Orijinalini görmek için tıklayınız : İŞ yerİmİn İlk tv reklami '' lÜksÜmÜz yok''
commando06
15-12-2014, 11:11
çalıştığım kurum ilk defa tv reklamı verdi tüm çalışan arkadaşlarımızın tüğleri diken diken oldu
hatta gözleri dolanlar...
http://www.youtube.com/watch?v=mhEBKoiscm0
evet bu reklam gerçekten güzel,tv de izleyince de dikkatimi çekmişti
Reklam çok başarılı olmuş...
1.5 sene Tüpraş içinde A bölgesinde inşaat işleri ile uğraştık, reklamda söylenilenler gerçekten içeride yaşanıyor.
Çalışan sistemin durma gibi bir lüksü yok, yapılacak, onarılacak ve ilave edilecek herşey sistem çalışırken yapılıyor, "oha bu işte olmaz" dediğiniz şeyler yapmaya başlıyorsunuz, mühendislik sınırları zorlanıyor. Ama bir yandanda iş güvenliği asla elden bırakılmıyor.
Orda çalışanlar gerçekten bu sisteme gönül vermiş insanlar, büyük deprem zamanında özverili çalışmalari hala çevre halkının dilindedir...
commando06
15-12-2014, 11:25
evet eçk kuralları herşeyden önemli iş güvenliği yoksa işte yok ve durmakta yok
Bugun bızım burası gotü kalın kaynıyor,***** acılıs var bırazdan.
Bu reklamda kı sozler cok manıdar,tayyöre dırek mesajdır. ***** gezı parkı dalgasına kestı cezayı Tupras ve yan kuruluslarına. Gercı cezanın aslı cok daha farklı bır alınganlık ve rant kaygısı. Buradan yazamıyorum.
Rahmı beyin soyloedıklerı dogrultuda bu reklam metnı hazırlandı...
Neyse,ış uzun,hatırladıkca nefret edıyorum bu ınsanlardan...
Allah sonumuzu hayır etsın.
Gelen varsa protokol 2. sıradayım....
commando06
15-12-2014, 11:59
bizim üniteden bi arkadasımız orda
kırıkkale rafinerisinden
ben ameliyat oldum raporluyum yoksa RUP açılısına gelmeyı cok ıstıyordum
Ozgu_Akcan
15-12-2014, 12:01
gayet basarılı olmuş tebrıkler
seslendiren nejat işler sanırım. güzel reklam.
Hic denk gelmedim guzel reklam olmus
güzel reklammış. Slogan çok hoşuma gitti güzel bir reklam kampanyası sanırım. Detay alabileceiğimiz kaynak var mıdır stratejik anlamda?
Ben de bir koç gurbu çalışanı olarak bu ve diğer birçok reklamı cidden nokta atışı olmuş durumda. Diğerlerini de izlemenizi tavsiye ederim. İçinde bulunulan ve yaşanan bunca olumsuzluğa rağmen duruşlarında hiçbir değişiklik yok, gerçekten çok lüksü olduğu halde yokmuş gibi davranmaları fedakarlıklarının en büyük göstergesi.
commando06
15-12-2014, 17:34
güzel reklammış. Slogan çok hoşuma gitti güzel bir reklam kampanyası sanırım. Detay alabileceiğimiz kaynak var mıdır stratejik anlamda?
rafinericilik akaryakıt hampetrol ve diğer petrokimya konularında yardımcı olmaya çalışırım bildiklerim dahilinde
reklam güzel gurur okşuyor, emekler çok belli ki. ama insanın he yav he diyesi geliyor. zamanla görürüz.
sanırım bu ikinci reklam halka arz edilirken de bir reklamlari vardi daha kisaydi ama oda guzeldi.Kesinlikle cok manidar olmus bu
bora1311
15-12-2014, 18:57
başarılı bir reklam...
Reklam başarılıda abicim başlık beni çok tribe soktu "i" ve "ü" harfleri neden büyük yazdınız özel bir sebebi varmı
commando06
15-12-2014, 20:35
Reklam başarılıda abicim başlık beni çok tribe soktu "i" ve "ü" harfleri neden büyük yazdınız özel bir sebebi varmı
otomatik düzeltilmiş
ben sadece büyük harflerle yazmıştım yani bazı harfleri büyük yada bazılarını küçük yazmamıştım
rahatsızlık verdiğim için özür dilerim
Bugun bızım burası gotü kalın kaynıyor,***** acılıs var bırazdan.
Bu reklamda kı sozler cok manıdar,tayyöre dırek mesajdır. ***** gezı parkı dalgasına kestı cezayı Tupras ve yan kuruluslarına. Gercı cezanın aslı cok daha farklı bır alınganlık ve rant kaygısı. Buradan yazamıyorum.
Rahmı beyin soyloedıklerı dogrultuda bu reklam metnı hazırlandı...
Neyse,ış uzun,hatırladıkca nefret edıyorum bu ınsanlardan...
Allah sonumuzu hayır etsın.
Gelen varsa protokol 2. sıradayım....
Ben de geldim. Seslendim hatta sana "Erol Evgin...Erol Evgin!!" diye dönüp bakmadın ama hayret... Demek ki Erol Evgin'in de arkasından "Murat Engin...Murat Engin!!" diye bağırsak o da bakmayacak.
Bunlar garip şeyler işte...
eraslanb
15-12-2014, 21:09
Ben de geldim. Seslendim hatta sana "Erol Evgin...Erol Evgin!!" diye dönüp bakmadın ama hayret... Demek ki Erol Evgin'in de arkasından "Murat Engin...Murat Engin!!" diye bağırsak o da bakmayacak.
Bunlar garip şeyler işte...
senenin son 15 günü gelip 2 espri yapıp gönül almaca yok tünay abi küsüz :)
EserBodrum
15-12-2014, 21:31
İnceden çok güzel ayarı çekmiş
''Olmasa olur deme lüksümüz yok''
coastguard
15-12-2014, 21:33
Şu özveriyi sapanca içinde gösterseler güzel olacak, bir an önce kursunlar arıtma tesisini , çünkü bizimde sapancayı kaybetme lüksümüz yok