PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kaliteli Uygun Mobilyacı Önerisi

Ome_RS
04-12-2014, 14:57
Arkadaşlar 3 Ay sonra düğünüm var ***** alışveriş eşya telaşı içerisindeyiz. Bu ara bir kaç konu alarak fikirlerinize danıştım sağolsun bazı arkadaşlarımız sayesinde birkaç alışverişi gerçekleştirdim. Burdan tekrar yardımı olanlara teşekkür ederim.
Şimdiki sorun mobilyalar. O kadar çok alternatif varki insanın kafası karısıyor. Fiyatlarda modeller kadar değişkenlik gösteriyor tabi.

İstikbal Bellona gibi firmalar oldukça pahalı ve kaliteleri cok hoş değil. 2 takım istikbal kullandık memnun kalmadık.

ben daha çok marka olmamış ama gerçekten kaliteli ürünler yapan yerler arıyorum. Marka imajı olmadığından dolayı fiyatları da uygun oluyor.

bu tarz aramızda üretici veya böyle bir yerden alışveriş yapmış olup memnun kalanlar var mı aramız da

tv ünitesi köşe takımı yatak odası ve salon takımı bir kaç da ufak eşya ihtiyacı olacak. Eğer hepsini bir yerden bulabilirsem tek bi yerden almak isterim. tavsiyelerinizi bekliyorum. Masko, Mobesko İkea demeyin lütfen :)

Nişanlım Bursa lı inegöle de bakmak isterim ama ordan alıp İstanbul'a getirmek çok mantıklı olur mu bilmiyorum. Bursalı arkadaşlar da bu konuda yardımcı olabilir.

murat-m
04-12-2014, 15:13
merinos markalı halı-mobilya-yatak ile ilgili yardımcı olabilirim dilersen. Şimdiden mutluluklar dilerim.

aslan
04-12-2014, 15:18
Ömer'im eğer avrupa yakasından düşünürsen demirkapıda mobilyacılar sitesi var çok kaliteli ve sağlam işçilikleri var tavsiye ederim

ido
04-12-2014, 15:18
arnohome.com istanbul magazası adreside Üniversite Mah. Londra AsfaltıE – 5 üzeri No :20Avcılar İstanbul Tel: 212 420 06 20 izmir magazasıyım ben sana tavsiyem git bak begen begendin ürünlerin isimlerini bana bildir fiyat konusunda yardımcı olurum kaliteli ürünlerdir..

Ome_RS
04-12-2014, 15:33
merinos markalı halı-mobilya-yatak ile ilgili yardımcı olabilirim dilersen. Şimdiden mutluluklar dilerim.

İyi dilekler için teşekkürler. Kafamızdaki modele benzer uygun birşey bulamadım. tekrar incelerim göze çarpan birsey olursa haber veririm.

Ömer'im eğer avrupa yakasından düşünürsen demirkapıda mobilyacılar sitesi var çok kaliteli ve sağlam işçilikleri var tavsiye ederim

Abi günü birlik karşıyada gidip bakabilirim. Orada tavsiye edebilceğin tanıdık magaza var mı?

arnohome.com istanbul magazası adreside Üniversite Mah. Londra AsfaltıE – 5 üzeri No :20Avcılar İstanbul Tel: 212 420 06 20 izmir magazasıyım ben sana tavsiyem git bak begen begendin ürünlerin isimlerini bana bildir fiyat konusunda yardımcı olurum kaliteli ürünlerdir..

göz atıyorum. dikkatımizi ceken birsey olursa haber veririm. ilginize tesekkürler.

Shadow_Dancer
04-12-2014, 15:41
Kardeşim senin adresin masko :)

aslan
04-12-2014, 15:51
Abi günü birlik karşıyada gidip bakabilirim. Orada tavsiye edebilceğin tanıdık magaza var mı?

Açıkcası benim yok ama benim amcaoğlu marangoz onun birçok tanıdıgı var orada hatta bende oradan alacagım

uerbas
04-12-2014, 16:25
ben mobilyacıyım ömerim avcılar yanyolda Teleset mobilya eski şalvarlı etin olduğu bina uğrama şansın olursa beklerim yada sitemizden de bakabilirsiniz ürünlere TELESET (http://www.teleset.com.tr)

Shadow_Dancer
04-12-2014, 16:38
ben mobilyacıyım ömerim avcılar yanyolda Teleset mobilya eski şalvarlı etin olduğu bina uğrama şansın olursa beklerim yada sitemizden de bakabilirsiniz ürünlere TELESET (http://www.teleset.com.tr)

abartı olmasın ama 90larda bir bilgisayar masası almıştık, hala adanadaki evde kullanılıyor ilk günkü gibi.. Ürünler çok kaliteliydi eskiden.

_oKT@y_
04-12-2014, 18:43
Bursa da oz dayim mobilya magazasinda mudurluk yapiyor.Istersen ordan yardimci olabilirim.Istanbul isinide cok dusunme 6 ay once kuzenime silivriye gonderdik.Magazanin adı Ersoy mobilya.

