Orijinalini görmek için tıklayınız : Varex egzoz muane sorunu
Abiler arkadaşlar selam.Aracımı aranızda bilenler vardır crx delsol,izmirde toplanıyor şuan ve bugün yarın bitmek üzere benimde cumartesi istanbula dönmüş olmam gerek randevu sıraları dolu olduğundan izmirde sokamıyorum vizeye girip çıkıp headrs-düz boru-orta susturucu-varex takılcak.İstanbulda bunlarla tekrardan uğraşmak istemiyorum şimdi ben bunları izmirde taktırsam istanbulda vizeye girsem headrs ve varex vizeden geçermi egzoz ucu orjinal şekilde küçük olucak hks tipi büyük ağızlı olmucak kafam çok karışık napsam diye elbet varex egzozla vizeye giden vardır sonucunu çok merak ediyorum.. Konunun benzeri varmı diye çok baktım ama bulamadım vize egzoz headrs soruları var ama varexle ilgili bulamadım eğer daha önce böyle bi soru sorulduysa şimdiden özürlerimi iletiyorum..
Hiç bir sorun teşkil etmez gecersınız. Type-r'la headers duz boru sonda hks tip egsozla geçmıştım sorun yasatmadılar.
Absyrtos
24-12-2014, 00:23
Şöyle örnek vereyim bi abimin fn2 si vardı. Varex headrs ile geçmişti. Bakan kişinin arabaya ilgisi de varmış yani şans işi kesin geçer veya geçmez diyemeyiz.
Çok kafam karışık ya bütün işlerini yaptırıp egzoz headrs vs. tertemiz halde gidip girmek istiyorum geçiyorsa öyle.Sonra tekrardan sökme takmayla uğraşcak vakit yaratmam zor olcak çünkü.. :(
mstfcn28
24-12-2014, 00:33
İnşallah geçersin ama bu kadar kesin bi şekilde geçersin demek tuhaf olmuş.
Moralinizi bozmak istemem ama benim aracımda warex tarzı son susturucu vardı oem çıkış. Geçirmediler kat orta üzerinde durmasına rağmen.
Yerinizde olsam son susturucu flanşlı yapardım, şansımı o şekilde denerdim. Geçmezse iki vida sök tak yapıp oem'e dönerdim, bir daha kaynak işi ile uğraşmazdım.
Moralinizi bozmak istemem ama benim aracımda warex tarzı son susturucu vardı oem çıkış. Geçirmediler kat orta üzerinde durmasına rağmen.
Yerinizde olsam son susturucu flanşlı yapardım, şansımı o şekilde denerdim. Geçmezse iki vida sök tak yapıp oem'e dönerdim, bir daha kaynak işi ile uğraşmazdım.
istanbulda tüv olayı sıkıntılı ozaman. Bursada kat olsun uzerınde hiç bir şekilde sıkıntı cıkartmıyorlar. Yukarıdakı postta yazdıgım gıbı kendı aracımda ve eskı leon cupra aracımdada hıc bırsey sokmeden gecmıstım. Bi sorun teskıl etmedıler.
tamamen yere,bakan adama gore degısır.sanss.bursada 206 gtı aracım kat iptal düz boru sonda warex tarzı ıle gecmıstı
srkn.ylc
24-12-2014, 07:56
Benim aracımdada düz boru ss var muayeneye girdim muayenede aracın altına baktılar kat ıptalıne hıc bir sey demediler aracın muayenesıne bakan arkadas gaza basa basa gırdıgi ıcın egzozdan ses cıktı ses ıcın bana son susturucuyu degıstır dedı. Tamamen bakan şahsa göre değişiyo. İnşallah sıkıntısız geçersin.
İstanbulda o iş çok sıkıntı.
Muğlada tsi golf geçirdim komple düz boru sonda custom egzoz olan. Elemanlar baktı inceledi içine bindiler maşallah abi diyip kusursuz geçirdiler.
Yapan adama bağlı.
Emre Ekrem
24-12-2014, 08:19
Ankara'da sıkıntılı, oem egzoz orta iptal düz krom boru vardı tiz bir ses çıkıyor diye 2 saat birbirlerine sordular, sonrasında geçtim, İstanbul'da bazı istasyonlar da benzer şekilde işi baya sıkı tutuyorlarmış, flanş en iyi çözüm gibi geldi madem İzmir'de toplanacak flanş yaptırır işi garantiye alırsınız.
GokhanK.
24-12-2014, 08:28
Bir önceki aracımda (ibiza) orta iptal sonra varex 63 lük vardı. Egzoz muayenesi geldi götürdüm açıkken geçmedi. Neyse kapattık birebir orjinal son susturucu değerlerini verdi ve egzozdan geçti. Sonra bir arkadaşa sattım aracı. Muayeneye götürürken kapat varexi öyle götür dedim. sıkıntı çıkarırlarsada egzoz muayenesini göster dedim. Hatta orada tekrar teste soksunlar dedim. Neyse götürmüş aracı kapalı şekilde direk geçmiş. Aykut filan görürse yazsın. Beraber gitmişler sanırım.
evolution_9
24-12-2014, 08:58
hiç belli olmuyor 2012 de hks son susturucuyla tek seferde geçtim 2013 te 3.de anca geçebildim aynı istasyondan
Muayene teknisyeninin iyi günde olmasına baglı fakat sana tavsiyem varexin aküye giden elektrik kablosunu biraz gizli kısımlardan çek teknisyen direk göremesin kıllanır
İstanbulda geçersen sürpriz olur bu dediklerinle
Umut melek
24-12-2014, 13:20
Kardeşim olay heryerde aynı mantığa geliyor. Muayene eden arkadaş ın inisiyatifine bağlı bende sarı ef varken de konu açmıştım ordada bu tarz hep dialoglar oldu işin tamamen o adamın elinde simdiden kolay gelsin
Fesat kiskanc bi elemana denk gelirsen mumkunati yok gecemezsin
Silvia17
24-12-2014, 13:40
Şileye gel dert etmeden geç :D Burada cok dikkat etmiyorlar Hks power uc ve düz boru ile muayene istasyonunda bagıra bagıra geçtik
Ist nerdesin bilmiyorum fakat headersi egzozu vs ya yuklen gel ya otobus kargo yap
Ist girdikten sora sanayiye git taktir olsun bitsin,2. Defa gitme ihtimalindense sok tak vs 1kere taktirirsin malini olur biter. Riske atma bence.
berkayGLRN
24-12-2014, 21:42
63 oem kafa ile gecemedık 106 gti orhanlıda bence orjın ile girin ..