Orijinalini görmek için tıklayınız : Dr Ecu AP Polo gti & Revo FVM cupra
Tholl-ga
30-11-2014, 15:19
AP polo gti
dv
komple egsoz
r8 bobin
bmc filtre
Oz karışımı yakıt
aem ethanol fuel pump
hersey takılı
sürücü 120 kg
dr ecu yazılım dyno : :D
FVM cupra
revo yazılım
dv
komple egsoz
bobin
ıntercooler
methanol kit
iki koltuk arkalar sökük stepne sökük
258 HP maha dyno
http://www.youtube.com/watch?v=6XUgwwMtHDI
http://www.youtube.com/watch?v=jqCs2N6J6aY
deneme sonunda FVM sahibi aziz bey alptugun aracının kendi aracından hızlı oldugu deneme akşamı gelen herkesin içinde kabul etmiştir.
deneyen araçlara maaşallah araç sahiplerine tebrikler
Savaş abi gerçekten renkli insan ya :) , araçlara tebrikler emeklerinize sağlık.
guwen_ar
30-11-2014, 15:45
Ap polo ciddi hizli.
Her iki aracada nazar degmesin.
Fakat son zamanlarda tunelsiz video izleyemez olduk
ahmet_xy
30-11-2014, 15:46
Ap poloya masallah. Pololarin gururu helal :D
Stock vs stock olarak 2013 gti ile cupra aynı mı gidiyorlar yoksa yine gti hızlı mı ?
speed_emre
30-11-2014, 16:07
maşallah güzel denemeler olmuş gerçektende polo cav sanırım cuprada cav'dır herhalde :)
guwen_ar
30-11-2014, 16:12
Stock vs stock olarak 2013 gti ile cupra aynı mı gidiyorlar yoksa yine gti hızlı mı ?
Polo sadece top speedte yuruyor.
Gkhnkrdnz
30-11-2014, 16:12
Araçlara maşallah güzel deneme olmuş
ahmet_xy
30-11-2014, 16:38
GTi yine daha hızlı.
Maşallah Alptuğ abi Polomuz fazla hızlı :)
Masallah araclara alp2 adamsin kardesim tebrik ederim
Maşşallah kardeşim sen bu işi biliyorsun..
Kanka masallah silah gibisin :)
Adamın her arabası yürüyor, maşallah Alp2 :D
Masallah kanka :)
Yalansiz dolansiz stock en hizli tsi
masallah araclara bu polo baska polo:)
Maşallah alptuğ abi eline sağlık.
yusuf yılmaz
30-11-2014, 18:55
Tarih yazilmasi daha uygun olur du ...
Teşekkurler arkadaslar
Yusuf bey ılk once MAŞALLAH DEMESINI BILIN SONRA LAF SOYLEYIN
Varsa hızlı arabanız deneyelım surenız benden ıyıyse deneyelım yavas arabalarlı benımle denetmeyın
Her gectigim arabaya tarih yazamıyorum sız not tutabılırsınız ama benım yerıme arşiv bende cok hep ondeyım
Daha eskı deneme vıdeo larıda var onlarıda koyucam
Levent Y.
30-11-2014, 19:14
Tebrik ederim Alptug... Suan 1.4 TSI lardaki en iyi 100-200 nedir?
yusuf yılmaz
30-11-2014, 19:15
Teşekkurler arkadaslar
Yusuf bey ılk once MAŞALLAH DEMESINI BILIN SONRA LAF SOYLEYIN
Varsa hızlı arabanız deneyelım surenız benden ıyıyse deneyelım yavas arabalarlı benımle denetmeyın
Her gectigim arabaya tarih yazamıyorum sız not tutabılırsınız ama benım yerıme arşiv bende cok hep ondeyım
Daha eskı deneme vıdeo larıda var onlarıda koyucam
Abi ozelden yaziyoruz bak yine buraya kinayeli yaziyorsun isi sen bozuyorsun ben yine susuyorum
Tebrik ederim Alptug... Suan 1.4 TSI lardaki en iyi 100-200 nedir?
cok teşekkur ederım levent 100 200 10.6 gıbı sure almıştım ondan sonra bıraz daha gelıstırdım dıye dusunuyorum arabayı kısmet olursa ilk kuru gunde full sökük ve 16 jant ıle süre alıp paylaşıcam
_muhaRRem
30-11-2014, 19:30
Alp2 maşallah kanka . Balık sezonu geçmeden bi görüşelim yaauwww
ErenDurmus
30-11-2014, 19:34
Maşallah , Tsi lar uçuyor :D
Selcuk_RoL
30-11-2014, 19:39
Massallah alp2 bey:)
Maşallah önceki cupra ndada bu polo ndada üst çıtayı koyuyorsun kazasız belasız
Resul911
30-11-2014, 20:05
Maşallah Araçlara TSİ Ler yürüyor
ahmet_xy
30-11-2014, 20:15
AP de nos yok değil mi arkadaşlar?
