Orijinalini görmek için tıklayınız : Denemesiz hayat hayatsiz deneme
Aracim typer feh kpro
Alayina isyan diyorum yakarim bu gezegeni :D
Speclerimde iddaliyim ucan kusla bile denerim
Varsa arabasina guvenen gelsin
Rs mares delikli polo cart curt ne varsa ben okeyim :D
Saygi ve sevgilerimle
meLaNchoLic
17-12-2014, 13:44
çekirdeğimi alıp geliyorum bu konu uzar :D rezerve :D
:icon_tup: Guzel tuttum :)
Ooo kucuk enişteden atar geldi , alırım bir dal :)
istanbulda havalar nasil?atar buyukk umarim zevkli denemeler olur bizde keyifli izleriz :)
MertSerhanÖ.
17-12-2014, 14:11
Deneme talebi yapman ve aracına güvenmen çok güzel fakat atar üslubun yanlış.delikli nane mares falan olmamış.düşman kazanmak yerine dost kazanmayı deneyebilirsin bence ilk olarak araç denemeden önce.Kazasız belasız denemeler.
Day Walker
17-12-2014, 14:12
konu hit olur :)
Tholl-ga
17-12-2014, 14:15
Deneme talebi yapman ve aracına güvenmen çok güzel fakat atar üslubun yanlış.delikli nane mares falan olmamış.düşman kazanmak yerine dost kazanmayı deneyebilirsin bence ilk olarak araç denemeden önce.Kazasız belasız denemeler.
katılıyorum ...
Hit olmasi icin yazildi zaten yazilar :)
Biraz mizahsal bir yaklasim gayet normal
Bayrampaşalı
17-12-2014, 14:20
yasinim karşıdamı olucaksınız gene
Absyrtos
17-12-2014, 14:21
Çekişmeli deneme olacak galiba :)
Dost dusman degil mizah anlayisi diyelim saka muhabbet anlaminda o uslubla yazdim lutfen kimse kendi kendine dusman belirlemesin.
yasinim karşıdamı olucaksınız gene
Aynen Mesut abi karsidayiz
Bence gayet hoş olmuş arkadaş öyle atarlı filan değil mizahen güzel yazmış sizde bulun bi yakıştırma zamanında atalarımız ozanlarımız güzel güzel atışmışlar kanımızda var.
orhan_guney
17-12-2014, 14:59
Ammar yanıyorsun gine yakışır devam :)
Yasini yakınen tanırım 2 3 senedir, yazıyı ilk okuyunca verdiğiniz tepki normal bencede ama öyle bir adam değildir...
O zaman konu gerilmeden: Yasin tayyarıyla denemek istiyor yazalım gönüller bir olsun..:)
kelalper
17-12-2014, 15:07
Tutmayın Yasinimi :D
ya onu bunu bırakında deneme için neden kimseler cıkmıyor :) ne oldu bu rolling piyasasına :)
Hit olmasi icin yazildi zaten yazilar :)
Biraz mizahsal bir yaklasim gayet normal
Ammar yanıyorsun gine yakışır devam :)
Yasini yakınen tanırım 2 3 senedir, yazıyı ilk okuyunca verdiğiniz tepki normal bencede ama öyle bir adam değildir...
O zaman konu gerilmeden: Yasin tayyarıyla denemek istiyor yazalım gönüller bir olsun..:)
Tutmayın Yasinimi :D
Tesekkur ederm saolun :)
Giriş iyi olmuş :D güzel videoları bekliyoruz :P
Yer ve zamani PM alabilirmiyim ?
altayozan
17-12-2014, 15:59
konu güzel :D rezerve :)
Ooo kucuk enişteden atar geldi , alırım bir dal :)
Abi gelde sondur atesimi dal degil agac feda olsun sana :D :D
Yer ve zamani PM alabilirmiyim ?
