Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : jp egk20 & White Typer & TL Typer

Hikmet Gönül
02-12-2014, 00:28
İzmitte bastik soluğu Mirkelam da aldik...
Orda dostlarimizla iki sohbetten sonra eğlenmeye devam ettik..güzel bir geceydi herkese teşekkürler....
TL ve White Typer ile denemelerimiz dostane ve eğlenceli oldu..sabaha kadar basabilirdik ama maalesef egk20 conta yakti :)))
Araçlar sokuk ve 1er kişidir...
White ile 6000 devirde
TL ile askamin istegi uzerine 7500 devirde bastik..

Tekrardan iyi seyirler keyifli forumlar...

https://www.youtube.com/watch?v=VqyobhqamCw

https://www.youtube.com/watch?v=6sCERjqqCZI

Hikmet Gönül
02-12-2014, 00:31
https://www.youtube.com/watch?v=6sCERjqqCZI

dc_crx
02-12-2014, 00:36
Maşallah Araçlara güzel bir geceymiş gerçekten..

Hikmet Gönül
02-12-2014, 00:44
Bu aradaa
Sinan ve devo nun bana kartala benzeyen station bir kadetle saka yaptigini itiraf ediyorum...
Oysa bastigimizda cikip girmiştim..
Vitesi 5e attigimda sag aynamdan bir baktigimda kadet bir kartal gibi uctu gitti :))))
Ve bu arada bu ikili koltuklarina yan oturuyorlardi..
Siz hayirdir blum:))))

Tuncay
02-12-2014, 00:57
Masallah deneyen araclara kesenize bereket

cakaragol
02-12-2014, 00:59
Masallah araclara guzel geceydi ayaginiza saglik abi herkeze slm gecmis olsun dedim abi burdan diyim allah kaza bela vermesin onemli olan o iyigecelr

SEÇKİN172
02-12-2014, 08:32
geçmiş olsun deneyen araçlara maşşallah

oKsEAt
02-12-2014, 09:09
Maşallah deneyen araçlara çok iyiler.

Hikmet abi yanan conta olsun sana bişi olmasın :)

orhan_guney
02-12-2014, 10:04
Maşallah bütün deneyen araçlara,k20 iyi koşmaya başladı bu aralar, Harun ve TL typer ayrıca maşallah.

Patisever
02-12-2014, 10:20
Maşallah araçlara tl sibop ayarı kacık ve warexle begenmemiştim bir aksam sonra değişmeyi gorduk aracda haruan zaten laf yok adam seyyar roll car sanada geçmiş olsun hikmet usta contayı yakmıssın maşallah eg deparlı conta işini bitirince müsait olduğun zaman White rs ile denemek isterim egyi

KA®ANLIK
02-12-2014, 10:38
Bu aradaa
Sinan ve devo nun bana kartala benzeyen station bir kadetle saka yaptigini itiraf ediyorum...
Vitesi 5e attigimda sag aynamdan bir baktigimda kadet bir kartal gibi uctu gitti :))))

hahahah buna iyi güldüm valla :)

Kadett SW ince bir Şaka Makinası oldu görünen :)

Maşallah araçlara...

orcunnn
02-12-2014, 11:00
hahahah buna iyi güldüm valla :)

Kadett SW ince bir Şaka Makinası oldu görünen :)

Maşallah araçlara...

onlarda ben saka yaptım o nasıl olcak :) :) :)

ggtoker
02-12-2014, 11:11
maşallah deneyen araçlara.....

Patisever
02-12-2014, 11:39
onlarda ben saka yaptım o nasıl olcak :) :) :)

Hahah pislik heryerden cıkıyon nerden buldun o eg turboyu sen ��

ErT_ThM
02-12-2014, 11:43
maşallahh deneyen tüm araçlara ;
kesenize bereket kazasız belasız gazlamalar inşallah harun zaten telefon çalsada araba denesek modunda egk20' gerçekten hızlı speclerine göre;
TL typer ilk denemesi sanırım oda zamanla hızlanır inşallah bide TL typer ile 6000dewirde basılmadımı?

orcunnn
02-12-2014, 11:44
"
Hahah pislik heryerden cıkıyon nerden buldun o eg turboyu sen ��

ozan abı sagolsun masallahı var eg turbonun cok keyıflı bır aksamdı :)

Hikmet Gönül
02-12-2014, 13:04
maşallahh deneyen tüm araçlara ;
kesenize bereket kazasız belasız gazlamalar inşallah harun zaten telefon çalsada araba denesek modunda egk20' gerçekten hızlı speclerine göre;
TL typer ilk denemesi sanırım oda zamanla hızlanır inşallah bide TL typer ile 6000dewirde basılmadımı?
Yok Ertugrul
Askam arkadaş arabasinin specleri onu gerektiriyor dedi.
2 de bastigimda direk 3e atiyorum.
Belki bir daha denersek 2.de 70kmde basmak istrrim...