Hyr yok hatta stock turbo basinc im 2.3 peak
Alp2 maşallah kanka . Balık sezonu geçmeden bi görüşelim yaauwww
göruselım kankamm ama sen dızel le flan gel :) balık sezonu kapanmadan gorusekk
Massallah alp2 bey:)
teşekkurler selcuk bey :D
Maşallah önceki cupra ndada bu polo ndada üst çıtayı koyuyorsun kazasız belasız
cok saol
ÇALIŞKAN07
30-11-2014, 22:12
alptuğ maşallah kardeşim çok iyi yürümüş aracın olması gerektiği
mami_makinen
30-11-2014, 22:50
Maşallah Alp bu arabaların hakkını veriyorsun
maşallah araçlara polo çok güzel yürüyor.
poloyu sattığıma pişman oluyorum her video izlediğimde :(
Maşallah 220 lerde ne kadar oluyor? Iki araçta başarılı özgünün ellerine sağlık
MertSerhanÖ.
01-12-2014, 00:18
Maşallah maşallah AP Polo'muza.Ciddi şekilde hızlı emeklerin karşılığı bu olsa gerek.Eğer varsa geçebilceğini iddaa eden buyursun denesin bence.Denemeyip konuşmanın bi anlamı yok:)
yusuf yılmaz
01-12-2014, 07:43
Maşallah maşallah AP Polo'muza.Ciddi şekilde hızlı emeklerin karşılığı bu olsa gerek.Eğer varsa geçebilceğini iddaa eden buyursun denesin bence.Denemeyip konuşmanın bi anlamı yok:)
Senin şu bilmeden konusmalarin yokmu canimi sıkıyor sadece....
Her iki aracada MAŞALLAH, Alp senide ayrıca tebrik ederim :)
MertSerhanÖ.
01-12-2014, 08:33
Seninde şu üstüne alınmaların yokmu benimde o canımı sıkıyor sadece..
Benim sana gönderme yaptığımı nerden çıkarttın abi onu anlamadım.Belki yazdıklarımdan takip ediyosundur ben ima etmem direk söylerim abi.O yüzden üstüne alınmana gerek yok.
orhan_guney
01-12-2014, 08:46
Bayadır tsi denemeleri kayıptı özlemişiz, Araçlara maşallah
maşallah her iki araca da :icon_tup:
kimin nekadar bildiği tarışılır herkes keşke kendi işini yapsa dimi ?:)
StocKingZZ
01-12-2014, 14:19
Yusuf baba herşeyin en iyisini sen biliyorsun zaten.
Güzel denemeler olmuş. Alptuğ böyle devam et :D
BMK TypeR
01-12-2014, 16:01
iki araçada maşallah güzel denemeler olmuş, Aziz abiyide Alptuğuda tebrik ederim, eklediğim video yeni denemeler araçlar stg1 mı böyle geçmiş aziz abi?
https://www.youtube.com/watch?v=7EKy1JCtT3o
yusuf yılmaz
01-12-2014, 16:37
iki araçada maşallah güzel denemeler olmuş, Aziz abiyide Alptuğuda tebrik ederim, eklediğim video yeni denemeler araçlar stg1 mı böyle geçmiş aziz abi?
Stg 2 o arac Aziz Bey in dedigi bu
teşekkurler reşit abi saolasın ama yolladıgın video bnm aracım dgl benımkınden cok yavaş araba ondan konuya atman olmamış abı
Gaddarsın Alpiki :D
Her iki aracada MAŞALLAH, Alp senide ayrıca tebrik ederim :)
teşekkurler :)
Bayadır tsi denemeleri kayıptı özlemişiz, Araçlara maşallah
teşekkurlerr
maşallah her iki araca da :icon_tup:
cok teşekkurler
bu arada yenı deneme dedıgın benım yolladıgım gun deneme yapılmıştı :) azız abının arabasıda guzel gıdıyor konusuldu ztn herkesın ıcındede demıstır hızlı oldugumu deneme sonunda apo abılere de soylemıstır :)
Güzel denemeler olmuş. Alptuğ böyle devam et :D
teşekkurler kankamm :D
yusuf yılmaz
01-12-2014, 17:25
Aziz Bey den den yorum bekliyorum ben, ama öyle centilmenki kendileri sanırım yorum dahi yapmayacak...
