Orijinalini görmek için tıklayınız : 41 FL 428 Clio RS Trafik Kazası
Bugun gelen haberler hic ic acici degil.
Icim daraliyor icim icime sigmiyor...
Kaza sonrasinda sag bacaginin durumu kotuydu. 2 ana damarlarda yirtik meydana gelmisti ve bicok derin kesik vardi.
Hatta olay aksami cerrahi bacagi kesilicek diye cagirmislardi ama cerrah ben kurtaricam bu bacagi diyip 4 saat fln ameliyatta kalmisti ve nitekim kurtarmisti. Suana kadar bacakla ilgili bi sikinti yoktu.
Ayrica akcigerinde ufak bi yerinde ezilme vardi. O problem teskil etmiyordu.
Fakat bugun ki tomografi sonuclarindan sonraki aciklamada sag bacaginda dikis olan yerde enfeksiyon oldugu ve kangren olma olasigi meydana geldigi soylendi.Sag bacagi kesilme riski oldugunu belirtti. Ayrica akcigerindeki ezik olan yerin kanama yaptigi ve oraya suan herhangi bi mudahale yapilamiyacagi soylendi. Yani kisaca durum ic acici degil dedi. Beyindeki odemlerdede cok az bi iyilesme fakat oyle cok belirli bisey olmadigini soyledi.
Yarin tekrar tomografi cekilicek.
Ödem mi var yoksa kanama mı olmuş ? Beyin dışında başka organ yaralanması var mı ? Sedasyon verilmiyor ancak hasta halen uyanmadıysa eğer koma hali devam mı ediyor ?
Abi yukarida yazdim aciklamayi.
Ozeldende numarami attim aramani bekliyorum.
Bu gunde bu haber hic iyi olmadi :( Allah yardimcisi olsun, umarim tum sikintilari atlatir, saglikli bir sekilde cikar hastaneden.
Allahım acil şifalar versin inşallah biran önce sağlığına kavuşur Allah ailesine bağışlasın
RafetAraç
31-12-2014, 23:24
Allah sağlığına kavuşturur inşallah geçmiş olsun
Oğuzhan Ç.
31-12-2014, 23:57
Son durumu okuyunca içim kötü oldu.. Allahım biran önce saglıgına kavuşturur inşallah :(
Hadi be kardeşim son haber hiç iyi olmadı . Ne kadar kötü bir durum moralim iyice bozuldu inşallah sapa sağlam eski haline geri döner
:/ allahım sevdiklerine bağışlar inşallah
Icim daraldi abi beee allah yardimcisi olsun
Skyhawk34
01-01-2015, 20:31
Allahım buradan sonra boyle gitmez inşallah
inşallah doktorlarda bizde yanılıcaz
ahmet3425
01-01-2015, 20:32
Cok uzuldum gercekten butun sayfalari tek tek okudum.
Allah yardimcisi olsun sevdiklerine bagislasin amin :(
Allah acil şifalar versin
Deepblue
01-01-2015, 21:37
Allah acil şifalar versin.
ibratice
01-01-2015, 21:41
Allahım inşallah tez vakitte sağlığına kavuşur .
bulent039
01-01-2015, 21:58
Grimlord
01-01-2015, 22:19
Acil şifalar dilerim,Allah sevdiklerine bağışlasın..
Demin hastaneden geldim. Durumunda degisiklik yok.
Sansima kamerayi actilar monitorden izleme firsatimiz oldu.
Nefes alip vermesi guzel, kafasinida oynatti biraz.
Tomografi yarin cekilicek. Bakalim guzel haberler aliriz insAllah.
d.berkay
01-01-2015, 23:25
Allah acil şifalar versin inşallah. Dua'mı ettim. Umarım en kısa sürede eski sağlığına kavuşur.
Allah yardımcısı olsun. Ailesine bol sabır ve güç versin.
Allah acil şifalar versin.
güncel bilgi var mı? tomografi çekildi mi dostlar?
güncel bilgi var mı? tomografi çekildi mi dostlar?
Tomografi çekilmedi bugünde.
Bi abimiz yanına girmiş bugün 15:00 gibi. Aynı değişen bişey yok dedi.
Bakalım birkaç doktorla görüştüm ben farklı hastanelerdeki hepsi beklemekten başka yapılabilecek bişey yok dedi.
Cerrahi bütün müdahaleler yapıldı çünkü. Bundan sonrasını zaman göstericek.
Güzel haberler bekliyoruz devamlı gözümüz kulağımız hastanede.
fatihcakin
04-01-2015, 07:34
Tez zamanda iyileşir, inşallah.
fbh_honda
04-01-2015, 08:30
Allah yardımcı olsun sıfa versın cok uzucu
Aılesınede sabır versın
Emre Ekrem
04-01-2015, 10:06
Çok zor bir durum, Allah yar ve yardımcısı olsun.
- Rabbim acil şifalar lütfeylesin inşaAllah , Ailesine de sabır diliyorum...
Cankaraca
04-01-2015, 10:25
Durumunda bir gelisme var mi? Son durumu nedir acaba? Tomografi cekildi mi?
KGüneyli
04-01-2015, 13:32
ALLAH acil sifalar versin.. Sevdiklerine ailesine bagıslasın. üzücü durum.
Tomografi yarin cekilicekmis. Suanda durumunda herhangi bi degisiklik yok.
