Orijinalini görmek için tıklayınız : Acil yardim
kurtlukaya
11-12-2014, 02:31
Arkadaşlar 2012 model astra cosmo aldım , aracıma dün gece cila atarken tavandaki vernik atması gibi bir yer gözüme çarptı , bunu nasıl düzeltebilirim , gerçekten canım çok sıkıldı
http://i60.tinypic.com/73gv2w.jpg
Kuş pisliğinden kaynaklı bi hata sanırım. Çok derine işlememişse dikkatli bi şekilde zımpara ve polisaj ile kurtarılabilir. Derinse eğer yapabilecek bişey yok malesef.
kurtlukaya
11-12-2014, 10:24
evet buna benzer bi tane daha var kuş pisliğinden kaynaklıymış gibi , teşekkür ederim douu bey , bununla ilgili bana yardım olabileceğiniz bir konu var mı acaba , yani nasıl zımpara ve polisaj yapacağıma dair
Emre Ekrem
11-12-2014, 10:29
3000 grid deneyebilir siniz, umarım çok derine inmemiştir.
evet buna benzer bi tane daha var kuş pisliğinden kaynaklıymış gibi , teşekkür ederim douu bey , bununla ilgili bana yardım olabileceğiniz bir konu var mı acaba , yani nasıl zımpara ve polisaj yapacağıma dair
elimden gelen bişey olursa tabi ki. yüzeysel olarak kalmışsa 3000 grid zımpara ile çok fazla baskı yapmadan ve yüzeye su sıkarak hafif hafif zımpara yapabilirsiniz. Fotodan benim gördügüm kadarıyla zımpara veya polisajla düzeltilebilecek birşey yok gibi ama bulundugunuz şehirde kaliteli uygulama yapan bi yer bulabilirseniz oraya danışmanızı tavsiye ederim.
kurtlukaya
11-12-2014, 12:39
orasi flasli cekildigi icin o kadar kotu duruyor aslinda. disardan baktiginda belli olmuyor , burada meguairs vardi orasi isim degistirdi by cem oz oldu. sakaryadaki en profesyonel calisan yer oldugunu dusunuyorum , oraya goturecegim c tesi , aksam yeni bir foto daha koyacagim
ali emre
12-12-2014, 13:04
bana yakın olsaydınız ben hallederdim size önerim orda bu işi profosyonel yapan birilerinden yardım alın düzelteyım derken daha beter olmasın 2500 ve 3000 zımpara ve 3d speed ince pastayı yün keçe ile uygulayın ve ardından pasta süngeri ile 3d speed uygulayın finisaj işlemi için yumuşak cila süngeri ile 3d hd poxy uygulayın
kurtlukaya
12-12-2014, 15:42
ali emre abicim , siz nerdesiniz acaba , buradaki arac bakim merkezine gidecegim , eger onlar yardimci olamazsa yaniniza da gelebilirim , cok canimi sıktı
ali emre
12-12-2014, 17:07
ben istanbuldayım maltepe küçükyalıda yakınsanız buyrun gelin beraber yapalım bu tür işlemler için ücret talep etmiyorum bu tür araçlar çok gelir bana genelde yüzde doksan ve yüz de yüz sonuç alırım bu kuş pisliğinin boyayı veya vernığı ne derece tahrip ettiğine bağlı geçenlerde audi a4 yaptım mükemmel sonuç aldım hatta araç sahibi kendisi yapmakta çok ısrar etti kendisi yaptı benim talımatlarım doğrultusunda bundan büyük keyif ve mutluluk duydu şaşırdım bu kadar çok sevindiğine sordum kendisine neden bu kadar çok sevindin diye kendim yaptım ondandır diye cevap verdi genelde bende uygulama yaptığım araç bittikten sonra karşısına geçer çayımı yudumlar yaptığım başarılı işten dolayı kendimle gurur duyarım o günden sonra detailing konsunda meraklı müşterilerimin araçlarını araç sahipleri ile beraber yapar olduk yani mutluluğu paylaşır olduk :) buyrun gelin beraber hep beraber paylasalım mutluluğu:)
kurtlukaya
12-12-2014, 22:57
ali abi çok teşekkür ederim , bi özel mesajlarına bakar mısın
3d malzemeleri başarılı gerçekten ama boyayı yaktıysa ne yapmayı düşünüyorsunuz Ali abi ? Yüzeysel kuş pisliğini almak sıkıntı değil zaten de fotodaki biraz fazla zedelemiş gibi. sonuç alırsanız fotoları görmek isterim.
kurtlukaya
13-12-2014, 23:53
sakaryada ki araç bakım yerine gideceğim onlar yapamazlarsa ali abinin mekanına sea car care e gideceğim , sonuçları burada paylaşırım douu :)
kurtlukaya
14-12-2014, 01:21
arkadaşlar bunlarda flaşsız çekimdeki hali
http://i57.tinypic.com/2qbzmmr.jpg
http://i59.tinypic.com/2q1us9i.jpg
http://i60.tinypic.com/29q1jz6.jpg
ali emre
15-12-2014, 10:49
eğer kus pisliği boyayı veya verniğiyakıp astara kadar indiyse botmaktan başka çare yok
ali emre
15-12-2014, 10:50
evet 3d malzemeleri gerçekten çok kalıtelı özelikle su bazlı boyalarda ve ceramıc vernıkli arçalarda mükemmel sonuçlar alıyorum 3d robın compound yakında çıktı çıkacak buradan detailing işi ile uğrasan arkadaslara duyrulur 3d robın compound 3d hd cut pastadan biraz daha kalın çizik alma mukavemeti biraz daha yüksek ve hızlı sonuc veriyor hiç unutmam bir gün audi Q7 gelmişti pasta cila boya koruma için 3d yoktu ozamanlar 3m 105 3m robın meguars 105 ve daha bir çok ürün denemiştik 3 kişi uğrsatık saatlerce ama bir tek bir çizik bile alamamıştık çok sert vernık tabakası var Q7 nin sonra 3d ile uyguladım aynı araca inanırmısınız 3d hd speed ile kolayca aldım çizikleri sonuca ben bile inanamadım bilirsiniz 3d hd speed çok ince çizik alıcı bir ürün pasta demeye bin şahit lazım neredeyse ama mükemmel sonuç verıyor
fotodan görebildiğim kadarı ile renk karbon siyah. tavan dahil genel olarak boya oldukça kalın. bence işin ehli birisinde zımpara uygulamayı dene