Orijinalini görmek için tıklayınız : Adana -istanbul arası güzergah yardımı?
Arkadaslar Adana'dan araç alacağım pazartesi günü istanbula dönerken yolda karşılayabilecegim sıkıntı felan varmı yol durumu nedir ve ankaradan sonra boluya gitmek istemiyorum Beypazarı üzerinden Hendek bağlantısını bilen varmı nasıldır yol
Yolu çok uzatırsın. Ankara Bolu Istanbul şeklinde gitmek çok daha kolay ve kısa olacaktir. Aksaray-Şereflikoçhisar arası yol sakat biraz. Adana Ankara arası 4-5 yerde radar oluyor. Geldiğin zaman yardım edeceğimiz Bi konu varsa elimizden geleni yapalım. Nerden ne araba aliyosun ?
Yolu çok uzatırsın. Ankara Bolu Istanbul şeklinde gitmek çok daha kolay ve kısa olacaktir. Aksaray-Şereflikoçhisar arası yol sakat biraz. Adana Ankara arası 4-5 yerde radar oluyor. Geldiğin zaman yardım edeceğimiz Bi konu varsa elimizden geleni yapalım. Nerden ne araba aliyosun ?
Bolu sa kar yada trafik durumundan dolayı böyle bir tercih yapayım dedim üstad araç bmw 3.30 46 kasa daha öncede adanada gelmiştim çalışma çok vardı gündüz geleceğim için dikkat etmem lazım :))
Araç Mersin aracı arkadaş Adanaya gelecek expertise için biyer ayarladim ama tabiki forumdan bir abimiz olursa daha iyi olur
Kusura bakma T9 biraz yanlış yazıyor Boluda kar olur diye Beypazarı'ndan gideyim direk Hendek den devam ederim diye düşündüm ama yol durumunu bilmiyorum
Yol kapatacak kadar kar olmaz ya ana hatlar kapanmaz sanmıyorum. Ekspertiz için bulduğun yer neresi ?
Yol kapatacak kadar kar olmaz ya ana hatlar kapanmaz sanmıyorum. Ekspertiz için bulduğun yer neresi ? Adana otogarın karşısında oldugunu söylediler ustad bmw servisi imiş ama geldiğim de tamirhanesi tarzı biryer se degistirecegim
otogarın karşısında değil yan tarafında adana oto var bmwci ama öyle ekspertiz konusunda çok yardım olmazlar. Adanada galericiler sitesi civarlarında ekspertiz merkezleri açıldı. 100 lira veriyorsun iğne deliğine kadar bakıyorlar arabaya.
ErayCerit
28-12-2014, 11:12
Adana otogarın karşısında oldugunu söylediler ustad bmw servisi imiş ama geldiğim de tamirhanesi tarzı biryer se degistirecegim
Otogar karşısı 'Bahur' var. Güzel bir servistir
otogarın karşısında değil yan tarafında adana oto var bmwci ama öyle ekspertiz konusunda çok yardım olmazlar. Adanada galericiler sitesi civarlarında ekspertiz merkezleri açıldı. 100 lira veriyorsun iğne deliğine kadar bakıyorlar arabaya.
Telefon yada bı tanıdık varmı ustad iletisime geceyim
Ismini not aldım gidince bakacağım ustad
slowmotion
28-12-2014, 12:19
E5 üzerinde Bahur oto var, orada ömer ustayi bulun selamimi söyleyin. Kayinbabamdir, tavsiyemdir
Dedikleri yer Metsa olabilir.Bmw konusunda bayağı tecrübeliler diye biliyorum ama ekspertiz hakkında bilgim yok.
eskpertize sokacağınız yere dikkat edin. hele galericiyle vs gidiyorsanız, birbirlerini tanımasalar bile ayaküstü anlaşabiliyorlar.
Geçtiğimiz günlerde babama araba aldık.
150 lira verip ekspertiz raporu aldık. Aracın kapısında avuç kadar boya var dendi. Şase vs bi araştırdık aracın arkası komple dağılmış
Leader01
28-12-2014, 15:17
otogar karşısında metsa var,
bahur otogara biraz uzak, otogardan çarşı istikametine giderken sol tarafta kalıyor.
Teşekkürler arkadaşlar Adanada yim suan söylediğiniz servislere doğru gidiyorum :) hakkımızda hayırlısı teşekkür ederim bilgilendirmeler icin