Orijinalini görmek için tıklayınız : CORVETTE C6 z51 turbo
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-boyasiz-aps-twin-turbo-corvette-c6-z51-manuel-184579046/detay
ilandaki araçla ilgili bilgisi olan, veya aracı bilen tanıyan varmı?
şimdiden teşekürler.
Kanka sahsi fikrim fazla abartmis arabayi temiz bir c6 al ls3 lu al ls3 700 hp yapmak cok basit asiri besleme ile
atla deve deĞİl yanİ ;)
Bu arada sanki armagan abi ile deneyen arac gibi geldi bana videosu vardi emin degilim ama
orcunum temiz ls3 200 bin tl altında yok ki zaten bu paraya alıp bıde neden ugrasayım ki :) hazır 650 700hp araba warken ? hemde turbo önu açık sonuçta, kaşıntımız oldumu üstleride kurcalarız.
orcunum temiz ls3 200 bin tl altında yok ki zaten bu paraya alıp bıde neden ugrasayım ki :) hazır 650 700hp araba warken ? hemde turbo önu açık sonuçta, kaşıntımız oldumu üstleride kurcalarız.
evet oylesmıs ama zaten turbo kıtı 6000 dolar sc kıt 6000 dolar dırek o hpler olur zaten turbo olması cok avantaj degıl motor ıcı yok ıse
ama arabanın temızlı cıddı anlamda bu ıse fıyat normal pıyasa gore
https://www.youtube.com/watch?v=96MO_VIzHhU
bahsettiğin video bu sanırım
https://www.youtube.com/watch?v=96MO_VIzHhU
bahsettiğin video bu sanırım
evet kanka bu vıdeolar bırı armagan abı 650 700 arası na ama z06 ordan kazanıyor
güncel olsun warmı bilgisi olan
Sahibi Vette'yi bilen anlayan biri onceden de ls2 c6'si vardi 2005. Siteden bi uye icin bilgi almistim o donem. Fiyat su anki piyasaya gore normal 150'lik arabalar 180 oldu piyasa boyleyken bu arabanin hakki. Manuel olmasi ciddi arti cok keyifli. Ben alirdim.
Sinan'S2k
02-12-2014, 14:51
Berkay'la Armağan'ın denediği gün bende denemiştim. Ciddi hızlı bir araç 100-200 5.5-6 sn rahat var. Motoru yapılı değildi. Basıncı yüksek değil o yüzden. Ona rağmen ciddi gidiyordu. Ben beğendim valla. O paraya alınır...
Berkay'la Armağan'ın denediği gün bende denemiştim. Ciddi hızlı bir araç 100-200 5.5-6 sn rahat var. Motoru yapılı değildi. Basıncı yüksek değil o yüzden. Ona rağmen ciddi gidiyordu. Ben beğendim valla. O paraya alınır...
5.5 6 sn ilginç olmus rahat demıssın :) kassa ne olur abı bence yuksek 6 yada 7 basından ıı olamaz vette benım gozumde ondan fazlada acamaz sorunlar dıze dıze gelır para harcanmadıgı zaman
araban en ıyı artı yonu manuel olması yoksa zaten o gucle o sanzımanla 10.000 20.000 km arası servısten cıkamazdı
bencede o paraya kesınlıkle alınır o ayrı
Sinan'S2k
02-12-2014, 15:34
Orçun haklısın basınç açsa o süreyi çok rahat indiremez. Hatta belkide hiç indiremeyebilir. 5.5-6 yı şuna istinaden yazdım. O denemelerde 1.4 bar basıyordum ve 100-200'üm 5.5-5.7 civarıydı. en kötü 6 sı vardı. 200'den sonrada fark sabitleniyordu 280-290 lara kadar. Ciddi gidiyo bence o basınçta. Basınçta yanılmıyorsam 0.6 bar flndı. Emin değilim. Arkadaş alabiliyorsa almalı bence...
Orçun haklısın basınç açsa o süreyi çok rahat indiremez. Hatta belkide hiç indiremeyebilir. 5.5-6 yı şuna istinaden yazdım. O denemelerde 1.4 bar basıyordum ve 100-200'üm 5.5-5.7 civarıydı. en kötü 6 sı vardı. 200'den sonrada fark sabitleniyordu 280-290 lara kadar. Ciddi gidiyo bence o basınçta. Basınçta yanılmıyorsam 0.6 bar flndı. Emin değilim. Arkadaş alabiliyorsa almalı bence...
bencede almalı ona kararız abı zaten o hacımde bır araba ıcın basınca takılmamak gerekır zaten puf dese hp gelır turbo capına gore
eger o surelere ınebılıyorsa cok ıyı valla o zaman suan stup cuk oturmus hayırlısı olsun ceco kankamdır alırsa basarız artık bende merak ettım
Otto_Skorzeny
02-12-2014, 15:41
Bizim okulda araç sahibi corvetten anlayan biri komple amerikada yapılmıştı diye hatırlıyorum tertemiz bi araba fiyatıda 200 bin lira param olsa alırım direk
bilgiler için teşekürler.
şimdi bilen arkadaslar için bi kaç sorum olacak. stock motor içine kaç bar basabiliriz maximum? ( üstündeki turbo ebat olarak ne bilmiyorum)
ankarada bu aracı gösterebileceğimiz kim war?