Allah acil şifalar versin yakınlarına bağışlasın
Ö.öztüRk
05-01-2015, 12:26
Bunu bir kez daha yaşadığım için tüylerim ürperiyor. 2008 Mart 1 ' 306 gti ile abimde böyle bi kaza yaptı 200 üstü takla attı , aynı şekilde araçtan fırladı yanındaki arkadaşını kaybettik, abimse aynı cumhur gibi bacağındaki sıkıntı halledilmişti, karaciğer'de ufak bi sıkıntı vardı. Asıl önemli olansa Beynin'deki kan pırtılaşması ve ödem abimdede vardı 2 defa beyin açılıp ameliyat edildi. Yaşama şansı %10 Sakat kalma riski %90 diyildi. 1 ay boyunca yoğun bakımda bekledik ve allaha şükür ayağa kalktı.
Bolca dua etmeliyiz. Cumhur' ile telden sürekli bilgi alışverişi yapıyorduk. Ses tonundan bile ne kadar iyi bi insan olduğu anlaşılıyordu.
Yakınlarına sabır versin allah. İnşallah ayaklanıp sevindirir bizide ailesinide.
Beklemekten başka yapacağımız bişey yok.
Allah acil şifalar versin ....
konuyu her gördüğümde ınsallah ıyı haber vardır dıye açıyorum.kendisini tanımasamda hergun aklıma gelıyor.Allah yardımcısı olsun..
mehmetRS
06-01-2015, 21:37
gelişme varmı acaba? tomografi çekilmiş mi?
Mudahalelere yanit vermemeye baslamis.
Kalp ritmi duzenlemesi icin baglanan cihazi 1 iken 2ye cikarmislar.
Tansiyon dusmus, solunum cihazi tekrar baglanicakmis.
Tomografi cekilmek icin alt kata bile indiremiyorlar yerinden hareket ettiremiyorlar.
Akcigerlerinden iltihaplanma baslamis, onun diger organlara sicramasindan korkuluyor.
Durum git gide ciddilesiyor. Doktor ilk 5-6 gun cok guzel tepkiler aliyorduk fakat 2. Sefer uyandirilmaya calistirildiktan sonra durumlar hep olumsuz gelismeye basladi.
Dualarinizi eksik etmeyin arkadaslar, abiler, kardesler..
Konu her güncellendiğinde hep gözümüz iyi haber bekliyoruz ama bir türlü gelmiyor o haber, Allah yardımcısı olsun kardeşimizin.
Allah Allah :( her gün girip takip ediyorum Allah yardımcısı olsun inşallah. Umut kaybetmeyelim düzelicek Allahin iziniyle
Allah yardımcısı olsun, aklıma geldikçe dua ediyorum tanımama rağmen.
Silvia17
07-01-2015, 01:36
Her gün bende girip bakıyorum valla Allah acil şifalar versin insallah ayaga kalkar ya.
Allah yar ve yardımcısı olsun.acil şifalar.inşallah dua edelim :(
Doktorlar hep en kötüsünü söyler ki yakınları her şeye hazırlıklı olsun!
ALLAH'ın izniyle bunu da atlatır kardeşimiz. Acil şifalar olsun.
Valla bizde takipteyiz ömer allah hepinizin yardımcısı olsun. Bu Arkadaşımızda inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur.
b.ustaoglu
07-01-2015, 09:33
şu konuda ne zaman yeni mesaj görsem içim cız ediyor. Allah acil şifa versin...
Yoğun bakım süreci çok zorlu süreç ve o kapıda elin kolun bağlı beklemek kadar çaresizce bir şey yok. Aynı bekleyişleri yaşadım 16 gün önce. İnşallah sağlığına en yakın zamanda kavuşur. ALLAH yardımcısı olsun. Dualarımız onunla :( :(
Draniela
07-01-2015, 10:01
ne güzel gidiyordu herşey. of of inşallah atlatacak hayırlı haber beklemeye devam
Yoğun bakım süreci çok zorlu süreç ve o kapıda elin kolun bağlı beklemek kadar çaresizce bir şey yok. Aynı bekleyişleri yaşadım 16 gün önce. İnşallah sağlığına en yakın zamanda kavuşur. ALLAH yardımcısı olsun. Dualarımız onunla :( :(
Arkadaşımın babası için 2 hafta sandalye tepelerinde yattık ne kadar zor durum olduğunu ben de bilirim.
konuya her mesaj eklendiğini görünce olumlu bir gelişme olmuştur belki diye açıyorum :(
arkadaşı tanımıyorum bile, ama ortak birşeye gönül verdiğimiz için bir bağ oluşuyor, belki insan kendini onun yerine koyuyor bilemiyorum.
Allah şifa versin, umarım en kısa zamanda iyileşir ve hayatına kaldığı yerden devam eder. Dualarımız onunla...
Allah yardımcın olsun abi kalkta sevindir bizi.
mustafa-u
07-01-2015, 11:06
Allah yardımcısı olsun acil şifalar versin ..
Gönül ister her anında yanında olabilelim..
Fırsat olmadığında arkadaşlarımızdan ya da buradan durumu öğreniyoruz..
İnşallah hayırlı haberlerini de alacağız Cumhur arkadaşımızın, dualarınızı eksik etmeyin lütfen.
Herkes gibi bende 2-3 gundur acaba iyi bir haber gelir mi diye bekliyordum ancak hic iyi olmadi bu haber. Allah yardimcisin, Allah sevdiklerine bagislasin :(
unuttuk sanmasın.hepimiz iyi haberini bekliyoruz.
Allah acil şifa versin. inşallah eski sağlığına kavuşur.
Matchless
07-01-2015, 23:09
Dua'larımız onunla iyi haberler bekliyoruz. Allah sevdiklerine kavuştursun.