SekoLive
04-12-2014, 19:07
Ömer 2013de hayata yazmıştım eyüp demirkapı da bulmuştu aradigimizi

Çok fazla çeşit ve uygun fiyatlar vardı

Diğer yerlerde genelde oradan üretilip gittiğini soliyorlardi

emir91
04-12-2014, 19:14
Masko da iç mimarlık yapmıştım bir süre fiyat kalite dengesi biraz sıkıntı çok uyguna bulunabilecek pek yer yok tanıdık yoksa.

Slmcnsl
04-12-2014, 19:16
masko diyorum.
evi döşer çıkarsın.
yenge de memnun kalır.
her keseye zevke göre mobilya bulursun.

Bluefish
04-12-2014, 21:04
Loda Mobilya, NDesign, Koşuyolu Usta Mobilya, aksesuarlar/tamamlayıcılar altıncı cadde ve evmanya'dan epey araştırdım fiyat kalite dengesinde optimum nokta bunları bulabildim.

fa'R'uk
04-12-2014, 21:55
Rami açık oto Pazarı'nın karşısında kayınpederimin mağazası var anlattıklarına bakarsan aradığın yer:) 5000m2 gayet bol ve farklı modeller var bazıları sitede var bakabilirsin link yazacağım mahsuru varsa silebilirler www.akgunmobilya.com.tr

uerbas
04-12-2014, 22:18
abartı olmasın ama 90larda bir bilgisayar masası almıştık, hala adanadaki evde kullanılıyor ilk günkü gibi.. Ürünler çok kaliteliydi eskiden.

aynen öyle şimdide kaliteden kaçmıyoruz ürünlerin üzerindeki aksesuarlar ray stoper vs hala 1. kalite, eski tv sehpalarını mağazaya gelen müşterilerim hala anlatır :)

ondertopcu
05-12-2014, 07:07
Aradigin yer demirkapi kesinlikle

Krup
05-12-2014, 07:37
Kardeşim maltepe Köprüsünü geçince sağda Sönmez mobilya var Alfemo da satıyor kendi üretimi ürünleri de var ben ürünleri mi ordan aldım komple fiyat da iyi kaliteli de malzeme hemde komşumuz olur istersen haberlesiriz fiyatta da yardımcı olurlar heralde

yavuz364
05-12-2014, 08:08
Ben de evleneli 3 ay olacak.. evlenmeden 9 ay önce flan başladık ancak hala birsürü şey eksik. Berjer-şifonyer v.b. Hatta düğün sonrasına kadar TV ünitesi bulamadığımız için sonunda kendimiz yaptık (masif akasya)
İstanbulda bakmadığımız yer kalmadı. modoko ve maskoyu ezberledik zaten haftada 1-2 kere gidiyorduk..
Masko-modoko v.b. yerler aslında pahalı yerler genel olarak ve hepsi birbirinin aynısı.. Eğer ikeadaki ürünlerden beğendiklerin var ise hiç düşünme al diyebilirim.. Yakın fiyatlara olan masko-modokodaki mobilyacıların kalitesi İkea kadar bile olmuyor çünkü..
Kendi aldıklarımdan bi yorum daha yapayım.. Koltuğu modokodan aldık çünkü yeni bi tasarımdı çok çok hoşumuza gitti ve başka yerde benzerini bulamadık..
Yemek masası ve sandalyeleri mudo dan indirimde yakaladık ve çok şık oldu.. Yatak odası dolaplarında ikea piyasaya göre hem modüler. hem pratik hem de fiyat olarak uygun. en azından ustaya laf anlatma ve sonrasında pişman olma derdin olmuyor..
Yatak ve bazada ikea da gayet güzel.. Aklıma başka birşey gelmedi :)

cosekar
05-12-2014, 08:24
Cok yakın arkadaşım var maskoda Sakıp Çak mobilya, ben de 1 sene once evlendim ve butun evimi o yaptı, kalitesi, fiyatı cok cok iyi, arkadaşımın adı Furkan. Coskun un vasıtasıyla geldim dersen guzel indirim de yaptırtırım.

Berkan
05-12-2014, 09:01
alternatif bahçeşehir bogazkoydede(akbatıya 2dakika) mobilyacılar sitesi var, bir masko modoko degil tabiki ufak ama iş görür, cok geleni gideni olmadıgı için pazarlıga oturdunmu ciddi alakasız iniyorlar fiyatı

Ome_RS
05-12-2014, 19:21
Bursa da oz dayim mobilya magazasinda mudurluk yapiyor.Istersen ordan yardimci olabilirim.Istanbul isinide cok dusunme 6 ay once kuzenime silivriye gonderdik.Magazanin adı Ersoy mobilya.

