi alabilirsiniz ayrıca.
Bende yok ama Onur'da telefon olacaktı, o yazar gördüğünde..
Cok saol kardesim düşündüğümden detayli anlatmissin gozumde canlandı valla :D adaşmişiz bu arada :D
numarasını vereyim ben 05436981987
onurla levent yönlendirdi derseniz elinden geldğince yardımcı olur :)
Kardesim ne kadar makbule gecti bilemezsin... harikasiniz cok tesekkurler... :)