Allah sevdiklerine bağışlasın, tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah..
İNŞALLAH tez zamanda dualarımız kabul olur ailesine sevdiklerine ve camiamıza geri gelir.
Umarım kısa zamanda düzelir..çok geçmiş olsun..
Allah o arkadaşın da sevenlerinin de yakınlarının da yardımcısı olsun.
inşallah toparlar ve çıkar yoğun bakımdan.
mübarek cuma günü bu kadar insanın duasını geri çevirmez inşallah Rabbim.
acil şifalar diliyorum
NakkaSss
09-01-2015, 10:33
Allahın izniyle iyiye gider inşallah herşey. Hayırlı haberleri bekliyoruz.
Allah şifa versin inşallah yakın zamanda sevdiklerine kavuşturur rabbim..
mert_can 41
09-01-2015, 10:52
Allah yardımcısı olsun dua ediyorum bende durumu nasıl
Konuda her yeni msjda bende umutlanıyorum hadi inşallah arkadaşımız eski sağlığına kavuşur güzel haberlerini bekliyoruz
Bir gelisme var midir acaba?
Thexerox
09-01-2015, 23:26
Varmı bi gelişmi hergün sırf bu konuyu takip etmek için foruma giriyorum.Tüm dualarımız abimiz için.
Allahım acil şifalar versin inşallah
tayreep_john
10-01-2015, 02:01
bayadır bi gelişme yok facebookundada 2 hafta önce bilgi verilmiş :(
Cok uzucu
Allah acil sifalar versin insallah.
skyserhat
10-01-2015, 10:42
arkadaşı hiç tanımıyorum ama olayı ilk günden beri takip edip dua ediyorum allah sevdiklerine bağışlasın her tech açmamda belkide ilk dikkatimi çeken ve ilk baktığım konudur. inşallah güzel haber gelir ve herkes çok şükür der
Yok mudur hayirli bir haber :(
Facebook hesabından alıntıdır.
'' Arkadaşlar Cumhur kardeşimiz hala yoğun bakımda cihazlara bağlı durumdadır. Hayati tehlikesi devam etmektedir. Gölcük devlet hastanesinde tedavisi devam etmektedir. Yeni bir gelişme yoktur. Herhangi bir değişiklik durumunda bilgi verilecektir. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin. Arayan soran herkesten Allah razı olsun.. Ihtiyacımız olan tek şey dualarınız.. ''
konuya post gelince herkes gibi benimde içim ürperiyo tanımıyo olsamda.
Allah yardımcısı olsun, sevdiklerine bağışlasın :(
Çok geçmiş olsun, umarım en kısa sürede iyileşir ve güzel haberleri gelir
LnchCntrl
11-01-2015, 21:06
Hadi artık dön aramıza..
her konu guncellendıgınde korkuyla bakıyorum bu konuya allah yardımcısı olsun en kısa sürede ıyıleşıp bu konuyu okumasını ıstıyorum allah onun yanında olsun
Allah acil şifalar versin.maddi manevi elimizden birşey geliyorsa yardım edelim.
aykutsafakyaman
11-01-2015, 23:21
Facebooktaki videoyu simdi gordum icim bi garip oldu . Allah onu sevdiklerine bagislayacak insallah . Kalk artik be reis
AhmetKaratay
12-01-2015, 04:18
Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin en kısa zamanda iyileşir inşallah
Patisever
12-01-2015, 17:48
Kral gozlerini acmis bastir cumiii
Kral gozlerini acmis bastir cumiii
Bir bilgi aldıysanız daha açık anlatır mısın?
Patisever
12-01-2015, 17:54
Bir bilgi aldıysanız daha açık anlatır mısın?
Gozlerini acmis msj geldi.bilgi aldimda paylasiyorum
Cok sukur sira ayaklanmada
Gozlerini acmis msj geldi.bilgi aldimda paylasiyorum
ALLAH razı olsun kardeşim böyle güzel bir haberi bizlere bahşettiğin için.
Çok şükür dualarımız kabul oldu.
srkn.ylc
12-01-2015, 18:13
Çok güzel bi haber ya inşallah bi an önce sağlığına kavuşur.
Hadi gözümüz aydın çok sevindirici bir haber İnşallah devamı gelir
Sabah gozlerini acip kisa bi sure etrafa bakip tekrar uyumus.
Doktorlar bu yeterli bi durum degil acikcasi cok bisey ifade etmiyor diye aciklama yaptilar.
Durumu ciddiyetini koruyor. Ama en azindan son durumundan daha kotuye gitmedigini ogrendik.
Kaburgasindaki 1 kirik akcigerinde kanamaya neden olmus. Enfeksiyonda diger organlarina sicramis.
Cumhur dirayetlidir. InsAllah butun olumsuzluklari asip o gozlerini acip bidaha kapatmayacak.
Hadi be cumhur bee, birakma kendini sakin....
İbrahim33
12-01-2015, 19:29
Güzel haber , inşallah tez sürede kavuşur sağlına.
Skyhawk34
12-01-2015, 19:45
Hadi be, bizimde dualarımız seninle en yakın sürede topla kendini dön aramıza
cumhur kardeşimi tanımam etmem foruma cokta yazmam ama bu haberler herkez gibi beni de çok üzdü tüm dualarım cumhur kardeşle. forumdan btun abilerim kardeşlerim allah rızası için ananız babanız sevenleriniz kardeşleriniz dostlarınız için dikkatli araba kullanalım. tüm dualar seninle olsun kardeşim...