Aziz Bey den den yorum bekliyorum ben, ama öyle centilmenki kendileri sanırım yorum dahi yapmayacak...
sen avukatımısın hayırdır ya bak aracın varsa eger gel deneyelım senı geceyımde rahatla bende rahatlıyım ok bana kımsenın avukatlıgını yapma azız beyle 2 kere denedım farklı gunlerde hep gectım yıne ısterse yıne denerım sanane centırmense veya dglse yorum yapar veya yapmaz kendı bılır telefonum var yanlış bı sey varsa benı arayabılır KENDISI HERKESIN ICINDE TEBRIK ETTI HIZLI OLDUGUMU SOYLEDI sen denemede yokken neden senı bu kadar ılgılendırıyor
MAŞALLAH DEMESINI OGRENICEKSINIZ
RSA NIN DA EN HIZLI CUPRA SINI GECEN DR.ECU POLO GTİ DIR VIDEO LARI VARDIR ....
yusuf yılmaz
01-12-2014, 17:31
sen avukatımısın hayırdır ya bak aracın varsa eger gel deneyelım senı geceyımde rahatla bende rahatlıyım ok bana kımsenın avukatlıgını yapma azız beyle 2 kere denedım farklı gunlerde hep gectım yıne ısterse yıne denerım sanane centırmense veya dglse yorum yapar veya yapmaz kendı bılır telefonum var yanlış bı sey varsa benı arayabılır KENDISI HERKESIN ICINDE TEBRIK ETTI HIZLI OLDUGUMU SOYLEDI sen denemede yokken neden senı bu kadar ılgılendırıyor
MAŞALLAH DEMESINI OGRENICEKSINIZ
RSA NIN DA EN HIZLI CUPRA SINI GECEN DR.ECU POLO GTİ DIR VIDEO LARI VARDIR ....
yazdıklarım silinmeyecekse yorum yapayım varmı o kadar demokrasiniz?
Yusuf bey disardan bir sikintinizvar. Gibi oluyor bence boyle yazmayin. Aksini idda eden varsa yazsssin bosuna kendi kendinize insanlari boklarmis gibi oluyor azcik saygi hepimizden iyi bilmeniz lazim tebrik etmeyi buyuksunuz yas olark lutfen ..
yazdıklarım silinmeyecekse yorum yapayım varmı o kadar demokrasiniz?
sen benım konuma yazma ok EGER ARACIN HAZIRSA HADI DENEYELIM SENIDE GECEYIM VARMISIN DENEMEYE
Bana elalemın arabasıyla dene deme bende sana gtr evo getırırım denemek ıstermısın ? ne dersın ?
KENDI ARACINA GUVENIYORSAN TELEFONUM VAR VIDEO LU DENEYELIMMI ? YINE CAMERA YI ARKA CAM A TAKICAM DAHA ONCELERDE YAPTIGIM GIBI
Deneme olduğu gün bende arkalarından basarak izledim. Kaç kere gözümün önünde denendi Ap polo hep aynı şekilde geçti iki araçta stabil araçlar. Videolarda gözüktüğünden daha fazla fark oluyordu ben gözlerimle şahit oldum aksini iddia edenler neye göre ediyorlar.
agungoren
01-12-2014, 17:43
sen benım konuma yazma ok EGER ARACIN HAZIRSA HADI DENEYELIM SENIDE GECEYIM VARMISIN DENEMEYE
Bana elalemın arabasıyla dene deme bende sana gtr evo getırırım denemek ıstermısın ? ne dersın ?
KENDI ARACINA GUVENIYORSAN TELEFONUM VAR VIDEO LU DENEYELIMMI ? YINE CAMERA YI ARKA CAM A TAKICAM DAHA ONCELERDE YAPTIGIM GIBI
Adamsin alptug masallah aracina kardesim
Emanet şeyle şeye girilmezmis..