BoraRS
02-12-2014, 14:04
Kiymislar Askanima kiymislar Harunuma. Harcamislar kardeslerimi :D

Masallah tum araclara. Swap fenaymis.

cakaragol
02-12-2014, 14:12
Kiymislar Askanima kiymislar Harunuma. Harcamislar kardeslerimi :D

Masallah tum araclara. Swap fenaymis.
Hahahah koptum abi kiyma degil hayatin gercekleri biliyodum eg yi deniycek kimse bulamadik hikmet abiyle oylesine bastik benim kirmizi eg le iyi olur dedim onla cok zevk aldim videolari koydum izlersin abicim :)

zübeyir
02-12-2014, 14:44
Deneyen Araçlara maşallah...

pcvirus
02-12-2014, 14:59
maşallah araçalara herkes emeğinin karşılığını alsın

Hikmet Gönül
02-12-2014, 17:17
Aynen . Harun cikmadan soledi gecersin kurmiziyla iyi ur dediydi.
Bu arada saolun arkadaşlar jp bin kapagi actik diğerlerine inip bi ameliyat yaptik.
Güzelde bir ayar yaptikmi tamam insallah

DRIVE34
02-12-2014, 17:23
1. Batman type r'la deneme yapsanız ne olur 2. DBS type r nerede bayağıdır sesi soluğu çıkmıyor ?

yasin_R
02-12-2014, 21:32
Aynen . Harun cikmadan soledi gecersin kurmiziyla iyi ur dediydi.
Bu arada saolun arkadaşlar jp bin kapagi actik diğerlerine inip bi ameliyat yaptik.
Güzelde bir ayar yaptikmi tamam insallah

Hikmet usta özlettiniz:) o gece devran aradı benide müsait olsaydım gelecektim. Maşallahı var eg nin, bu eg benim denediğim mi yoksa senin eg mi anlayamadım . Bir gece geliriz ansızın

GünAY'
02-12-2014, 21:33
Masallah araçlara guzel denemelerdi BONUS kadet turbo oldu gorunduğu gıbı gıtmeyen yaşlı kurt:)Telefon bulundumu HİKMET usta

imparatoR
02-12-2014, 22:04
Deneyen araçlara maşallah, videolar kisa olsada ,kesenize bereket.

Hikmet Gönül
02-12-2014, 22:08
1. Batman type r'la deneme yapsanız ne olur 2. DBS type r nerede bayağıdır sesi soluğu çıkmıyor ?
Kardeşim acikcasi su; Ben 2.0 im.
Batman typerla deneriz ama sadece eğlencelik olur cunku bu setup ile geçmek imkansiz.Muharrem çok iyi bir is cikardi.yapanin edenin Yazanin Hepsinin Eline Emeğine Saglik...Şuan Ne bir Honda Ne bir peugeot nede başka bir N/A Aracin Batmani Geçemeyeceği Kanisindayim.Tabi ileride Neolur Bilinmez...
Dbs Hakkında Bir Bilgim Yok..

Hikmet usta özlettiniz:) o gece devran aradı benide müsait olsaydım gelecektim. Maşallahı var eg nin, bu eg benim denediğim mi yoksa senin eg mi anlayamadım . Bir gece geliriz ansızın
Yasincim Valla Sende Ozlettin Ver Da Kutsal Suyu Sende Artik :)))) Ansizin gelmeleri çok severim Alirim Bi Dal :))

Masallah araçlara guzel denemelerdi BONUS kadet turbo oldu gorunduğu gıbı gıtmeyen yaşlı kurt:)Telefon bulundumu HİKMET usta
Saolasin Gunaycim..Telefon Bulundu Petrolde Düşmüş..Kirilmis Yolladik Tamire :))

Hikmet Gönül
02-12-2014, 22:10
Yasin bu arada bu eg senin denedigin değil.senin denedigin eg harun un paylastigi video var o eg...kirmizi kadranli

sinansimbil
02-12-2014, 23:18
Bu aradaa

onun adı joker :)

yasin_R
04-12-2014, 05:56
Yasin bu arada bu eg senin denedigin değil.senin denedigin eg harun un paylastigi video var o eg...kirmizi kadranli

Anlaşıldı usta harunlada görüştüm. Arabamın nasıl geri gittiğini Görmüş oldum:)

Firattoptas
04-12-2014, 14:39
deneyen araçlara maşallah herkese kazasız belasız gazlamalar hikmet başgannn maşallah abi askere ayrıca da geçmiş olsun abi :icon_tup:

mtcvtc
04-12-2014, 17:22
masallah deneyen araclara hikocum sana ve askere ayri masallah birdahakine benide ara yoksa tukkanini yakarim:)

Hikmet Gönül
05-12-2014, 00:11
Anlaşıldı usta harunlada görüştüm. Arabamın nasıl geri gittiğini Görmüş oldum:)
:icon_tup:

deneyen araçlara maşallah herkese kazasız belasız gazlamalar hikmet başgannn maşallah abi askere ayrıca da geçmiş olsun abi :icon_tup:
Saolasin firatcim..mondili günler :)))

masallah deneyen araclara hikocum sana ve askere ayri masallah birdahakine benide ara yoksa tukkanini yakarim:)
Ahahaha
Olm Gelsene Sende yavv..
Yakmayami gelen illaa..en son ben geldim ahahah

Hikmet Gönül
05-12-2014, 00:11
[QUOTE=Hikmet Gönül;7686183]:icon_tup:

Saolasin firatcim..mondili günler :)))

Ahahaha
Olm Gelsene Sende yavv..
Yakmayami gelcen illaa..en son ben geldim ahahah

elpadre
05-12-2014, 00:23
guzel denemeler olmus :)

emi-R
08-12-2014, 18:44
Deneyen araçlara massallah.White typerı ayrı bi seviyorum uçana kaçana sıkıyor yahu :D:D

cakaragol
08-12-2014, 18:56
Deneyen araçlara massallah.White typerı ayrı bi seviyorum uçana kaçana sıkıyor yahu :D:D

Eyvallah sagolasin eksik olma elimizden geldigi kadar yapiyorux biseyler :)

Dscivic
08-12-2014, 21:41
Masallah araclara
Jp yine iyiydi dahada iyi olucak ınş
Tl ve white typer ikiliside hayranlık bıraktı ciddi anlamda guzel bir roll oldu deneyen araclara ve insanlara tesekkurler ;)