Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara krom kırmızı kaplama
Bahara doğru aracımı ya boyatıcam yada krom kırmızı kaplatıcam. Ankara da bu konuda deneyimli, kaliteli malzemesi olan,işinin arkasında duran, uygun fiyatlı yer bilen duyan gören yardımcı olabilir mi?
ghibli06
15-12-2014, 18:47
GMG garaj Mustafa... fiyatını bilemem uygun mu değil mi ama en az 20 araç kaplattım ben ve çevremdekiler dahil, istediğin kaplamayı o yapar...
gmg garj bu konuda tek dır bencede
blumenberg
15-12-2014, 19:24
arkadaşımınızın yeri var ümitköy'de evr car wrapping, çok güzel işçilikleri var. gerekli özveriyi gösterirler, uygun da yapar.
bülent abinin de dediği gibi gmg garage da bu işin ehli, fiyat olarak biraz yüksektir ama hakkını verir. kime sorsanız gmg yi söyler zaten.
gidip kendi gözlerinizle görmeniz, fiyat alıp karar vermeniz, sizin için daha iyi olacaktır.
Param olsa kesin gmg zaten arkadaşlar. Ben daha uygun bir yer bulmak zorundayım
arkadaşım kaplattı 13bin tl, bence tekrar düşünün :)
HellRot06
15-12-2014, 21:28
arkadaşım kaplattı 13bin tl, bence tekrar düşünün :)
Ne kaplattı abi ? Mercedes Sprinter felan mı ? :D :D :D
13 bin mi. Bende merak ettim nereye ne kaplattı?
Gmg garaja kaplatti, bmw 4. Su anda mobilim, pc karsisina gecince fotosunu atarim.
HellRot06
16-12-2014, 11:16
Gmg garaja kaplatti, bmw 4. Su anda mobilim, pc karsisina gecince fotosunu atarim.
Mat Krom Kırmızı olansa biliyorum. Normalde 8 bin diye biliyordum ben ama demekki değişken noktaları var.
Kaplatmadan önce haber verirseniz Gmgden indirim almaya çalışırım.
Gmg beni her türlü aşar diye düşünüyorum. Alternatif arıyacam artık
Aynı malzeme daha uygun bır fıyat ıcın yardımcı olabılırım ıstersenız
Colossus
18-12-2014, 08:08
ümitköydeki evr mi tam hatırlamıyorum ismini kapladıgı bir kaç aracı gördüm işçilikkleri çok iyi
Krom kırmızı için yardımcı olabilirim, elimde malzemede mevcut.
Boom garage işlerini beğeniyorum. Yalnız fiyatı yüksek diye duydum :)
Boom garage işlerini beğeniyorum. Yalnız fiyatı yüksek diye duydum :)
Borga hocam, orjinal krom renkler için fiyat yüksek.
Bunun başlıca nedeni ürünün kalın olması ve işçilik süresinin uzun olması. Eğer normal krom isteyip üzerine diğer firmaların yaptığı gibi transparan folyo isterseniz işçilik ve maliyet azalır, fakat kullanıma bağlı olarak transparanın yenilenmesi gerekir.
Karar sizin.. Diğer renk ve çeşitlerde yine yardımcı olurum..
13 bin kaplama iyiymiş cidden
Mat Krom Kırmızı olansa biliyorum. Normalde 8 bin diye biliyordum ben ama demekki değişken noktaları var.
evet mat krom kırmızı olan 4, arkadaşım bana 13 dedi. Bunun içinde jant boyaması,difüzör, egsoz vs. de var.
EVR-BOOM-FOLIOPLUS-GMG listeye aldım başka önerisi olan varmı? 15 güne gezip kesinleştiricem. Krom kırmızı düşünüyorum
burakgunay
13-02-2015, 13:26
bilmyiorum garaj vs anlamam ama, krom kırmızı bi e92 görüyorum çukurambar tarafında. Hiç hoş değil bence. Krom kırmızı çok ucuz duruyor. Pek tavsiye etmem.
O paraya kan kırmızı alev alev boyayın derim.
HellRot06
13-02-2015, 13:39
bilmyiorum garaj vs anlamam ama, krom kırmızı bi e92 görüyorum çukurambar tarafında. Hiç hoş değil bence. Krom kırmızı çok ucuz duruyor. Pek tavsiye etmem.
O paraya kan kırmızı alev alev boyayın derim.
Kırmızı olsun gerisinin bir önemi yok bence :D