Pm yolladim abi
fbh_honda
17-12-2014, 16:16
Ben denerım speclerımı bılıyosundur :) dıkkat et sampıon
ahahaaa :) bi mizahi yönüne bide gidişine hastayımm stoc king :D cumartesi yanıyoruzzzz
orhan_guney
17-12-2014, 16:22
küçük g,ö,d :)))))
ahahaaa :) bi mizahi yönüne bide gidişine hastayımm stoc king :D cumartesi yanıyoruzzzz
küçük g,ö,d :)))))
bizden bizden :D
Ben denerım speclerımı bılıyosundur :) dıkkat et sampıon
Anlastik Fatih abi :icon_tup:
I love you Cetin abiiiiiiiiiiiii :cokgreen:
Heyt adamın dibi :)
Bz nin tadını alan bir daha bırakamaz :D
Bence bu konunun sonunda yine biz bize dener sonunda da Çorba şekli yapar evlere dağılırız :) burdan bir cacik çıkmaz ;)
MertSerhanÖ.
17-12-2014, 17:33
Bence gayet hoş olmuş arkadaş öyle atarlı filan değil mizahen güzel yazmış sizde bulun bi yakıştırma zamanında atalarımız ozanlarımız güzel güzel atışmışlar kanımızda var.
Bu forum mizahen açılan çok atarlı deneme konusu gördü.hepsinde herkes anladı mizahen olduğunu.Ama hiç biri "delikli polo cart curt"falan demeden yaptı mizahını.Bu arada mizahtanda çok iyi anlarım.Sadece üslubunu yanlış buldum ve söylemek istedim.Yasin de cevabını verdi zaten her hangi bi sorun yok yani uzatıcak.
İşte bende onu söyledim.Yasini sen,o,onlar vs tanıyo olabilir ama tanımayan çok kişi var.Yanlış bir izlenim bırakmaması için söyledim.
MertSerhanÖ.
17-12-2014, 17:35
Son post iç içe karışmış biraz düzeltemiyorum kusura bakmayın.
Bence bu konunun sonunda yine biz bize dener sonunda da Çorba şekli yapar evlere dağılırız :) burdan bir cacik çıkmaz ;)
Banada oyle geliyo abi bakalim kismet :)
Su stok typer gectim geciyorum diyen arkadaslar nerdeler acaba :soru:
_muhaRRem
17-12-2014, 17:39
inşallah delikli typeR olmazsın :D
inşallah delikli typeR olmazsın :D
:D bakalim abi kismet ozamanda delikli ep3 diye konu acarlar :D
Orhan guney abin gibisin ayni yasin atarin yeter :)
Orhan abi gibi olmak icin turbo olmamiz lazim hortum yazilim basinc kanatli spec :D
Bende vl ile denemek istiyorum ama speclerde çetin ergin olmasın :D
Biz Konya usulü yapıcaz Fatih abiyle :D
Ben denerim ne zaman olucak deneme daha once konusmustuk ztn
Tufan Job34
17-12-2014, 19:11
yasın tech ailesinde denicek araba çıkmaması şaşırtıcı:D
bizbizede olmasak denemede yapamıcaz:)
Bu arada aracin k24 dimi zevkli olsun ;))
K24 gectinizmi :)
Yoo k20 de gecmedim ama en hizli olsun sorunsuz olsun ayari tam olsun varmi tanidigin deneyelim
Yoo k20 de gecmedim ama en hizli olsun sorunsuz olsun ayari tam olsun varmi tanidigin deneyelim
Su anda yok malesef zaten bildigim kadari ile 1 yada 2 tane var toplamda heralde
Yasin kardeşimle beni karıştırdınız galiba.Benim aracım k24.Siz bana söylemiştiniz deneyelim diye.Çok yakın bi zamanda deneriz sizinle,gayette zevkli olur sıkıntı yok.
Abi gelde sondur atesimi dal degil agac feda olsun sana :D :D
Pm yolladim abi
Yasinim bi rakipte bana bulsak satmadan denesem:P bz yi meraktayı honda dışı napıcak diye.
