PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bz typer White typer GERCEK DENEME VİDEOSU

ysn-R
22-12-2014, 15:21
Gercek denememiz budur.
ARABAMDA FİTRE HEADRS EGSOZ KPRO HARİCİ HİÇ BİR AFTERMARKET PARÇA YOKTUR.
Sıkıldım artık bu muhabbetlerden ınanmayan gelsın sokucem dıyorum daha ne dıyım.
Vites kacırdıgım vıdeoları koyup prim yapıyor dıyıp kendınızı kandırmayın harun abı kusura bakma ama senle telde guzelce konusuyoruz kalkıp vıteslerı kacırdıgım 5 sanıyelık vıdeo koyuyorsun isi bilen ınsan suankı koyucagım vıdeodan anlar neyın noldugunu.

LİNK : https://www.youtube.com/watch?v=J6rZOyuLGso

https://www.youtube.com/watch?v=J6rZOyuLGso

SEÇKİN172
22-12-2014, 15:30
diger videoda white typer geçmiş ise bu videoda 2 denemede neden yan yana ? ayriyttten bz typer eski BA typer ise specklerimi degişti speckleri eskiden bunlar idi şimdi degiştimi yoksa ? bilmedigimde soruyorum yanlış anlaşılma olmasın

Gruppe m filtre kiti
Kidd racing headers
Custom garage 70 mm ara borular
Buddyclub 76 mm son susturucu
Skunk2 emme manifoldu
Skunk2 70mm gaz kelebeği
Hondata kpro prb beyin

ysn-R
22-12-2014, 15:32
diger videoda white typer geçmiş ise bu videoda 2 denemede neden yan yana ? ayriyttten bz typer eski BA typer ise specklerimi degişti speckleri eskiden bunlar idi şimdi degiştimi yoksa ? bilmedigimde soruyorum yanlış anlaşılma olmasın

Gruppe m filtre kiti
Kidd racing headers
Custom garage 70 mm ara borular
Buddyclub 76 mm son susturucu
Skunk2 emme manifoldu
Skunk2 70mm gaz kelebeği
Hondata kpro prb beyin

hayır eski parcaları yok suan feh kpro sadece.
o vıdeolar vıtes kacırdıklarım 5 sanıye hanı otesı nerde.?

EmrahERKAN
22-12-2014, 15:35
İki deneme de başabaş bi çekişme olmuş. Ancak ikinci deneme de White erken basmış sanırım biraz. Yine de BZ bırakmamış. Gerçekten istikrarlı bir typer Maşallah

cakaragol
22-12-2014, 15:36
Yasin bos bos konusuyosun face koymussun 10 denemeden 1 ni benim prime ihtiyacim yok burda sana musade ettigim erkwn bastigin videolar ve senin cektigin devirde bastik ben kusurada bakiyorim bitir arabni gel dneeriz sikinti uok ben hep hazirim gercek video diyip durma bendeki 10 denemede hep bu vidolar var vitesi takamiyorum sonradan takiyorim diyosun ben mediyim saygi duyduk halle gel ben burdayim

by_hayali
22-12-2014, 15:37
maşallah Yasin araban gayet güzel oldu Bahadır abinin ellerine senin kesene bereket,
Harun'a diyecek yok zaten 7/24 roll de adam maşallah :)

cakaragol
22-12-2014, 15:38
İki deneme de başabaş bi çekişme olmuş. Ancak ikinci deneme de White erken basmış sanırım biraz. Yine de BZ bırakmamış. Gerçekten istikrarlı bir typer Maşallah

Kim erken basmis iyi izle adam 1 boy inden basliuo gormuyomusun orda arabasini gormek icin ciktigimiz icin kistas yapmadim

ysn-R
22-12-2014, 15:39
Yasin bos bos konusuyosun face koymussun 10 denemeden 1 ni benim prime ihtiyacim yok burda sana musade ettigim erkwn bastigin videolar ve senin cektigin devirde bastik ben kusurada bakiyorim bitir arabni gel dneeriz sikinti uok ben hep hazirim gercek video diyip durma bendeki 10 denemede hep bu vidolar var vitesi takamiyorum sonradan takiyorim diyosun ben mediyim saygi duyduk halle gel ben burdayim

valla bende kusura baktım dedıgım gıbı bu hafta yetısecek sanzuman ıns tekrar denıcez whıte ıle.
belkide senın gozun whıte benım gozum bz yı goruyor olabılır oyuzden sız konu acınca teche kı hakkınızdır bende daha objektıf bakılsın dıye bendekı vıdeolarlada foruma konuyu actım

ysn-R
22-12-2014, 15:42
tesekkur ederım saolun.

maşallah Yasin araban gayet güzel oldu Bahadır abinin ellerine senin kesene bereket,
Harun'a diyecek yok zaten 7/24 roll de adam maşallah :)
tesekkurler Mustafa abı saol powertune hayat verdı bıze :) Bahadır abı ne kadar kalemdar oldugunu cok anlatmıstı en kısa zamanda tanısmayı umarım.

