Orijinalini görmek için tıklayınız : National geographic Gtr 35 Belgeseli(Türkce)
Canselmo
01-12-2014, 12:40
Verildiyse konu kilitlenebilir..
Cidden izleyince ne kadar özel bir araç oldugunu tekrar anlamış oldum..
Özellikle videonun son zamanlarındaki aracı tasarlayan kişinin söyledikleri :cool:
http://www.youtube.com/watch?v=-Kvg5ZKX5-c
HondatugraL
01-12-2014, 14:32
Bakam güzel bişeyse indireyim arşivde dursun GTR candır.
720p ile mükemmel bir 45dk oldu valla
HondatugraL
01-12-2014, 15:26
Evet şimdi izledim ve indirmeye karar verdim gerçekten. Arşivlik bir belgesel Bundan yıllar sonra bile izlenince duygulanılır. Gtr ın bilmediğimiz birçok yönünü tasarım aşamasını ve emek veren mühendislerini bizlere gösterdi. Paylaşım için tekrar teşekkürler
güzel paylaşım zevkle izledim saol ;)
hayalimdeki süperspor araç ihşallah nasip olur
eve gidince izleyeyim belkide izlemişimdir ama tekrar izlenir. çok özel bir araç.
Canselmo
01-12-2014, 20:36
izlemeyen kalmasın :D
Eray Arslan
01-12-2014, 20:49
Yakından bakmaya doyamadığım ve hayalimdeki tek otomobil. Bende az önce izledim. Hayatımın en keyifli 45 dakikasıydı sanırım. İnsan izlerken bile heyecanlanıyor :)
belgeselin sonunda insan duygulanıyor be :)
aslanneron
02-12-2014, 00:22
gerçekden çok keyifli 45 dk geçirdim teşekkürler
Teşekkürler... O ağırlıkla 2.8 sn şaka gibi bir değer
Büyüleyici tek kelime budur..
ikitane şaft varya araçta ona çok şaşırdım :D bide bunu alıp rodaj yapacam diyen varmıdır hehehe adamlar bildigin tecavuz ediyor :D
Alman sahibi olarak bunu diyorum, Japonlar yapıyor be
b.ustaoglu
09-12-2014, 00:34
beni bitiren cümle "müşteri aracın faturasını aldığı gibi yarış pistine girebilir" oldu. adam malına güveniyor...
teşekkürler güzel paylaşım. Discoveryde skyline r34 ün belgeselini izlemiştim bu başlıktaki gibi arattım ama çıkmadı bulabilirsen çok sevinirim :)
r34 ünki daha heyecanlıdır bence :)
herşeyi tam anlamıyla kontrol etmeden teslim etmiyor adamlar.. diyolar ya her yolda 300 yapabilecek.. :D
Canselmo
09-12-2014, 12:06
R34 un bakicam, olmadi torrent falan bulup paylasim yaparim
darkmoon
09-12-2014, 12:13
yalnız adamın paylaşdığı diğer belgesellerde çok güzel ben tv den izliyorum ama naitonalı olmayanlara tavsiye ederim bilhassa mafyayı bitirmek amerikan mafyasının iç yüzü ,evrenin ötesinde zaman bükülmesi,tabu belgeselleri falan..
TR BRS - YouTube (http://www.youtube.com/channel/UCRg9FDPQuPobOK0NbO9T7Ug/videos)
Evet şimdi izledim ve indirmeye karar verdim gerçekten. Arşivlik bir belgesel Bundan yıllar sonra bile izlenince duygulanılır. Gtr ın bilmediğimiz birçok yönünü tasarım aşamasını ve emek veren mühendislerini bizlere gösterdi. Paylaşım için tekrar teşekkürler
İndirdikten sonra bana da ver la :D