Bursaya sık sık geliyorum birdahaki geldiğimde ugramak isterim teşekkürler

Ömer 2013de hayata yazmıştım eyüp demirkapı da bulmuştu aradigimizi

Çok fazla çeşit ve uygun fiyatlar vardı

Diğer yerlerde genelde oradan üretilip gittiğini soliyorlardi

Hiç duymamıştım gidip görmekte fayda var hem ferit kankimi görmüş olurum :D

Masko da iç mimarlık yapmıştım bir süre fiyat kalite dengesi biraz sıkıntı çok uyguna bulunabilecek pek yer yok tanıdık yoksa.

o tip yerler isim yapmış oldugu için dediğiniz gibi çok uygun olmuyor bende o yuzden gitmek ve kafa karıstırmak istemiyorum.

masko diyorum.
evi döşer çıkarsın.
yenge de memnun kalır.
her keseye zevke göre mobilya bulursun.

maskoya gecen bir baktım öğle arası bi kaç dukkana göz attım fiyatlar istikbal bellona seviyelerinde belki kaliteliri bi tık yukarıdadır ama cezbedicek fiyat göremedim. detaylı bir gunu ayırıp dolaşmak gerek ama

Loda Mobilya, NDesign, Koşuyolu Usta Mobilya, aksesuarlar/tamamlayıcılar altıncı cadde ve evmanya'dan epey araştırdım fiyat kalite dengesinde optimum nokta bunları bulabildim.

Rami açık oto Pazarı'nın karşısında kayınpederimin mağazası var anlattıklarına bakarsan aradığın yer:) 5000m2 gayet bol ve farklı modeller var bazıları sitede var bakabilirsin link yazacağım mahsuru varsa silebilirler www.akgunmobilya.com.tr

Faruk abi teşekkür ederim karşıya geçtiğim bir gün rota çizicem burası da aklımda siteye göz attım güzel içime sinen seyler var gibi oldukça kullanışlı görünüyor canlıda görmek gerek eğer ölçüde yapabiliyorlarsa bir kaç modeli çok begendim :)

Aradigin yer demirkapi kesinlikle

burayı 2. kez sizden duyuyorum kesinlikle gidip bakacağım.

Kardeşim maltepe Köprüsünü geçince sağda Sönmez mobilya var Alfemo da satıyor kendi üretimi ürünleri de var ben ürünleri mi ordan aldım komple fiyat da iyi kaliteli de malzeme hemde komşumuz olur istersen haberlesiriz fiyatta da yardımcı olurlar heralde

günlük yol güzergahımda bir aksam isten erken cıkar ugrarım saolun.

Ben de evleneli 3 ay olacak.. evlenmeden 9 ay önce flan başladık ancak hala birsürü şey eksik. Berjer-şifonyer v.b. Hatta düğün sonrasına kadar TV ünitesi bulamadığımız için sonunda kendimiz yaptık (masif akasya)
İstanbulda bakmadığımız yer kalmadı. modoko ve maskoyu ezberledik zaten haftada 1-2 kere gidiyorduk..
Masko-modoko v.b. yerler aslında pahalı yerler genel olarak ve hepsi birbirinin aynısı.. Eğer ikeadaki ürünlerden beğendiklerin var ise hiç düşünme al diyebilirim.. Yakın fiyatlara olan masko-modokodaki mobilyacıların kalitesi İkea kadar bile olmuyor çünkü..
Kendi aldıklarımdan bi yorum daha yapayım.. Koltuğu modokodan aldık çünkü yeni bi tasarımdı çok çok hoşumuza gitti ve başka yerde benzerini bulamadık..
Yemek masası ve sandalyeleri mudo dan indirimde yakaladık ve çok şık oldu.. Yatak odası dolaplarında ikea piyasaya göre hem modüler. hem pratik hem de fiyat olarak uygun. en azından ustaya laf anlatma ve sonrasında pişman olma derdin olmuyor..
Yatak ve bazada ikea da gayet güzel.. Aklıma başka birşey gelmedi :)

ikea bazen gercekten uygun oluyor basta pahalı gelmişti bana ama piyasayla karsılastırınca gercekten bazı urunlerı cok daha kalıtelii ve aynı paralarda
denk geldiğinde cok guzel rakamlara urunler alınabiliyor. sürekli gider bakarım almasam bile model fikir oluyor.
sancılı işler miş yaa bende bitirsemde kurtulsam :D

Cok yakın arkadaşım var maskoda Sakıp Çak mobilya, ben de 1 sene once evlendim ve butun evimi o yaptı, kalitesi, fiyatı cok cok iyi, arkadaşımın adı Furkan. Coskun un vasıtasıyla geldim dersen guzel indirim de yaptırtırım.

maskoya gittiğimde burayada özellikle ugrayacagım. saolun :)

alternatif bahçeşehir bogazkoydede(akbatıya 2dakika) mobilyacılar sitesi var, bir masko modoko degil tabiki ufak ama iş görür, cok geleni gideni olmadıgı için pazarlıga oturdunmu ciddi alakasız iniyorlar fiyatı

çok uzak bana orası ama o tarafa geçtiğimde aklımda olsun bakarım. teşekkürler

Ome_RS
17-12-2014, 21:31
Arkadaşlar merhaba,
süreç hala devam ediyor bir kaç yere baktım istediğimi bulamadım net olarak ama buna bayıldım.
bursa inegölde yapılıyor ama hangi firma hangi atölye yapıyor bilemiyorum
bunu bulabileceğim veya yaptırabileceğim bir yer önerisi olan var mı ?
kol kısımları son resimdeki gibi olacak

http://www.vivense.com/images/stories/virtuemart/product/UK3/uk3-106.jpg
http://www.vivense.com/images/stories/virtuemart/product/UK3/uk3-106-2.jpg

http://www.vivense.com/images/stories/virtuemart/product/DV3/DV3-116-6.jpg

mrtngn
18-12-2014, 01:01
Eğer ki inegölde mobilyacı tanıdığınız varsa ciddi anlamda işiniz görülür.. Paylastıgınız resimdekinin aynılarını sadece ufak tefek farklılıklar olmak üzere bicok magazada bulabilirsiniz.. Çoğu yerde modellerin isimleri aynıdır zaten..

