Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : stok programı (depo yonetimi)

screamforce
01-12-2014, 23:44
arkadaşlar elektronik toptancılığı üzerine bi firmada çalışıyorum çeşitli ürünleri ithal edip satıyoruz fakat depo sistemimiz daha tam oturmadı barkodlu dolar ve tl hesabını aynı anda tutabileceğimiz bi program arıyoruz aramızda illaki vardır toptancılıkla uğraşan hangi programı tavsiye edersiniz önerileriniz nelerdir

burkaykalyon
02-12-2014, 11:47
Eski şirketimde kullandığımız Microsoft Navision ve Workcube sistemlerini bir inceleyin derim. Workcube daha avantajlı çünkü web tabanlı çalışıyor. Dediğiniz tüm işlemleri bu iki programda yapabilirsiniz. ERP, Stok kontrol, Satış, İrsaliye, Fatura vs vs.

aldatmaca
02-12-2014, 14:28
Vegayazilim diyorum sizin icin en sagliklisi SQL veri tabani depo stok barkod sistemlerinde bir numara vegayazilim.com - Informationen zum Thema vegayazilim. Diese Website steht zum Verkauf! (http://www.vegayazilim.com). tr

kanashibari
02-12-2014, 14:49
Yerli ve işim çözülsün derseniz. Logo yazılıma bakabilirsiniz. Bölgenizdeki satıcı ve bayiler ile bir görüşme yaparak çok çeşitli çözüm önerileri sunabilirler.

tunerviper
02-12-2014, 15:09
Kullandığınız bir muhasebe yada erp yazılımı var mı şu anda ?

screamforce
12-12-2014, 20:58
Kullandığınız bir muhasebe yada erp yazılımı var mı şu anda ?

su anda logo kullanıyoruz fakat onda dolar hesabı yok bilgileriniz için teşekkür ediyorum araştıracagım hepsini

Thracian
12-12-2014, 21:09
Geçen yıl benimde sorunumdu. My True isimli programa bak. 20 yi aşkın ön muhasebe stok programı arasında en çok bunu beğendim. 200 tl ye lisans. Alabiliyorsun. İlk 21 gün ücretsiz.

B16
12-12-2014, 21:14
Vegayazilim diyorum sizin icin en sagliklisi SQL veri tabani depo stok barkod sistemlerinde bir numara vegayazilim.com - Informationen zum Thema vegayazilim. Diese Website steht zum Verkauf! (http://www.vegayazilim.com). tr

Hayatım da gördüğüm en vasıfsız elemanların toplandığı yazılım firması.
Program dan çıktı almam lazım müşteri başımda bekliyor ama alamıyorum. Firmayı aradım teknik servisten kimse yok dedi Canan hanım var bir tek dedi. Bağlayın dedim şuan telefon da dedi. Durumu izah ettim tamam sizi aratıcam dedi. Yarım saat sonra aradım yine telefon da kadın, 15 dakika sonra bir daha aradım kadın çıkmış.
Bana fatura kesmediler ama KDV'yi aldılar. Neymiş bunların bayiisi kapatmış ve KDV'yi ödiyemeyiz size dedi. Niye? Çünki kaçan onlar dedi.

Resmen onlara s... g. diyesim var.