GuneyOnur
12-01-2015, 19:54
Dualarımız onunla inşallah en kısa zamanda ayaklanır.
allah yardımcısı olsun..... inş en kısa zamanda gözlerini açar
34esat44
12-01-2015, 20:08
Allah yardımcısı olsun acil sıfalar
maverick2305
13-01-2015, 09:54
Allah acil sifalar versin sevdiklerine bagislasin, ayni seye gonul vermemiz bir yana bu tip genc yastaki arkadaslarimizin gecirdigi kazalar ve hastaliklar vs. Beni her zaman beni cok uzmustur umarim tez zamanda sagligina kavusur.
Ercan_35
13-01-2015, 17:34
gelmiş geçmiş olsunnn
serqan23
13-01-2015, 22:30
Cumhuru sahsen tanimiyorum ama bu camiada adini duydugum yatdimsever bir arkadas diye biliyorum. Hergun durumunu ogrenmek icin hususi olarak siteye giris yapiyorum. Insallah bian evvel sagliginla sihhatinle gozlerini ac kardesim.
Merakla güzel haberleri bekliyoruz, Allah şifasını versin işallah...
Arkadaşın durumu hakkında herhangi bir gelişme varmı merakla iyi haberlerinizi bekliyorum.
Gkhnkrdnz
14-01-2015, 22:38
Son durumundan bilgisi olan varmı?
R21TURBO 41
14-01-2015, 22:58
Son durumundan bilgisi olan varmı?
Yanına giren kişilerin konuşmalarına , gözlerini kırpıştırarak , kaşlarını çatarak tepki veriyordu.Dün yanına giren yakın arkadaşının konuşmalarına karşılık ilk kez gözlerini açtı. Birkaç damla yaş süzülmüş gözlerinden. Sonra kapatmış tekrar.
Bu gibi gelişmeler bizlere fazlasıyla umut verse de , doktorları durumunun çok ciddi olduğunu söylüyor.
allah şifa versin rabbim ailesine bagışlasın anş.
Thexerox
14-01-2015, 23:29
hergün takipdeyim aklıma geldikce duayı eksik etmiyorum hergün bi umut iyi haber bekliyorum.
NakkaSss
14-01-2015, 23:43
Ne zaman görsem konuyu büyük bir hevesle giriyorum içeri. İyi olacak inşallah.
Allah buyuktur ya dönecek aramiza cumhur
ALPER-VNS
15-01-2015, 05:29
Ben de ne zaman görsem konuyu korka korka giriyorum tanımasam da arkadaşı.. inşallah en kısa zamanda bilinci yerine gelir.. Allah yardımcısı olsun..
Yanına giren kişilerin konuşmalarına , gözlerini kırpıştırarak , kaşlarını çatarak tepki veriyordu.Dün yanına giren yakın arkadaşının konuşmalarına karşılık ilk kez gözlerini açtı. Birkaç damla yaş süzülmüş gözlerinden. Sonra kapatmış tekrar.
Bu gibi gelişmeler bizlere fazlasıyla umut verse de , doktorları durumunun çok ciddi olduğunu söylüyor.
Uzdu yaa bu haber icim bi acayip oldu valla :(
kelalper
15-01-2015, 09:11
Cumhur kardeşim kalk hadi ayağa yeter yattığın. üzme bizi. Hadi kardeşim.
VW-Freaks
15-01-2015, 17:29
son durumuyla ilgili bilgi var mıdır?
Ne zaman görsem konuyu büyük bir hevesle giriyorum içeri. İyi olacak inşallah.
bende bir umut ile giriyorum iyileşti haberini görebilmek için inşallah en kısa zamanda düzelir allah şifa versin
Draniela
15-01-2015, 19:30
hepimiz beklemedeyiz tam anlamıyla bütün sıkıntıları bir atlatsa :/
İnşallah en kısa zamanda düzelir , takip ediyorum konuyu allah ailesine arkadaşlarına direnç versin en başta kardeşimize versin, mutlu haberi buradan alacağız inşallah
Var midir arkadaslar herhangi bir haber? Durumu hic mi iyiye gitmiyor? Hic olumlu birsey soylemedi mi doktorlar?
bayramoglu
16-01-2015, 23:46
her gun girip bakiyorum bu konuya insallah guzel haberler aliriz Allah sevdiklerine bagislasin... yokmu son durumdan haber?
Durum ayni.
Doktor uzun bi tedavi sureci bizleri bekliyor dedi.
Yani yogun bakim sureci devam ediyor.
Akcigerindeki enfeksiyon karacigerinede bulasmis.
Onun icin tedavi uygulaniyor.
Durumunda herhangi ilerleme veya gerileme suan icin yok.
Allah yardımcısı olsun, dualarımız arkadaşımızla.
exvitermini
18-01-2015, 00:11
çok zor çok.sabır versin rabbim.Allah acil şifalar biran önce saglık sıhhat versin.Ailesine sevdiklerine sevdiklerine bagislasin.
Allah sevdiklerine sabır , kendisine dayanma gücü versin inşAllah..
ALLAH yardımcısı olsun, ailesine ve sevenlerine bu zorlu süreçte sabır versin
Allah acil şifalar versin inşallah
Draniela
20-01-2015, 08:21
Güzel gelişme var mı arkadaşlar ?
Bayadir guncelleme olmamis konuya. İns iyi yonde bir gelisme vardir
SerhatA.
21-01-2015, 19:30
Allah sevdiklerine bağışlasın, gelişme var mı acaba ?
durumu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar, bilgi verebilir misiniz?
drivertech
25-01-2015, 22:28
Allah yardımcısı olsun inşallah sağlığına kavuşur..
