Orijinalini görmek için tıklayınız : Leon fr 5f bu coilover alinirmi yada h&r yay?
ozan gülle
21-12-2014, 22:24
Arkadaşlar seat leon fr aldim bi suredir biniyorum araci kullananlar varsa benim gibi suspansiyonlarin biraz sert oldugunu farketmislerdir bende hem goruntuyu guzelleştirmek hemde suspansiyonu yumusatmak adina biseyler yapmak istiyorum st coiloverlar var ama veremem suan o kadar h&r yay alayim diyordum halada ariyorum satan varsa yazabilir ama aklima bu nam coilower takildi bilgili arkadaslar sormak istedim bu el yapimi coilleri alsam nasil olur simdiden tesekkurler
http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=192504645&rnd=5494
Gökhan Bilgin
21-12-2014, 22:43
Senin ilacın kw v2 coilover abi pişman olmamak için yayla boşuna zaman kaybetme. Biraz daha bekleyip coilover alın sonra pişman olmayın
ozan gülle
27-12-2014, 14:04
Arkadaslar bilgi verecek yokmu
devil_berk22
27-12-2014, 14:57
el yapımı coillerle ilgili birçok konu mevcut. el yapımı amortisör herzaman risklidir bana göre ve birçok sıkıntı yaşayan kişide var forumda. Eger kaliteli bir coilover alabiliyorsanız alın yoksa sadece bir yay ile idare edin derim.
ferhatcam
27-12-2014, 20:14
kaliteli bir yayla sorunu çözersin. Ciddi anlamda değişiyo aracın süspansiyon sertliği, seni memnun edecektir.
ozan gülle
27-12-2014, 20:33
H&r yay alacagim galiba
Usta bende de mk3 dizel var. 5 cm eibach aldim ve inan hem görüntü hemde konfor olarak cok daha iyi oldu. Ben tavsiye ederim.
H&r yay alacagim galiba
coil çok iyi bi marka olmadıkça hiçbir mantıgı yok kw gibi markalar güzeldir
Mehmetmert
28-12-2014, 13:57
Yapmayin etmeyin takmayin boyle el yapimi coil :/
H&R takarsaniz dahada sertlesicektir araciniz...
Ben orjinal vw spor yay aldım servisten,2.5-3cm arasinda dusurur yaziyordu ve oylede dusurdu.675 lira ucreti vardi vw servisinde.Seat tada vardırbelki araştırın en azindan kafaniz rahat eder :)
ozan gülle
28-12-2014, 14:08
Usta bende de mk3 dizel var. 5 cm eibach aldim ve inan hem görüntü hemde konfor olarak cok daha iyi oldu. Ben tavsiye ederim.
Golf 6 da eibach sportline kirmizi yaylardan kullanmistim hic memnun kalmamistim acayip vuruntu yapiyordu yaylar onun icin eibach dusunmedim hic cok sert olmustu arac
ozan gülle
28-12-2014, 14:12
Yapmayin etmeyin takmayin boyle el yapimi coil :/
H&R takarsaniz dahada sertlesicektir araciniz...
Ben orjinal vw spor yay aldım servisten,2.5-3cm arasinda dusurur yaziyordu ve oylede dusurdu.675 lira ucreti vardi vw servisinde.Seat tada vardırbelki araştırın en azindan kafaniz rahat eder :)
Zaten yorumlari gorunce vazgectim kimse olumlu bisey yazmamis evet seat tada var spor yaylar servisle aram com iyi sormustum abi kesinlikle takma arac toplasan 2 cm dusuyor degmez demislerdi onun icin vazgecmistim oem takmak en guzeli aslinda ama o dusukluk beni tatmin etmez
Mehmetmert
29-12-2014, 16:39
Vwnin sitesinde 2.5-3 cm arasinda yazıyor ve o civarlarda düşürüyor bence tam kivaminda oluyor.Tabi sizi tatmin etmiyorsa yapıcak birsey yok.
Eibachin kirmizi yaylari sportline olarak geciyor ve onlar sert yaylar,prokit alirsaniz daha yumusak olucaktir...
Seat/VW vs spor helezonları Eibach üretmiyor mu? Ben öyle hatırlıyorum da.
ozan gülle
29-12-2014, 21:27
Vwnin sitesinde 2.5-3 cm arasinda yazıyor ve o civarlarda düşürüyor bence tam kivaminda oluyor.Tabi sizi tatmin etmiyorsa yapıcak birsey yok.
Eibachin kirmizi yaylari sportline olarak geciyor ve onlar sert yaylar,prokit alirsaniz daha yumusak olucaktir...
Bilgi icin tesekkurler prokiti bilmiyordum acikcasi golften sonra eibach bitmisti benim icin h&r fiyat olarak yuksek biras nasil net bi bilginiz varmidir?
Ozan bey, bir abim 1.2 tsi 5f Leon'a Vogtland, öne 12 arkaya 20mm spacer taktı, memnun olduğunu söylüyordu. Seferihisar tarafında oturuyor kendisi, sct üye üye sanırım.