Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : m prof time 16:45 nasil bilirsinz

suk3b3
11-12-2014, 12:56
Bmw ci arkadaşlar illaki duymuştur .m prof time 16:45 diye facebook sayfası var. Genelde 5 kasa bmw leri yapip satıyorlar. Araçlar temiz görünüyor ama Ünal turan honda ları gibi pert toplaması mi acaba diye insan iskilleniyor
Genelde ayni tarz araçlar yapıyorlar ve tum ilanlarda cift vanos yazıyor.. m52 cift vanos olanlar da 150 hp olmasi hasebiyle çoğunu eliyorum.
Ne diyorsunuz bilen duyan seven sevmeyen bi yorum yaparsa sevinirim

Edit ; konu yanlis yere açıldı.

AZ_330i
16-11-2015, 23:20
Daha sattığı arabanın teknik verilerini bilmeyen, 150 hp lik aracı 2.0 170 hp olduğunu iddia eden bir al-satçı olarak bilirim

Dctrlprn
17-11-2015, 00:15
Galerileri var mı bilemem fakat bizim 3 mahalle aşağımızda ev garajları var içerde ve karşısındaki arsada hiç yoksa 6-7 tane sadece e39 var. Ben kendimi bildim bileli e39 alıyorlar satıyorlar. Ünal turan gibi pertten dönme alla pulla sat yapacaklarını sanmıyorum arabalar genel bakış itibarı ile düzgün duruyor. Araçlar genelde sonradan dönme m tampon vs olabilir kaportasında da ufak tefek oynamalar olabilir ama öyle pek pert aracı yalandan toplayıp satacak gibi değiller çünkü ne zaman geçsem önlerinden ya arabaya pasta yapıyolar ya temizliyolar yıllardır kendimi bildim bileli e39 la uğraşırlar.