K.Kaan
22-12-2014, 15:42
araçlara maşallah, type r denemesi izlemek ayrı bir keyif cidden. white zaten belli... bz güzel araba zaten oldukçada iddaalı olduğu ortada yasin gizli spec yapacağını sanmıyorum da bilmediği birşeyler vardır ona birşey diyemem. Ama specler doğruysa ayrıca tebriki hak eden bir araç olduğu ortada.

Harun uçanla kaçanla sıkıyorsun eyvallah ta diğer konudaki kamera açısı nedir öyle :))))

cakaragol
22-12-2014, 15:43
valla bende kusura baktım dedıgım gıbı bu hafta yetısecek sanzuman ıns tekrar denıcez whıte ıle.
belkide senın gozun whıte benım gozum bz yı goruyor olabılır oyuzden sız konu acınca teche kı hakkınızdır bende daha objektıf bakılsın dıye bendekı vıdeolarlada foruma konuyu actım
Objektif oyle facede gizli gizli onden erken bastigin benim sana birakmadim o halde bile bastigim video koymak olmaz dogrularini ben koydum ztn tche sikinti yok deneriz istedigin xaman

Efekan
Maşallah araba ba olmuş bz olmuş ama kapak açılmamış , bakarsan feh k pro..

Tuncay
Biraz gercekci olmak lazim objektif olarak her iki konudaki videolari izleyerek yazin
İki aracda speclerini gore cok iyi gidiyorlar
Yasinin hakkinida yemeyelim feh kpro olarak cok iyi giden bir arabadir
Masallah demeyide bilelim biraz

ysn-R
22-12-2014, 15:46
Objektif oyle facede gizli gizli onden erken bastigin benim sana birakmadim o halde bile bastigim video koymak olmaz dogrularini ben koydum ztn tche sikinti yok deneriz istedigin xaman

abi zaten sende bu hal bende bu hal oldukca bu konuyu baska bı deneme kaymak gıbı temızler konuyu kapatır.

cakaragol
22-12-2014, 15:47
abi zaten sende bu hal bende bu hal oldukca bu konuyu baska bı deneme kaymak gıbı temızler konuyu kapatır.

Hal diye birsey yok yasinim seni suan heycanina veriyorum maslalah arabanda gidiyo rovansta gorusuruz :)))

ysn-R
22-12-2014, 15:49
Hal diye birsey yok yasinim seni suan heycanina veriyorum maslalah arabanda gidiyo rovansta gorusuruz :)))

:icon_tup:

cakaragol
22-12-2014, 15:50
Yoruldum artik bu tur seylerden vtex de bizi geciyomus iki gundur de onla yoruldum ama sahibi cikti aslan gibi gecildim dedi yani denemeler hep boyle oluyo satinca ben herkes kurtulur ne white miss esir aldi istanbulu �� :)

MertSerhanÖ.
22-12-2014, 15:56
Maşallah deneyen araçlara.Valla demek ki bz ye emme kelebek conta konsa şuan en hızlı k20 diyebileceğimiz scorpion egk20 vs falan alayına yürücek.Helal olsun ne diyim.

_muhaRRem
22-12-2014, 16:07
Ben dönüş yolunda ümraniye çakmak güzergahındaki denemeyi gördüm harun Çok net öndeydi.

Gidiş yönünde bz nin viraj içi olduğu denemeyi izledim galiba bu video oradada bz öndeydi.

Vitesler girdi girmedi bilmiyorum gördüğümü söylüyorum.

2 side honda neticede maşallah..

cakaragol
22-12-2014, 16:17
Yasin facede jop a gel bu aksam basalim demissin inaniyosan gel aksam rovonsa yapalim kardesim haber bekliyorim

Gry
22-12-2014, 16:21
Maşallah her iki aracada,

BZ nin Feh Kpro olarak muazzam yürüdüğünü bir kez daha gördük , Harunda yabancı değil White typerında nasıl yürüdüğünü biliyoruz.

