Orijinalini görmek için tıklayınız : e46 Cabrio Tente açılması yarıda kalma problemi
mertcans
14-12-2014, 17:27
Merhaba arkadaşlar herkese iyi forumlar . Bugun yolda düşük hızda giderken tenteyi açmak istediğimde yarıda kesildi ve kenara çektim . açıp kapamaya çalıştım tekrardan yine çalışıyor ama sanki modu atlamış gibi bir problem yaratıyor yani tam açılmıyor tam kapanmıyor aralıklar kalıyor . arkadaki kapak sanki modları karışmış gibi . Bu konuda bilgisi olan var mı ? tavsiyelerinizi bekliyorum
Normalde yolda giderkn kesmesi lazim zaten neden durmadan actiniz ki saglikli degil parasut etkisi yaptigindan disliler kasiliyo.ama nlamadigim olay arac nasi mudahale etmedi kesmedi elektrigi.gecms olsun
mertcans
14-12-2014, 17:47
valla sanırım elektriği kesti zaten ama yarıda bıraktı işte açılır vaziyette sonra da kenara çektim açıp kapamaya çalıştım ancak yarım kalıyor şimdi te kapanmadı tam olarak .
mertcans
14-12-2014, 17:48
arka kapak açılıyor tente yarıya geliyor arka bagajın içine girmiyor o modda takılıyor böyle dişli sesi gibi bi ses geliyor tak diye
Belli bir zaman takılı kalabiliyor sonra dan düzeliyor daha önce başıma gelmişti çok acil durumdaysa manuel olarak kapatın
mertcans
14-12-2014, 18:19
manuel olarak nasıl kapanacağını bilmiyorum , nasıl oluyor ?
Dikiz aynasının üstünde ışıkların orda ufak bir kapak var onu çıkartın bagajta anahtrı vardır onunla cevirin kapanır
mertcans
14-12-2014, 18:23
anladım hocam ancak sanırım benim araçta o anahtardan yok baktım da