Orijinalini görmek için tıklayınız : B16a2 swap crx motorumuzu işlettik çok şükür.
çok şükür sorunsuz sıkıntısız ruhsatımızı aldık ..
http://i.hizliresim.com/W6VJ5P.jpg (http://hizliresim.com/W6VJ5P)
16 FR 549
16-12-2014, 00:00
iyi günlerde gazla Gürsel Amca :)
eywallah koray-güray kardeşlerim
MURAT_HLX
16-12-2014, 00:16
Gürsel abim hayırlı olsun :)
sagolasın muratım çok şükür
emredağla
16-12-2014, 00:20
Hayırlı uğurlu olsun gürsel abi 1.4 efe b16 yada b18 işletme şansımız var mı :D
Hayırlı olsun Gürsel Ağa
Vodafone tarifesi uyguladılar mı :D
Hayırlı uğurlu olsun gürsel abi 1.4 efe b16 yada b18 işletme şansımız var mı :D
öncelikle sagolasın kardeşim yüzde 30 hacimi kurtarırsın ama yüzde 30 hp yi kurtaramassın ? çünkü şuanda güncel kanunda hem hacim hem hp artışı yüzde 30 u geçemez diyor
Hayırlı olsun Gürsel Ağa
Vodafone tarifesi uyguladılar mı :D
eywallah apocan sagolasın
yok seda sayanın gençlik halini sordular :D
@emredalga motor gücünü olduğundan düşük gösterebilirsen yaparsın. Yasallığı tartışılabilir, o ayrı konu.
unutmuşum, Hayırlı olsun abi :D
emredağla
16-12-2014, 01:20
O zaman her zamanki gibi işletmeden devam yapacak bişey kalmıyor :(
Tayfun.O
16-12-2014, 01:26
öncelikle sagolasın kardeşim yüzde 30 hacimi kurtarırsın ama yüzde 30 hp yi kurtaramassın ? çünkü şuanda güncel kanunda hem hacim hem hp artışı yüzde 30 u geçemez diyor
Hayırlı olsun abi.
Bi sorum olucak, Misal aracın üstünde 100 hplik motor var bunu önce 130 hplik motor swapladık ruhsatını aldık daha sonra 160 hplik swaplasak ruhsat alabilirmiyiz kademe kademe yani
O zaman her zamanki gibi işletmeden devam yapacak bişey kalmıyor :(
valla o sana kalmış ben antin kuntin işleri sevmedigimden bana ters ,biz devlet memuru adamız korkarız öle kanunsuz işlerden tabiki herkesin tarzı farklı sen öle diyosan yapacak bişeyyok ,hayırlısı diyelim
Hayırlı olsun abi.
Bi sorum olucak, Misal aracın üstünde 100 hplik motor var bunu önce 130 hplik motor swapladık ruhsatını aldık daha sonra 160 hplik swaplasak ruhsat alabilirmiyiz kademe kademe yani
sagolasın kardeşim
evet aynen öyle yapabilirsin bu soruyu bende sordum ilgili merilere onay verdiler bu şekilde kanuni olarak yapabilirsin
diğerine işletcektın abı hani :D
tayreep_john
16-12-2014, 02:48
Takdir ediorum seni Gürsel amca yarın geliorum lokale islatiyoruz :)
HondatugraL
16-12-2014, 02:51
gezdirirsin artık :D
Mikrop_Ali
16-12-2014, 02:53
hadi hayırlı olsun abi güle güle bin
Azmine hayranım Gürsel aga hayırlı uğurlu olsun killer crx
Patisever
16-12-2014, 08:54
O zaman k20 yi k24 e cewirmek kolay olur gerçe yüzde kaç hesaplamak lazım hp olarak 24daha az standartda hayırlı olsun bu arada
hadi hayırlı olsun abi
huzur spec :D
Hayırlı uğurlu olsun sorunsuz gazlamalar
O zaman k20 yi k24 e cewirmek kolay olur gerçe yüzde kaç hesaplamak lazım hp olarak 24daha az standartda �� hayırlı olsun bu arada
hp olayını proje cızdırırken ayarlıyolar dıye hatırlıyorum ama genede arastırmakta fayda var :D
gerçekten böyle konuları görmek güzel vallahi billahi. yapalım ne olursa olsun binelim muayneden kaçalım polisten korkalım yok. Kafa rahat.
Allah kazasız belasız cezasız keyifle binmeyi nasip etsin inşallah...
hp olayını proje cızdırırken ayarlıyolar dıye hatırlıyorum ama genede arastırmakta fayda var :D
Aynen öyle Gürsel amcanın fotoğraflara bakarsan görürsün zaten :D
Colossus
16-12-2014, 12:43
gnelde çogu kişi işletmez örnek bir davranış olmuş =)
ben biraz detaycıyımdır ,herkese tek tek teşekkür ederim allah herkese nasip etsin inşallah
Tholl-ga
16-12-2014, 13:28
tır garajında problem olmaz artık
Emre Ekrem
16-12-2014, 13:33
Hadi hayırlısı olsun, kazasız belasız.
tır garajında problem olmaz artık
ahushhaaa bitirdin beni laa :D gel ben sana daha neler anlatçam :D
skyserhat
16-12-2014, 14:28
gözünüz aydın hayırlısıyla bitmiş güle güle kullanın
gözünüz aydın hayırlısıyla bitmiş güle güle kullanın
eywallah çok uğraştım ama değdi ..
Hp artırımı da en fazla orjınalı uzerınden %30 olarak mı artırılıyor yanı yasal olarak ? Yani yazılımla ciddi güçler elde edildiğinde durum illegale mi dönüşmüş oluyor ?
Commander696
16-12-2014, 15:14
Hayırlı uğurlu olsun.Ne kadara mal oldu acaba
Hp artırımı da en fazla orjınalı uzerınden %30 olarak mı artırılıyor yanı yasal olarak ? Yani yazılımla ciddi güçler elde edildiğinde durum illegale mi dönüşmüş oluyor ?
aynenn ama sonradan yapacagın güç artırımını kalkıp daynoya sokup ölçecek halleri yoktur ??
Hayırlı uğurlu olsun.Ne kadara mal oldu acaba
eywallahh ,yaklaşık 1000 lira gibi bişey
emrestone
28-04-2015, 14:11
kolay gelsin d14a1 motor lu ef aracıma d16a7 taktık ama bı kaç yere sordum işletemezsın dedıler 90hp 119 hp 1.4 1.6 sorun olurmu yardımcı olurmusun dostum?
HondatugraL
28-04-2015, 14:16
Abi itin uğursuzun olduğu bu ülkede ruhsatı böyle fotolayıp koymasan iyidi. Yakında başka arabada falan görürsün yeminle aynı şasi noyu :D
President
29-04-2015, 13:01
Güncel prosedürler, maliyetler ve süreçler ile ilgili bilgi verebilirseniz çok faydalı olur.
Hayırlı olsun güle güle kullanın.
mertcans
29-04-2015, 17:43
hayırlı olsun zor bi işlemi başarmışsınız
bymurat___61
29-04-2015, 18:27
İşletmeden devam etsek. Yani ben hıc bır polis cevirmesınde ben daha hıc bır polisin kaputu actırdıgına ssait olmadım. ama dıyelım yaklandık actılar kaputu caktılar swap oldugunu o zaman yasal yaptırımı cok cok mu agır kı.
kanundakı saçmalıga bak gecen EG swap gordum H22 vardı ustunde . YAnı nıye sureklı kurcalanır kı bu kanun anlamıyorum.
zaten hukumete fitim 25 yaşlık mevzuyu 40 kusur sen eler cıkmasından.