PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : E36 ve E46 Hakkında Görüşleriniz

ECD
25-12-2014, 21:32
Merhaba arkadaşlar herkese iyi forumlar iyi günler. Şu sıralar annem ile ortaklaşa kullandığımız mevcut arabamızı değiştirme aşamasındayız.(clio symbol) İçimde hep bir bmw hevesi var ve gözümü karartıp almayı düşünüyorum. Önümüzde iki seçenek var. Ya symbolü satmayıp e36 coupe almak, ya da satıp üstüne koyup e46 coupe almak. Sizce hangi yolu izlemeliyim. Hangisi daha faydalı olur. Bmw alırken dikkat edilmesi gereken anahtar noktalar nelerdir. Tüplü alsam sıkıntı olur mu. Uyumlu olan marka hangisidir. Kaç kmden sonrasına bulaşılmaz. Km düşürülmesini kesin anlayabilirmiyiz. Otomatik mi manuel mi tercih etmeliyim. Bir arkadaşımızın dediği gibi ADAMI VEZİR DE EDER REZİL DE EDER. Sizden ricam lütfen polemik yaratmadan değerli fikirlerinizi, görüşlerinizi ve tecrübelerinizi belirtmeniz..

27.12.2014 edit: 1) Arkadaşlar e36da karar kıldım alırken nelere dikkat etmeliyim ilk kez bmw sahibi olacağım için tecrübesizim yardımlarınızı bekliyorum
2) 318ci yürür mü? lpgde yakıt üzer mi?
3) Bostancı sanayide iyi bir bmw ustası tavsiye edebilir misiniz?

dahan
25-12-2014, 22:21
e46 nın kasası e 36 tan güzel

SerkanKurt
25-12-2014, 22:26
e36 coupe ile e46 coupe arasında fiyat farkı çok olur... Bütçen var ise e46 coupe al tabiki. Performans beklentin yok ise 316ci 2004 model makyajlı olanlar tip olarak çok güzeldir. e36nın temizine çok para isterler onun için tercih etmem ben.

noelbaba
25-12-2014, 23:00
36 yada 46 neye karar verirsin bilmiyorum sonucta ikisininde artilari eksileri var kendim 36 kullanicisiyim ve mutluyum. Benim tavsiyem lpg uzerine olacak.. Yazdigina bakilirsa lpg li bir arac dusunuyorsun eyer oyleyse lpgsiz bir arac bulup bizzat kendin taktir. Sen bil nerede ve nasil takildigini birde shellden sasmazsan lpg li kullanmak cok dogru bir karar olur.. Gunumuzde lpg ye olan on yargi seni yaniltmasin icin rahat olsun.. Montaj dogru olursa marka fark etmez

Edit: Bu arada bende yeni taktirdim ve taktirirken cok arastirdim . Kullanicilara degil direk bmw ustalarina sordum hepsinin ortak cevabi montaj iyi olursa sorun yasamazsin oldu. Tavsiyem de bostanci sanayideki atiker bayi

ECD
26-12-2014, 14:39
e46 nın kasası e 36 tan güzel
Kesinlikle öyle efsane kasa..

e36 coupe ile e46 coupe arasında fiyat farkı çok olur... Bütçen var ise e46 coupe al tabiki. Performans beklentin yok ise 316ci 2004 model makyajlı olanlar tip olarak çok güzeldir. e36nın temizine çok para isterler onun için tercih etmem ben.
Öyle aman aman performans beklentim yok ama 3.16da hiç yürümüyor be:)

36 yada 46 neye karar verirsin bilmiyorum sonucta ikisininde artilari eksileri var kendim 36 kullanicisiyim ve mutluyum. Benim tavsiyem lpg uzerine olacak.. Yazdigina bakilirsa lpg li bir arac dusunuyorsun eyer oyleyse lpgsiz bir arac bulup bizzat kendin taktir. Sen bil nerede ve nasil takildigini birde shellden sasmazsan lpg li kullanmak cok dogru bir karar olur.. Gunumuzde lpg ye olan on yargi seni yaniltmasin icin rahat olsun.. Montaj dogru olursa marka fark etmez

Edit: Bu arada bende yeni taktirdim ve taktirirken cok arastirdim . Kullanicilara degil direk bmw ustalarina sordum hepsinin ortak cevabi montaj iyi olursa sorun yasamazsin oldu. Tavsiyem de bostanci sanayideki atiker bayi
Teşekkürler muhtemelen tüpsüz alıcam dediğin gibi montajın nasıl yapıldığını bilmiyorum hep bir şüphe olacağına.. Marka olayına gelince ilandaki lpgli araçların çoğunda şu cümle yazıyor ' tüp çok iyi uyum sağladı ' bu yüzden kafamı kurcaladı marka mevzusu..

noelbaba
27-12-2014, 17:23
Kesinlikle öyle efsane kasa..

Öyle aman aman performans beklentim yok ama 3.16da hiç yürümüyor be:)

Teşekkürler muhtemelen tüpsüz alıcam dediğin gibi montajın nasıl yapıldığını bilmiyorum hep bir şüphe olacağına.. Marka olayına gelince ilandaki lpgli araçların çoğunda şu cümle yazıyor ' tüp çok iyi uyum sağladı ' bu yüzden kafamı kurcaladı marka mevzusu..

Evet degisik jargonlar var cok iyi uyum sagladi gibi : ) isin asli dedigim gibi montaji yapan ustanin iyi olmasidir dogal olarak takilacak yerde iyi olmali. Hayirlisiyla arabani al lpg konusunda usta ve yer olarak elimden geldigince yardimci olurum. Bmw ustasi olarakta isim veririm arabaya alirken aldiktan sonra her zaman en iyi sekilde yardimci olurlar. Yerleride bostancida.. Bu arada tuplu alirsanda dedigim yerlerde gerekli kontrolleri yaptirabilirsin ama onceligin lpgsiz araba olsun

noelbaba
27-12-2014, 17:45
Bu arada 3.16 alirsan cok performans bekleme uzun yolda yine iyi ama aralarda sakin kullanim ve konfor icin dogru secim