Draniela
28-01-2015, 15:02
var mı bir haber ?
Özgür Ozan
28-01-2015, 15:19
Her gördüğümde bu sefer iyi bi haber vardır diye bakıyorum , hayırlı haberleri gelir inşallah , insanın içi sızlıyor
Bende bir guncel cekeyim, konu yukari ciksin. Belki durumu hakkinda bilgisi olan yazar.
NakkaSss
28-01-2015, 20:11
Hadi bakalım güzel bi haber alalım moraller düzelsin.
dicek söz yok durumlar hiç iç açıcı değil malesef....
Grimlord
28-01-2015, 22:41
Allah tez zamanda şifa versin inşallah..
::ZaFeR::
31-01-2015, 13:08
Facebookta en son böyle bir yorum gördüm.Rabbim tekrardan acil şifalar versin
http://i.hizliresim.com/W4nnL2.png
Grimlord
31-01-2015, 13:11
çok güzel haber cidden,kısa zamanda iyileşir inşallah :)
bahadırtelli
31-01-2015, 13:27
ohh çok şükür beklenen güzel haber
Patisever
31-01-2015, 15:08
cumhur kardeşimiz gözlerini açtı doktorlar tam istediğimiz gibi olmasada hayati tehlıkeyi büyük olcude geçti haberi geldi buyrun burdan devam edelim bağıra bağıra yazıyorum mesajı sevinçdenn
mustafademiR-R
31-01-2015, 15:13
şükürler olsun allah ailesine bağışlasın inşallah
Çok şükür beklediğimiz haber geldi. En kısa zamanda eskı saglıgına kavusur ınsallah.
2 gün önce durumunun kotuye gıttıgı haberını almıstım.Tam olarak durumu nasıl su an?
çok şukur ıyı hbrler gelıyor :)
çok sevindim daha iyiye giderr umarım durumu..
PPR engineering
31-01-2015, 15:56
ALLAH yardımcısı olsun umarım kısa zamanda iyileşir.
Patisever
31-01-2015, 15:58
Çok şükür beklediğimiz haber geldi. En kısa zamanda eskı saglıgına kavusur ınsallah.
2 gün önce durumunun kotuye gıttıgı haberını almıstım.Tam olarak durumu nasıl su an?
Kalbi durdu bro önce ıkı dfa sonra çekti cumi 2ye 70de şeytanın bacağını kırdı su anda özel hastaneye alındı cumhur baba daha iyi haberlerini anlatmak için sabırsızlanıyorum
painkller
31-01-2015, 17:35
vallaha hayalet olarak bu konuyu takip ediyorum, son haber yüreklere su serpti. Umarım bir an önce Rabbim sevdklerine kavuşturur.
çok sevindim iyileşmesine geçmiş olsun.
GuneyOnur
31-01-2015, 17:51
Bende çok sevindim inşallah en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur.
Allah yardımcı oluyor ve olmaya devam edecek inşallah , daha da güzel haberlerini alırız buradan inşallah
Haberi okuyunca gercekten cok mutlu oldum.
gecmis olsun kendilerine, Allah tekrardan yasatmasın...
Allaha sukurler olsun. İns en kisa surede ayaklanir ve o hastaneden yuruyerek cikar. Tekrardan gecmis olsun. Allah acil sifalar versin
driver_can
31-01-2015, 18:21
Allah acil şifalar versin en kısa zamanda sağlığına kavuşması için dua ediyoruz.
Nasıl mutlu oldum anlatamam.. Allah şifalar versin tez zamanda ayağa kalkar inşallah
aykutsafakyaman
31-01-2015, 20:43
Cok sevindim bu gelismeye. Bastir Cumhur Reis :)
orfozvolkan
31-01-2015, 20:50
Allah en yakın zamanda ayaklanmayıda nasip etsin inşallah....
Tez zamanda daha iyi haberler bekliyoruz , Allah yar yardımcısı olsun,Dualarımız cumhurla..
salih_560
31-01-2015, 22:29
Çok şükür allah ailesine bağışlamış rabbim tez zamanda ayaga kalkamayıxa nasip etsin ..
Çok sevindim, Allah tez zamanda eski sağlığına kavuştursun inş.
İnşallah en yakın zamanda aramıza döner çok sevindim durumunun iyi olmasına, Allah sevdiklerine bağışlamış :)
şükür iyi haber gelmiş kısa sürede eski sağlığına kavuşur inş
Allah'a şükür, geçmiş olsun umarım çabucak kısa bir sürede iyileşir.
allaha şükür allah şifalar versin inş en yakın zamanda ayağa kalkar sağlığına kavuşur
maverick2305
01-02-2015, 19:25
Çok şükür kötü haberler duymadık her cuma arkadaşı tanımasamda dua ettim sağlığına kavuşması için nihayetinde kabul oldu sayılır, tez zamanda ayağa kalkması dileğiyle.
Allah yardımcısı olsun umarım bi an önce sağlığına kavuşur
Çok şükür ,tez vakit ayaklanır inşallah çok sevindim.
Doktorlarin yarinki aciklamasini bekliyoruz.
Bugun arkadaslar yanina girdiler.
Gorunen hayati tehlikeyi atlatmis oldugu.
Gozleri acik etrafa bakiyormus fakat herhangi bi tepki vermiyormus.
Kafasini oynatip, kollarini fln hareket ettirmeye calisiyormus.
