Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : FT VTI vs RED 106

miniks
27-12-2014, 23:03
Ben bu videoları koymayı düşünmüyordum çünkü 106 cı arkadaşlar o gece vtecin 106 yı geçtigini kabul etmişlerdi harundan duyduğum)

hatta bahaneleri falan varmı diye sordum yok abi hiç bahaneleri dediginide hatırlıyorum

Fakat bir kaç gündür nos bastığına dair söylentiler kulağıma gelmeye başladı birde bugun sanayidede bir kaç birşey duydum neden içerden olan videoları koymuyorlar diye

kimseyi rencide etmek istemiyorum ama biraz emeğe saygı gösterin bu aracı son dakika dükkandan çıkarttık daha coilover ayarını dahi yapamadık aracın sahibinin şöförlüğünü izliceksiniz zaten :)

şayet nos oldugunu iddia eden varsa tekrar gelsin aracını getirsin kontrolleri yapıp tekrar çıkalım

bu sefer çok daha iyi bir jokey ile yarışacağına emin olabilirsiniz ve ayarlarınıda tam bitireceğiz inşallah

iyi seyirler

FT vti Red 106 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=hK1ZbP-F0y0&feature=youtu.be)

orcunnn
27-12-2014, 23:12
cıddı kotu kullanıyormus arkadas yanlıs anlamasında

zevklı deneme olmus nosluk bır durum goremedım ben noscu olarak :)

MertSerhanÖ.
27-12-2014, 23:12
Maşallah araçlara.Fakat birşey sormak istiyorum abi cidden bilmediğimden.FT vti yeni yollara çıkan bir araçmı? 2.kez görüyorum ismini forumda.Specleri nelerdir acaba gerçekten çok istekli yürüyor çünkü.

K.Kaan
27-12-2014, 23:14
2. deneme geç basıp vites kaçırıp yakalaması yeterince açıklayıcı olmuş deneme hakkında. ki her denemede geç oturuyor gaza daha iyi bir pilotla daha yürür o araba. red gibi güzel yürüyen bi 106 geçmek büyük başarı. maşallh iki aracada.

Can's
27-12-2014, 23:26
maşallah araclara vti la 106 arasında bıraz fazla guc farkı olmus o yuzden nos gıbı yansımıs galıba arkadaslara
bu arada vtı cok zalım olmus ellerınıze saglık

ggtoker
27-12-2014, 23:29
maşallah deneyen araçlar..... vti sıkı yürüyor maşallah

elpadre
27-12-2014, 23:31
mermi gıbı gıdıyor :)

Erol
27-12-2014, 23:32
maşallah ft vti a uzun zamandır güzel yürüyen vti görmemiştik,emeklerinize saglık miniks..güzel iş:icon_tup:

sword
27-12-2014, 23:39
maşallah moruk 2.denemede fazladan devirmi döndü sanki :)

iynn-RS
27-12-2014, 23:55
Maaşallah Vti güzel yürümüş kesenize bereket.

Benim anlamadığım nokta içerden video olunca nos bastıgı anlaşılacakmı?

NFS deki gibi biden füze gibi fırlayacak yol bulanık gorunecek flanmı sanılıyor.

miniks
27-12-2014, 23:57
Araç B18C 9500 devir ceviriyor

Nos olması zaten imkansız aracın içini görmemişler demekki :D

miniks
27-12-2014, 23:58
maşallah moruk 2.denemede fazladan devirmi döndü sanki :)

9500 limitor var 9100 de shift light yanıyor

yalnız farkındaysan araç sahibi hep vitesleri erken atmış tahminimce 8800 gibi değişiyor bazen biraz geç atınca öyle birşey ortaya çıkmış

Oz`
28-12-2014, 00:00
maeselllah :)

Hikmet Gönül
28-12-2014, 00:02
Öncelikle çok emek var görüyoruz.
Elinize sağlık...
Red 106 hizli evet...
Ama VTEC daha Hizli...
Maşallah...

orcunnn
28-12-2014, 01:40
Maaşallah Vti güzel yürümüş kesenize bereket.

Benim anlamadığım nokta içerden video olunca nos bastıgı anlaşılacakmı?

NFS deki gibi biden füze gibi fırlayacak yol bulanık gorunecek flanmı sanılıyor.

farklı acı ıle ızlendıgınde bazen seyler anlasılmıyor ama arac ıcı vıdeo gelın neyın ne oldugu daha net cıkmıs
ayrıca nos basılan aracın sesınde guzel bı degısım oluyor fark tabı bu 25 35 shot ıcın gecerlı olmayabılır

Mutlu Değerli
28-12-2014, 01:52
Maşallah araçlara.Fakat birşey sormak istiyorum abi cidden bilmediğimden.FT vti yeni yollara çıkan bir araçmı? 2.kez görüyorum ismini forumda.Specleri nelerdir acaba gerçekten çok istekli yürüyor çünkü.

çiçegim ben bu aracı Akhisarda gördüm (25mayıs), miniks'lerden Ahmet abi sürüyodu galiba, yere tutunsa çok büyük işler çıkartabilirdi...

Maşaallah, bu son dönemde VTi'larda ciddi bir hızlanma var. Antalyanın VTi'larını ayrı bir klasmana koyuyorum, çok başarılılar :icon_tup:

Efekan
28-12-2014, 02:05
böle arkadan konuşma olcağına kulağa laflar gelceğine deneme öncesi araçlar kontrol edilseydi çeşke ,araç sahibini iyi tanıyorum asla arabasından birşey gizlemez, bariz geç basmış ,erken vites atmış ama arabanın giderini göstermiş tekrar tebrikler.. :icon_tup:

Oz`
28-12-2014, 03:01
şimdi bişi sölicem olmucak evet hemendeneyelim yarın aksam gwelin buyrun bakın nos varmı yokmu acık sölyüroum iddda edip bulamayana tokatına iddaya girerim cameralar önünde :)

ya bişiyide yedirin he valla bişiyide yedirin ayıp yaptığınız ciddi diom

_muhaRRem
28-12-2014, 04:11
FT vtec maşallah bariz hızlı .

#bahanelerbitmez #çamuratizikalsın #dedikoducularanlayamaz

stlegal
28-12-2014, 07:26
Vti ciddi hizli Masalah .ilaki nos basilip basilmadigini icerdeki sesten anlayan bilmis arkadaslar cikar :)))

MeRtCaN
28-12-2014, 07:48
Ft Vtec gerçekten cok hızlı

sesı solugu ınanılmaz Guzel

maşallah

GünAY'
28-12-2014, 09:53
106 kullanıcısı olarak FT yı cok beyendım plotajı ıyı olmayan ömur abımın Adamlıgı pıyasadakı bircok kişiden ıyıdır.Deneme gecesi araca bındım nos yada ona benzer bısey gormedım.Bu vdo da Nos basıyor Farklı devirlerde arkada kalıyor dıyenlere gelsın

Murat
28-12-2014, 10:34
şimdi bişi sölicem olmucak evet hemendeneyelim yarın aksam gwelin buyrun bakın nos varmı yokmu acık sölyüroum iddda edip bulamayana tokatına iddaya girerim cameralar önünde :)

ya bişiyide yedirin he valla bişiyide yedirin ayıp yaptığınız ciddi diom

cano sende bozdun kendini iyice haberin olsun. senın bu lafların ayıp. bırak artık her bu tarz saçma atarlı giderli lafları. önce konuya hakim ol.

araç benimle alakalı olduğu için yazıyorum. benim şahsen yediremediğim bir şey yok. olamaz da. öyle düşünüyorsan yanlış tanımışsın.

sen şu videoyu izle bakalım ne diyeceksin? ne düşüneceksin?

http://youtu.be/LEsCuOWpDZg

bu video ardından adam gibi araç içi videoları istedik. 4. vitesde kamera açısı mı yoksa ciddi ek bir güç nedeni ile mi bu hızlanma bir yanılgı oluşturuyor görelim dedik. koyun dedik. koymayız denildi. adam kaç gün özelden aga böyle böyle olay, yollayın bakalım videoları dedi. yollamadılar.

dolayısı ile bu yaklaşıma bir sıkıntı var ki koyulmuyor yorumu geldi.

sen beni karıştırma özgün. yiğidin hakkını her zaman veririm ben ama kanıtını da isterim. kolay gele...

Oz`
28-12-2014, 10:47
ben olayı bilmemmki bu arlaar kim geçilse 2 gün sonra nos basıyor diip işin içinden çıkıyorlar muratım benim senin sölediğinden bile haberim yok murat söledi deseler bile hasssie deerim amma vlakin buyrun videolardedikten sonra içerden nos bastığını nasıl anlayalım derse biri buyrun gelin arayın yoksa die bir idda ederim aynı konu sanada olsa baska hakkında biliyorsam dibine kadar sawunurum bu vtec 106 subaru evo olayı değil zaten olay insana bpok atilması yukardaki kelime hoşuma gitmedi adam yazmış aaa nos varmıyokmu nasıl anlayalım ee brom bende cvpoverdim huuuuusttinnn çekil aradan :)

murattttttttt :) nasıl geçmiş ama euehuehuehuehuue:hehe::hehe:

Murat
28-12-2014, 10:52
ben olayı bilmemmki bu arlaar kim geçilse 2 gün sonra nos basıyor diip işin içinden çıkıyorlar muratım benim senin sölediğinden bile haberim yok murat söledi deseler bile hasssie deerim amma vlakin buyrun videolardedikten sonra içerden nos bastığını nasıl anlayalım derse biri buyrun gelin arayın yoksa die bir idda ederim aynı konu sanada olsa baska hakkında biliyorsam dibine kadar sawunurum bu vtec 106 subaru evo olayı değil zaten olay insana bpok atilması yukardaki kelime hoşuma gitmedi adam yazmış aaa nos varmıyokmu nasıl anlayalım ee brom bende cvpoverdim huuuuusttinnn çekil aradan :)

murattttttttt :) nasıl geçmiş ama euehuehuehuehuue:hehe::hehe:

hade leyn. Geçer aga neden geçmesin. Sahibinin kesesine bereket, ustasının eline sağlık.

miniks
28-12-2014, 11:05
cano sende bozdun kendini iyice haberin olsun. senın bu lafların ayıp. bırak artık her bu tarz saçma atarlı giderli lafları. önce konuya hakim ol.

araç benimle alakalı olduğu için yazıyorum. benim şahsen yediremediğim bir şey yok. olamaz da. öyle düşünüyorsan yanlış tanımışsın.

sen şu videoyu izle bakalım ne diyeceksin? ne düşüneceksin?

http://youtu.be/LEsCuOWpDZg

bu video ardından adam gibi araç içi videoları istedik. 4. vitesde kamera açısı mı yoksa ciddi ek bir güç nedeni ile mi bu hızlanma bir yanılgı oluşturuyor görelim dedik. koyun dedik. koymayız denildi. adam kaç gün özelden aga böyle böyle olay, yollayın bakalım videoları dedi. yollamadılar.

dolayısı ile bu yaklaşıma bir sıkıntı var ki koyulmuyor yorumu geldi.

sen beni karıştırma özgün. yiğidin hakkını her zaman veririm ben ama kanıtını da isterim. kolay gele...

106 zaten vtece kafa çıkartamamış sende hep arkalarından basmış izlemişsin dıştan videolarda gördüm yanlışım varsa düzelt lütfen

Hızlı olan aracın arkadanda yakaaması normal değilmi ?

2 saniye erken basıp öne atlama ile 1 denemede 2 3 boy mndeymişsiniz gibi gösterip videonun başınada magic performance yazarak reklam yApmanız nekadar etik ?

Bütün denemeleri kesmeden koydum bunca deneme arsından sadece 1 tanesini koyup kendinizin daha hızlı olduğunu gösterme çabası niye ?

1 hafta boyunca videoları koymak istemememin sebebi vtecin tek başına kendisi ile denemiş olması yani arada ciddi güç farkı var bu videoları koysam ne olur koymasam ne olur ?

Nos olabilir diye konuşup insanlarıda buna inandırmakmı gerekirdi arasaydın beni sanada izletirdim videoları

Ama bir tek 2 saniye önce basara geçtiğiniz videoyu nete koymak sonrada nos var bu araçta dedikodusu size yakışmadı

dc_crx
28-12-2014, 11:06
2 aracada Maşallah güzel denemeler oldu aklıma takılan birkaç soru var..
FT vti Hikmet abiyle denemesinden sonra araçta değişen birşey oldu mu? Harun'da egk20 ile denedi sonuç o kadar olmadı ne olduda 1-2 hafta sonra FT vti aynı gece hem RED ile böyle bir atışma videoları oldu hemde harunu geçebildi b18c motor eee bide all motor illa ki güçlüdür kasada hafif kesik biçik onada eyw.. 2 n/a arabada tek viteste bu kadar ataklık gösteren bir video görmedim..

ds3 ile batman deneemesinde ds3 öyle bir çıkışı var bildiğim turbo olarak o konuda da hatta yazdım ds3 nos basıyor mu die FT vti'da insan sorası geliyor sonuçta nos varmı diye kaldı ki madem böyle duyumlar aldınız 1.5 hafta oldu nerdeyse deneyeli neden bu kadar geç koyuluyor videolar Harun Hilmi abi videoları koyacak diyip durdu 1 haftadır white ile olan videolar filan nerde onlarıda bir izleyelim.. ?

miniks
28-12-2014, 11:11
2 aracada Maşallah güzel denemeler oldu aklıma takılan birkaç soru var..
FT vti Hikmet abiyle denemesinden sonra araçta değişen birşey oldu mu? Harun'da egk20 ile denedi sonuç o kadar olmadı ne olduda 1-2 hafta sonra FT vti aynı gece hem RED ile böyle bir atışma videoları oldu hemde harunu geçebildi b18c motor eee bide all motor illa ki güçlüdür kasada hafif kesik biçik onada eyw.. 2 n/a arabada tek viteste bu kadar ataklık gösteren bir video görmedim..

ds3 ile batman deneemesinde ds3 öyle bir çıkışı var bildiğim turbo olarak o konuda da hatta yazdım ds3 nos basıyor mu die FT vti'da insan sorası geliyor sonuçta nos varmı diye kaldı ki madem böyle duyumlar aldınız 1.5 hafta oldu nerdeyse deneyeli neden bu kadar geç koyuluyor videolar Harun Hilmi abi videoları koyacak diyip durdu 1 haftadır white ile olan videolar filan nerde onlarıda bir izleyelim.. ?

Final drive değişti

Araçtan 80 kg daha atıldı

Aklınızda şüphe var ise akşam tekrar çıkalım kontrollerinizi yapın kardeşim

White typer ile olanları koymucam çünkü tartışma çıkacak harun diyor 220 de geçiyorum ben videoları izliyorum vtec gaz kesince harun geçiyor yani gerek yok anlıyormusun

Açıklamasınıda yaptım ben bu videoları koymucaktım çünkü 106 vtecin yanında hiç duramıyorki ne anlıcaksınız

Siz erken basılan videoyu izleyip nos var demeye devam edin en iyisi :) burda yaza yaza inandırmak zorunda değilim aracı getirin akşam deneyek

Murat
28-12-2014, 11:11
106 zaten vtece kafa çıkartamamış sende hep arkalarından basmış izlemişsin dıştan videolarda gördüm yanlışım varsa düzelt lütfen

2 saniye erken basıp öne atlama ile 1 denemede 2 3 boy mndeymişsiniz gibi gösterip videonun başınada magic performance yazarak reklam yApmanız nekadar etik ?

Bütün denemeleri kesmeden koydum bunca deneme arsından sadece 1 tanesini koyup kendinizin daha hızlı olduğunu gösterme çabası niye ?

1 hafta boyunca videoları koymak istemememin sebebi vtecin tek başına kendisi ile denemiş olması yani arada ciddi güç farkı var bu videoları koysam ne olur koymasam ne olur ?

Nos olabilir diye konuşup insanlarıda buna inandırmakmı gerekirdi arasaydın beni sanada izletirdim videoları

Ama bir tek 2 saniye önce basara geçtiğiniz videoyu nete koymak sonrada nos var bu araçta dedikodusu size yakışmadı

benim koyduğum butun videolarda magic logosu var bunu önce bir netleştirelim.

ikincisi diğer video da var aynı youtube hesabında. biraz bakarsan görürsün.

üçüncüsü bahsettiğin gibi reklama ihtiyacım yok.

dördüncüsü de art niyetim olsa 2. videoyu yüklemezdim youtube hesabına.

kaldıki ben şahsen kimse ile muhattap olmadım. ne senle ne araç sahibi ile. 106 nın sahibi onur a dedim istesene videoları bakalım yollasınlar. o gün sen orda bile değildin. videoların sende olduğunun, sana ulaşmamız gerektiğine dahi bir vahi de inmedi.

Murat
28-12-2014, 11:12
bu öne geçilen dediğin videoyu da ne face de ne başka yerde bulamazsın.

miniks
28-12-2014, 11:13
P
benim koyduğum butun videolarda magic logosu var bunu önce bir netleştirelim.

ikincisi diğer video da var aynı youtube hesabında. biraz bakarsan görürsün.

üçüncüsü bahsettiğin gibi reklama ihtiyacım yok.

dördüncüsü de art niyetim olsa 2. videoyu yüklemezdim youtube hesabına.

kaldıki ben şahsen kimse ile muhattap olmadım. ne senle ne araç sahibi ile. 106 nın sahibi onur a dedim istesene videoları bakalım yollasınlar. o gün sen orda bile değildin. videoların sende olduğunun, sana ulaşmamız gerektiğine dahi bir vahi de inmedi.

Pazar günümü nette laf yetiştirerek geçiremicem size hayatta başarılar

Rodajın birince sende haber ver bizde hızlının hızlısıda var ...

miniks
28-12-2014, 11:16
bu öne geçilen dediğin videoyu da ne face de ne başka yerde bulamazsın.

Moruk o videoyu ben facebookta izledim ama senin bahsettiğin ikinci videoyu hiçbiryerde görmedim

Herkesin youtube sayfasını inceleme gibi bir fantezimde yok

106 yada pejo ya karşı bir hayranlığımda olmadığından ilgimide çekmiyor :)

Murat
28-12-2014, 11:18
aynı başarıyı ben de size dilerim.

bizde geçilme korkusu yok en hızlınızla da deneriz....

Murat
28-12-2014, 11:20
Moruk o videoyu ben facebookta izledim ama senin bahsettiğin ikinci videoyu hiçbiryerde görmedim

Herkesin youtube sayfasını inceleme gibi bir fantezimde yok

106 yada pejo ya karşı bir hayranlığımda olmadığından ilgimide çekmiyor :)

aga o zaman koymadın etmedin demeyeceksin. geçtiğin videoyu koymuşsun fln. ayıp. bu videoyu da koymadık hiç bir yere geçtik ettik diye. vites kacıran adam basmaz. medyum değiliz bilelim vites kaçırdığını.

dc_crx
28-12-2014, 11:26
Final drive değişti

Araçtan 80 kg daha atıldı

Aklınızda şüphe var ise akşam tekrar çıkalım kontrollerinizi yapın kardeşim

White typer ile olanları koymucam çünkü tartışma çıkacak harun diyor 220 de geçiyorum ben videoları izliyorum vtec gaz kesince harun geçiyor yani gerek yok anlıyormusun

Açıklamasınıda yaptım ben bu videoları koymucaktım çünkü 106 vtecin yanında hiç duramıyorki ne anlıcaksınız

Siz erken basılan videoyu izleyip nos var demeye devam edin en iyisi :) burda yaza yaza inandırmak zorunda değilim aracı getirin akşam deneyek

illa ki bazı konularda tartışmalar çıkacaktır buda bu işin bir nevi heyecanı değil mi..

Maşallah Subhanallah ile yürüyen Red 106'mızda bu kadar yürüyor 1600cc ile ondan hızlısıda 1600cc oda hazır olduğunda çıkartırız denenir bizde Şükür geçilme kaygısı hiç olmadı biz sadece şuan yaptığın gibi bir açıklama bekledik yaptın Teşekkür ederiz Abi ;)

Bu aralar araçlarımızı çok çıkarma taraftarı değiliz Abimiz kardeşimiz dostumuz Cumhur Hastahanedeyken bizim çıkıp gaz basmamız olmaz :( her ne kadar bu sizi ilgilendirir bilemem ama garaj olarak çevrimdışıyız bir süre o iyileşsin moreller havalar toparlansın elbet denemeler olur keyifli keyifli izlenir Allah herkese kazasız belasız güzel keyifli denemeler sunsun İnşallah iyi günler..!

miniks
28-12-2014, 11:36
aga o zaman koymadın etmedin demeyeceksin. geçtiğin videoyu koymuşsun fln. ayıp. bu videoyu da koymadık hiç bir yere geçtik ettik diye. vites kacıran adam basmaz. medyum değiliz bilelim vites kaçırdığını.
Sen o gece orda değilmiydin bütün denemeleride en yakından seyretmedin mi

Sadece 1 denemede geçiliyor bundada bir anormallik olduğu aklına gelmedimi

Araç yapan usta koşturan adamsın en azından o videoyu facebookta paylaşana engel olman gerekirdi

Sırf bu tartışmalardan kaçındığım için videoları atmadım ciddiyim artık eskisi kadar enerjim yok olsaydı o gece denemeyede gelir aracıda sürerdim :)

Tartışmayı gerçekten sevmiyorum ama saçma söylentiler oluncada insan üzülüyor

Kırdıysam kusura bakmayın hakkınızı helal edin

Arkadaşınızada Allahtan şifa diliyorum

Oz`
28-12-2014, 11:38
eee videolarım editledi hilmi nosu silgiyle sildi herhalde :) aksam yeniden deneyein olmamı ?

sword
28-12-2014, 11:38
9500 limitor var 9100 de shift light yanıyor

yalnız farkındaysan araç sahibi hep vitesleri erken atmış tahminimce 8800 gibi değişiyor bazen biraz geç atınca öyle birşey ortaya çıkmış

aynen moruk bariz belli zaten gec basdığı videoda 3te tam devir dönünce aradakı acılma durup 4 te yetişmeye başlıyor

Murat
28-12-2014, 11:52

başkası olsa bu vti ın geride kaldığı videoyu gazeteden izlerdiniz geçtik geçtik diye bu lafının üzerine. 80-210 arası ortada 2 boy var, iki direk değil. 1.6 bir makine bu kadar küçük görülmeyi hak etmiyor bence. :)

Sen o gece orda değilmiydin bütün denemeleride en yakından seyretmedin mi

Sadece 1 denemede geçiliyor bundada bir anormallik olduğu aklına gelmedimi

Araç yapan usta koşturan adamsın en azından o videoyu facebookta paylaşana engel olman gerekirdi

Sırf bu tartışmalardan kaçındığım için videoları atmadım ciddiyim artık eskisi kadar enerjim yok olsaydı o gece denemeyede gelir aracıda sürerdim :)

Tartışmayı gerçekten sevmiyorum ama saçma söylentiler oluncada insan üzülüyor

Kırdıysam kusura bakmayın hakkınızı helal edin

Arkadaşınızada Allahtan şifa diliyorum

tartışacak birşey yok. herşey karşılıklı. nekadar rencide edici konuşulursa o şekilde cevap alınır. iyimser bakarsanız karşıdaki insan da iyimser olur. en azından bende böyle :)

sen nasıl milletin youtube hesabını mı araştıracam diyorsan, bende türkiye genelindeki face hesaplarının çetelesini tutmuyorum malesef.

keşke gelseydin sürseydin, yada bakın beyler böyle denmiş ama aha videolar diye istenildiğinde videoları bizimle de paylaşsaydınız, da bu yanlış anlaşılmalar olmasaydı.

tekrar maşşallah ft vti a.

Eray Yümsel
28-12-2014, 12:19
vay nosçu hilmi ��

mami_makinen
28-12-2014, 12:29
Vtec bariz hızlı maşallah Hilmi bayadır böyle hızlı bi vtec izlememiştim

kelalper
28-12-2014, 12:41
araba koşturan adamın bu kadar deneme izledikten sonra bir videoda 106 erken basıp öne çıkıp arkadan VTI yardırarak geldiğini gördükten sonra hmm vti da kesin bişey var demesi komik olmuş. Yaw bi sürü deneme var hepsinde de VTI 4 e atınca bırakıp gitmiş. 1 değil 2 değil. 106 sahibi de gitmiş kendi erken basıp geçtiği videoyu koymuş başına da Magic yazmış. Yaw adamın seni kaç kere ezerek geçtiği belli neyi ispat etmeye çalışıosun da bu videoyu yapıp facebookta yayınlıosun. Yalanın kötü bir huyu vardır hiç bir zaman saklı kalmaz. RED 106 sahibi şunu bi açıklasın yaw.

Efekan
28-12-2014, 12:55

Vtec araç sahibi öyle bi adamki vites
kaçırdığı halde devam etmiş herkesi kendi gibi iyi niyetli zannediyor ,ben 106 nın önde olduğu videoya rastlamadım ama öyle bi durum sözkonusu ise gerçekten geçtik attık video var die çok ayıp olmuş.

ErT_ThM
28-12-2014, 13:11
Maşallah deneyen araçlara vtı pilotaj olarak zayıf bariz şekkilde yoksa daha ben gidicem diyor kesinllikle

Juggernaut
28-12-2014, 13:33
Diğer denemelerden izlediğim kadarıyla 106 güzel gidiyordu.Vtec'te bu şekilde geçiyorsa oldukça başarılı olmuş demektir.
İki aracada maşallah.

cakaragol
28-12-2014, 14:25
Oncelikle masllah araclara sonuclar gayet normal ztn simdi hilmi abicim vtex hizli bariz elinize saglik ogun zubeyirde muharemde hep beraber izledik ben geciyorum sonuc bu ister kabul edin ister etmeyin ben yarisci insanim sokak agziyla svmem konusmayi sonuc kg olarak ben bu arabalarla esit degilim ama bende deli yurek oldugu icin ve arabama guvendigim icin cikip deniyorim sahibide cok
İyi insan oldugu icim ve arada hiilmi abi oldugu icin ciktim denedim yarista bir saniye bir km bile onemlidir son virajda gelip geciyosam buda benim basarimdir saygi duyulmasi lazim kisada beni geciuo ve gelip sonradan geciyosam olay bitmisir yine istenilen herkesle denerim bahanem yok iyi formlar ama bu hafta cumhur arkadas bizi uzdu oyuzden deneme istemiyorim bizim basimizada gelebilirdi allah sifa versin dip not ben white typer olark speclerde ztn kendimi ispatlatdim kimsenin etkisinde kalmadan araba yuruttum ve suan satiyorim biraz mail gibi oldu k bakmauin :)))

Oz`
28-12-2014, 14:33
abi bence kizmayın ama bahaneniz varsa denemiceksin git typer cup a katıl harun :)

ben izledim herif 5 e atamıo sen geliosun hilmi koysun ona göre konuşalım, bence FT vteci o gece kimse geçememiş :)

oo deilde lann ahmett hadi cıkar artıkkk minicik :)

Murat
28-12-2014, 14:49
araba koşturan adamın bu kadar deneme izledikten sonra bir videoda 106 erken basıp öne çıkıp arkadan VTI yardırarak geldiğini gördükten sonra hmm vti da kesin bişey var demesi komik olmuş. Yaw bi sürü deneme var hepsinde de VTI 4 e atınca bırakıp gitmiş. 1 değil 2 değil. 106 sahibi de gitmiş kendi erken basıp geçtiği videoyu koymuş başına da Magic yazmış. Yaw adamın seni kaç kere ezerek geçtiği belli neyi ispat etmeye çalışıosun da bu videoyu yapıp facebookta yayınlıosun. Yalanın kötü bir huyu vardır hiç bir zaman saklı kalmaz. RED 106 sahibi şunu bi açıklasın yaw.
gene sen gene saçma sapan yorumların. senin gibi adamlara okan gibileri lazım.poster poster koyacaksın face geçtik diye ki yaranalım size. kimse hiçbir yerde video paylaşmadı diyoruz anlamıyorsun sanırım? youtube hesabına koyuldu videolar. o hesaba koyulan her videoda var logo. geçildiği videoda da var magic logosu. herşey bitti magic logosu mu dokundu? laf olsun diye yorum yapma.

akif52
28-12-2014, 14:50
her rolling denemelerinde ben geçtim sen geçtin sorunları oluyor malesef anlamadıgım sey denemelerde neden 3310 gibi kameralar kullanılıyor

madem herkez iddalı arabaları güçlü ve yürürlü geceleyin düzgün ceken bi kamera koyun acısını ii ayarlayn olsun bitsin karanlıkta sadece sesgelen videolarda zor oluyor görmek..

Murat
28-12-2014, 14:54
işiniz gücünüz ortalığı sikiştrelim millet kavga dövüş yapsın. biz de oturup izleyelim. elli kere söylendi koyun videoları diye. bilmeden etmeden konuşmayalım.

cakaragol
28-12-2014, 14:57
[QUOTE=Oz`;7708504]abi bence kizmayın ama bahaneniz varsa denemiceksin git typer cup a katıl harun :)

ben izledim herif 5 e atamıo sen geliosun hilmi koysun ona göre konuşalım, bence FT vteci o gece kimse geçememiş :)
Cup beni kesmez :)) oyle bir dunyaa yokk sonuc neolursa kac hiz olursa olsun ben geciyorim orda hepimiz gorduk konustuk sahibide biliyo kendide soyledi neyi polemige gerek yok hilmi abiyede soyledim sen surersen birazdaha hizlandirirsaniz farkli olur dedim hilmi abiye saygimdan konusmadim ama beni delirtirseniz iki tane gurcuye 100 tl verir sokerim oyle gelirim isin rengi cok farkli olur :)) ben size saygi duyuyorsam sizde benim arabam saygi duyun :)...

cakaragol
28-12-2014, 14:59
abi bence kizmayın ama bahaneniz varsa denemiceksin git typer cup a katıl harun :)

[QUOTE=Oz`;7708504]abi bence kizmayın ama bahaneniz varsa denemiceksin git typer cup a katıl harun :)

Cup beni kesmez :)) oyle bir dunyaa yokk sonuc neolursa kac hiz olursa olsun ben geciyorim orda hepimiz gorduk konustuk sahibide biliyo kendide soyledi neyi polemige gerek yok hilmi abiyede soyledim sen surersen birazdaha hizlandirirsaniz farkli olur dedim hilmi abiye saygimdan konusmadim ama beni delirtirseniz iki tane gurcuye 100 tl verir sokerim oyle gelirim isin rengi cok farkli olur :)) ben size saygi duyuyorsam sizde benim arabam saygi duyun :)...

oo deilde lann ahmett hadi cıkar artıkkk minicik :)

Tuncay
28-12-2014, 15:16
Masallah deneyen araclara
Vtec gercekten iyi gidiyor iyi plotajla iyi fark olur

Murat
28-12-2014, 15:19
her rolling denemelerinde ben geçtim sen geçtin sorunları oluyor malesef anlamadıgım sey denemelerde neden 3310 gibi kameralar kullanılıyor

madem herkez iddalı arabaları güçlü ve yürürlü geceleyin düzgün ceken bi kamera koyun acısını ii ayarlayn olsun bitsin karanlıkta sadece sesgelen videolarda zor oluyor görmek..

video var zaten. ama yayınlanmaması sorun oldu. sen geçtin ben geçtim muhabbeti yok. ft vti geçiyor 2 boy. onda herkes hemfikir.

fbh_honda
28-12-2014, 15:42
Masallah vtı ye
Gecılınce kımse yedıremıyor zaten hep bı mazeret oluyor
Ama nacızane sunu hatırlatım hayat gecıp gecılme kavgası yapmak ıcın cok kısa herkez + hızlarda arac kullanıyor
En yakın ornek cumhur kardes allah sıfa versın cok uzucu bı durum hıc bır acıklaması ve mazeretı yok
Bugun kavga yaptıgın adama yarın gecmıs olsun zıyaretıne gıdebılıyorsun
Zevkle egoyu karıstırmamak dılegıyle allah hrrkezın yolunu acık etsın

Oz`
28-12-2014, 15:45

kendi izlediğim videoyu yotrumluyorum ara hilmiyi söle koysun kızmakk yokkk verme ben verim söksünler işin rengi bellli :)

senin speclerinde dilim onun bişiyinde değilim demek yok ama yarış bu kimse TV yarışmasında 20 liranız var bu bütceyle bunu sunu yapın demiyor :)
yarış bu sidik yarışıysa farklı olur tabi bence yarışmanın manası yok :)

Volkann
28-12-2014, 15:46
Masallah vtec gercekten hizliymis emeklerinize saglik.

Patisever
28-12-2014, 15:56
Deneyen araclara maşallah ustalarımızın elşne sağlık videolar için teşekkürler arkadaslar...

Gry
28-12-2014, 17:12
Hilmi abi emeğinize saglık , uzun zamandır boyle bir Vti izlememistik masallah

Red106 gibi bir arabayı arkaya almak kolay degil. :icon_tup:

ozgur-07
28-12-2014, 17:36
Iki aracada masaallah ft bariz geciyor cok iyi

kelalper
28-12-2014, 19:37
gene sen gene saçma sapan yorumların. senin gibi adamlara okan gibileri lazım.poster poster koyacaksın face geçtik diye ki yaranalım size. kimse hiçbir yerde video paylaşmadı diyoruz anlamıyorsun sanırım? youtube hesabına koyuldu videolar. o hesaba koyulan her videoda var logo. geçildiği videoda da var magic logosu. herşey bitti magic logosu mu dokundu? laf olsun diye yorum yapma.

ya arkadaş bu videoyu koyan adama söylüyorum sana ne dokundu murat hayırdır. Saçma sapan konuşan kendinsin. Hala savunuosun yapılanı. Bu videoyu kırpıp koyuyorsan komedidir ezikliktir. VTI ın senden daha hızlı olduğunu bildiğin halde bu videoyu ne hesabı olursa olsun koyuyorsan durumu budur. Sende bunu savunuosun hala youtube a koydu diye. Sonuçta VTI ın plakası yazıo mu yazıo. Net üzerinde herkesin ulaşabileceği bir yerde mi? Evet. Daha neyi savunuosun. Sonra bana okan müstahakmış. Sizlere neler müstehak bilemedim sen seç. Hadi eyvallah.

salih_560
28-12-2014, 21:19
Her iki aracada maşallah elinize ayagınıza kesenize bereket her iki tarafıda tanımam ama bence tartışma olmasın sonra rolling videosu izlemiyoruz video için ayrıca teşekkürler beyler ..

SEÇKİN172
28-12-2014, 21:50
ulan buraya video koyulduktan sonra şu arabanın içindeymiş gibi bomBOŞ yorum yapanlar yokmu :) siz olmasanız zamanda geçmicek :)

emi-R
28-12-2014, 23:20
Masallah deneyen araclara.Ft de plotaj kötü olmasına rağmen bariz önde.

ibratice
28-12-2014, 23:53
Maşşallah FT vtec e sesi çok kaliteli geliyor .

ümitech
29-12-2014, 00:39
vti hakkıyla kullanılsa min. + 2 boy
1.6 hacimli 106 ların nelerelere geldiğinin farkındamısnız ?
honda bariz hızlı , 106 yı hazırlayan muratında emeğine sağlık tebrik edilesi işler yapıyor.
2 tarafında yüreğine sağlık , azminiz bol kavganız gürültünüz az olsun.

OmerBLN
29-12-2014, 01:11
Reyizler ne güzel birbirinizle deneyecek ortamlar,arkadaşlıklar var bence bunun tadı kaçmasın. Topu topu kaç kişi var araba yürüten koşturan. İki araçta hızlı iki araçta da emek var. 106 gti kendi kategorisinde tabuları yıktı Murat'ın yaptığı dokunuşlarla kendini boyunu çok aştı, b18c5 ise zaten kendini ispatlamış bir makina bir de yetenekli ellerde can bulmuş bunların yarışını izlemek,bu araçları kullanmak,o havayı soğumak her kula nasip olmaz =)

Kısaca emeklere,ellere sağlık,keselere bereket..

BlackGetz
29-12-2014, 08:48
Maşaallah Hilmi başkan ellerinize sağlık Vtı çaldırmış zurnayı.
Evet vtı basmış ama nos değil ;)

Dongul
29-12-2014, 09:49
2 aracada maşallah
vti zalim olmuş
bide jokey eksisi var

emeklere sağlık
keselerine bereket

orhan_guney
29-12-2014, 09:50
Ft vtec Kocaman Maşallah araba daha yeni cıkdı piyasaya bunun yazı sezonu+pilotajı var daha hızlanacaktır, eminim. demekki neymiş sökmede bir yere kadar :)

dc_crx
29-12-2014, 13:09
Ft vtec Kocaman Maşallah araba daha yeni cıkdı piyasaya bunun yazı sezonu+pilotajı var daha hızlanacaktır, eminim. demekki neymiş sökmede bir yere kadar :)

İhtiyar sen karışma bu işlere sen bak arabana bitirde sende denemeye çık artık..

Red'in ne kadar sökük olduğunu bilenlere söylüyorum RED'in en azından torpido takılı :) FT vti'da torpidoda yok :)

miniks
29-12-2014, 13:58
İhtiyar sen karışma bu işlere sen bak arabana bitirde sende denemeye çık artık..

Red'in ne kadar sökük olduğunu bilenlere söylüyorum RED'in en azından torpido takılı :) FT vti'da torpidoda yok :)

Kardesim tatama yapmayin Allah rizasi icin daha dune kadar typer geciyordunuz kimse size fiber araba ile geliyorsunuz demiyordu kapilariniza kadar fiber en azindan vti inda kapilari sacmi dememiz gerekiyor bunlar komik seyler gulunc olmayin

Sokun 106 ninda torpidosunu ocak 15 ine kadarda ben sehor disindayim gelince yine deneriz yine deneriz

Bizimde dynoda timing ayarina bakmamiz gerekiyor kayip 15 20 hp var cikartalim kim denemek isterse onunla denenir gecilmisiz hicte umrumuzda degil

Ama uzun zamandir herkesin dedigi vtec kasasinda vtec motor swapsiz yokmu yurucek oyle degilmi ?

Vtec kasada vtec motor hizli oluyormuymus olmuyormuymus yok k20 koymadan yuruyemezmismis vs vs bunlar soyleniyordu bu denemeye kadar

Simdi kalkmis vtecin torpidosu bile yoktu redin uzerinde diyorsunuz yapmayin gulerler

Oz`
29-12-2014, 14:24
tak sende hilmi :) öle deneyin ehuahua

dc_crx
29-12-2014, 14:41
Kardesim tatama yapmayin Allah rizasi icin daha dune kadar typer geciyordunuz kimse size fiber araba ile geliyorsunuz demiyordu kapilariniza kadar fiber en azindan vti inda kapilari sacmi dememiz gerekiyor bunlar komik seyler gulunc olmayin

Sokun 106 ninda torpidosunu ocak 15 ine kadarda ben sehor disindayim gelince yine deneriz yine deneriz

Bizimde dynoda timing ayarina bakmamiz gerekiyor kayip 15 20 hp var cikartalim kim denemek isterse onunla denenir gecilmisiz hicte umrumuzda degil

Ama uzun zamandir herkesin dedigi vtec kasasinda vtec motor swapsiz yokmu yurucek oyle degilmi ?

Vtec kasada vtec motor hizli oluyormuymus olmuyormuymus yok k20 koymadan yuruyemezmismis vs vs bunlar soyleniyordu bu denemeye kadar

Simdi kalkmis vtecin torpidosu bile yoktu redin uzerinde diyorsunuz yapmayin gulerler

Orhan abi sökmede biryere kadar dediği için FT vti'da sökük olduğunu dile getirdim çamura batma yok abi dün dedin ki nos yok videolar burda açıklamanı yaptın teşekkür ettik deneme talebinide ters çevirmedik sadece bir süre şuan deneme yapmadığımızı söyledik sana Magic Performance ekibi olarak.

Ben ek kasada B16 motorun VTEC motorun hala iş yapmadığını söylüyorum varsa EK kasada B16 Blok'lu Deneyeceğimiz akşam onuda getir çıkalım deneyelim.. b18c Tr içerisinde evrağa sahip bir motor bile değil Yanlış mıyım abi..?

orcunnn
29-12-2014, 14:53
tak sende hilmi :) öle deneyin ehuahua
hıc bır honda aynı hacımle pejo ile ugrasamaz :) :) :) bıde murat denesınde gercı oda 1.6 ama olsun
red 106 dedıgımız araba hafıf eyvallah ama alt tarafı 52 lı 11.5 cr bence cok cok ıı gıdıyor
cıcegım benım opuyorum senı ;)

K.Kaan
29-12-2014, 15:07
Orhan abi sökmede biryere kadar dediği için FT vti'da sökük olduğunu dile getirdim çamura batma yok abi dün dedin ki nos yok videolar burda açıklamanı yaptın teşekkür ettik deneme talebinide ters çevirmedik sadece bir süre şuan deneme yapmadığımızı söyledik sana Magic Performance ekibi olarak.

Ben ek kasada B16 motorun VTEC motorun hala iş yapmadığını söylüyorum varsa EK kasada B16 Blok'lu Deneyeceğimiz akşam onuda getir çıkalım deneyelim.. b18c Tr içerisinde evrağa sahip bir motor bile değil Yanlış mıyım abi..?

TT vtec cayır cayır yürüyen bir araba hakkı yenmemeli diye düşünüyorum kardeşim.

dc_crx
29-12-2014, 15:15
TT vtec cayır cayır yürüyen bir araba hakkı yenmemeli diye düşünüyorum kardeşim.

her araba kendi çapında yürüyor biz kimseye birşey demeyiz ama senin dediğin araçlar Red 106 gibi araçlar ile yürüyebilecek kapasitede bir araba değil tek başına Filitre egzozlu bir vtecte çok keyif veriyor ama iş denemeye gelince gerçekler ortaya çıkıyor Orçununda dediği gibi aynı hacimde bir honda pejo ile çarpışamaz :D

Edit:sen Flashı getir kangooyla saplim sana :D

Oz`
29-12-2014, 15:17
ya neyin sidiğindesiniz hani en hızlı peugeonutunu getirin en hızlı hondamızı getiririz hadi sidiğe girmeyin gençler en hızılı turbo katagorisindede görebiliriz hadi

yada DBN benden sabaha kadar ölçelim 1 iniz Bnin yaptığı 10.7 yi yapın ;) ya fana
tiklik yapmayın hhala onu bunu sawunuyorum peşindesiniz :)

orcunnn
29-12-2014, 15:20
ya neyin sidiğindesiniz hani en hızlı peugeonutunu getirin en hızlı hondamızı getiririz hadi sidiğe girmeyin gençler en hızılı turbo katagorisindede görebiliriz hadi

yada DBN benden sabaha kadar ölçelim 1 iniz Bnin yaptığı 10.7 yi yapın ;) ya fana

valla ben hali hazırda 9 sn gıden bılıyorum dbn bızde var saol canım :)

mami_makinen
29-12-2014, 15:25
Bende hazırda 9 saniye yapan ds3 var getirin deneyelim saniyeleri hesaplarız

Oz`
29-12-2014, 15:27
9 saniye yapan atmosferik 106 mı var :)

mami baskan ng yi gerimi topladın ?

orcunnn
29-12-2014, 15:28

ben arac sahıbı degılım o konuya yorum yapamam abı ama 9 sn eksıklerle 9 xx gıttıgıı ıı bılıyorum dahada ıyı olucak eksıklerını tamamlamadan ve cumhur gozlerını acmadan denemeye cıkacagını sanmam

mami_makinen
29-12-2014, 15:28

Sen ayarlıcaksan toplarım :)

Oz`
29-12-2014, 15:29
Sen ayarlıcaksan toplarım :)

sence ?? lütfennnnnn :)

dc_crx
29-12-2014, 15:31

abi düne kadar saniye bakmam diyordun şimdi saniyelerle konuşuyorsun olmadı şimdi :))

orcunnn
29-12-2014, 15:33

bana dolandırıcımı dıyorsun ;) hatırladın mı bu lafı var dıyorsam vardır
dahada uzatmıyım arac sahıbı zamanı gelıce yayınlar cıkar denemelere bız ızlerız hep bırlıkte

mami_makinen
29-12-2014, 15:35
abi düne kadar saniye bakmam diyordun şimdi saniyelerle konuşuyorsun olmadı şimdi :))

Sosyeteye ayak uydurmak lazım değilmi :)

K.Kaan
29-12-2014, 15:38
her araba kendi çapında yürüyor biz kimseye birşey demeyiz ama senin dediğin araçlar Red 106 gibi araçlar ile yürüyebilecek kapasitede bir araba değil tek başına Filitre egzozlu bir vtecte çok keyif veriyor ama iş denemeye gelince gerçekler ortaya çıkıyor Orçununda dediği gibi aynı hacimde bir honda pejo ile çarpışamaz :D

aynı hacimde honda ile pejo çapışamaz mantığı sanırım yeni moda pecolar geçilmeye başladığı için.. :P kızışmasın ortalık özelden konuşuruz kardo :hahaha: Red 106 hızlı araba kesinlikle arabaya bir eleştiri yaptığım yok yalnış anlaşılmasın...

Bu arada yavaş saplada kangonun saçı başı dağılmasın.. Benzin filtremi değiştireyim iki boy geçerim seni:)

dc_crx
29-12-2014, 15:44
Sosyeteye ayak uydurmak lazım değilmi :)
Yetişemeyiz biz onlara abi timing ile 15 hp alınan çağda yaşamaya başladık :) Honda'lar hızlı :)

aynı hacimde honda ile pejo çapışamaz mantığı sanırım yeni moda pecolar geçilmeye başladığı için.. :P kızışmasın ortalık özelden konuşuruz kardo :hahaha: Red 106 hızlı araba kesinlikle arabaya bir eleştiri yaptığım yok yalnış anlaşılmasın...

Bu arada yavaş saplada kangonun saçı başı dağılmasın.. Benzin filtremi değiştireyim iki boy geçerim seni:)
Kaan :)
bursa çocuğuyum her yerde sikişirim ben (I'm child of Bursa and I can fucking everywhere.. ) :) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=490APcidBac)

Tuncay
29-12-2014, 15:49
Ayni hacim muhabbeti cok sacma
İki aracada piston egzantirik yapiyosunuz ama otekisini itb liyosunuz sonra ayni hacimden bahsediyosunuz

by_hayali
29-12-2014, 15:50
Yetişemeyiz biz onlara abi timing ile 15 hp alınan çağda yaşamaya başladık :) Honda'lar hızlı :)

şimdi o araba timing ile o kadar güç alamazmı ?? Onurcan sen işi bilen adamsın kardeşim Hilmi dün başlamadı bu işe uyandırayım ;)
şaka niyetiyle yazıyosun diye düşünüyorum.

cakaragol
29-12-2014, 15:59
Devlerin aski buyuk olur batmanin gecisi katliam olur arkadaslar pejo honda yapmayin artik batman i geccek 106 oldugunda eminim ben huzur evinde olurim gorururz isallah 2015 hondanin sezonu. Artik hondalar cok hizli ugrasmayin bence ama isallah nug hizli olur ama odaa batmana en fazla 2 vites tutunur e sonra nerdesin askim konya yolundayim :) soyle birseyde var

orcunnn
29-12-2014, 16:02
Devlerin aski buyuk olur batmanin gecisi katliam olur arkadaslar pejo honda yapmayin artik batman i geccek 106 oldugunda eminim ben huzur evinde olurim gorururz isallah 2015 hondanin sezonu. Artik hondalar cok hizli ugrasmayin bence ama isallah nug hizli olur ama odaa batmana en fazla 2 vites tutunur e sonra nerdesin askim konya yolundayim :) soyle birseyde var

atalarımız ne demıs harunum buyuk lokma ye ama konusma bu ısler bellı olmaz

sonra erkenden cluplerden huzur evlerıne donus yapma fakır senı :) bende merak edıyorum bakalım neler olacak

cakaragol
29-12-2014, 16:04
Soylede birsey var o izlediginiz batman daha cok hixlancak soyliyim artikk anahaber bulteninde yada evde pes de kosma tusu basili kalir herhlde adam eve gidiyo dusunun biz hala kavaciktayiz hesabini siz yapin iyi formlar yagmurfa cay iyi gider :))

cakaragol
29-12-2014, 16:05
atalarımız ne demıs harunum buyuk lokma ye ama konusma bu ısler bellı olmaz

sonra erkenden cluplerden huzur evlerıne donus yapma fakır senı :) bende merak edıyorum bakalım neler olacak hahaha kanka ben herzaman huzur evinden de giderim clube bekliyelim ama kanka o vefasiz yat gelmez bende eski pejocuyum ama kurban oluyum pejonun sansi ? Yuzde 10 diyim keske gecebilcek bir 106 olsa gurur duyardim

miniks
29-12-2014, 16:19

Ben söylemesem B18C diye hanginiz biliceksiniz

şimdide hacime mi geldik :)

1600cc ile 2000cc typer geçerken ama 1600cc demiyordunuz şimdi 1900cc ye geçilince neden 1600cc diyorsun kardeşim ?

B16 bloga 87.2 krank yada 89 krank konulsun 106 yine geçemez

dc_crx
29-12-2014, 16:21
şimdi o araba timing ile o kadar güç alamazmı ?? Onurcan sen işi bilen adamsın kardeşim Hilmi dün başlamadı bu işe uyandırayım ;)
şaka niyetiyle yazıyosun diye düşünüyorum.

abi gözünü sevim şuan o araba timingsiz mi yürüyor üzerinde ki custom egzantirk ile hilmi abi dese ki egzantirik değiştiricem tamam deriz demek ki kafasında plan var cams değiştireck 15 hp alacak denir ama hilmi abi işi bilen adam evet piyasaya timingsiz araba göndermez laf ebeliğine gerek yok yapılan bir timing üzerine tekrar ufak ince düzeltmeler ile 15 hp alınmaz yanlış mı doğru sende arabacı adamsın

miniks
29-12-2014, 16:24

Kaan :)
bursa çocuğuyum her yerde sikişirim ben (I'm child of Bursa and I can fucking everywhere.. ) :) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=490APcidBac)

kardeşim beni yanlış anlama ama inceden laf sokarken biraz düşüneceksin

senin yaşında gerçekten 23 ise ben o yaşımda 282hp paşaoğlu dyno B20 ile drag yapıyordum

saçmalamıcaksan kaale alıp cevap veririm ama küçümser şekilde laf sokacaksan seni daha hayatta kaale almam ne yazarsan yaz

miniks
29-12-2014, 16:27
abi gözünü sevim şuan o araba timingsiz mi yürüyor üzerinde ki custom egzantirk ile hilmi abi dese ki egzantirik değiştiricem tamam deriz demek ki kafasında plan var cams değiştireck 15 hp alacak denir ama hilmi abi işi bilen adam evet piyasaya timingsiz araba göndermez laf ebeliğine gerek yok yapılan bir timing üzerine tekrar ufak ince düzeltmeler ile 15 hp alınmaz yanlış mı doğru sende arabacı adamsın

arabaa custom egzantrik oldugunu kim sana söyledi ?

PPR camleri söktük skunk2 cam taktık ilk gün 221 hp cıktı özgünün orda timing ile oynamadık

ben niye size yalan söyliyim ki

bir dahaki denemede turbo taktı diceksiniz demekki :)

dc_crx
29-12-2014, 16:46
kardeşim beni yanlış anlama ama inceden laf sokarken biraz düşüneceksin

senin yaşında gerçekten 23 ise ben o yaşımda 282hp paşaoğlu dyno B20 ile drag yapıyordum

saçmalamıcaksan kaale alıp cevap veririm ama küçümser şekilde laf sokacaksan seni daha hayatta kaale almam ne yazarsan yaz

Konunun yaşla başla ne ilgisi var Allah Bol kazanç versin daha iyilerini yap inşallah bizim gücümüz bu pejolara yetiyor ne yapalım..
205 GTİ kendi bloğu ile bende Dynomics 174 aldım 8v ile Dragta yapıyorum.. bunun övünülecek biryeri yok açıkcası

tamam aracın üzerinde ne egzantiriğin olduğunun önemi yok araç aklımda öyle kalmış 2.0 hacim ppr egz olarak kalmış fark etmez..

Sen üzerinde ki xxx egzantirik ile çıktın denedin typerı 106 geçtin kendini kanıtlamış 2 aracı Süper Maşallah Her zaman hızlının hızlısı vardır birşey diyemem sen Yıllardır Hondacısın 23 yaşından beri drag kovalıyorsun yaptığın bir araç ve rolling'e çıkaracaksın timingsiz çıkarırmısın ? kaba taslak manuele göre yapmışsındır birşey diyemem dyno üzerinde grafiğe göre illa ki oynaman gerekecektir ama bu sana 15 hp kazandırır mı abi eğer öyleyse birşey daha öğrenmiş olurum ve aracımı dyno üzerinde timing yaptırıp bir daha ayar yaptırtayım..

miniks
29-12-2014, 16:54
Konunun yaşla başla ne ilgisi var Allah Bol kazanç versin daha iyilerini yap inşallah bizim gücümüz bu pejolara yetiyor ne yapalım..
205 GTİ kendi bloğu ile bende Dynomics 174 aldım 8v ile Dragta yapıyorum.. bunun övünülecek biryeri yok açıkcası

tamam aracın üzerinde ne egzantiriğin olduğunun önemi yok araç aklımda öyle kalmış 2.0 hacim ppr egz olarak kalmış fark etmez..

Sen üzerinde ki xxx egzantirik ile çıktın denedin typerı 106 geçtin kendini kanıtlamış 2 aracı Süper Maşallah Her zaman hızlının hızlısı vardır birşey diyemem sen Yıllardır Hondacısın 23 yaşından beri drag kovalıyorsun yaptığın bir araç ve rolling'e çıkaracaksın timingsiz çıkarırmısın ? kaba taslak manuele göre yapmışsındır birşey diyemem dyno üzerinde grafiğe göre illa ki oynaman gerekecektir ama bu sana 15 hp kazandırır mı abi eğer öyleyse birşey daha öğrenmiş olurum ve aracımı dyno üzerinde timing yaptırıp bir daha ayar yaptırtayım..

araç müşteri aracı ben hergünümü o araca verebilcek bir insan değilim çünkü ben sanayiideki bir usta değlimki başka işlerimde var :)

ben kayıp 15 20 hp var diyorum ister inanırsın istersen inanmazsın ister aracına timing yaparsın yaptırırsın istersen böyle kalırsın ama ben hoşnut olmazsam alınan güçten komple motoru söker en baştan yenisini yaparım

kendi B20 mizde 4 adet header denedik dyno üzerinde 2 farklı intake kit denedik özgünün orda gören görmüştür herkesin gücü buna yetmez herkese bunu yaptıramazsın ama sen en iyisine ulaşmak istiyorsan mecburen denemelisin

benim tecrübem sadece honda fanatikligim honda ben pejo bilmem anlamam o yüzden sen okadar beygir alırmısın almazmısın bilmem ama ben bir ti,ming ile 28 hp güç aldıgımı bile biliyorum buna özgünde şahittir

daha öncede söyledigim gibi bunu kimseye inandırmak zorunda değilim ben sadece bukadar eksigi var dedim kimseyi korkutmak için yazmadım ki :) bittiğinde hepberaber görücez inşallah

miniks
29-12-2014, 16:58
Ayrıca konunun yaş ile çok alakası var 10 senedir sadece honda ile uğraşan sayısız kol çıkartan yatak saran her boku deneyen tekrar tekrar yapan maksimumu almaya ugraşan birisi var karşında başkası olsa neysede benim hakkımda alaycı olmamalısın diye düşünüyorum

ben kimseyi küçümsemiyorum herkese saygım sonsuz ama saygı gösterildiği sürece

engin_ant
29-12-2014, 17:09

Bence benim sahsi fikirim ft vtec gitmesi gerektiginden az gitmis ama bu hali bile yetmis 106 ya ayriyeten konu ile alakamiz yoktu ama bizim TTvteci de cekmissin konuya sence tt vtec gitmiyomu biz biz o senin dedigin f.h.e vtecleri 20 boy geciyoz suphesi olani kumlucaya beklerim:heyoo:

s.cabbar
29-12-2014, 17:16

Madem tt vtec konuya dahil oldu banada cevap hakkı doğdu setup uma bakabilirsin denediğim araçlar da ortada red 106 ile yarışırım yürürüm ayrı mesele denemeden doğmamış çocuğa don biçmem herkezin emeği var ortada

dc_crx
29-12-2014, 17:22
Bence benim sahsi fikirim ft vtec gitmesi gerektiginden az gitmis ama bu hali bile yetmis 106 ya ayriyeten konu ile alakamiz yoktu ama bizim TTvteci de cekmissin konuya sence tt vtec gitmiyomu biz biz o senin dedigin f.h.e vtecleri 20 boy geciyoz suphesi olani kumlucaya beklerim:heyoo:

Madem tt vtec konuya dahil oldu banada cevap hakkı doğdu setup uma bakabilirsin denediğim araçlar da ortada red 106 ile yarışırım yürürüm ayrı mesele denemeden doğmamış çocuğa don biçmem herkezin emeği var ortada

TT vteci konuya dahil eden ben değilim eden ile konuşun TT vtec hızlı olabilir ama bir typer yada sağlam bir 106 ile denediğini görmeden birşey diyemem deneyin egzantirkli kprolu sökük typer ile videonuz izleyip tebrik edelim.. Yanlış olmasın vtec'ler arasında gerçekten hızlıdır buna birşey diyemem o kadar net aracınızı bilmiyorum duymadım görmedim..

dc_crx
29-12-2014, 17:25
araç müşteri aracı ben hergünümü o araca verebilcek bir insan değilim çünkü ben sanayiideki bir usta değlimki başka işlerimde var :)

ben kayıp 15 20 hp var diyorum ister inanırsın istersen inanmazsın ister aracına timing yaparsın yaptırırsın istersen böyle kalırsın ama ben hoşnut olmazsam alınan güçten komple motoru söker en baştan yenisini yaparım

kendi B20 mizde 4 adet header denedik dyno üzerinde 2 farklı intake kit denedik özgünün orda gören görmüştür herkesin gücü buna yetmez herkese bunu yaptıramazsın ama sen en iyisine ulaşmak istiyorsan mecburen denemelisin

benim tecrübem sadece honda fanatikligim honda ben pejo bilmem anlamam o yüzden sen okadar beygir alırmısın almazmısın bilmem ama ben bir ti,ming ile 28 hp güç aldıgımı bile biliyorum buna özgünde şahittir

daha öncede söyledigim gibi bunu kimseye inandırmak zorunda değilim ben sadece bukadar eksigi var dedim kimseyi korkutmak için yazmadım ki :) bittiğinde hepberaber görücez inşallah

Ayrıca konunun yaş ile çok alakası var 10 senedir sadece honda ile uğraşan sayısız kol çıkartan yatak saran her boku deneyen tekrar tekrar yapan maksimumu almaya ugraşan birisi var karşında başkası olsa neysede benim hakkımda alaycı olmamalısın diye düşünüyorum

ben kimseyi küçümsemiyorum herkese saygım sonsuz ama saygı gösterildiği sürece

Senin bilgine zaten diyecek lafım yok honda dedin mi akla gelecek isimlerden bir tanesin onada sözüm yok zaten abi zaten 6 sayfa oldu konu 1 postumda saygısızlık etmemişimdir ne sana nede benden büyük birine timing konusunda da biraz daha üzerine düşelim 205'inde 8v olarak tek olamaya devam edeyim bende abi :)

miniks
29-12-2014, 17:36
Senin bilgine zaten diyecek lafım yok honda dedin mi akla gelecek isimlerden bir tanesin onada sözüm yok zaten abi zaten 6 sayfa oldu konu 1 postumda saygısızlık etmemişimdir ne sana nede benden büyük birine timing konusunda da biraz daha üzerine düşelim 205'inde 8v olarak tek olamaya devam edeyim bende abi :)

8V tek egzantrik ise timingden alabilcegin güçle 16V çift egzantrikten alacagün güç çok farklıdır bunu sana söylememe gerek bile yok :)

ayrıca pejo kapakları honda kapaklarına yaklaşabilirmi buda ayrı bir tartışma konusu

fakat hacim olayına girmeyin çünkü isteyen istediği hacimi yapar 106 ya yapabiliyorsanız 2000cc yapın bence çok zevkli olacaktır

JDM VTİ
29-12-2014, 17:40
hilmi abi, pejo kapakları honda kapaklarına yaklaşabilir mi derken verim anlamını mı kast ettin?
sence honda kapakları daha mı verimli?

miniks
29-12-2014, 17:45
Evet kardeşim

JDM VTİ
29-12-2014, 18:06
abi ben bu düşüncene katılmıyorum n/a konusunda, (turbo için bilmiyorum).

neden katılmıyorum, hondaları sizlerden öğrendik bir iki eş dost ve kendi ufak çaplı tecrübelerimde oldu,pejo konusunda ise yine başka üstatlardan ve kendi araştırmalarım tecrübelerimden öğrendim.

karşılaştırmasını çok rahat şekilde yapıyorum.

k serisini ayrı tutuyorum, onda da emin olmadığım için.

106gti,206gti,206rc,306gti üst kapakları port maching/polish,egzantrik vs. konularında hondadan aşağı kalır değil ve çoğunu üzer, çok daha verimli.
örneklerini sen benden daha iyi biliyorsundur.(neden bu araçları örnek verdiğimie gelince d-b-f-h-k serileri kapaklarını kıstas aldım)

pejo honda konusuna gelince de bende k serisini ayrı tutarak(ki ona uygun setupta 306da var) pejolar gerçekten üstünler n/a'da.

106da 1.6litrede 210-220hp aralığında gezen birçok 106 var yurt dışında,ülkemizde de yakın sonuçlar gördük. orj 118hp
206gti 2.0litrede gs 206 örneği mevcut 220-230hp aralığındaydı hatırladığım. orj 136hp
306gti 2.0litrede paşaoğlunun yeni yaptığı 230hp aldı '' eksiklerine rağmen ''(stroker girildiğinde ki 200cc arttırılabiliyor, 300-310hpler yurt dışı örnekleri mevcut) orj 165-167hp

hondanın da bu kadar verimli olduğu seri yok stroker olmadan, bi k var birde f serisi araçlar güzel oluyor bence.

miniks
29-12-2014, 18:12
abi ben bu düşüncene katılmıyorum n/a konusunda, (turbo için bilmiyorum).

neden katılmıyorum, hondaları sizlerden öğrendik bir iki eş dost ve kendi ufak çaplı tecrübelerimde oldu,pejo konusunda ise yine başka üstatlardan ve kendi araştırmalarım tecrübelerimden öğrendim.

karşılaştırmasını çok rahat şekilde yapıyorum.

k serisini ayrı tutuyorum, onda da emin olmadığım için.

106gti,206gti,206rc,306gti üst kapakları port maching/polish,egzantrik vs. konularında hondadan aşağı kalır değil ve çoğunu üzer, çok daha verimli.
örneklerini sen benden daha iyi biliyorsundur.(neden bu araçları örnek verdiğimie gelince d-b-f-h-k serileri kapaklarını kıstas aldım)

pejo honda konusuna gelince de bende k serisini ayrı tutarak(ki ona uygun setupta 306da var) pejolar gerçekten üstünler n/a'da.

106da 1.6litrede 210-220hp aralığında gezen birçok 106 var yurt dışında,ülkemizde de yakın sonuçlar gördük. orj 118hp
206gti 2.0litrede gs 206 örneği mevcut 220-230hp aralığındaydı hatırladığım. orj 136hp
306gti 2.0litrede paşaoğlunun yeni yaptığı 230hp aldı '' eksiklerine rağmen ''(stroker girildiğinde ki 200cc arttırılabiliyor, 300-310hpler yurt dışı örnekleri mevcut) orj 165-167hp

hondanın da bu kadar verimli olduğu seri yok stroker olmadan, bi k var birde f serisi araçlar güzel oluyor bence.

Yok sen çok yanlış anladın beni

Ben kapakların portlarından hava akış hızlarından bahsettim

Yani CFM değerlerine bakmamız lazım bende bilmiyorumki pejoları :) yukarıda da kötüdür demedim ayrı bir tartışma konusu dedim yani daha kötüdür iyidir diye birşey çıkmadı ağzımdan

ayrıca orjinal CRV kaç beygir ? B20 blok ondan çıkıyor dikkatini çekerim stroker değil :) üzerine vtec kapak içini yaparsan 250 - 300 hp arası gezersin

1.600cc vtec maksimum olucagı 220 hp

1600cc pejonun çıktıgı maks hp selçuğun rol sanırsam 200 küsür birşeydi ama 220 değildi

miniks
29-12-2014, 18:13
Ama kasa kilo farkı var birde pejoda tork daha yüksek ciddi anlamda bir tork farkı var buda 1600cc de avantaj demek

honda da 2 litre yapmadan o torkları alamıyorsun

unutma beygir araba sattırır tork yarış kazandırır :)

JDM VTİ
29-12-2014, 18:19
207.x çıkarmıştı abi rol 106.

cfm'leri karşılaştırma konusunu bilerek yazmadım, çünkü çok kısıtlı o konuda bilgim yurt dışı örneklerine de denk geldiğimi hatırlamıyorum gördüysem bile. bütün olarak ele aldım o yüzden.

yalnız kendi tecrübem 306 gti kapağımda yanlış hatırlamıyorsam 260-270cfmlerden > 310 veya 330cfm di kaan abi işlemişti. (race port filan değildi şuan eminim daha iyisini çıkartır)

JDM VTİ
29-12-2014, 18:22
biliyorum abi tork olayınıda sözünüde, ayışığı ibrahim ustanın sr vtec ile deneme videom youtubeda var, torkun etkisine güzel bir örnektir.

mami_makinen
29-12-2014, 18:24
Şu google ne güzel şey ya :)))))))))

Oz`
29-12-2014, 18:28
B. H f den dahami iyi o
Demek istediniz kapak cfm leri ? Kac cfm olcum kagit i varmi 106 nin yada 1.6 arabanin.

JDM VTİ
29-12-2014, 18:28
aynen öyle abi.

ülkemizde biliyorum diyenlerin ne kadar bildiğini görebiliyoruz onun sayesinde :)

JDM VTİ
29-12-2014, 18:29
kapak cfm'leri değil özgün abi bütününü söyledim ben, tekrar okursan görüceksin.

mami_makinen
29-12-2014, 18:32
aynen öyle abi.

ülkemizde biliyorum diyenlerin ne kadar bildiğini görebiliyoruz onun sayesinde :)

Aynen iyiki biliyorum diyenler araba yapmıyo yoksa yaptığı araba uzaya çıkacak o kadar bu işi iyi biliyorlar :)

cakaragol
29-12-2014, 18:35
Vallahi teche turkey bende takimlarla sunumlarla gelcem okadar bilgili ki herkes oyuzden sanayilerden cikmiyolar :) cok bilmek de iyi degil abi :))

miniks
29-12-2014, 18:36
ahahahahahahahaaaa

Oz`
29-12-2014, 18:40
kapak cfm'leri değil özgün abi bütününü söyledim ben, tekrar okursan görüceksin.

H22 190
F20 240 beygir sen hangi arabanla stockta alion o beygirleri 206 danmi. 106 danmi 205denmi 306 danmi?? Yada sanirim kapak gormedin sen varmi sheet

Oz`
29-12-2014, 18:42
Vallahi teche turkey bende takimlarla sunumlarla gelcem okadar bilgili ki herkes oyuzden sanayilerden cikmiyolar :) cok bilmek de iyi degil abi :))

Sorunsuz araba olmaz 0 arabaya 100milyar veriosan bozuluyorsa sanayiden cikmis vikmamis sikinti yok gdiiomu gidio bittti :)

K.Kaan
29-12-2014, 18:43
hilmi abi, pejo kapakları honda kapaklarına yaklaşabilir mi derken verim anlamını mı kast ettin?
sence honda kapakları daha mı verimli?

kardeşim senin yazdığım yazıları dikkatlice okudum çok saygıyı hak eden bir tutumla yazmışsın gerçekten de. yalnız sormak istediğim bişey var, pejo daha başarılı derken uygulamaya daha verimli olduğunu söylemek istedin sanırım. bence bir kavram karmaşası var orada. çünkü evet değerlerinde öyle gözükse de fabrikadan çıkan hiçbir pejo aracı saydıkların arasında hondadaki makinalar düzeyinde olmuyor. 106 standartında vtece geçilmekle beraber rakamlar ortada, 306 zaten 2.0 olmasına rağmen ep3 ile kıyaslanamaz bile, rc çok bilgim yok ama standartta yine type r kadar gideceğini düşünmüyorum. ama dediğim gibi aktarma ve kilo avantajı ile 106 cidden baş belası bi hale geliyor hiç sevmesemde takdir etmek gerekl gerçekten de. umarım yalnış anlaşılmam bu mesajdan dolayı.

JDM VTİ
29-12-2014, 18:44
stocktan bahsetmedim ki ben, stroker girilmeden ki verimlilikten bahsettim.

.

JDM VTİ
29-12-2014, 18:45
k.kaan@
evet yapılan işlemlere verimlilikten bahsettim kardeşim.

cakaragol
29-12-2014, 18:47
Sorunsuz araba olmaz 0 arabaya 100milyar veriosan bozuluyorsa sanayiden cikmis vikmamis sikinti yok gdiiomu gidio bittti :)
100 milyarlik arabam hic olmadi :) olsada sanayide ugrasmam ustalari xengin edemem ama yine hizli olurum ben zevkimi cikaririm heesey para degil tokatli olmakta yeter bazen :))

engin_ant
29-12-2014, 19:56

Nokta olmuş:D

@Lp2
29-12-2014, 20:19
Iki arac ada masallah vtec cok guzel olmus yapanlarin ellerine saglik

Hilmiii :))))

miniks
29-12-2014, 22:36
Iki arac ada masallah vtec cok guzel olmus yapanlarin ellerine saglik

Hilmiii :))))

Seni bulacam oglumm

Oz`
29-12-2014, 22:48
stocktan bahsetmedim ki ben, stroker girilmeden ki verimlilikten bahsettim.

.

F20 dede h22 dede stroker yok aytrıca kapakla strokerın ne maanası var ?:) açarsan sewinrim

Oz`
29-12-2014, 22:52
100 milyarlik arabam hic olmadi :) olsada sanayide ugrasmam ustalari xengin edemem ama yine hizli olurum ben zevkimi cikaririm heesey para degil tokatli olmakta yeter bazen :))

100 milyar lik araban oluncada bişiy olmayacağını anlarsın cnm :)

cakaragol
29-12-2014, 23:01
100 milyar lik araban oluncada bişiy olmayacağını anlarsın cnm :)

İsallah yaaa anlariz :))) ama huylu huyundan vazgecmez seneye yine typer alcam ayar yaparmisiniz bana ozgun bey :)

Patisever
29-12-2014, 23:10
Rs biniyorum ama honda cok başka alet duyduguma göre gsilerdede ciddi verim alınıyormus ustadlar yorumlar...

elpadre
29-12-2014, 23:15
2015 hondaların devrı olucak gıbı gorunuyor:)

tdipower
29-12-2014, 23:27
honda çok iyi sesinden belli zaten istekli çeviriyor maşallah emeğinize sağlık

Schumi
29-12-2014, 23:53
Civic oldukça güçlü ve gayet hızlı White Type-R denemesinde de gördük. 2014 yılı swapların yılı oldu. Sanırım 2015'de öyle olacak.

chiefkadir
29-12-2014, 23:55
Araçlara maşallah,
Hilmi elini değdiğin arac emsallerinden bir adım önde oluyor eline sağlık kardeşim

Oz`
30-12-2014, 00:13
İsallah yaaa anlariz :))) ama huylu huyundan vazgecmez seneye yine typer alcam ayar yaparmisiniz bana ozgun bey :)

tunele girdim cnm çekmio :)

cakaragol
30-12-2014, 00:15
tunele girdim cnm çekmio :)

Hahahaha :))

JDM VTİ
30-12-2014, 02:08
F20 dede h22 dede stroker yok aytrıca kapakla strokerın ne maanası var ?:) açarsan sewinrim

1-) abi ben hilmi abiyi, sende beni komple yanlış anladın, hilmi abiyle biz çözdük ama sen çözemedin benim yazdıklarımı :) iyi okumamışsın sanırım. tekrar özetliyorum.

hilmi abi dedi ki '' peugeot kapakları hondalara yaklaşabilir mi orası muamma ''

bende dedim '' ki verim anlamında mı? '' hilmi abi de '' evet '' dedi.

o cfm mevzusunu kast ediyormuş, benim anladığım ise port matching olsun egzantrik vs. olsun üst kapağa takılan malzemelerden alınan verim konusunda idi.

bende peugeot araç kapaklarının honda'nın k ve f serisi hariç diğerlerine üstün veya en az denk olduğunu söyledim.

dediğim gibi hilmi abi sadece hava akış hızı, çekilen hava miktarı vs. sadece bunu kast ettiğini söyledi.

bu konu böyle noktalandı.

2-) Diğer konu klasik honda-peugeot, modifiye, verim vs. idi. Bu nerden çıktı bilmiyorum, bir kaç kişi yazdı geçmiş sayfalarda işte.

Bende stroker olmadan peugeot'ların genel anlamda honda'dan çok daha fazla hp-tork verdiğini söyledim. birkaç istisna hariç yine.

Yani senin sorduğun soru ile ilgili geçen bir konuşma vs. yok. Alakasız oldu soru.

Yeterince açıklayıcı oldum heralde abi :)

ft_vti
31-12-2014, 13:54
Oncelikle guzel yorumlariniz icin tesekkur ederim hazir tesekkure baslamisken aracta emegi gecen herkese cok tesekkur ederim miniks