2 sene önce abime oturma odası bakarken saloni ve ayarındaki bircok mağazadan 6000 TL'nin altında bulamadık.. Zor bela tanıdık vasıtasıyla aynı koltuk,aynı malzeme hatta daha kaliteli diyebilirim direk imalattan 1400TL'ye aldık.. Ki imalatçının normalde sattığı fiyatta 3bin-4bin arasıydı..

Ne yapıp edip bi tanıdık sözü geçen birini bulun mutlaka, hosuna giden modeller illaki cıkar, nakliyeyi falan düşünme bile.

Senin resimdekilerde;

http://www.vivense.com/oturma-odasi-mobilyalari/oturma-gruplari-takimlari/kose-koltuklar-mobilyalar/star-koese-takimi-modeli.html

http://www.vivense.com/oturma-odasi-mobilyalari/uk3-102-desire-kose-koltuk-9773-modeli.html

Ome_RS
18-12-2014, 09:55
ben resimleri zaten vivense den aldım :D
oradaki fiyatlar oldukca pahalı oldugu için daha uygun alternatiflere yöneldim. birde orası sadece internet üzerinden satıs yaptıgı için görmeden almak istemedim.

sizin bursadaki tanıdık kimdir isim yer paylaşabilir misiniz. bende bu resimlerle gidip bir fiyat almak isterim.

bu tarz birsey arıyorum. yatak ve sandıklı olması önemli yer olmadıgı için olabildiğince kullanıslı olsun istiyoruz. bir cok markada var evet ama ya sandıgı olmuyor ya bazası olmuyor yada ikisi oluyor tasarım cok kaba veya kolları hosumuza gitmiyor vs
en azından kollarında değişiklik yapırabileceğimiz bu tarz birseyi kaliteli uyguna yapabilen yerler önemli.

bu kose takımı için max 3000tl bütçem var mesela öyle söyliyim.

Ozgu_Akcan
18-12-2014, 10:02
maskoda BARİ MOBİLYA var KEMAL SOYLU sıteden özgü yönlendırdı dersen baya bı yardımcı olur ıstedıgın köşe takımınıda yaptırabılır kendı ustalarına bı görusmek lazım

urunler cok kalıtelı saglam ve acayıp konforlu evımızdekı köşe takımı BARİ mobılyadan aldım koltuga oturanın konfordan uykusu gelıyor :D o derece rahat

naci
18-12-2014, 10:07
@23 deki takımlar çok güzelmiş, eğer tanıdık varsa ben de almak isterim bu takımdan.

N0M4dh
18-12-2014, 10:27
Merhaba;

Kayseri'de ağırlıklı yurt dışına olmak özel üretim cafe, restorant (toptan) mobilya üretiyoruz onun dışında Türkiye'nin bir çok iline ve web sitesine perakende mutfak takımı (bank vs) veriyoruz düşünürseniz PM atayım.

prodorian
18-12-2014, 10:35
Arkadaşlar 3 Ay sonra düğünüm var ***** alışveriş eşya telaşı içerisindeyiz. Bu ara bir kaç konu alarak fikirlerinize danıştım sağolsun bazı arkadaşlarımız sayesinde birkaç alışverişi gerçekleştirdim. Burdan tekrar yardımı olanlara teşekkür ederim.
Şimdiki sorun mobilyalar. O kadar çok alternatif varki insanın kafası karısıyor. Fiyatlarda modeller kadar değişkenlik gösteriyor tabi.

İstikbal Bellona gibi firmalar oldukça pahalı ve kaliteleri cok hoş değil. 2 takım istikbal kullandık memnun kalmadık.

ben daha çok marka olmamış ama gerçekten kaliteli ürünler yapan yerler arıyorum. Marka imajı olmadığından dolayı fiyatları da uygun oluyor.

bu tarz aramızda üretici veya böyle bir yerden alışveriş yapmış olup memnun kalanlar var mı aramız da

tv ünitesi köşe takımı yatak odası ve salon takımı bir kaç da ufak eşya ihtiyacı olacak. Eğer hepsini bir yerden bulabilirsem tek bi yerden almak isterim. tavsiyelerinizi bekliyorum. Masko, Mobesko İkea demeyin lütfen :)

Nişanlım Bursa lı inegöle de bakmak isterim ama ordan alıp İstanbul'a getirmek çok mantıklı olur mu bilmiyorum. Bursalı arkadaşlar da bu konuda yardımcı olabilir.

