Orijinalini görmek için tıklayınız : Philips TV Bayiliği Yapan?
TV alacağım, beğendiğim tüm modeller 2013 serisi sanırım ve hiçbir yerde stokta yok. Olanlar da teşhir. Eylül gibi teknosa falan ucuzlukla saçmış hepsini. :)
Yeni seriler de 2 taraflı ambilight olması nedeniyle istemiyorum.
Bayisi olan vardır belki aramızda. Belki yardımcı olan çıkar.
Düşündüğüm modeller şunlar;
46PFL8008K
46PDL8908S
Bahsettiğiniz ürünlerden birini ben kullanıyorum. kanal geçişleri bir zaman sonra sinirlendiriyor insanı haberiniz olsun. Ama piyasadaki rakiplerine nazaran en iyi marka buda bir gerçek..
Samsung veya LG alın.
Philips o kadar iyi değil fiyat olarak uygun olsada LG daha güzel ama Philips alıcağınız paraya daha küçük ekran ile LG alıyorsunuz bu da bir gerçek
altugkocer
26-12-2014, 17:00
Oturma odasında philips kullanıyorum, salona da daha büyük ekran philips alcam, gayet memnunum philipsten. Bana göre aradaki farka değmez.
Bahsettiğiniz ürünlerden birini ben kullanıyorum. kanal geçişleri bir zaman sonra sinirlendiriyor insanı haberiniz olsun. Ama piyasadaki rakiplerine nazaran en iyi marka buda bir gerçek..
kanal geçişleri yavaşsa sitesinden model aratarak en son sürüm güncellemesini indirip usb ye at sonra usb yi tv ye takıp güncelle yada tv de wifi özelliği varsa nete bağlanıp güncelleyebilirsin
kanal geçişleri yavaşsa sitesinden model aratarak en son sürüm güncellemesini indirip usb ye at sonra usb yi tv ye takıp güncelle yada tv de wifi özelliği varsa nete bağlanıp güncelleyebilirsin
İnanır mısın Ozan 2 dakika evvel güncelledim bu konuyu görünce :) bu 3. güncelleme yapışım aldığımdan beridir.
Ama emsallerine göre yavaşlık söz konusu bence. 2-3 saniye beklediğim oluyor sinir bozucu :D
Yavasliktan haberdarim. Smarttv ve kanal gecisleriyle isim yok. Dsmart ve android box kullanacagim. O yuzden pek umrumda degil o kisim. :)
İnanır mısın Ozan 2 dakika evvel güncelledim bu konuyu görünce :) bu 3. güncelleme yapışım aldığımdan beridir.
Ama emsallerine göre yavaşlık söz konusu bence. 2-3 saniye beklediğim oluyor sinir bozucu :D
bizdede vardı hatta vites geçişleri cırtlıyodu :D güncelleme yaptım düzelti ama bizde ki bu seri deil 42 yle başlayan bi eski seriydi 2-3 saniye bkliyosan servisi ara bence bi gelip baksınlar :D
Garibe bir yardım. Yok mu bayi, stok olabilecek tanıdığı olan vs. :D
Philipste 46 design line serisi kullanıyordum yerden camlı serisi oldukça farklı tasarımı var ama daha önce konu açmıştım teknosadan aldığım ürün teşhir çıknca değiştirdik yine philips düşünüyordum fakat yetkili servis geldiğinde ne alıcağımı sorduğunda 55pus7909 alıcam dedi eğer hız probleminiz yoksa alın dedi design line serisinden oldukça yavaş dedi ki bazen p bile yavaş geliyordu 3500 tl fiyatı vardı tek özelliği android olmasıydı gelecek için iyidi bir de lg 55ub850v modeli var dı buda webos işletim sistemliydi iki ürünü denedim örneğin teli tv ye aktardığında philipste ram yetersiz kalıyordu extra olarak paneli lg'den alıyor vs derken lg aldım bakalım bugün kurulcak onun fiyatı ise 3700