Tekrardan tebrikler emeğine saglık alptu
BMK TypeR
01-12-2014, 18:00
teşekkurler reşit abi saolasın ama yolladıgın video bnm aracım dgl benımkınden cok yavaş araba ondan konuya atman olmamış abı
Senin araç olmadıgını biliyorum Alptug, bugün gördüm facede dikkatimi çekti 29 kasımda eklenmiş, yeni denendi sandım. araçlar arasında farkı merak ettim, konuya eklemedim link olarak koydum konuda açmadım. açılmış konu var zaten.
ecz_murat
01-12-2014, 22:10
Herkese iyi akşamlar..
Reşitin merak ettiği şeyi bende merak ettim farklı ve açık bir şekilde sorayım müsade varsa.
Bildiğimiz kadarıyla Diğer videodaki araçlada yeterince ilgilenmişti özgün ve yakıtlı bir ayarıda vardı öyle olduğunu düşününce neden bu araç bu kadar farklı yürüdü madem bu kadar çözülmüşse stoc turbo motorlu cupra ve pololar neden doktorumuzun diğer araçlarlarını da böyle yürürken göremediğimizi bende merak ediyorum.
emre cubra aj
01-12-2014, 23:16
murat abinin sorusunu herkes merak ediyor.dr.özgün'ü çok duydum ama 1.4 tsi da bir tek ap poloyu duydum hakiketten bi tek aracın yürümesi merak konusu.ayrıca nice yürüyen araçları geçti FVM herkes de bilir...
Murat gc kirilirsa senmi vericeksin parasini ? Alptu kirilirsa senmi vericeksin ? Gc riske girme. Alptu riske gir diyor. Riske girince neler olsugunu s3 olayindan biluyorsunuz hepiniz :) yediremediginiz bişey varsa bence hepberaber bir soda icin limon suuyu benden size hediye.
Hazmedemeyen buraya yazmayanda cok adam var. Beyler. Biz nos basalim buyrun birde oyle deneyin peki ozaman dahada hizlanirsa ne olcacak yada gelim bakin inceleyin cikmasssazzza ne olcak ? Yq birakin bazi seylere *** atmaya saolasiniz butun iyi kotu dilekleriniz icin. Murat abi hayirdir yazmasssin y@zaasin tuttu abi ;) sen deilmiydin gecin abi nolur gecin die ;)
Tholl-ga
01-12-2014, 23:45
murat abinin sorusunu herkes merak ediyor.dr.özgün'ü çok duydum ama 1.4 tsi da bir tek ap poloyu duydum hakiketten bi tek aracın yürümesi merak konusu.ayrıca nice yürüyen araçları geçti FVM herkes de bilir...
DBS polo
SUS polo
TU Cupra
YZ polo
HD Polo
Bunlari duymadinmi ?
Dahada sayarim ama denemelerinize cagirmadiginiz icin bu plakalari duymaman normal
yusuf yılmaz
01-12-2014, 23:50
DBS polo
SUS polo
TU Cupra
YZ polo
HD Polo
Bunlari duymadinmi ?
Dahada sayarim ama denemelerinize cagirmadiginiz icin bu plakalari duymaman normal
Hd de nos
Tu da nos
Sus da nos
Oldugunu ben biliyorumda digerlerini bilenler soylesin
emre cubra aj
01-12-2014, 23:53
sen galiba fvm i noslu zannettin :))
emre cubra aj
01-12-2014, 23:54
Hd de nos
Tu da nos
Sus da nos
Oldugunu ben biliyorumda digerlerini bilenler soylesin
aynen kardeşim :))
ecz_murat
01-12-2014, 23:57
Doctor birçoğunun kafasına takılan bir soruyu sordum hazımsızlıktan ziyade bilgi sahibi olalım bizi aydınlat die.art niyet yok sonuçta karşı taraf araç sahibi abim harcadığı emeğe saygı duyuyorum. 2.3 pik basıyor die ufacık turbodan bu kadar extra güç çıkmasına şaşırdım doğrusu bu arada nasıl başardıysanda alptuğ ve senide tebrik ederim.