2. Kalbi durma esnasinda beyine oksijen gitmediginden kalici bi hasar olustugundan korkuluyor. InsAllah kalici bi durum olmazda sagligina tez zamanda kavusur kardesimiz. Yarinki duruma gore bilgilendirme yaparim.
ArdaERHAN
02-02-2015, 02:54
Allah acil şifa versin sapa sağlim ayağa kalkabilsin inşallah..çok üzücü bi durum herkes dikkatli olmalı tez zamanda iyileşir inşallah takipteyiz.
Painkiller
02-02-2015, 05:48
Bugün yanına girenlerden biri de bendim, günler sonra kardeşimi gördüğüm ve onun da beni gördüğü anı tarif bile edemem. Bi anda gözleri büyüdü, öyle bir baktı ki öldüm öldüm dirildim yine de ona hiç bir şey belli etmedim, elimi koydum kafasına bi süre konuştum, eminim beni anlıyordu oradan çıkarmamı ister gibi bakıyordu, çıkmadan önce en son herkesin burada olduğunu onu beklediğini söylediğim anda yerinden kalkmak ister gibi kendini ileri attı. Ben eminim iyileşecek, tek ihtiyacı olan zaman ve dualarınız.
Bu arada herkese iyi dilekleri, duaları için çok teşekkürler.
Skyhawk34
02-02-2015, 06:13
Cok şükür duymamiz gerekeni duyduk insallah en kisa surede ayağa kalkıp bir kez daha yüzümüzü guldurecek
İnşallah en kısa zamanda sağlığına ve sevdiklerine kavuşur
SekoLive
02-02-2015, 08:28
allah yardımcısı olsun güzel gelişmeler olmuş. inşallah sağ salim cıkacakdır oradan.
Emre Ekrem
02-02-2015, 08:38
Sevindim, inşallah tez vakitte ayağa kalkar.
güzel haberler,Allah yardımcısı olsun
Haberler çok güzel en kısa zamanda ayağa kalkması dileklerimizle...
Olumlu yönde aldığımız haberler çok iyi.
İnşallah arkadaşımız tekrardan aramızda olucaktır.
gelmiş,geçmiş olsun.. umarım tez vakitte de ayağa kalkar,sağlığına kavuşur..
çok geçmiş olsun..
Draniela
02-02-2015, 10:39
Oh ya sonunda keyif sigarası yakasım geldi :)
Hadi inşallah yavaş yavaş aslan gibi olacak ...
Şükürler olsun, durumu iyileşmeye başlamış.
Rab'im tekrarını göstermesin, şifalar olsun.
Konuya daha önce yazmamıştım güzel gelişme olduğunda yazmak istediğimden. Sevindirici haberleri okuyunca zamanı geldi dedim. Maşallah umarım en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur, evine sevdiklerine kavuşur
samımı arkadasım gıbı cok uzulmustum.insallah eski durumunu da en kısa zamanda kavusur..
by serçe
02-02-2015, 11:36
Allahım tez zamanda sağlığına ailesine bağışlar inşallah
crazydog
02-02-2015, 13:36
Valla çok sevindim son haberlere
PROMINENT
02-02-2015, 14:35
çok geçmiş olsun çok sevindirici bir haber.
BıD-Clio
02-02-2015, 15:11
Çokk sevındım gercekten cok ıyı bı haber :) Allah Şifasını eksık etmesın inş . Devamlı guzel haberler alırız
bi resim istiyoruz .selam versin bize artık bunca bekleyeni var burda.
güzel haberler bize moral oluyor.
Toparlayacak ınsallah hayırlısıyla tekrardan acil şifalar ....
burakgunay
02-02-2015, 15:52
Allaha bin şükür...
İnşallah iyileşme süreci daha da hızlanır, ve eksiksiz iyileşip yeniden eskisi gibi olur. Allah yardımcımız olsun.
FuatAyral
02-02-2015, 16:25
Allah tez zamanda sağlığına kavuşturur inşallah uzun süredir takipteydim çok sevindim :)
serqan23
02-02-2015, 17:05
çok sevindim ya inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur.
Draniela
02-02-2015, 17:12
Bence yanına giden bir arkadaş cep telefonu numarasını versin biz de kendimizi videoya çekelim ona izletsin uygun olursa. Hem belki moral olur ne dersiniz ?
Yanına girecekkişilere hatırlatma;
Hasta konuşamıyorsa onu anladığınızı, içinden geçenleri bildiğinizi filan söyleyin mutlaka. Kendini anlatamama konuşamama stresi yapmasın kendine. Bu onu rahatlatıcaktır.
Cok gecmis olsun, Allah sevdiklerine bagislar insallah.
freelife
03-02-2015, 00:37
Foruma giresim gelmiyordu bu konu yüzünden , ohhh beee diye iç çekesim geldi çok sevindim güzel haberlere..dahada iyi haberlerini bekliyoruz
Boldenon
03-02-2015, 01:43
Hele şükür. Çok sevindim bu habere. Allah yar ve yardımcısı olsun.
Gökhan Bilgin
03-02-2015, 01:51
Sevindirici haber gelmiş yazasım gelmiyordu. Kısa zamanda tam anlamıyla sağlığına kavuşup aramıza döner umarım :)
Ali Burak Şık
03-02-2015, 08:29
Iyi bi haber gelene kadar yazmadim ama hep takip ettim konuyu Allah acil sifalar versin tanimam ama bahsi gecerdi cumhur abinin insallah en kisa zamanda iyilesir :)
Kendi arkadaşımmış gibi sevindim. Allah sevdiklerine bağışlasın, yardımcısı olsun inşallah.
allah yardımcısı olsun inşşallah tez zamanda eski sağlığına kavuşur
zOnstyLe
03-02-2015, 16:29
Cok buyuk gecmiş olsun en kısa zamanda ayagada kalkar insallah..