BZ deki şanzıman sorunu halledilince tekrar denenir :icon_tup:

Götte haki don , elalemin arabası ile prim yapmaya çalışıp,
Cinsiyetinin özelliklerini taşımayan bazı arkadaşlar var, boş konuşupta emek hırsızlığı yapmasınlar.

her iki arabada da ciddi emek var, laf ile bunu baltalamanın manası yok.

selametle.

ysn-R
22-12-2014, 16:25
Yasin facede jop a gel bu aksam basalim demissin inaniyosan gel aksam rovonsa yapalim kardesim haber bekliyorim

Abi ben denicem tekrar seninle ama yine ayni muhabbet olur gecmeyen vitesi roll sayar video cekilir diye sana sanzumandan sonra deneyelim dedim zaten yarina gelicekmis haftasonuna hazir olur ins aksilik cikmazsa temiz olsun sonra yine ayni muhabbetler olmasin sikildim cunku .

ErT_ThM
22-12-2014, 16:39
maşallah deneyen araçlara tebrikler :
yasinin speclerınden süphe etmesın hıç kımse arabası FEH Kpro başka hıçbır parçası yok ben kefilim buna arabasının bukadr ıyı gıtmesının sebebı cıgerlı ve ıyı bır yazılımdır kımse başka bısey aramasın .....
harun kanka uzatmayın daha fazla sız burda yazışmanın bır anlamı yok tekrar denecekmıs nasıl olsaa eksıklerını gıdersın yasin tekrar denersınız....

EMRair
22-12-2014, 17:47
white typer specleri nedir acaba

piston egzantrik varmı ? egzantrik bile olsa sadece erken geç gitmesi fark etmez yürümesi lazımdı

Firattoptas
22-12-2014, 19:52
araçta şanzıman sorunu varda bu yüzdenmi vites kaçırdın yoksa konu başında yazdığın gibimi olay vites kaçırdığın videoları koyupta prim yapma derdimi white typerın?

iki arac sahibinide tanımam ama tarafsız bir gözle bakıcak olursak sorun varsa aracında çıkmayacaksıın rolle.

bu benim kendi düşüncem akıl vermek gibi algılanmasın

ysn-R
22-12-2014, 19:59
araçta şanzıman sorunu varda bu yüzdenmi vites kaçırdın yoksa konu başında yazdığın gibimi olay vites kaçırdığın videoları koyupta prim yapma derdimi white typerın?

iki arac sahibinide tanımam ama tarafsız bir gözle bakıcak olursak sorun varsa aracında çıkmayacaksıın rolle.

bu benim kendi düşüncem akıl vermek gibi algılanmasın

Abi konuyu okuyup oyle yorum yapsan daha iyi olur
Vitesleri attigim video bu ama oteki 5 saniyelik videolar kacirdigim videolar aciklayici olmustur umarim.

yasin_R
22-12-2014, 20:26
Yasin adaşım maşallah arabanı çok beğendim Bahadır Abinin ellerine sağlık bu specklerle bence fazla gitmişssin, Harun'un typer çok çok iyi yürüyen bi araba tüm eksikler giderilse bilen 1 boy gerisinde bile kalsan bence gene çok çok iyi. Harun sana diyecek lafım yok zaten aslanlar gibi çıkıp takır takır sıkıyosun typer nasıl koşturulur harbi gösteriyorsun bizlere,
Ikinize tebrik ediyorum

life is life
22-12-2014, 20:27
Maşallah iki aracada, sonraki denemeler için araç içi kamera kullanırsanız, daha açıklayıcı olacağını düşünüyorum. Tekrar maşallah araçlara..

ErBAY
22-12-2014, 20:28
maşallah iki aracada :icon_tup:

Firattoptas
22-12-2014, 20:31
Abi konuyu okuyup oyle yorum yapsan daha iyi olur
Vitesleri attigim video bu ama oteki 5 saniyelik videolar kacirdigim videolar aciklayici olmustur umarim.

Kardeşim sende benim yazdığımı iyi oku ! Arabana bişey dediğim yok neden vites kaçırdığını soruyorum sana ve prim yapma konusunu sen soyluyosun ben değil bende sana bu konuyla alakalı soru yönelttim ! Buda acıklayıcı olmuştur umarım

cakaragol
22-12-2014, 20:51
Hepinize tesekkur ederimmm burda prime ihtiyaci olcak tech turkeyde enson insan benimdir ikincisi vites kacirmak farklidir kacirinca dururuz ztn belli olur birakilir ama takimadam ikinci denememde taktim. Vitese yinede devam ettim derseniz arabaniz turbolu olmali yine benim arkamda kalmasi icin neyse kimse polemige gerek yok yarisci adamin bahanesi olmaz cikar tekrar denenilir gorulur bana simdi diyin cikarim yani sikinti yok iyiformlar yasin abi diger arkadaslar sagolun dilekleriniz icin