Sus da tek gecelok vardi hd ve tu da nos oldugunu kimse inkar etmiyorko ztn fvm ye nos lu diyen yok ztn yuz yuze aziz abiyle konustukta ztn fvm hizli olabilir ama benden yavas insallah dahada hizlanir her araba ayni degildir bilip bilmeden kimse *** atmasin emege saygi duysun herkes
Tholl-ga
01-12-2014, 23:58
Hd Type r lari gecmek icin nos basti
Sus 20g li sti i gecmek icin basti sadece
Dbs ile yz turkiye turu atti NOSSSUZ
Doctor birçoğunun kafasına takılan bir soruyu sordum hazımsızlıktan ziyade bilgi sahibi olalım bizi aydınlat die.art niyet yok sonuçta karşı taraf araç sahibi abim harcadığı emeğe saygı duyuyorum. 2.3 pik basıyor die ufacık turbodan bu kadar extra güç çıkmasına şaşırdım doğrusu bu arada nasıl başardıysanda alptuğ ve senide tebrik ederim.
Tsk ederim murat abi allah razi olsun ozgununde tekrardan ellerine saglik
Ulan bole videoyu koydunuz tartısma cıkacagı belli neden koydunuz koydunuz gectı gecıldı iki tarafta arkadas yuzyuze oturuyoruz her iki tarafı savunamıyoruz bizleri de dusunun bole olaylarda aziz abi olsun alptug olsun polonun sahibi kardesım aynı masada oturup yemek yıyoruz
Abi. Hergun yeni bisiy yapiyoruz deniyoruz hanginizde ince conta var :) polocu cupracilarda hanginizde kapak var yada manifoldunuz polishli. Yada camleri oynanmis kimseye ne yaptigimizi soylemek zorunda deiliz abi yakin arkadasim olur soylerim bunlar nohow dir kimse bisiy diebilirmi kim 2.3 basiyor peak 1.5 bitiriyor 7300 yada 7500 donuyor hanginiz benim dynomda 245? :))))
Ulan bole videoyu koydunuz tartısma cıkacagı belli neden koydunuz koydunuz gectı gecıldı iki tarafta arkadas yuzyuze oturuyoruz her iki tarafı savunamıyoruz bizleri de dusunun bole olaylarda aziz abi olsun alptug olsun polonun sahibi kardesım aynı masada oturup yemek yıyoruz
Abi beni az cok taniyorsun nasil birisi oldugumuda biliyorsun aziz abi ile bugunde konustum hep 3. Sahislar iste tartismalik bi sey yok ztn kendiside herkeson icinde tebrik etti kazasiz belasiz deneme yaptik
Neden kavga ciksin ? Soda verdik ahahhahahhaah lan urfa git uyu hadi sabah dukkan acccaz
Ulan ucan ayu tepene binecem senin
burada yazmak olmaz yuzyuze konusuruz hep beraber karsı karsıya
Hayırlı geceler
11 de anca uyan sen sert erkekk:)
Burada ayar fiyat listeni acıklarsam ii olmaz maddi acıdan cokuntu yasama:)
Hahahahahauahahauhauahauauahhaua full den 90 oktan fullleeee
Faşo agasın olm sen acılımını anladın sen:))
BMK TypeR
02-12-2014, 00:19
alptuğ kim *** atıyo arabana yada özgün açıkca yazsanıza hazımsızlık yapanları?
Oooo adım geçmiş buralarda :)
HD efsanedir. Boklamaya çalışmayın. Geçen sene neredeydiniz? Adam gibi gelip deneseydiniz...
maşallah hepinize
emek sahiplerinin emeklerine sağlık
Hikmet Gönül
02-12-2014, 00:51
Yapanin edenin eline emeğine saglik..
Sahibinin kesesine bereket..
Masallah
BMK TypeR
02-12-2014, 01:12
bu video neden koyuldu? denemeden sonra koyulmamıştı hatırladığım. sanırım facede aziz abi ve gökhan inci urfa kardeşimin paylaştığı video ki gökhan paylaştıktan sonra tollganın yorumu vardı sanırım ondan sonrada video buraya yansımış:) hazımsızlık!! kim yapmış?
s3 olayını kime yazdın anlamadım özgün savaş abinin s3 den mı bahsediyosun?
