Orijinalini görmek için tıklayınız : Clio 1.6 16v SARMACA :D
Bugün roll yapalım dedik fakat hava mualefetiyle karşılaşınca yapamadık bende tek başıma çıkayım top speed yapayım dedim onda da yere tutunamadık bikaç video çektim hep 150 lerde bırakmak zorunda kaldım 3 şeride zor sığıyordum gezelemekten :D ama bu video hoşuma gitti paylaşmak istedim :D
http://www.youtube.com/watch?v=_9GkUuzMaMc
Clio 1.2.3 boÅŸa sarmaca - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=_9GkUuzMaMc)
b.ustaoglu
07-12-2014, 01:16
asfalt ıslak olmasının yanı sıra zemini de temiz değil sanırım... maşallah baya sarmış :) bu arada 6500de kesmedi galiba yazılım mı var ?
Nasıl bi zemine denk geldi bilmiyorum ama heryerde sarıyor ya antalya ya bugün baya yağmur yağdı ne varsa taşımış olabilir michelin pilot exalto var ayağında bide:D yazılım yok 6800 6900 çeviriyor normalde.
b.ustaoglu
07-12-2014, 02:12
bazen benimki de ilginç yerlerde patinaja düşüyor. kimi yerde 2.viteste normal giderken gaza tam oturunca sarıyor kimi yerde ne yaparsan yap 2de bir iki boşa dönüp tutunuyor :) bu arda renaultlar 6500de keser ilginç, iyi valla :)
Ben de seviyorum böyle durumları bazen, sardırmaca zevkli oluyo :D
i-vtec07
07-12-2014, 08:28
maşallah :) iyi yağmur yağdı yanlız akşam :D
Hyundai H100 ile eski lastiklerimle 5. vites 140 kmh sarıyordu araba gittiğimiz hız da anca 40 :D
bazen benimki de ilginç yerlerde patinaja düşüyor. kimi yerde 2.viteste normal giderken gaza tam oturunca sarıyor kimi yerde ne yaparsan yap 2de bir iki boşa dönüp tutunuyor :) bu arda renaultlar 6500de keser ilginç, iyi valla :)
Bende daha önceki megane 2 k4m de tam 6700 de düşüyordu kesiciye.
maşallah :) iyi yağmur yağdı yanlız akşam :D
silecek yetişmedi bi ara :D
yalnız şaka maka iyi gidiyo 3. viteste falan :D
masallah dün aksam ıyı yagmur yağdı
Bence bu lastiklerle roll e değil pazara bile gitme :)
yalnız şaka maka iyi gidiyo 3. viteste falan :D
Teşekkür ederim daha klasmınında geçen olmadı aracımı.
SEÇKİN172
07-12-2014, 22:31
maşşlah tutundugundada iyi gidiyor
güneşbalkan
08-12-2014, 00:01
Maşallah araca.bendede makyajsız kasa 1.4 ü vardı geçensene rs jantı falan vardı ona rağmen tatmin ediyordu
Bende bi denemek tanışmak isterim stock punto tjetimle :)
i-vtec07
08-12-2014, 11:59
Maşallah araca.bendede makyajsız kasa 1.4 ü vardı geçensene rs jantı falan vardı ona rağmen tatmin ediyordu
profiliniz fotosunu görünce aklıma geldi ben sizin aracınızı gördüm geçenlerde ama nerde tam hatırlayamadım. :) üniversitede de olabilir . önde fiat logusunun yerinde abarth logo falan var dimi :) maşallah güzel araç jantlar özelikle beğendim
güneşbalkan
08-12-2014, 17:02
Abarth logosu jantlarımda var sadece mini cooper jantları varım var 4 kapılıyım.belki korayı görmüş olabilirsiniz sağ sol kapılarda sarı abarth logoları var.teşekkür ederim kardeşim sağolasın
Sağolasın valla iyi olur tanışırz deneriz bende denicek farklı araç arıyordum :D
güneşbalkan
08-12-2014, 23:36
Sağolasın valla iyi olur tanışırz deneriz bende denicek farklı araç arıyordum :D
Müsait zamanda haberleşelim öyleyse :)
Müsait zamanda haberleşelim öyleyse :)
Siz haber edersiniz ben müsaitim her saat 0506 217 39 01
güneşbalkan
10-12-2014, 15:48
Tamamdır kaydettim
Mehmet Opc
14-12-2014, 00:07
Renaultlar 6.700 lerde kesiciye giriyor maşallah araciniz çok iyi gidiyo bende bi ara 1.2 clio kullaniyodum 1.2 segmentinde hiç bir araba yetişemiyodu bazi 1.6larla gidiyodum yani :D
Renaultlar 6.700 lerde kesiciye giriyor maşallah araciniz çok iyi gidiyo bende bi ara 1.2 clio kullaniyodum 1.2 segmentinde hiç bir araba yetişemiyodu bazi 1.6larla gidiyodum yani :D
doğru benimkisi biraz daha geç kesiyor 7000 in tam dibinde düşüyor kesiciye bende ilk gördüğümde şaşırdım araç orjinal 82 binde olmasa ve daha önceki sahipleri yaşlı olmasa bişey yapmışlar dicem ama herşeyi orjinaldi :D bende yay hava filtresi ve son susturucu değiştirdim sadece bakımlı clio lar herzaman gider.