NakkaSss
03-02-2015, 17:03
Hadi bakalım çok şükür sevindim vallahi. Her seferinde umutla giriyordum foruma. İnşallah kalıcı bir hasar olmadan sağ salim eski sağlığına kavuşur.
Güzel haber. Acil şifalar..
Oğuzhan Ç.
03-02-2015, 19:18
Güzel bir haber gelmiş okuyunca mutlu oldum valla.En kısa zamanda ayaklanır inşallah Allah'ım acil şifalar versin biran önce ..
Allah tez vakitte şifalar versin
http://i58.tinypic.com/2bbo1d.jpg
Arkadaslar cok sukur gozleri acik suan icin herhangi bi yasamsal olumsuzluk gozukmuyor.
Fakat hafiza problemi oldugu soyleniyor. Doktorlar zaman gosterecek herseyi dedi.
Nasipse cumartesi oglen ben gorecegim yanina.
Doktorlarlada gorusmeye calisacagim. Tekrar bilgi veririm.
Lutfen ama lutfen dualarinizi eksik etmeyin.
Rabbim Cumhur kardesime guc kuvvet versin.
Atlaticak insAllah kalici bi hasar almadan.
mhmtsrtp
05-02-2015, 23:37
Allah yardımcısı olsun. Gözlerini açması bile ailesi yakınları için anlatılmaz bir mutluluktur...
Tez zamanda eski sağlığına kavuşur inşallah.
böyle haberleri almak sevindirici, Allah yardımcısı olsun inşallah en kısa zamanda ayağa kalkar.
Patisever
05-02-2015, 23:48
Cumhurum gucludur kalkacak rslere fısıldayan adam kalkınca onumwhitw ile alıp ewine goturecez yavaş yavaş mirkelemadaki bro typerlarlamdeneriz her dediğimde hızlıca tabi tabi tabi demesini unutamam
sinanbaysal
06-02-2015, 00:33
Kendi arkadaşımmış gibi sevindim. Allah sevdiklerine bağışlasın, yardımcısı olsun inşallah.
Arkadasim degilde kendi abimmis gbi sevindim.. kendisi ve sevenleri icin cok zor bir durum. Umarim en kisa zamanda sagligina kavusur. Insallah ogunleri goruruz de bi gidip elini gozunu operim. Canim abim. Allah sifa versin saglik versin.
Allah şifa versin kısa zamanda inşallah
geçmiş olsun, çok sevindirici bir haber...
bundan sonrada zorlu bir tedavi süreci bekliyor gibi, dualarımız onun ve sevenleri için...
facebookta videosunu izledim tüylerim diken diken oldu.
Yüce Rabbim en kısa zamanda eski sağlığına dönmeyi nasip etsin.
Allah kardesimize acil sifalar versin insallah eski sagligina en kisa zamanda kavusur..iyi haberlerini bekliyoruz.
Kısa zamanda daha çok toparlar umarım. Aslan gibi gözüküyor
Draniela
06-02-2015, 16:42
Cin gibi maşallah iyi görünüyor iyi daha da iyi olacak
Az önce videoyu izledim, çok şükür dedim.
Hayırlısı ile toparlicak Cumhur kendini.
mannerboy
06-02-2015, 17:11
Maşallah Allah Daha İyi eder inş.Uzuvlarında problemli olan bi yer varmı
Videoyu izlerken hem mutlu oldum hem üzüldüm bir kez daha
GuneyOnur
06-02-2015, 19:07
Videoyu burda paylaşabilirmisiniz?
https://www.facebook.com/video.php?v=10206139065061551
hayırlısıyla düzelicek kardeşimiz ALLAH şifa versin..
ersandeniz
06-02-2015, 20:08
Allah sifa versin bir an once, cok fena oldum, dikkatli olun arkadaslar annelerinizi sevdiklerinizi dusunun sag ayaginizla gaza basarken
GuneyOnur
06-02-2015, 21:03
Hayırlısıyla rabbim şifa versin gerçekten hiç tanımasam bile kötü oldum izlerken inşallah en kısa zamanda düzelir ayağa kalkar.
"Allahümme rabbi’n-nâsi ezhibi’lbe’se işfi. Ente’ş-şâfî. Lâ şifâe illâ şifâüke. Şifâen lâ yüğâdiru sekamen. Allahümme işfi abdeke yenke’ leke adüvven ev yemşî leke ilâ salatin."
allah şifa versin ,sevindirici haber gelmiş, çok daha iyi olur inşallah.
Rabbim tez zamanda ayağa kaldırır inşallah 5 sene evvel tamda bugün 106 ile yaptığım ve baya Sıkıntılar çektiğim kaza aklıma geldi inşallah biran evvel iyi olur .
Painkiller
06-02-2015, 21:59
Bu aksam saat 7 gibi girdik yanina, baya da durduk. Tepkileri guzeldi ses hangi taraftan gelse o tarafa bakti. Uzun sure konustuk, fotograflstimizi gosterdik, arabasinin videosunu izledigi anda baya heyecanlandi. Tabi su anda zamana ihtiyaci var daha bilinci de tam yerinde degil, zamanla hepsini asacak insallah kardesim. Herkes iyi dilekleri, dualari, icin sagolsun.