Resit abi seni aradim ztn bugun soyledim benide biliyorsun ztn yillardir video vardi yeni koyuldu abi ztn inkar eden yok ama baskalari laf dediginden buralara geldi ozgun ztn aracimi az cok yazmis bnm ozgun e tek dedigim ac acabildigin kadar ins dahada hizlanick yakinda hic yapilmamislari yapicsz
Oz un dediigi savas abinin s3 bu arada
adamın her arabası hızlı
kazasız belasız apo abim
Tholl-ga
02-12-2014, 07:49
bu video neden koyuldu? denemeden sonra koyulmamıştı hatırladığım. sanırım facede aziz abi ve gökhan inci urfa kardeşimin paylaştığı video ki gökhan paylaştıktan sonra tollganın yorumu vardı sanırım ondan sonrada video buraya yansımış:) hazımsızlık!! kim yapmış?
s3 olayını kime yazdın anlamadım özgün savaş abinin s3 den mı bahsediyosun?
reşit neyin hazımsızlığı pardon ?
biz o 2 ayrı denemede de video çektik koymadık bugune kadar bi hazımsızlığımız olsaydı başkaları gibi denemenin bitiminde videolar konulurdu.aziz abi 2 denemede alptugu tebrik etti hızlısın dedi.ebubekirin aracı alptuğdan yavas bunu herkes biliyor....
urfacım seni ayrı seviyorum biliyorsun :D numaram var konuşalım
tekrar deneyen araçlara maaşallah 2 tarafında emeğine sağlık
BMK TypeR
02-12-2014, 11:37
Resit abi seni aradim ztn bugun soyledim benide biliyorsun ztn yillardir video vardi yeni koyuldu abi ztn inkar eden yok ama baskalari laf dediginden buralara geldi ozgun ztn aracimi az cok yazmis bnm ozgun e tek dedigim ac acabildigin kadar ins dahada hizlanick yakinda hic yapilmamislari yapicsz
Oz un dediigi savas abinin s3 bu arada
Dahada hızlı olur inşallah biliyosun beni, hazımsızlık yapana bendende limonlu soda:)
maşallah deneyen araçlara aziz abi net ölçü almadan denemezdi ama kıstas tutmamış bu sefer galiba:D polo kesin nos basıyodur:D:D:D:D:D
Tesekkuler arkadaslar kistas alincak kimseyle denemedigimden bilinmemesi normal ;) varsa ama hizli araba denerim kistas alan
Tholl-ga
02-12-2014, 12:27
kesin nosludur diyenler nos basan tsi a bindinizmi yada yan yana yürünüdüzmu çok merak ediyorum.ama emin olun fark boyle olmaz ....
Selcuk_RoL
02-12-2014, 12:50
Alp2 bey ver su arabayida tartismalardan kurtar kendini:D
CeM öZeR
05-12-2014, 08:01
DBS polo
SUS polo
TU Cupra
YZ polo
HD Polo
Bunlari duymadinmi ?
:) Listede yer almak güzel bi duygu. Ama herkes hızlandı maşallah :D
:) Listede yer almak güzel bi duygu. Ama herkes hızlandı maşallah :D
Tolga seni kazara yazmıştır. Git kumda oyna :D:D
CeM öZeR
05-12-2014, 11:03
Tolga seni kazara yazmıştır. Git kumda oyna :D:D
:D bi kerede g.tlük yapmasan olmaz de mi :hahaha:
osman 1.8t
05-12-2014, 23:39
iki aracada maşallah bugün gti geçer yarın cupra öteki gün gti bu işlerin böyle zevki çıkıyo zaten birbirinizi kırmaya değmez ben bu yüzden aracımı sattım motora geçtim bu iş paraya bakıyor fazla para harcayan riske giren geçiyor bu kadar basit benim bırakma sebebim fazla paramda yoktu onuda yazıyım :)
cakaragol
06-12-2014, 00:30
Maslalh araclara apltug kardesim sana ayri masllah tsi da herzaman basarilisin buarada herkesin emegine saglik
iki aracada maşallah bugün gti geçer yarın cupra öteki gün gti bu işlerin böyle zevki çıkıyo zaten birbirinizi kırmaya değmez ben bu yüzden aracımı sattım motora geçtim bu iş paraya bakıyor fazla para harcayan riske giren geçiyor bu kadar basit benim bırakma sebebim fazla paramda yoktu onuda yazıyım :)
Oğlum bana deseydin sana kendim için bi setup yapardık hazırlardıkk
osman 1.8t
06-12-2014, 22:33
kanka sonu yokki 30 r da taksaydım birisi gün gelip geçecekti o yüzden param yok dedim yoksa 30 r setubuna param vardı :)