Orijinalini görmek için tıklayınız : ÇALINTI VW Polo 34 GE 8824
Arkadaşlar yakın bir arkadaşımın 34 GE 8824 plakalı füme renk 2010 VW Polo aracı istanbul altunizade'den çalınmıştır. Bir rivayete göre Kurtköy taraflarında görülmüştür. Üstünde plaka olup olmadığından emin değiliz
Füme renk içi döşemeleri bej rengi düz vites 1.6 tdi, açık tonlarda cam filmi vardı
Gören eden olursa irtibata geçerse seviniriz
0532 224 98 08 - Engin
TEMSİLİ FOTOĞRAF
http://cdn.tccdn.com/assets/images/offer/large/114/55/eurocardan-2013-volkswagen-polo-1-4-comfortline-18-bin-kmde-1145568-c7074c17.jpg
burak_2885
15-12-2014, 16:29
Geçmiş olsun umarım bulunur hemen :/
slowmotion
15-12-2014, 18:38
Kardesim insallah bulunur, gecmis olsun. Araci ayiracak belirgin bir ozellik varmi bunu yazarsaniz daha kolay olur
geçmiş olsun aracı standarttan ayırıcak bi ayrıntı vuruk çizik vs bişey yokmudur
Camlarda sticker vs var mı okul stickeri falan ? Kurtköyde taksi durağnda tanıdığım var aracin bilgilerini gondericem.
Edit: kozyatağı-hal durağına da söyleceğim. Ama muhtemelen sahte plaka koymuşlardır.
Kurtköy yenişehirde eğitimdeyim. Denk gelirsem diye numarayı kaydettim.
Emre Ekrem
15-12-2014, 21:02
Çok geçmiş olsun, umarım tez vakitte bulunur.
ben daha çok aracın nasıl çalındığını merak ettim... anahtarımı aşırmışlar acaba?
ben daha çok aracın nasıl çalındığını merak ettim... anahtarımı aşırmışlar acaba?
Oncelikle gecmis olsun ama bende polo nun nasil calindigini merak ettim.
Oncelikle gecmis olsun ama bende polo nun nasil calindigini merak ettim.
Anahtarsız çalınmaz muhtemelen evden hırsızlık sonucu olmuştur.
Eve girerek anahtarları çalındı,bu arada araç otomatik vitestir Görenler duyanlar Emre Arkadaşımın yazdığı numaradan irtibata geçerse sevinirim,Aracın bulunmasında emeği geçen Arkadaşlara ödül verilecektir,şimdiden teşekkür ederim...
GeÇmİŞ olsun en kisa zamanda bulunmasi dİleĞİyle bİrde yedİemİn otoparklarini arayin polİs bulsa bİle haber vermİyor otopark Çekİp birakiyorlar 3 ay sonrada ararlar araÇ burda dİye her yerİ arayin sadece polİse birakmayin İŞİnİzİ dİdİk dİdİk edİn benden sÖylemesİ
güncellllllll araç küçük yalıda görülmüş plakaları üstündeymiş