yasin_R
22-12-2014, 20:56
Hepinize tesekkur ederimmm burda prime ihtiyaci olcak tech turkeyde enson insan benimdir ikincisi vites kacirmak farklidir kacirinca dururuz ztn belli olur birakilir ama takimadam ikinci denememde taktim. Vitese yinede devam ettim derseniz arabaniz turbolu olmali yine benim arkamda kalmasi icin neyse kimse polemige gerek yok yarisci adamin bahanesi olmaz cikar tekrar denenilir gorulur bana simdi diyin cikarim yani sikinti yok iyiformlar yasin abi diger arkadaslar sagolun dilekleriniz icin

Yok öyle prim mirim sana göre Cümleler değil kardeşim seni tam tanımadıklarından dolayıdır. Öyle şeylere ihtiyaç duyacak egoları yüksek bir adam değilsin

Jeandan-R
22-12-2014, 20:58

Çok hızlı bir megane yapmışlar harun onu bi alsana evden :D

BoraRS
22-12-2014, 21:07
Harun olm acayip prim yaptın bak gözümdeki değerin acayip arttı artık seninle takılabiliriz :D

Olm kırmayın birbirinizi iki tane araba için. Maşallah iki araca da.

Hikmet Gönül
22-12-2014, 21:13
Ya zaten 3-5 Typer Var Gazliycak.
Ondada Didisiyonuz.
Hep Yuzyuze Bakmiyomuyuz. Geceler Cuvalami Girdi.Bide Hepiniz İstanbuldasiniz.
Arac İçi Kamera Koyup Cikin Bidaha..
Bu arada Ateş Ediyorsunuz Maşallah Canlarim...

ysn-R
22-12-2014, 21:53
Guzel yorumlar icin cok saolun ben mutevaziligimi korumaya calisiyorum ama olay facede patladi Harun abiyle derdimiz yok sag sol karistiriyor neyse tekrar denicez zaten.
Hepimize masallah Allah kimsenin tekerine tas degdirmesin.

cakaragol
22-12-2014, 22:19
Harun olm acayip prim yaptın bak gözümdeki değerin acayip arttı artık seninle takılabiliriz :D

Olm kırmayın birbirinizi iki tane araba için. Maşallah iki araca da.

Hahaah koptim abi herzaman abicim takiliriz :))

cakaragol
22-12-2014, 22:20
Ya zaten 3-5 Typer Var Gazliycak.
Ondada Didisiyonuz.
Hep Yuzyuze Bakmiyomuyuz. Geceler Cuvalami Girdi.Bide Hepiniz İstanbuldasiniz.
Arac İçi Kamera Koyup Cikin Bidaha..
Bu arada Ateş Ediyorsunuz Maşallah Canlarim...
Abicim sagolsun tabiki denencekkk :) ......

Tuncay
22-12-2014, 22:33
Typerler yurusun yurumeyen foto ceksin saflar belli olsun :)

Tuncay
22-12-2014, 22:45
Lafim meclisten disari oyle 1-2 kesici videosu koyup fahis fiyat isteyenlere
Yuruyen kosturan para harcayan adamlarin hakkini yememek lazim Harun yasin Haklari yenemez bu piyasada

ErT_ThM
22-12-2014, 22:55
Lafim meclisten disari oyle 1-2 kesici videosu koyup fahis fiyat isteyenlere
Yuruyen kosturan para harcayan adamlarin hakkini yememek lazim Harun yasin Haklari yenemez bu piyasada

Katılıyorum tuncay abi herkez typer yürütemiyor mallasef cebine parayı koyan boya koruma ciladan sonra garajına çekiyorr..

Gry
22-12-2014, 23:24
Kardeşim sende benim yazdığımı iyi oku ! Arabana bişey dediğim yok neden vites kaçırdığını soruyorum sana ve prim yapma konusunu sen soyluyosun ben değil bende sana bu konuyla alakalı soru yönelttim ! Buda acıklayıcı olmuştur umarım

Fırat şu yazım şekline biraz dikkat et, ünlemli falan yazıyorsun yazdıkların anlatmak istediğinden farklı yerlere gidiyor.

Hesapmı soruyorsun, postamı koyuyorsun?

ggtoker
22-12-2014, 23:27
maşallah deneyen araçlara....

MertSerhanÖ.
22-12-2014, 23:37
Fırat şu yazım şekline biraz dikkat et, ünlemli falan yazıyorsun yazdıkların anlatmak istediğinden farklı yerlere gidiyor.

