Orijinalini görmek için tıklayınız : Polonya Amatör Ralli Kazaları, Best of 2014
http://www.youtube.com/watch?v=Ctv87pZeaOo
Bazilarini anlarim da ama cidden hazirlanmis arabada sacma sapan kazalarda " e yuh a.. k.. sana mustehak " dedigim cok oluyor. Size de oluyor mu? :)
Adamlar alışmış takla atmadan önce kontak kapatan var,yatak sarmamak için :D Şansa spin atarken stop etmişte olabilir :D
Bunlar böyle dewam ederse Finlandiya lilari tahtından eder demedi demeyin :)
1.40daki swiftte bov sesi mi var banamı oyle geliyor
crx fena oldu 3:59 dakı nabmaya calıstı ahahha :D
Dikkatimi ceken crx pert oldu uno da havada durdum sahitlerim var :D
Crx cok saçma yazık olmuş ; golf 1 de yan battı :)
kelalper
25-12-2014, 21:20
adamlardaki yarışa teşvik e bayıldım. Standart arabayla yanında kız arkadaşı ile yarışan var.
HondatugraL
25-12-2014, 22:08
Sigara kullanan biri olsam crx lerin sahnelerinde 1 paket bitirmistim heleki ilk kaza yapan gri kalbimi sizlatti :(
onursumer
25-12-2014, 22:09
hurdalarla eğleniyor adamlar valla super birşey, ama kazaların çoğu çok saçma ve komik :D
Arabaların çoğu adamların asgari maaşdan daha az olduğu için üzülmüyolar
Keşke böyle bi etkinlik olsa
serkanokan
26-12-2014, 07:39
Ralli videosu değil yalnız bunlar, time trial tarzında bir etkinlik heralde. Roll cage bile yok arabalarda.
serkanokan
26-12-2014, 07:45
Çoğu arabada cage varmış, affola :)
Tayfun.O
26-12-2014, 13:14
O değilde lastiklere vuran ya takla attı ya da orası burası yamuldu volvo da lastikleri çiğneyip geçti yala :D
meLaNchoLic
26-12-2014, 13:19
Sigara kullanan biri olsam crx lerin sahnelerinde 1 paket bitirmistim heleki ilk kaza yapan gri kalbimi sizlatti :(
ilk aklıma gelen sen oldun valla crx i görünce :D hatta o sıra hiç yorum yoktu konuda dedim görkem kesin izlemiştir ağlıyodur :D
o değilde crx e martı kanat kapı yapılsa yakışcak gibi sanki :D
Canselmo
26-12-2014, 13:47
aynen cogu araçların fiyatı 1000 euro yu gecicegini sanmıyorum , diger subiler vs dışında.
rwd ler arka geldikten sonra gazı bırakmaları hep kaza sebebi
fwd ler de arka geldikten sonra kontra ile ters tarafa direk savrulmasıyla olmuş :D ..
awd ler de subiler hep kafadan kayarak geliyolar.
Geneli yanlış frenleme sonucu.
Çoğu kafadan kayma sonucu kaza yapıyor. Sürücü ve frenlemeyi göz ardı edersek: Bunun sebebi aracın yol tutuşuyla ilgili değil midir? Çoğu aynı fiyat bandında ve çok ucuz iken bu kadar çeşitliliğin sebebi nedir? Yani marka ve model bilmiyorum ancak bikaç tane çok küçük araç var dışardan bakınca birşeye benzemiyor. Bunların yerine daha mantıklı araçlar yok mu kullanılabilecek?
fiat seicento sever polonlar :D
amatör diyoruz tabi yanlış frenleme, çizgi vs olucak amaç keyif almak :
7:45 ep3 ne güzel gelmiş ama devamı gelmemiş :hoo:
misery1903
26-12-2014, 19:20
Dönerken 2 tekere kalkıp tekrar inenler midtown madness anılarımı canlandırdı :D
veliazak
27-12-2014, 21:11
Final harika olmuş... Hepsi birbirinden ilginç, çoğu komik...
bugramutlu
28-12-2014, 05:06
8:00 daki merso fena tek kol kapıda :D