dostum hayırlı olsun
bende yeni evlendiğim için hemen derman olayım.
inegöle sakın gitme aradığını bulamazsın
fakat internetten nillys markasına bak hem modeller hem kalite hemde fiyatlar çok iyi
öneririm. maskoda şu an fiyatlar çok iyi yıl sonu olduğu için.
nillys mutlaka bakmalısın. pazarlıktan da vazgeçme zorla mutlaka :)

Ozgu_Akcan
18-12-2014, 10:40
MODOKO'da BARİ MOBİLYA var KEMAL SOYLU sıteden özgü yönlendırdı dersen baya bı yardımcı olur ıstedıgın köşe takımınıda yaptırabılır kendı ustalarına bı görusmek lazım

urunler cok kalıtelı saglam ve acayıp konforlu evımızdekı köşe takımı BARİ mobılyadan aldım koltuga oturanın konfordan uykusu gelıyor :D o derece rahat

masko yazmısım özur dılerım MODOKO olucak dukkanın lınk ı Bari Mobilya (http://www.barimobilya.com/)

Ahmet Saraçoğlu
18-12-2014, 10:47
ömer İder i mutlaka araştır , kendi evime hem ailemin evine iderden aldık.Fiyat kalite oranı güzel.Makul ürünler var.Benim evin salon oturma ve yatak odası , ailenin salon ve oturmayı ordan aldık.Şu ana kadar herhangi bi sıkıntı yok.

byspeedman
18-12-2014, 10:53
Öyle yada böyle tavsiyem çok ayrıntıya girip paranızı boşa harcamayın eskisi gibi değil artık hanımlar çabuk sıkılıyor boşuna birsürü alıyoruz sonra oturup karşısından bakıyoruz gerek varmıydı diye.

huseyinturk
18-12-2014, 10:56
Hayırlı olsun. Yeni evlendim bende baya sıkıntılı süreç bu eşya alma süreci şimdiden Allah sabır versin diyorum. Mobilya konusunda irfan home gibi kuruluşlardan şiddetle uzak durun. Küçük oda için bir köşe koltuk bir berjeri 4 kere aldılar gönderdiler doğru yollayana kadar. Düğünden 1 ay önce gelmesi gereken ürün düğünden 45 gün sonra geldi. İllallah ettirdiler. Salon mobilyasını saloni'den aldım ben, kalite kurulum vs konusunda süperler tavsiye ederim. Tasarım olarakta mobilyaları çok iyi. Birazcık fiyat farkı var irfan home vs ile doğal olarak.

İyi araştırın bir dükkanda 3500 lira denilen yatak odasına diğer dükkanda 6bin gibi rakamlar söylenebiliyor. Pazarlık yaparken çingeneleşin ciddi fiyat düşüyorlar.

Ev kendinizinmi bilmiyorum ama, tadilat , fortmanto mutfak dolabı vs durumları varsa yardımcı olurum yaptırıpta çok memnun kaldığım biri var.

Ome_RS
18-12-2014, 11:53
dostum hayırlı olsun
bende yeni evlendiğim için hemen derman olayım.
inegöle sakın gitme aradığını bulamazsın
fakat internetten nillys markasına bak hem modeller hem kalite hemde fiyatlar çok iyi
öneririm. maskoda şu an fiyatlar çok iyi yıl sonu olduğu için.
nillys mutlaka bakmalısın. pazarlıktan da vazgeçme zorla mutlaka :)

İnegöle sırf aklım kalmasın fikir olsun diye gitmeyi düşünüyordum. Bi ayak zaten bursada oldugu için 1 gun ayırabilirim. Maskoya hiç gitmek istemiyordum ama sanırım bu hafta sonu bi tur atıcam bakalım orda hava nasıl :)

maskoda BARİ MOBİLYA var KEMAL SOYLU sıteden özgü yönlendırdı dersen baya bı yardımcı olur ıstedıgın köşe takımınıda yaptırabılır kendı ustalarına bı görusmek lazım

netten baktım ama tam istediğimi bulamadım özel üretim yapıyorlarmı diye bir iletişime geçmek gerek. modokoya gittiğimde ugrarım 2-3 tane ismi verilen dükkan oldu sıradan hepsini dolasırım saolun.

ömer İder i mutlaka araştır , kendi evime hem ailemin evine iderden aldık.Fiyat kalite oranı güzel.Makul ürünler var.Benim evin salon oturma ve yatak odası , ailenin salon ve oturmayı ordan aldık.Şu ana kadar herhangi bi sıkıntı yok.

Öyle yada böyle tavsiyem çok ayrıntıya girip paranızı boşa harcamayın eskisi gibi değil artık hanımlar çabuk sıkılıyor boşuna birsürü alıyoruz sonra oturup karşısından bakıyoruz gerek varmıydı diye.

alıcağım zaten bi tv ünitesi bide köse takımı. görüntüsünden cok kullanıslılıgına bakıyoruz. sandıklı ve yataklı istememizin sebebi bundan. kollar da benim hayalimdi gercekten kullanıslımıdır hiç sanmıyorum :D

Hayırlı olsun. Yeni evlendim bende baya sıkıntılı süreç bu eşya alma süreci şimdiden Allah sabır versin diyorum. Mobilya konusunda irfan home gibi kuruluşlardan şiddetle uzak durun. Küçük oda için bir köşe koltuk bir berjeri 4 kere aldılar gönderdiler doğru yollayana kadar. Düğünden 1 ay önce gelmesi gereken ürün düğünden 45 gün sonra geldi. İllallah ettirdiler. Salon mobilyasını saloni'den aldım ben, kalite kurulum vs konusunda süperler tavsiye ederim. Tasarım olarakta mobilyaları çok iyi. Birazcık fiyat farkı var irfan home vs ile doğal olarak.