Güray abi,Fırat abi hesap sorucak posta koyucak biri değildir.Sadece vurgulamak için yazmıştır.Yoksa her hangi bir sorun yok boşuna gerilmeyelim.

Gry
22-12-2014, 23:41
Güray abi,Fırat abi hesap sorucak posta koyucak biri değildir.Sadece vurgulamak için yazmıştır.Yoksa her hangi bir sorun yok boşuna gerilmeyelim.

bende onu diyorum yazdıkları ile anlatmak istediği farklı yere gidiyor. Burası sanal alem ve yazı dili hakim Serhan.

Nasıl ki tanımadığın birisi ile yüzyüze konuşurken ses tonuna ve üsluba dikkat ediliyorsa, burda da yazıyı yazarken dikkat etmek lazım.

MertSerhanÖ.
22-12-2014, 23:56
bende onu diyorum yazdıkları ile anlatmak istediği farklı yere gidiyor. Burası sanal alem ve yazı dili hakim Serhan.

Nasıl ki tanımadığın birisi ile yüzyüze konuşurken ses tonuna ve üsluba dikkat ediliyorsa, burda da yazıyı yazarken dikkat etmek lazım.

anlıyorum ben güray abi.Dediğim gibi boşa gerilmenin manası yok ünlemide vurgulama manasında koymuştur.Sıkıntı yok

Firattoptas
23-12-2014, 00:55

şimdi gördüm serhan gerekli acıklamayı yapmış.benlik bir durum yok konuda benide içine dahil edicek bir durumda yok serhanın dediği gibi vurgulamak için bu şekilde yazı dilini kullandım.
senin dediğin şekilde bir durum olsa yada oluşsa bu şekilde yazmam hayırlı geceler :icon_tup:

:icon_tup::icon_tup:

kelalper
23-12-2014, 10:06
kimse kusura bakmasın ama ikisi arasında atla deve fark yok. Saliselik gaz farklarından dolayı iki araba sürekli birbirine burun çıkarıyor heralde. O yüzden kimse ben geçtim demesin.

mert1612
23-12-2014, 10:08
araçlara maşallah. eski ba typer siyah değilmiydi kırmızıyamı boyandı benmi yanlış gördüm videoda

10.lincoln
23-12-2014, 10:18
araçlara maşallah. eski ba typer siyah değilmiydi kırmızıyamı boyandı benmi yanlış gördüm videoda

evet siyahtan kırmızıya boyanmış.

Tufan Job34
23-12-2014, 10:39
Typerler yurusun yurumeyen foto ceksin saflar belli olsun :)

Abi yürüyen saf içersine giriyomuyum;)
bizde kendi capımızda yürüyoruz evel allah. Yolda geceriz veya geride düşeriz ama JOB suz gezmeyiz çok şükür:)

Tufan Job34
23-12-2014, 10:45
White typer ztn tüm camia biliyo !!;) sıkı makina harunda güzel insan yakısır sana;)
BZ typerda aynı garajımızın aracları olarak böle gitmesi bizi mutlu etti. Yasinde,harun kadar iyi kardesimiz

Masallah white ve bz sizde olmasanız ortalık kesiciden geçilmicek;)

Kekuti*
23-12-2014, 11:26
Bi gun kuytuda yakalicam seni Harun :D :D
Dolardan hizli yukseliosun bro :D

Iki aracada kazasiz belasiz surusler...

SKSafir
23-12-2014, 13:13
Maşallah beyler araçlarıniza.

cakaragol
23-12-2014, 13:16
Bi gun kuytuda yakalicam seni Harun :D :D
Dolardan hizli yukseliosun bro :D

Iki aracada kazasiz belasiz surusler...

Hahaha herzamab kanka ogun herkes geldi ziyarete seni aradim gozlerim kanka

Kekuti*
23-12-2014, 13:32
Hahaha herzamab kanka ogun herkes geldi ziyarete seni aradim gozlerim kanka

***** yerde bağladılar beni bilion, fazla o bölgede durmak istemiyorum.. Kuru kalabalık oluyor. Sen bana alo de, dibindeyim :)

cakaragol
23-12-2014, 15:10
***** yerde bağladılar beni bilion, fazla o bölgede durmak istemiyorum.. Kuru kalabalık oluyor. Sen bana alo de, dibindeyim :)

Anladim tamam kanka

serkanAYB
23-12-2014, 18:41
Maşallah yasin çok çok ii yürüyo aracın

vtiaras
23-12-2014, 21:21
Her iki araca maşallah kazasız belasız yasinim bz typer kocaman maşallah

ysn-R
23-12-2014, 22:38
Cok tesekkurler hepimize masallah saolun