( orcun sana hertürlü giderim war kanka :) :) )
şimdi bilen arkadaslar için bi kaç sorum olacak. stock motor içine kaç bar basabiliriz maximum? ( üstündeki turbo ebat olarak ne bilmiyorum)
kanka ınsallah alırsın denerız valla ama soleyım o guclerde gelırsen comolokko olursun :) :)
bence daha fazla basamassın kanka ben olması gerekenın bıle ustunde derım sana etonol vs ıle belkı bı tık daha olabılır daha fazlasını sanmıyorum
ne cok sordun al gel ya bısey olursa 10.000 dolara kral gıbı motor ıcı yapar 1000+ yaparız
kanka ınsallah alırsın denerız valla ama soleyım o guclerde gelırsen comolokko olursun :) :)
bence daha fazla basamassın kanka ben olması gerekenın bıle ustunde derım sana etonol vs ıle belkı bı tık daha olabılır daha fazlasını sanmıyorum
ne cok sordun al gel ya bısey olursa 10.000 dolara kral gıbı motor ıcı yapar 1000+ yaparız
inşallah canıım yhaa :D
Sinan'S2k
03-12-2014, 10:30
Corvette Performance - North American Specification (http://www.airpowersystems.com/corvette/c6.htm)
Buradan kit ile ilgili detaylı bilgilere bakabilirsin. Turbolar gt3076 ya da Gt2876 sanırım. 10.5 psi da dynoda 700 e yakın güç alınmış. 15 psi da da 1000hp den bahsediliyor. Corvette'in motor dayanıklılığını bilmiyorum ancak böyle bir araç alacaksan cebinde paran hazır olsun motor yapmak için. Alırsan kesin yaparsın zaten :)
Motor'u göstermek için benim ustama götürülebilir. Corvette'ten iyi anlar. Herşeyini bilir. Boya kaporta işi kolay nasıl olsa.
Corvette Performance - North American Specification (http://www.airpowersystems.com/corvette/c6.htm)
Buradan kit ile ilgili detaylı bilgilere bakabilirsin. Turbolar gt3076 ya da Gt2876 sanırım. 10.5 psi da dynoda 700 e yakın güç alınmış. 15 psi da da 1000hp den bahsediliyor. Corvette'in motor dayanıklılığını bilmiyorum ancak böyle bir araç alacaksan cebinde paran hazır olsun motor yapmak için. Alırsan kesin yaparsın zaten :)
Motor'u göstermek için benim ustama götürülebilir. Corvette'ten iyi anlar. Herşeyini bilir. Boya kaporta işi kolay nasıl olsa.
o turbolar 3076 dır cunku eroz abının araba twın 3582 10 psi 800 900 arası olması lazım 7.4 lt ıle
arkadaşla görüştüm arac şuan 0,4 bar basıyormus 1 bara kadar sıkıntısız kullanılır denılmıs arkadaşa. ancak arkadas risk almamıs ve 04bar da devam etmiş. biraz daha hesap kitap yapıp iyice araştırayım büyük bi süprüzle karşılaşmamak adına :)
gelecek olursam rahatsız ederım ustanın adresını flan alırım teşekürler.
o turbolar 3076 dır cunku eroz abının araba twın 3582 10 psi 800 900 arası olması lazım 7.4 lt ıle
offf twin 3076 ve 1 bar düşünemiyorum :)
Sinan'S2k
03-12-2014, 15:06
Turbolar sanırım arka aksta bu kitte. Bana çok absürd geliyor :)
Turbolar sanırım arka aksta bu kitte. Bana çok absürd geliyor :)
bıraz basınc kaybı ve buyuk turbo olursa lag oluyor ben one takıcam sıngleee
alsında cengız tt vettemı ? sıngle Mustang mı yapalım :)
budur :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-ram-s-z06-twin-turbo-corvette-194251966/detay
ahmetgurlek
19-02-2015, 08:33
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-boyasiz-2007-aps-twin-turbo-corvette-c6-manuel-200359193/detay
araç yeniden satışta. bi abim ciddi olarak ilgileniyor. sahibi siteden mi acaba? cengiz sen baktın mı bu arabaya? bilgi verebilir misin?
2012 yilinda AVK da aracimi servise goturdugumde Ankara dan biri alip getirmisti araci servise orda liftte inceleme sansimiz olmustu arabayi. Turbolar sanzimanin iki yaninda konumlandirilmis fakat bu aracta gozumuze carpan sey filtreler tampona koyulmus ve tahminimce filtrelere ulasmak icin aracin altindan plastiler kesilip sonra tekrar silikonlanmisti yerine. Arac 2007 yani LS2 motor var fakat direksiyonu 2008 LS3 motorlu vettelerin direksyonundandi. Ben bulasmazdim...
http://www.airpowersystems.com/corvette/under2.jpg
halilcakir
19-02-2015, 15:18
Yalnız orası şanzıman değil yağ karteri
APS in yani airpowersystemsin kiti var araçta
İlan sahibi aracın sahibi
2007 modellerdede iç aksam ls3 ler gibi olup motoru ls2 olanlar var yani makyajın başladığı zaman
ama kaza vs durumunu bilmiyorum tramer araştırın
stock motor 10psi falan basıyor olması lazım
ciddi düşünen kişi sürsün önce beğenirse tramer vs araştırsın iyice sonra avkya göstersin beğenirse alsın bence