İyi araştırın bir dükkanda 3500 lira denilen yatak odasına diğer dükkanda 6bin gibi rakamlar söylenebiliyor. Pazarlık yaparken çingeneleşin ciddi fiyat düşüyorlar.

Ev kendinizinmi bilmiyorum ama, tadilat , fortmanto mutfak dolabı vs durumları varsa yardımcı olurum yaptırıpta çok memnun kaldığım biri var.

çok tesekkür ederim
valla cok sıkıntılı durumlar kime nereye güveneceğini bilemiyor insan o yuzden referanslı yerler bakmak istiyorum. pazarlık konusunda haklısınız maaliyetleri gercekten cok düşük satıs fiyatları ucuk.
mecbur alcaklar giydirelim algısı mı vardır nedir bilmiyorum ama pazarlıkta gercekten cirkeflesmek sart :D

Ome_RS
18-12-2014, 12:01

İder e baktım Ahmet fiyat olarak fena değiller limyra köse istediğime benziyor ama dinlenme kısmı yok sağ tarafa onu da eklerlerse tam istediğim gibi olacak çok uzak değil bana ben buraya bi gidip bakayım konusayım cok saol.

Ozgu_Akcan
18-12-2014, 13:15
netten baktım ama tam istediğimi bulamadım özel üretim yapıyorlarmı diye bir iletişime geçmek gerek. modokoya gittiğimde ugrarım 2-3 tane ismi verilen dükkan oldu sıradan hepsini dolasırım saolun.

özel uretım yapıyolar evet kemal beyle konusursanız yardımcı olucaktır sıze

emir91
18-12-2014, 13:24
Bu gösterdiğiniz iki tipin birleşimi şeklinde özel olarak yaptırabileceğiniz kumaşını dikişini vs. her detayını ayarlayacak iyi bir usta var masko da eskiden iş yaptırdığımız ama bu ebatlarda çift yatak ve bazalı özel üretim 3500 den fazla tutar diye tahmin ediyorum

Ome_RS
18-12-2014, 13:49
Arkadaşlar merhaba,
süreç hala devam ediyor bir kaç yere baktım istediğimi bulamadım net olarak ama buna bayıldım.
bursa inegölde yapılıyor ama hangi firma hangi atölye yapıyor bilemiyorum
bunu bulabileceğim veya yaptırabileceğim bir yer önerisi olan var mı ?
kol kısımları son resimdeki gibi olacak

http://www.vivense.com/images/stories/virtuemart/product/UK3/uk3-106.jpg
http://www.vivense.com/images/stories/virtuemart/product/UK3/uk3-106-2.jpg

http://www.vivense.com/images/stories/virtuemart/product/DV3/DV3-116-6.jpg

o değilde gözümüzün önündekini görememişiz.
saloon mobilyaya bakmıstım ve selena takımı begenmiştim ufak diye sonradan daha buyuk arayısına girmiştik şimdi kontrol ettim yukarda yaptırmak istediğim hazırda varmı kollarını değişebilirsem sanırım istediğime ulaşıcam :)

http://www.saloonmobilya.com/store/makethumb.aspx?file=12/1803.jpg&intSize=999
http://www.saloonmobilya.com/store/makethumb.aspx?file=12/selena%20kose129.jpg&intSize=495

MBuğra
18-12-2014, 14:23
Abi, profilindeki yaşa baktim; sonra kendo yaşimi dusundum. Evlenmek icin boraz erken degilmi, korkutuyorsunuz. :D

Şaka bi yana Allah bi yastikta kocatsin insallah. :)

ruudvan
18-12-2014, 14:57
Abi, profilindeki yaşa baktim; sonra kendo yaşimi dusundum. Evlenmek icin boraz erken degilmi, korkutuyorsunuz. :D

sen boşver onu şaşırmış o. bu yaşta evlenilir mi arkadaş harbiden.

SekoLive
18-12-2014, 14:59

rıdvan selam

arsenikli
18-12-2014, 15:24
Benimde 3 ay sonra düğünüm var bende seninle aynı sorunları yaşadım bakmadığımız yer kalmadı çetmeni modalife ı heryere baktık ya cok ucuz cok dandık ya cok pahalı
vize mobilyanın ürünlerini satan biyer buldum ürünler gerçekten güzel ve kaliteli an az 5 yıl garanti veriyolar

ruudvan
18-12-2014, 16:21
bro sen nie üstüne alındın ki ömerle yaşın bir mi senin :D

