Orijinalini görmek için tıklayınız : Kyk da çalışan veya yurtlar hakkında bilgi sahibi olan var mı? Yardımınız lazım.
SerkanYazgan.
17-12-2014, 20:50
Bir arkadaşım evdekilerle geçinemediği için kyk ya geçiş yapmak istiyordu, biraz araştırdıktan sonra bize 16. sından sonra kyk ya gidip dilekçe vermeniz gerekiyor dediler. Bugünde kyk ya gittik ama öğrenci işlerindeki bayana 2 kere tekrarlamama rağmen web sitesinden başvuru yapmanız gerekiyor dedi. Siteye giriyorum başvuru yeri yok, anasayfada kazananların kayıt tarihleri yazıyor.
velhasıl izlemem gereken yol hakkında bilgi verebilecek birisi varsa sevinirim, acilen yurda çıkması gerekiyor.
kanka 0nun tarıhlerı gectı dıye bılıyorum
SerkanYazgan.
17-12-2014, 20:59
Kanka internetten olanlar genel başvuru, biz dilekçe felan veremiyormuyuz kyk ya? Diyelim ki ben yurda girmek istiyorum illa başvuru tarihlerinimi beklemem gerekiyor? Kyk da çalışan birisi dilekçe verin dedi, gittik internetten başvuru yapın diyorlar. Hepsi ayrı telden oynuyor. Tanıdık felan bulmakla uğraşmak istemiyorum, internettede adam gibi bilgi yok.
ErkanCanS
17-12-2014, 21:22
Bildiğim kadarıyla bulunduğunuz ilin kyk müdürlüğüne dilekçe verip boş yer var mı onu öğrenmeniz gerekiyor eğer boş yer varsa yine dilekçeyle geçiş yapılıyordu.Birkaç arkadaşım bu şekilde geçiş yapmışlardı.Araya birileri girerse kontenjanın çokta önemli olmadığını , her türlü istediğiniz yurda giriş yapabileceğinize de bizzat şahitim :)
SerkanYazgan.
17-12-2014, 21:30
Sağol erkancan :) Ben kimseden birşey istemeyi pek sevmemde işi ona getirdiler, cuma günü hallederim.
ErkanCanS
17-12-2014, 21:35
ne demek :) ne yazık ki devlette sistem bu şekilde işliyor.
Senenin başında siteden başvuru yapıyorsun yedek kalanları alıyorlar bir süre sonra aralık ayında site başvurusu filan kalmıyor direk gidip kyk müdürlüğüne dilekçe veriyorsun onlarda boş yer varsa seni yurda alıyor.Böyle işliyor diye biliyorum sistem değişmediyse
SerkanYazgan.
18-12-2014, 22:09
Teşekkürler, yarın belli olur tekrar gidip görüşücem olmadı birilerini sokucaz araya.