Tesekkur ederm saolun :)
Son post iç içe karışmış biraz düzeltemiyorum kusura bakmayın.
yok estafurullah. yasin efendi adamdır yalnış manada yazmaz diye yazmıştım zaten.
feh + dereceli + hafif volanlı + 4.77'li + yazılımlı s2000 le düşünürseniz cevap yazarsınız :)
Bayrampaşalı
17-12-2014, 20:26
Aynen Mesut abi karsidayiz
cumartesiye kadar debriyajı elime almazsam gelicem bende yasinim :)
Yasinim bi rakipte bana bulsak satmadan denesem:P bz yi meraktayı honda dışı napıcak diye.
yok estafurullah. yasin efendi adamdır yalnış manada yazmaz diye yazmıştım zaten.
Tesekkur ederim Kaan abi senin guzelligin o :) abi sen eski hizlilardansin sen benden daha iyi rakip bulursun :D
feh + dereceli + hafif volanlı + 4.77'li + yazılımlı s2000 le düşünürseniz cevap yazarsınız :)
Olur tabiki hondayla denemicezde kimle denicez :) yer mekan pm atiyorum :icon_tup:
cumartesiye kadar debriyajı elime almazsam gelicem bende yasinim :)
Tm dir Mesut abi ins debriyajin saglam kalir hemde aracin gecenkinden nasil farketmis onu gormus oluruz mekani biliyosun zaten :)
yasın tech ailesinde denicek araba çıkmaması şaşırtıcı:D
bizbizede olmasak denemede yapamıcaz:)
Tufan abi cikiyor cikiyorda bi sana arac bulamadik :D biz her daim deneriz abicim :icon_tup:
ykavcioglu
17-12-2014, 21:04
Yasin ne zaman denemek istiyorsun, birde sökükmü denicen
Sen gaz m3 le denedin mi?
Yok hic bir m3 le denemedim
Yasin ne zaman denemek istiyorsun, birde sökükmü denicen
Pm gonderdim Yunus abi
Alp2 ile deneyin zevkkli oluyor baya :)
seni geçecem oğlum asdfghjkkl özgün
Alp2 ile deneyin zevkkli oluyor baya :)
seni geçecem oğlum asdfghjkkl özgün
Ahhahahah. Seni hep gecicemmmm ;) birakicam arabayi sokmen icin :))
Bu fastest ya da king herneyse hangi tsi oluyo simdi :)
Bnm aracim 1.4 tsi polo deneme yeri pm atilirsa ve tel yollanirsa gelmek isterim
Bnm aracim 1.4 tsi polo deneme yeri pm atilirsa ve tel yollanirsa gelmek isterim
Ok bizim aracta feh kpro ep3 deneme cumartesi olacak vunku sadece o gun yagis gozukmuyo yasin kardesimiz mesaj atacaktir size
orhan_guney
17-12-2014, 22:47
kel,bu hafta sendeniz yeter hımısıı.