Ome_RS
18-12-2014, 19:42

Amin amin saol nasıl bi tongaya düştük bende bilmiom :D

sen evde kaldıysan biz napak :D

Benimde 3 ay sonra düğünüm var bende seninle aynı sorunları yaşadım bakmadığımız yer kalmadı çetmeni modalife ı heryere baktık ya cok ucuz cok dandık ya cok pahalı
vize mobilyanın ürünlerini satan biyer buldum ürünler gerçekten güzel ve kaliteli an az 5 yıl garanti veriyolar

modalife cetmen flan cok kalitesiz ordan alıcak yere kendim yaparım :D
vize mobilya da bi arastırayım bakalım ben bu saloon un köseyi begendim bugun magazada da baktım hoş bayagı ama kolları değişmiyorlar

bro sen nie üstüne alındın ki ömerle yaşın bir mi senin :D

adam evleneli 2 sene oldu benle aynı yasta işte :D

Ome_RS
20-01-2015, 10:40
Konuya güncel diyelim hafta sonu Bursa İnegöl'e gidicem.
yatak odası takımı için tavsiyelerinizi degerlendirebilirim.
Teşekkürler

ykavcioglu
20-01-2015, 10:51
Ömer cevizlide imalat yapıyoruz siparişle

yavuz364
20-01-2015, 10:52
http://www.loda.com.tr/

Piyasaya göre kalitesi bi tık yüksek, fiyatları aynı oranda yüksek değil ama :) Birşey almadım ama almayı düşündüğüm çok şey oldu.. (düşündüğüm şeyleri kendim yaptım yada İkea dan aldım)

fthdrn
20-01-2015, 11:14
Bende seneye evlenmeyi planlıyorum. Şimdiden bu tarz konuları araştırmaya başladım :)

milksop
20-01-2015, 11:15
www.hakanayhanmobilya.com
kendileri klasik mobilya üreticileri eğer düşünürsen yardımcı olurum.

milksop
20-01-2015, 11:16
www.hakanayhan.com olacaktı.

Ome_RS
20-01-2015, 11:38
http://www.loda.com.tr/

Piyasaya göre kalitesi bi tık yüksek, fiyatları aynı oranda yüksek değil ama :) Birşey almadım ama almayı düşündüğüm çok şey oldu.. (düşündüğüm şeyleri kendim yaptım yada İkea dan aldım)

Bunu daha önceden görsem gidip bir bakmak isterdim gercekten tasarımları da hoşmus.

Ama Bursa tavsiyesi lazım vakit azaldı bu hafta sonu artık sonuçlandırmak istiyoruz

ido
20-01-2015, 11:45
27si itibariyle istanbul mobilya fuarı var aklında olsun bence bi bakın bizde arnohome.com olarak fuardayız bekleriz

Ome_RS
20-01-2015, 12:05
Fuarda var aklımda ama vakit yok o kadar subat 20sine kadar eve kurulmus olması gerekli
fuara hafta sonu gitsek kalabalıktan zaten bişe secilmez valla çok karısık durum
Allah yardımcımız olsun :)

Draniela
20-01-2015, 12:12
Dostum ben de bakıyorum bu aralar. Dediğin gibi kıytırık olanlara çok para istiyorlar iyi olan bazı yerler var onlar da çoook uçuk rakamlar. İnegöl'e bakmayı düşünüyorum. Gittiğimde seninle de paylaşırım. Bursa çevresinden önerileri olan varsa msj atarsalar bana sevinirim.

_oKT@y_
20-01-2015, 12:13
Ersoy Mobilya - BURSA (http://www.ersoymobilya.com.tr) Daha öncede yazmıştım ömer sana bursada kı mıllet mah. subesınde dayım mudurluk yapıyor.Ürünlere bakmanı tavsiye ederim.Gidersen mutlaka haberim olsun.

Draniela
20-01-2015, 12:15
Ersoy Mobilya - BURSA (http://www.ersoymobilya.com.tr) Daha öncede yazmıştım ömer sana bursada kı mıllet mah. subesınde dayım mudurluk yapıyor.Ürünlere bakmanı tavsiye ederim.Gidersen mutlaka haberim olsun.

ben de bir bakayım. teşekkür ederim :)

_oKT@y_
20-01-2015, 12:21
Rica ederim.. Haberim olursa fiyatlarda yardımcı olurum..

atituti
20-01-2015, 13:00
ben evi ider mobilyadan döşedim ( bekarım :D ) fiyatına göre mükemmel kaliteli bir araştır istersen

Draniela
20-01-2015, 13:35
Rica ederim.. Haberim olursa fiyatlarda yardımcı olurum..

tamamdır ben hem gezerim hemde diğer arkadaş için foto çekerim ne var ne yok uzaktan da olsa bir fikir sahibi olur

Ome_RS
20-01-2015, 13:40

liste yapıyorum Ersoy'u da yazdım aklımda orası :)

ben evi ider mobilyadan döşedim ( bekarım :D ) fiyatına göre mükemmel kaliteli bir araştır istersen

idere bakamadım ama bursaya gidince onada bakıcam ider de aklımda. Daha önce de tavsiye edilmişti.

Günkut
20-01-2015, 14:07
Bütçeni bilmiyorum ömer.

Yazılanlarıda okumadım ama imkanın varsa adresin bursa,inegöl parana göre mobilya var ve eşin biraz da seçiciyse işin gercekten zor.

Ben koca istanbul'da bulamadım işte yap hesabını en son saray,vizeden biryerden buldum 15 bin liraya toplam hepsini aldım a dan z ye kadar .

Şimdiden hayırlısı olsun zor işler bu işler :)

Ome_RS
22-01-2015, 11:09
Günküt hafta sonu zaten İnegöle gidecem bakalım orda durum nasıl :)

fosgate
22-01-2015, 12:58
selam öncelikle hayırlı olsun ve kolay gelsin, eşya seçmek sıkıntılı bir süreç. bursa inegöl ile ilgili tecrübelerimi paylaşayım belki yardımcı olur.
mobilya arayışı içerisindeyken bizde aynı sıkıntıyla uğraştık benimde eşimin bursalı olması nedeniyle inegöle de bakma ihtiyacı hissedip gezdik. hatta tüm mobilyalarımı oradan aldım :) ama iyi mi ettim hayır yada söyle söyleyim fiyatına göre iyi eğer amacın düğünden sonra beni 3-5 sene idare edecek kalitede mallar alayım ilerde istediğim gibi evimi tekrar döşerim se inegöl tercih edilebilir. fakat kesinlikle evladiyelik mallar değiller ( arada muhakkak kaliteli işler yapan mobilyacılarda vardır onları tenzih ediyorum)
biz kiraya çıktığımız için ve şehir değiştirme durumumuz oldu için çok fazla ince eleyip sık dokumadan seçim yaptık nasıl olsa tasınma esnasında illaki bi sıkıntı cıkacak diye düşünerek ama 3 senede detaylarda kötü oldu mobilyalar
koltukların krom ayakları paslandı tv ünitesi tam bir fiyasko çıktı bildiğin suntadan yapmış adam , tv yı koyunca 8 ayda bel verdi koltuktan yay sesleri geliyor vs.vs.
ama ucuza aldım doğtaştan bi koltuk takımı fiyatına komple salonu hallettim o yuzden ucuz etin yahnisi kara olur diyorum bekliyorduk böyle bir durum yani kendime kızmıyorum :)
mesela kargo bizden deyip fiyat söylemeden nereye gidecek mobilyalar diyorlar ona göre fiyatı ayarlıyor, kargo demonte vaziyette getirdiği yatak odası takımını sitenin otoparkına indirdi gitti anlaşmamız böyle dedi vs.vs.
benim kanaatim kaliteli değiller ama gidip görmende fayda var en azından alternatif fikirler çıkabilir
mns mobilya ve vivaldi yada rivaldi tam hatırlamıyorum bu iki mobilyacıdan alısveriş yapmıstım. yatak odasını mns den aldım fiyatına göre iyi diyebilirim ama diğer mobilyacının önünden bile geçme bence.
kolay gelsin.

Ome_RS
22-01-2015, 13:41
bilgiler için teşekkür ederim ordan bir tek yatak odasını almayı düşünüyorum aslında bana kalırsa ordan almam ama burdan alalım diye tutturdular mecbur gidip bakıcaz bakalım
çok mükemmel birsey beklemiyorum ama en uygunu bile az para değil.
maliyet x 3 karla satıldıkları için en azından paranın hakkını versinler diye umuyorum

fosgate
22-01-2015, 15:08
bilgiler için teşekkür ederim ordan bir tek yatak odasını almayı düşünüyorum aslında bana kalırsa ordan almam ama burdan alalım diye tutturdular mecbur gidip bakıcaz bakalım
çok mükemmel birsey beklemiyorum ama en uygunu bile az para değil.
maliyet x 3 karla satıldıkları için en azından paranın hakkını versinler diye umuyorum

Rica ederim kolay gelsin gittiğinde mobilyacılar sanayi içindeki köfteciye mutlaka uğra :)

Ome_RS
23-01-2015, 14:45
aklımda olsun köfteci :D

yarına son güncel diyelim :)

Draniela
27-01-2015, 09:33
bilgi vereyim :) babama demiştim geçen öyle bir uğramış ersoy a beğenmiş yani fiyatları da uygunmuş iyi mobilyalar dedi üstüne çok sağlam kampanyaları varmış. 5 bin tl lik salon takımını 2 den satmışlar ama bitmiş :D gerçi bağlarbaşı şubesine bakmış hepsinde fiyatlar aynı mıdır bilmiyorum ya da kampanyalar.

Ome_RS
27-01-2015, 15:02
Ersoya bakıcaz diye gittim bursaya ama vakit darlıgı nedeniyle direk otogardan inegöle gectik.
nerdeyse tüm magazalara bakmısımdır içime sinen bişe bulamadım.
avangarde modellerden nefret ederim ama nişanlım begendi diye Markamobi den yatak odası takımını spor tip olarakda relaxdan köşe takımı aldım.
fiyatlar kesinlikle İstanbula göre ucuz değil sadece çeşit çok. pazarlıkla indirilebiliyor fiyattlar ama bir daha asla inegöle sırf mobilya için gitmem.
umarım istediğimiz değişikler doğru yapılmıs sekilde saglam ve zamanında getirler mesafe uzak oldugu için yasanacak sıkıntıya değmez.