Zor kısmı atlatmış maşallah.Allah sevdiklerine ve kardeşimize güç kuvvet versin inşallah en kısa zamanda eski sağlığına dönmesi dileği ile.Allah yardımcınız olsun inşallah her şey güzel olacak.
Hiç tanımıyorum kendisini ama iyileşme sürecinin başlamasına sevindim.. Allah tez zamanda acil şifalar versin inşallah..
videoyu izleyince gözlerim doldu valla düzelir insallah kardeşimiz
Boldenon
07-02-2015, 00:28
Düzelecek inşallah. Allah sevenlerine bağışlasın.
Videoyu izledim gözlerim doldu gerçekten de çok şükür gözlerini açmasına aşırı derecede sevindim. Askerde olmama rağmen bir fiil elimden geldiğince konuyu takipetmeye çalışıyorum ve her girdiğimde korkarak giriyordum çok şükür ki çok şükür güzel haber geldi. İnşallah en kısa zamanda çok daha iyi olacak dualarımız onunla...
AyrtonSenna
07-02-2015, 18:53
gerçekten çok sevindim bende takip ediyordum iyi haber alana kadar birşey yazmak gelmedi içimden sürekli kötü haber çıkacak diye ama iyi haber gelmiş allah sevdiklerine bağışlamış
westalim
07-02-2015, 19:05
rabbim annesine güç kuvvet versn kendisinede acil şifalar versin inşallah..
Geçmiş olsun allah acil şifalar versin
Toparlamış Maaşallah.
Bilinci de açılacak Allah'ın izniyle.
Yüce Rabbim tez zamanda şifalar versin.
Gözlerim doldu gerçekten. Allah şifalar versin. Monitörden videosunu izlemiştim çok kötüydü. Maşallah şu an durumu gerçekten çok iyi görünüyor.
VolkanErler
09-02-2015, 09:30
İnsan tanısın tanımasın videoyu izleyince çok kötü oluyor hergün girip konuya bakıyorum . Allah ailesine yakınlarına yardım etsin zor zamanlar geçirdiler bundan sonra yüzleri güler İnşAllah.
Arabalar hepimizin hobisi zevkimiz gazlarken evdeki cocuğunuzu eşinizi annenizi babanızı unutmayın arkadaşlar.Zevkleri acıya dönüştürmeyin.Hepimizi evlerinde bekleyen birileri var bu videodan kendimize ders çıkarmak gerekiyor.
Video'yu ben de izledim şükürler olsun yavaş yavaş iyileşiyor galiba daha da iyi olacaktır inşallah gardaşımız .
SerhatA.
09-02-2015, 10:20
Videoyu izlerken gözlerim doldu yemin ederim, inşallah tez zamanda iyileşir.
okankrgz
09-02-2015, 11:17
bu tarz kaza yapan bir arkadaşımda ilk etapta bilinç kaybı yaşamıştı.. 6-7 sonrasında bilinci geri gelmeye başlamıştı.. Uzun ve sabır gerektiren bir süreç, videoda baya toparlamış gözüküyor maşallah.. ama Cumhur için uzun bir süreç gerekli Allah yardımcısı olsun.
b.ustaoglu
09-02-2015, 11:22
ne kadar zayıflamış ya. videoyu izleyince iyi olmasına sevinsem de içim bi tuhaf oldu
ahmet3425
09-02-2015, 11:25
Konuyu uzun zamandir bende takip ediyorum sukirler olsun.
Allah tez zamanda eski sagligina kavusmayi nasip etsin Amin.
Allah yardım etsin inşallah en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur
Allah acil şifa versin. Bi an önce ayağa kalksın çok sevindim
allah acıl sıfa versın en kısa zamanda ıyılesır ınsallah
blade_berkay
09-02-2015, 22:00
Allah acil şifalar versin kardeşimize.
C.tesi ve pazar gunleri yanina girdim.
Cigerlerindeki enfeksiyondan sebep hala risk devam etmekte.
Ama onun disinda olumlu gidiyor simdilik hersey cok sukur.
Ailesi tarafindan ve hemsireler yardimiyla fizik tedaviye baslandi.
Duygularimin kelimelerle tarifi yok. Karma karisik..
Allah kardesime guc kuvvet versin.
Allah kendisine, ailesine ve arkadaşlarına güç kuvvet versin.
İşin zor kısmını atlattı inşallah. Hızlı bir şekilde iyileşecek Allah ın izniyle.
Yüce rabbim onu sevenlerine bağışladı ihşallah tez zamanda sağlığına kavuşması dileğiyle
C.tesi ve pazar gunleri yanina girdim.
Cigerlerindeki enfeksiyondan sebep hala risk devam etmekte.
Ama onun disinda olumlu gidiyor simdilik hersey cok sukur.
Ailesi tarafindan ve hemsireler yardimiyla fizik tedaviye baslandi.
Duygularimin kelimelerle tarifi yok. Karma karisik..
Allah kardesime guc kuvvet versin.
Gelişmeler güzel bunları bahşeden yaradana şükürler olsun.
ahmet_xy
10-02-2015, 10:59
"Ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar."
Allah annesine bağışlasın. Geçmiş olsun.
Allah tez zamanda sagligina kavustursun,sevdijlerine bagislasin insallah. Dualarim seninle dostum tanimiyorum ama face te fotografin videon bircokkez denk gelince ayni gun icinde burdanda yazmak istedim.
Umarim tez zamanda iyiles gel burdan hepimize cvp ysz bizde heyecanla okuyalim.
Anana sevdiklerine bagislasin rabbim.
mannerboy
16-02-2015, 09:43
bi gelişme varmıdır ?