kanka atarımız yeter :)
çetoo hastası ktx :)))
Bende vl ile denemek istiyorum ama speclerde çetin ergin olmasın :D
Biz Konya usulü yapıcaz Fatih abiyle :D
orhan_guney
17-12-2014, 22:54
AmmaR :))
http://i.hizliresim.com/ZAD6bo.jpg (http://hizliresim.com/ZAD6bo)
Abi pm yolladim
PiscocuK
18-12-2014, 08:47
R53 var isterseniz.hiçbişeysiz :D +120 kilolu
orhan_guney
19-12-2014, 10:42
hop hızlı gençlik :)
R53 var isterseniz.hiçbişeysiz :D +120 kilolu
Pm yolladim abi
:) :) :)
http://i1269.photobucket.com/albums/jj598/nisantaslim/E0B3A174-6911-410E-A3E2-BFCDC3EB6068.jpg (http://s1269.photobucket.com/user/nisantaslim/media/E0B3A174-6911-410E-A3E2-BFCDC3EB6068.jpg.html)
yusuf yılmaz
19-12-2014, 10:46
cumartesi gece sakat söyliyim
Hizli birde rc miz var kanatli speclerden oda bizimle olucak denemeye araba ariyor hizli arac varsa bekliyor :D
orhan_guney
19-12-2014, 10:55
hastasıyız sakat gecelerin Baykuşlar olarak ,yusuf bey :D
cumartesi gece sakat söyliyim
Hizli birde rc miz var kanatli speclerden oda bizimle olucak denemeye araba ariyor hizli arac varsa bekliyor :D
http://i1269.photobucket.com/albums/jj598/nisantaslim/AD2B2198-7E84-4C06-AB63-F29422F87991.jpg (http://s1269.photobucket.com/user/nisantaslim/media/AD2B2198-7E84-4C06-AB63-F29422F87991.jpg.html)
Abiler kardesler yarin baya araba gelicek tahminimce benim kontejyanim doldu he tabi gelmeyen olur isi cikan olur zaten sabaha kadar basarim ben bi bulursam kim isterse basariz :D deneme yapmak isteyen 3 tane ep3 daha varspeclerini sahipleri yazar.
Son gunceller :D
http://i1269.photobucket.com/albums/jj598/nisantaslim/AD2B2198-7E84-4C06-AB63-F29422F87991.jpg (http://s1269.photobucket.com/user/nisantaslim/media/AD2B2198-7E84-4C06-AB63-F29422F87991.jpg.html)
Puahahahaha :D
Abiler kardesler yarin baya araba gelicek tahminimce benim kontejyanim doldu he tabi gelmeyen olur isi cikan olur zaten sabaha kadar basarim ben bi bosluk bulursam kim isterse basariz :D deneme yapmak isteyen 3 tane ep3 daha varspeclerini sahipleri yazar.
Son gunceller :D
ilkerist
19-12-2014, 11:14
AtaR başarılı :)
ahh ah en sevdigimden , ne güzel bi konu yüncay aslan bitirdin beni :D
Bir stok typerda bizde var deneme pm alabilir miyim birde araçlar sökük mü?
Pm yolladim :icon_tup:
orhan_guney
19-12-2014, 13:41
koltukları sökük olacaktır. ep3 lerin.
Onurcan stok typer feh mi sadece kpro varmi
koltukları sökük olacaktır. ep3 lerin.
Tamamdır ;)
Onurcan stok typer feh mi sadece kpro varmi
Stok skn typer
Skn feh kpro Ben denerim onla onurcan yasinin su an 4-5 araba var deneyecegii
orhan %97 demısın hala kanka şu %3 bitiremedin gitti hahahahahahahaahah :) kuzen yarın kısmetse bende gelıcem paslaşalım :)
Skn ile bende denicem abi :icon_tup:
Skn ile bende denicem abi :icon_tup:
Deneriz sıkıntı yok 2 araçlada güzel denemeler olacaktır illa ki
Yarın havalar bozuyor hadi arkadaslar abiler agalar son guncel :D
fbh_honda
21-12-2014, 10:19
Konuya yazanlardan kımse yoktu herzamankı gıbı tek hızlı vardı o kendını bılıyor tesekkurler keke
Bz specleri neydi Yasin?
Mirkelama nie gelmediniz
Konu başlığında yazıyor onurum :icon_tup:
Bu arada masallah evlatlarımıza :İcon_tup:
Gelen arkadaslarin ayagina saglik kesesine bereket
Sadık Özyer
21-12-2014, 17:06
Bende denerim , biride banliyo trenini sürsün aramızda makas atar .. Video yok mu video?
Okadar pm den gorustuk kimse gelmedi aksam bi araba ile denedik.
Konuya yazanlardan kımse yoktu herzamankı gıbı tek hızlı vardı o kendını bılıyor tesekkurler keke
:icon_tup: