PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tivibu

Tunacan
16-12-2014, 20:22
10 yıldır digiturk kullanıyorum. Geçen aylarda kayıt yapan receiver hediye ettiler. Ancak o da arızalı çıktı. Kanal değiştirmek ızdırap oluyor. Müşteri hizmetleride bu kutuyu değiştirmek için 50tl servis bedeli istiyor. Taahütüm yok, bu sebeplede bu digitürkten kurtulmak istiyorum. Çevremdekiler tivibu yu önerdi.
Tivibu yu kullanan, öneren var mıdır acaba? Bağlantı neler gerekiyor?

Ozan.E
16-12-2014, 20:26
Fiber internetle beraber tivibuya geçmiştik, öğrenci evi pek kullanmıyoruz ama internetten izliyoruz çoğunlukla. Geriye 1 saat sarıp izleyebiliyoruz internetten, seç izle vs hiç denemedik

melihyilmaz
16-12-2014, 20:35
Arkadisimda var son donemde ciddi gelisti tvbu goruntu kalitesi cok iyi donma vs problemide yok. Internetten izliyosunuz ama baska bir aparata gerek varmi bilmiyorum. Tvbu kutusu nu size veriyorlar zaten. Dsmart oneririm bem national kanallrida acildi artik.

Ozgu_Akcan
16-12-2014, 20:39
bende baya bı arastırdım ve uye oldum gecen hafta sözleşme yaptım belgesel kanallarının oldugu pakete uye oldum 14.90 TL 24 ay boyunca eger ful paket ıstersenız (belgesel sınema bısı daha vardı sanırım) oda 22 tl gıbı bı fıyata gelıyo

sözlesme yaptım sızı arıcaklar dedıler ne arayan varr ne sorann

dıgıturk dsmart tvbu 3 u arasında en uygunu TİVİBU ozellıklerıde baya fazla diğerlerıne gore

EgemeN.
16-12-2014, 20:41
Yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum çok memnunum.Şu zamana kadar herhangi bir sorun yaşamadım.
Modemden Tivibu'ya hat çekiliyor başka bir şeye gerek yok.Hd kanal sayısıda iyice artmaya başladı.Adil kullanım kotasına bir etkisi yok.Bence en büyük problem,herhangi bir şekilde internetinizde sıkıntı olduğunda Tv'den mahrum kalmanız yani nette sık sık problem yaşayanlara pek tavsiye etmem.

İlgilenenlere not:2015-2016 sezonundan 2017-2018 sezon sonuna kadar Şampiyonlar ligi ve Uefa Avrupa ligi Tivibu'daymış

Tunacan
16-12-2014, 20:42
Yani tivibu açıkken hep internet açık mı olmalı? Ben kullanmadığım zamanlarda wi-fi kapatıyordum.

Ozgu_Akcan
16-12-2014, 20:43
bu arada bıldıgım kadarıyla telefon kablosu olması yetıyo

EgemeN.
16-12-2014, 21:23
Yani tivibu açıkken hep internet açık mı olmalı? Ben kullanmadığım zamanlarda wi-fi kapatıyordum.

Modem sürekli açık olmalı doğrudur.

Tunacan
16-12-2014, 21:30
Modem işi bozdu.
Wi-fi nin sağlığa etkisi yüzünden sadece işim olduğunda açıyordum..

meLaNchoLic
16-12-2014, 22:01
superonline fiber kullanıyorum 2 gün oldu ipTV bağlattım fiber üstünden.. görüntü kalitesi çok güzel.. yayınları 12 saat geriye sarıp izleyebiliyorum. 50 saat kayıt yapabiliyorum.. hiç donma vs yaşamıyorum. görüntü kaliteside çok güzel.. TurkcellTV adı altında geçiyor. en düşük paketten kullanıyorum.. 50Mbit 150GB AKK'lı limitsiz fiber+TurkcellTV(ipTV) için 74 TL taahhüt yaptım 24 ay.. 29TL taksitlede samsung laptop aldım.. yıllardırda kullanırım s.o fiber gayette memnunum :)

Tunacan
08-01-2015, 08:54
Evet beyler bugün itibariyle digi yi patates ettim.

Şimdi kaliteli bir yayın teklifi alabilirim :)

Berkan
08-01-2015, 08:59
10 un mesajda olduğunun aynısı bizde bağlattık benim cok hosuma gitti ocaktada ligtv gelecekmiş. tercih senin ama modemi kapamak kısmı varsa cok bir secenek kalmıyor zaten . bide nekadar care olur saglıga oda muallakta, ona gelene kadar bir kamyon sey var etrafta .

Tunacan
08-01-2015, 09:20
Orası öyle tabiki, ne önlem alabilirsen işte. Bu da bir seçenekti. En azından TV izleyeceğin zaman modemi açarsın, olur biter aslında.
Radyasyondan korunmak için bir yerden başlamak gerekiyor.. En basiti de burnunun dibindeki modem.

TurkcellTV yi araştırıyorum.

Eworen
08-01-2015, 09:41
Tivibu bende çıktığından beri var yakın zamanda en full paketiydi arka odada izliyorduk şimdi std paketi atıl bi şekilde duruyor
Önerim asla ve asla alınmaması.
Zaten bu tarz sistemleri sadece ulusal veya bazı yabancı kanalları izlemek için sakın almayın bedavaya uydu var zaten hem daha çok kanalla beraber
Film izlemek yayını kaydetmek internetten bişey izlemek gibi interaktif özelliklerini kullanmak için alın

Şu ana kadar nerdeyse hepsini aynı anda denedim
Digiturk IQ Plus tan daha iyisi henüz yok kısa vadede olabileceğine ihtimal bile vermiyorum..
Pahalı mı evet ama kendi iyi yayınları haricinde internete bağlanarak tüm yerli yabancı dizileri vede yerli yabancı 100 lerce filmi izleyebilirsiniz.

mirafiori
08-01-2015, 09:58
Az önce dsmarta başvurdum 10 tl başlangıç paketi 9 tl otomatik ödeme ile :) hali hazırda evde uydum var yetiyorda, sırf discovery için aldım diyebilirim :) diğer paketleri size belki hitap edebilir inceleyin derim.

Vlkn-fb
08-01-2015, 10:08
D-smart al hem sınırsız internet hemde tv 59 tl idi en son arkadaşım kullanıyor ve son derece memnun

Dongul
08-01-2015, 10:23
ben evimde turkcell tvplus kullanıyorum 12 saat her kanalı geri alabilirsun film dizi seç izle hepsi var internet ile birlikde 64.90 ödüyorum (süperonline fiber internet birçok hd kanal var) tavsiye ederim

individual
08-01-2015, 11:01
TiviBu internetten izliyorsunuz.Üye olmak istediğinizde internet alt yapınızı kontrol ediyorlardı son.Çok iyi değilse geri dönüş yapmıyorlardı.

Şuan en favori platform bence Dsmart oldu.Dsmart'da HD bütün ulusal kanallar var.

discovery channel ve national geographic'de kanal listesine katıldı.

Ben çok memnunum.

EREN34
08-01-2015, 11:10
Tivibu hizmetini kullanmadım, yorum yapmam yersiz olur. Ancak,

Telekom'a yakayı kaptırmaktansa TV arkasına çatal takar izlerim daha iyi. Benim deyimimle tam "Yamyam firma"

Bu arada Gidturk 50 TL'yi muhtemel servis bedeli olarak istiyordur. Servise gidip kendiniz alıp takmak istediğinizi söyleyin. Baktınız telefonda çözülmüyor, alın cihazı direk servise gidip ordan çözün derim.

MDeniz
08-01-2015, 11:23
açtırmak değilde iptal etmek tam ızdırap 80 defa arıyorlar lanet olasıcalar

Tunacan
08-01-2015, 12:12
Hiçbirini bağlatmamak gerekli aslında...

ahmet3425
08-01-2015, 12:31
Dsmart sakin almayin bir kere bulastim kurtulamiyorum. Kurtulamassin!

Alma sebebim sampiyonlar ligi maclariydo oda gitti.

halitilker
08-01-2015, 12:38
D-smartı kapattırdım ilk alırken cihaz size kalıyor dediler. bende o rahatlıkla cihazı kaldırdım koydum kenara sonrasında 350 TL cihaz parası çıkardılar faturayı iptal ettirene kadar canım çıktı ama sonunda ettirdim. sonrasında digiturke üye oldum, hem yayından hem saçma sapan faturalandırmalarından isyan ettim sırf salon kanallarında güzel filmler oluyor diye salon üyeliğini açtırdım ondada doğru düzgün yeni film gelmemeye başladı ama şu taahhüt bitsin tivibuyu bende düşünücem

Osman Bahadır
08-01-2015, 12:42
TTnet'in eski internet+tivibu+telefon 3'lü fırsat kampanyasından ücretsiz kullanmıştım 2 sene sadece internet parasına. Çok da işim olmaz televizyonla, bana yetiyordu. Ama bi TV değil. Eğer uydudaki her kanalı isterim, takılma, donma, bağlantı sorunu asla kabul etmem, TV benim en büyük zevkim diyorsanız biraz yetersiz kalabilir. Tabi geliştirmedilerse son bir senede...

Not: Hiç digitürk, d-smart vs aboneliğim olmadı. Olmasını da istemem. Daha abone olmadan sms'lerinden, aramalarından kurtulamıyorum. Bir de elimizi versek kolumuzu da kaparlar. Onlardansa Tivibu'yu tercih ederim.
Kıyaslamayı uydu ile yaptım.

R.I.P
08-01-2015, 13:15
sitede ortak kullandığımız ttnet fiber internet var. sık sık dns bağlantısı hatası alıyorum. bireysel abonelik yapmak istiyorum ama fiber internette böyle bir sorun olduğunu düşündüğüm için tereddütlüyüm

Anecdote
08-01-2015, 14:50
4 senedir digiturk kullaniyorum . Belgesel ve muzik paketleri ile 22 tl oduyorum . Gecen hafta ilk kez paket eklemek icin , kampanya bilgilendirmesi icin degilde guncelleme icin arayip randevu verdiler sasirdim :D . Guncelleme sonrasinda internet kablosunu cihaza taktilar tv su anda smart tv oldu . Diledigin zaman , youtube , face , twitter , inanilmaz kalitede turkce dublajli sinema filmleri her kategoride eklendi . 22 TL civarina daha iyi hizmet alabilecegimi dusunmuyorum .
Not : 20mb 150 akk Turkcell Superonline Fiber kullaniyorum

ErkanCanS
08-01-2015, 16:57
İnternette problem olmadığı sürece tivibu canavar gibi çalışır, donma kasma vs olmaz.Son 1.5 senedir kullanıyorum ttnetten ne kadar nefret ediyorsam tivibudan bir o kadar memnunum.

halitilker
09-01-2015, 09:15
4 senedir digiturk kullaniyorum . Belgesel ve muzik paketleri ile 22 tl oduyorum . Gecen hafta ilk kez paket eklemek icin , kampanya bilgilendirmesi icin degilde guncelleme icin arayip randevu verdiler sasirdim :D . Guncelleme sonrasinda internet kablosunu cihaza taktilar tv su anda smart tv oldu . Diledigin zaman , youtube , face , twitter , inanilmaz kalitede turkce dublajli sinema filmleri her kategoride eklendi . 22 TL civarina daha iyi hizmet alabilecegimi dusunmuyorum .
Not : 20mb 150 akk Turkcell Superonline Fiber kullaniyorum

valla 22 liraya digiturkun bu hizmetlerinden faydalanıp sömürebilen tek adamsın gibi kardeşim :)

gan
09-01-2015, 09:40
İnternet kampanyasından dolayı bedava olarak izlemeye başlamıştım 1.5 sene önce.

Şimdi kampanya bitti sadece belgesel kanalları için tutuyorum. Arada kimi programların, dizilerin tekrarları için iyi oluyor.

Normalde uydu kullanıyorum ulusal kanallar için.
2 sene önce ne kadar kötüyse tivibu şu an bi o kadar iyi. Menüleri hızlandı baya ama digitürk kadar stabil değil. Nadir de olsa menü kitlenebiliyor vs. Yayın kesilme problemi yok. Evet belki devamlı internete ihtiyaç duyuyor ama kotadan yemiyor.

Ulusal kanal için almaya değmez bana göre. Çoğu içerik ücretli. Tüm paketleri alıncada digitürk fiyatını geçiyordur. O zaman digitürk tercih edilir bana göre.